Gość: NICK IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 12:14 Mam nadzieje, ze nikt nie bedzie zniesmaczony. Ale mam pytanie. Jakie pojawiaja sie dowcipy o obecnej sytuacji na świecie. Przeciez humor pozwala przetrwać i ierzyć....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
24thletter Re: ICH BIN LADEN 21.10.01, 15:57 Ten dowcip mozesz gdzies tu na forum znalezc, ale specjalnie dla Ciebie przytocze go jeszcze raz: 11 wrzesnia Husajn dzwoni do Busha: - panie prezydencie! to straszne co sie stalo. Te samoloty, wiezowce. To przerazajace. Ci terrorysci! Nie wiem jak to wyrazic. Jednoczsnie zapewniam pana ze to nie my zrobilismy! Bush lekko zaspanym glosem: - jakie wiezowce? Jakie samoloty? Husajn: - o kurde! Ktora wy tam macie godzine? - 8.00 - To ja zadzwonie za pol godziny! No i co? Moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: ICH BIN LADEN 21.10.01, 18:59 Szczyt odwagi: przejsc sie w turbanie po manhattanie. Niestety, zbyt realne, zeby bylo smieszne. Znam jeszcze pare dowcipow, ale boje sie, ze ktos zareaguje jak sp. Vasco & Comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: ICH BIN LADEN IP: *.hkcable.com.hk 22.10.01, 03:24 ICH BIN ge-LADEN, powiedzial Kalasznikow do mully Omara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ICH BIN LADEN IP: 192.168.0.* 31.10.01, 13:48 Entliczek, Pętliczek, Czerwony Stoliczek, Na kogo wypadnie, Na tego wągliczek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ICH BIN LADEN IP: 192.168.0.* 31.10.01, 13:50 Za górami, za lasami, żył Bin Laden z Talibami. Aż pewnego dnia we wtorek, gdy dopisał mu humorek, zamiast escape wcisnął enter i rozjebał World Trade Center Odpowiedz Link Zgłoś
mreck hmm.... 31.10.01, 14:08 o tempora o mores, a jeszcze niedawno inny uczestnik tego forum za nieco przekorny post na ten temt określił mnie mianem bydlaka. Nie żebym sie was robaczki boże czepiał. Boże broń, byłem pewnie zbyt szybki. specjalne pzdr dla VASCO i Commmenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ICH BIN LADEN IP: 192.168.0.* 31.10.01, 14:17 Propozycja - sms To jest sms szczescia. Wyslij go do 5 osob. Helena L wyslala i wygrala pralke. Lech W. wyslal i wygral wybory. Georg B nie wyslal i rozjebalo Pentagon Odpowiedz Link Zgłoś