oxycort 05.02.03, 10:54 Poustawiam znaki może, bo się obstrukcje robią na wątkach i droga ewakuacyjna zablokowana, a tak być nie może. Aha... I kartkę wystawiam: "Nie siadać na kserokopiarce" jeszcze. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia! Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 10:57 skseruję sobie te znaki znaczy drogowskazy,żeby nie zabłądzić Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 10:57 aha. uczysz ojca dzieci robić może? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 10:58 hyhy, znaczy Oxy uczy, nie Basia, ofkoz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 10:59 Aha i matkę polkę kształcę zaocznie ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 10:59 a tak, i dobrze ox robi, bo zamiast kserować to jakimiś pierdołami, obgadywaniem i szydzeniem się zajmujecie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:00 szkalujesz nas, drogi postrzygaczu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:01 misiania napisała: > szkalujesz nas, drogi postrzygaczu ;)) aha, podrzegacz jeden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:02 aha, dawno juz nikt nam pitolenia nie zarzucał. :) Trochę szkoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:06 podrzegacz??? podrzegacz??? prawda Was w oczy kole (chociaż w niektórych bajkach, to nie prawda lecz ptak, ale to się nie liczy) a teraz ma być tak: zamiast wyszydzać, będziecie wyszywać. Różnica niewielka a ile pożytku Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:08 gdzie dwoch panow i dwie panie (e. silver, Ciebie i siebie nie licze bo doszlysmy pozniej)tam koniecznie trzeba postawic kserokopiarke Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:10 o zdecydowanie, dlatego mam zapasową jakbyco :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:10 haftowania bym nie polecała jednak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:14 Baaaaasiu :DDDDDD ale zamiast obgadywać można obgotowywać Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:15 za długie obgotowywanie grozi utratą wszystkich witamin :D Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:18 postrzygacz_pudli napisał: > Baaaaasiu :DDDDDD > ale zamiast obgadywać można obgotowywać aha,można też sparzyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:20 sparzyć się przy kserokopiarce???? fuuuuuuuujjjj!!! (noco?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:03 ox,odebrałeś dwie wieże od gołębia ,czy Ci skserować ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:07 KONFLIKT ZBROJNY PRZY KSEROKOPIARCE.STOP. WYNIK: SZKALOWARKI 1 : PODRZEGACZ 0.STOP Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:12 roman? czy to ten z czwartego piętra ? blondyn taki ,szczupły ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:15 ja to z natury łagodna jestem, zwady unikam. może by kto przyszedł z jakąś misją pokojową alboco? pokojowa rzecz jasna w białym fartuszku ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:38 dzień dobry Misja mam na imię i fartuszek świeżo krochmalony Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:46 hyhy! coś ten fartuszek pachnie podstępem nie krochmalem wcale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:53 nene w całkiem pokojowych przyszłam tu zamiarach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:18 Odebrałem, hyhy - Dzięki! :-D. A to z gosposią przy klawiaturze niezłe było. Nie mogłem jednakże w zaden sposób odnieść tego do siebie osobiście, albowiem ja wychwalam co najwyżej moje walory wewnętrzne :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:21 przypis dotyczył tylko dwóch wież :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:08 A w jednej firmie consultingowej znudzeni pracownicy notorycznie wykradali toner, żeby ładować go do potem takich pukawek z origami (coś ala piekłoniebo) i fukając na innych - oczerniali się wzajemnie w ten sposób. A swoją drogą, odrobina dobnoziarnistego toneru od xero wysokiej rozdzielczości zmięszana z woskiem pszczelim, doskonałą pomadę do wąsów stanowi ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:10 o. uśmiechnęłam się pod wąsem na tę wiadomość :)) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:11 hehehhehehe konflikt zbrojny przy kserokopiarce :DDDDDDDD wiedziałem, że ten dzień będzie dobry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:16 nie chce Cie martwic ale jestes raczej osamotniony w tej nierownej walce, moze od razu przejdz na lepsza strone Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:17 aha. mogę się nawet zdziebko przesunąć. lepszy mój profil wtedy zobaczysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:18 a ja wyznacze ten jedyny cel sciezka z popcornu Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:22 robię takie pfffff pffffff strumieniem coli w Waszym kierunku Jeszcze sił mi starcza, jeszce się bić będę!!!!! szable w dłoń!!! pfffffff Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:51 wojna to wojna. nie ma zmiłuj dostałaś kulką z papieru ksero w biodro! Do szpitala! TIRE!!! NA TABLICĘ WYNIKÓW POPRAWKI NANIEŚ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:55 to nie moje biodro było, z kimś Ci się musiałam pomylić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 12:07 teraz już to wiem to był ciurek. Od dziś zwany Wściekłym Ciurem przegrałem :( (czy ktoś kiedyś z nim wygrał?) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:19 A prosiłem, żeby nie włazić na kserokopiarkę... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Tędy do kserokopiarki 05.02.03, 11:31 idę teraz ciurkiem pisać,później przyjdę skserować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Tędy do kserokopiarki ? IP: BNPDCOM* / *.brucepower.com 05.02.03, 21:24 Szanowni, zagubilem sie. Co to jest "podrzegacz" vel "PODRZEGACZ" i dlaczego? Kiedys byl podzegacz, na przyklad wojenny. Adenauer jeden z drugim. Przegapilem historyczny moment narodzin nowego slowa? Sxerowany sie czuje. === Lenin przystapil do mownicy: "Mow cos!" zazadal dialektycznie. Dla zazegnania pokoju swiatowego mownica nie odmowila. Zebrani delegaci spontanicznie podzegali plomien rewolucji. Straz przeciwpozarowa wraz z przeciwpozarna staly w pogotowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Tędy do kserokopiarki ? 05.02.03, 21:40 bo postrzygacz... a łyszka na to niemorzliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga7775 Re: Tędy do kserokopiarki ? IP: *.unknown.uunet.be 05.02.03, 21:41 ej jak ty nic nie wiesz - "podrzegacz" to jak zama nazwa wskazuje krewny "pogrzebacza" - tylko zamiast do grzebania sluzy do darcia na kawalki. jejku jacy ci ludzie ostanio niedouczeni.. agga a.k.a prof Miodek Odpowiedz Link Zgłoś