Dodaj do ulubionych

booooooooooooooli

22.01.03, 18:52
mnie gardło!!!!!
cholinex zażyłam
wszystkie syropy jakie były w domu też
antybiotyk też
a ono dalej boooooooooli!! auuuuuuuuua!
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: booooooooooooooli IP: *.acn.waw.pl 22.01.03, 21:22
      herbata z uiski i cytryną polecana jest w takich wypadkach. w ostatecznosci
      uiski zastapic mozna miodem, koniecznie lipowym.
    • kalgar Re: booooooooooooooli 22.01.03, 23:33
      poboli, poboli i przestanie, jak to zwykle z takimi sprawami bywa!
    • oxycort Re: booooooooooooooli 23.01.03, 00:01
      Gardziołko boli, pffff wielkie mi mecyje.
      Gdyby mnie by gardło bolało, znosiłbym to jak mężczyzna!
      ~~
      ox
      • postrzygacz_pudli Re: booooooooooooooli 23.01.03, 09:41
        prawda ox, że byłbyś twardy jak Roman Bratny? Prawda, że
        byłbyś tak samo dzielny jak wtedy, gdy po raz pierwszy
        ujrzałeś kłaki z nosa wystające? Prawda? :)
        • oxycort Re: booooooooooooooli 23.01.03, 09:43
          Yyy?. Myślałem, że zapomnieliście...
          ~~
          ox
          • postrzygacz_pudli Re: booooooooooooooli 23.01.03, 09:53
            oczywiście! Tak zapytam - ni z gruszki ni z popiela -
            oglądałeś kiedyś Reksia? ;)
            • oxycort Re: booooooooooooooli 23.01.03, 09:55
              Nieno weź, stosujesz niedozwolony doping poniżej pasa!
              A po tamtej historii z włosami wyszedłem naprawdę wzmocniony
              ~~
              ox
            • ignatz Re: booooooooooooooli 23.01.03, 09:56
              Fuuuuj!
              • oxycort Re: booooooooooooooli 23.01.03, 10:06
                że co fuj? Bo nie wiem czyś mi wróg czy z odsieczą przychodzisz, gwiezdny
                rycerzu...
                :)
                ~~
                ox
                • ignatz Re: booooooooooooooli 23.01.03, 10:09
                  a ja sam nie wiem :-) ale czy nie chodzi mu o ten odcinek reksia z wycinaniem włosów w nosie? czy ten z goleniem sierści?
                  • oxycort Re: booooooooooooooli 23.01.03, 10:12
                    Grunt, że bierze mnie pod włos, pamiętliwy taki... ;)
                    ~~
                    ox
                    • postrzygacz_pudli Re: booooooooooooooli 23.01.03, 10:34
                      auuuuuuua! boooooooooli
                      wasze słowa ciosem w serce mi się wbiły!
                      po pierwsze primo - Reksio nie miał włosów w nosie
                      po drugie primo - Reksio nie był golony na goleni, bo nie
                      to nie pudel
                      po trzecie primo - grunt to prónd, a prądu przecież nie
                      ma...
                      • aniela_ Re: booooooooooooooli 23.01.03, 10:45
                        yhy za to narzeczona reksia miala dlugie owłosienie naoczne do depilacji.
                      • ignatz Re: booooooooooooooli 23.01.03, 10:48
                        pierwsze primo nie reskio jeno jego właściciel
                        drugie primo reksio golił się na podgardlu i zapchał maszynkę funtem kłaków, bo tyle była ona warta.
                        • postrzygacz_pudli Re: booooooooooooooli 23.01.03, 11:10
                          primo primo - właściciel Reksia nie mógł mieć owłosienia
                          nigdzie, gdyż był kasztanem niewiele większym od taboretu.
                          primo secundo - naprawdę Reksio się golił, czy bierzesz
                          mnie pod włos? ;)
                          p. niewierny
                          • ignatz Re: booooooooooooooli 23.01.03, 11:27
                            Nie mówię o tym szczylu, jeno o jego ojcu, który chyba był rzeczywistym właścicielem. A Reksio serio się golił, a raczej raz spróbował i było jak już wspomniałem.
                            Wiecie jak się nazywa elektroniczny Reskio? e-Reskio.
                            • postrzygacz_pudli Re: booooooooooooooli 23.01.03, 11:38
                              łacha ze mnie drzesz, aż miło :)))
                              nie mów mi że w porządnym komunistycznym kraju powstał
                              odcinek filmu animowanego, w którym pan domu wyrywa sobie
                              włosy w nosa :))) Bo to może o Beavisa i Batheda chodzi?
                              • maga34 Re: booooooooooooooli 23.01.03, 11:41
                                nie no, włosów sobie nie wyrywał, jeno Reksio golił się jego elektryczną
                                maszynką
                                • aniela_ Re: booooooooooooooli 23.01.03, 11:43
                                  nie wiem czy jak sie przyznam ze to pamietam to wyjdzie na jaw moja siwa broda?
                                  • maga34 Re: booooooooooooooli 23.01.03, 11:47
                                    e-e zawsze możesz powiedzieć, że oglądałaś to nie dalej jak miesiac temu, w
                                    telewizyjnych powtórkach, z małoletnim dzieckiem sąsiadów :)
                                    • aniela_ Re: booooooooooooooli 23.01.03, 11:50
                                      tak wlasnie robilam. z nie poczętym jescze dzieckiem sąsiadów miesiąc temu.
                              • _tequila_ Re: booooooooooooooli 23.01.03, 11:43
                                aha nie dam sobie nic odciac ale moge potwierdzic ze mial duzy nos wiec bardzo
                                mozliwe ze cos z nim robil
                                • ignatz Re: booooooooooooooli 23.01.03, 11:48
                                  Jaki mały? NIkt nie wyrywał! Ten stary łysy gdzieś wycghodził (pewnie na zebranie KW) i przed wyjściem się ogolił, a potem sobie wyciął jakiegoś kłaka z niucha. Serio.
                                  • emusia Re: booooooooooooooli 23.01.03, 11:56
                                    czy wy i ja myślimy o tym samym reksiu? bo mam dosyć bujną wyobraźnię, ale nie
                                    aż tak, żebym potrafiła sobie wyobrażić tego sympatycznego reksia, co miał taką
                                    fajną budę, zeby sie golił czy wyrywał kłaki z nosa.

