emusia 12.01.03, 21:19 trzymajcie kciuki za mnie jutro od 9:00 do 11:00 bo będę w tym czasie pisać olimpiadę z historii. refor (jesli tu zajrzy) może czuć się zwolniony z trzymania kciuków, no bo jakoś musi ocierać łzy wzruszenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalgar Re: BŁAGAM!!!!! 12.01.03, 21:36 ja będę trzymać kciuki i mam dobrą radę: pamietaj, że bitwa pod Grunwaldem była w 1410 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: BŁAGAM!!!!! IP: proxy / *.koszalin.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 22:44 kicior99 napisał: > a kiedy wybuchla wojna? (dowolna) W 1672 wojna wybuchła jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: BŁAGAM!!!!! 13.01.03, 10:09 TO jakoś teraz... ja trzymam w każdym bądź razie. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: BŁAGAM!!!!! 13.01.03, 12:11 już po. i chwała bogu. do następnego etapu nie przejdę, nia mam nawet na co liczyć, ale nawet w miare mi dobrze poszło. o bitwie pod grunwaldem nie było pytania :-) a tak mi sie skojarzylo z grunwaldem... w krakowie jest most grunwaldzki i jak mnie chyba w 4 klasie podstawówki uczyli o bitwie pod grunwaldem to bylam przekonana, ze to chodzi o ten most :-) za cholerę tylko nie mogłam pojać jak cale wojska sie pod nim zmiescily. w wisle stali czy co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: BŁAGAM!!!!! 13.01.03, 12:38 RZeka była zamarznięta bo to w lipcu przecież było. Odpowiedz Link Zgłoś