a moja ulubiona scena z reksia była ta na poczatku, jak reksio przybija takie
                                    pieczątki czy cos takiego... potem mogłam wogóle nie oględać
                                    • ignatz Re: booooooooooooooli 23.01.03, 12:00
                                      Własnie obejrzałem jeden tylko odcinek, Reksio i papuga. Oto co widziałem:
                                      - sceny oddawania moczu z wyraźnie widoczną strugą uryrny
                                      - próba oszustwa (sklepikarz nie dał Reskiowi lizaka)
                                      - przemoc i agresja (bijatyka Reksia z kogutem)
                                      - znęcanie się na zwierzetami (Reksio zrzuca z parapetu klatkę z papuga, potem razem z kogutem potrząsają klatką energicznie)

Boję się oglądac pozostałe.
                                      • postrzygacz_pudli Re: booooooooooooooli 23.01.03, 12:04
                                        ignatz napisał:

> Własnie obejrzałem jeden tylko odcinek, Reksio i papuga. Oto co widziałem:
                                        > - sceny oddawania moczu z wyraźnie widoczną strugą uryrny
                                        > - próba oszustwa (sklepikarz nie dał Reskiowi lizaka)
                                        > - przemoc i agresja (bijatyka Reksia z kogutem)
                                        > - znęcanie się na zwierzetami (Reksio zrzuca z parapetu klatkę z papuga, potem
                                        > razem z kogutem potrząsają klatką energicznie)
                                        >
                                        > Boję się oglądac pozostałe.

Aaaa, to ja też widziałam. Tytuł był "Reksio i Pokemony
                                        II". Fajne. Nie bój innych odcinków! Grozi ci tylko mała
                                        epilepsja
                                        • ignatz Re: booooooooooooooli 23.01.03, 12:08
                                          Właśnie obejrzałem Reksio malarzem. Przemoc, sgresja, wandalizm, nagość, kradzież, najście i porwanie, stosowanie przymusu. Reskio rulez!
                                  • postrzygacz_pudli Re: booooooooooooooli 23.01.03, 12:01
                                    ignatz napisał:

> Jaki mały? NIkt nie wyrywał! Ten stary łysy gdzieś wycghodził (pewnie na zebran
                                    > ie KW) i przed wyjściem się ogolił, a potem sobie wyciął jakiegoś kłaka z niuch
                                    > a. Serio.

nie!!!!! tylko nie kłaka!!!!! to mógł być babol, glut
                                    jakiś, bo przecież nie włos. Przcież to byłoby obrzydliwe,
                                    wstrząsające, nie do wytrzymania!! dzieci przez tydzień
                                    zasnąć by nie mogły! :)))
                                    • oxycort Re: booooooooooooooli 23.01.03, 14:28
                                      Eno weźcie już przestańcie z tymi kłakami, dobrze?
                                      Ej Ignatz, a nie masz takiego odcinka jak Reksio gra w trzepakową siatkówkę
                                      kością? (hyhy)
                                      ~~
                                      ox
                                      • ignatz Re: booooooooooooooli 23.01.03, 14:34
                                        Nie wiem. Boję się oglądac bo jeszcze zejdę na złą drogę.
                                        • aniela_ Re: booooooooooooooli 23.01.03, 14:38
                                          aha jeszcze wsąpisz do gangu i bedziesz przeklinał jak kulwa hyhyhy
                                          • ignatz Re: booooooooooooooli 23.01.03, 14:46
                                            No i będę chodził na Cipozy.
                                            • misiania Re: booooooooooooooli 23.01.03, 14:55
                                              nieno przestańcie, do kulwy nędzy!! ;))))))
                                              • maga34 Re: booooooooooooooli 23.01.03, 15:14
                                                a to znacie? pewnie tak bo ma brodę, ale mi się z kulwą skojarzyło:
                                                facet w hotelu schodzi do recepcji i mówi:
                                                -wie pani posłałem łóżko
                                                -o, to dobrze - odpowiada recepcjonistka
                                                -no nie bałdzo
                                                • aniela_ Re: booooooooooooooli 23.01.03, 15:22
                                                  yhhy nie znałam ale kulwa sie usmiałam :)

ps. mowmy sobie po imieniu Kulwo :)
                                                  • ignatz Re: booooooooooooooli 23.01.03, 16:06
                                                    nie nie, prosże pani Cipozy, ja mam wrodzony szacunek do mocno starszych ode mnie :-P
                                                  • aniela_ Re: booooooooooooooli 23.01.03, 16:11
                                                    kulwo, smyku :)
                                                  • ignatz Re: booooooooooooooli 24.01.03, 08:50
                                                    No, Cipozo, powoli się przekonuje do niestosowania "pani". CO Ty na to, Cipozo?
                                                  • aniela_ Re: booooooooooooooli 24.01.03, 08:53
                                                    nene maluszku ;)
                                                  • ignatz Re: booooooooooooooli 24.01.03, 08:57
                                                    Ależ zrozum, co najwyżej Cipozo, ale nie po imieniu bo nie wiem jakie jest to primo a mój głęboko zakorzeniony bątą nie pozwala to secundo.
                                                  • aniela_ Re: booooooooooooooli 24.01.03, 09:02
                                                    titi klamczuszku
                                                  • ignatz Re: booooooooooooooli 24.01.03, 09:13
                                                    ależ pani Cipozo, co też pani!
                                                  • emusia Re: booooooooooooooli 24.01.03, 11:53
                                                    aniela_ napisała:

> nene maluszku ;)

rozczuliłam się
                                                • baloo1 Re: booooooooooooooli 23.01.03, 16:02
                                                  hehehe.
                                                  Sorrki (trendy), ale zamiast "poslalem" bylo "zaslalem"

B. wcisniety miedzy wodke a zakaske.
                                                  • _tequila_ Re: booooooooooooooli 23.01.03, 16:15
                                                    a mi nasunelo cos takiego:
                                                    podchodzi kelner do stolika przy ktorym siedzi facet z kobieta
                                                    - szampan?
                                                    - nie, sz ku*wom..
                                                  • maga34 Re: booooooooooooooli 24.01.03, 08:44
                                                    :)))))))))))) tego nie znałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka