06.02.03, 00:18
Właśnie skończyłem dokumentację techniczną moich dwóch najnowszych patentów.
Szklanka dla mańkutów i słuchawka telefoniczna z pieczątką /"OK szefie!"i
dup!/.Przyjmuję zapisy na prototyp i wersje / light, go!, turbo /.
Obserwuj wątek
    • nikkr_likra Re: Patent! 06.02.03, 08:05
      Mam nadzieję, że ta szklanka nie przecieka. Mój kubek mnie zaskoczył i zaczął
      przeciekać ni stąd ni z owąd. Bardziej z owąd.
    • basia! Re: Patent! 06.02.03, 08:45
      W nawiązaniu do oferty,chciałabym wiedzieć czy szklanka jest w komplecie z
      uchem i ścianą może?
      • piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 09:36
        Jesteś Basiu leworęczna ?
        • basia! Re: Patent! 06.02.03, 09:49
          piotr_c napisał:

> Jesteś Basiu leworęczna ?

lewa ręka jest kompatybilna z prawą ;)
          • aniela_ Re: Patent! 06.02.03, 09:54
            czy jest cos w ofercie na reki trzeciej?
            • piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 10:14
              Pierścionek z brylantem, ze schowkiem na kropelkę jadu :)
              • aniela_ Re: Patent! 06.02.03, 10:25
                czytasz w moich myslach jak w otwartej ksiedze ;)
                • piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 10:32
                  A tak przy okazji pytanie do historyków starożytności. Czytałem kiedyś
                  opowiadanie w którym pojawia sie rzymski centurion majacy miedziny pierścień z
                  wysuwanym zatrutym kolcem. Czy naprawdę tak byli wyposażani?
          • piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 10:07
            No tak niezupełnie kompatybilna. porównaj uścisk dwóch prawych dłoni oraz
            prawej z lewą :)
            • ellen Re: Patent! 06.02.03, 10:18
              a właśnie, że są
              próbowałeś się klepać lewą ręką po głowie a prawą robić kółka na brzuchu
              (swoim)?
              obie zawsze robią to samo
              • emusia Re: Patent! 06.02.03, 10:26
                ellen napisała:

> a właśnie, że są
                > próbowałeś się klepać lewą ręką po głowie a prawą robić kółka na brzuchu
                > (swoim)?
                > obie zawsze robią to samo

nieprawda
                sprawdzałam
                rodzina sie dziwnie p[atrzyła czemu przed komputerem klepie sie po głowie
                ale jedna klepała, druga robiła kółka
                mam jakies nadprzyrodzone zdolnosci :-)
                • piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 11:39
                  Pozwól uścisnąć two dłonie tak pod kontrolą trzymane ....

Jak tam serduszko? Już wróciło na miejsce?
                  • emusia Re: Patent! 06.02.03, 16:11
                    pozwalam uścisnąć. dobroduszna dziś jestem.
              • piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 10:28
                Właśnie ostatnio Mojej córeczce pokazałem ten numer z klepaniem i głaskaniem.
                Strasznie sie śmieje że jej zawsze tak samo wychodzi.

I wiecie co PRAWIE POLIZAŁA SIE W ŁOKIEĆ !!!!!!!! tak z 5 mm jej zabrakło aby
                to zaliczyć
            • basia! Re: Patent! 06.02.03, 10:19
              piotr_c napisał:

> No tak niezupełnie kompatybilna. porównaj uścisk dwóch prawych dłoni oraz
              > prawej z lewą :)

aha, zamiast ściskania mogą się pomiziać tylko;)
              • basia! Re: Patent! 06.02.03, 10:23
                czekam na oxa ,aż powie "...żeby prawa ręka nie wiedziała co czyni lewa" i coś
                tam o dawaniu przy tym było..
                • baloo1 Re: Patent! 06.02.03, 10:35
                  W zastepstwie Oxa to powiem, jako jego Prawdziwy Przyjaciel
                  ;oD
                  • basia! Re: Patent! 06.02.03, 10:41
                    baloo1 napisał:

> W zastepstwie Oxa to powiem, jako jego Prawdziwy Przyjaciel
                    > ;oD

ok,PP ;) (wcale nie wytykam języka:)
                  • aniela_ Re: Patent! 06.02.03, 10:45
                    a ja zaprzeczę. bez powodu.
                    • ellen Re: Patent! 06.02.03, 11:03
                      aniela, chyba Cię dziś widziałam na R.Daszyńskiego, tłum niósł Cię do tramw...
                      tfu, do limuzyny znaczy, czarny szofer drzwi Ci otwierał właśnie.
                      • Gość: aniela Re: Patent! IP: *.mst.gov.pl 06.02.03, 11:16
                        czy rondo daszynskiego to to rondo przy metrze?
                        • ellen Re: Patent! 06.02.03, 11:21
                          łi
                          • Gość: aniela Re: Patent! IP: *.mst.gov.pl 06.02.03, 11:31
                            to moglam byc ja. powinnas byla mi usmiech cieply poslac na znak. albowiem
                            podroz mialam dzis w traumy obfitujaca. Ty bylas gdzie?
                            • piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 11:36
                              Pewnie stała w korku i patrzyła tesknie jak czerwona limuzyna unosi cię w dal...
                              • ellen Re: Patent! 06.02.03, 11:39
                                mniej więcej
                                też jechałam dziś do zakładu pracy w rytmie tanga: wolno, szybko, szybko, wolno.

A uśmiech mam przyklejony od samego rana ;-)
                                • piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 11:42
                                  A ja miałem inny rytm: wolno , wolno. woooooolno, szybko ,szybko bo połowę
                                  trasy zrobiłem w kolumnie 15 tramwajów jadących za jakąś ofiarą mrozów. tylko
                                  kwadrans się spóźniłem.
                                  • _tequila_ Re: Patent! 06.02.03, 11:48
                                    a ja peerfidnie skorzystalam z warunkow atmosferycznych i droga, ktora pokonuje
                                    spacerem zazwyczaj w ciagu 20 min przeksztalcila sie raptem w dlugi godzinny
                                    spacer :)) i tez mam dobry humor oraz mokre nogawki...
                                    • Gość: aniela Re: Patent! IP: *.mst.gov.pl 06.02.03, 12:02
                                      ja z kolei trzy razy dzis wychodzilam z tego samego domu. raz wiatr i zamiecie
                                      zawrocily mnie z drogi do metra. potem korek zawrocil mnie z jezdni do garazu.
                                      za trzecim razem udalo mi sie wyjsc skutecznie choc dotarlam z rozmazanym
                                      makijazem
                                      • Gość: med_max Re: Patent! IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.03, 15:56
                                        Fajnie musi wygladac kobieta zamieciona zamiecia, ktorej korek na dodatek...
                                        Pamietajcie! Sto lat, nalezy spiewac po otwarciu szmpana. W innym przypadku,
                                        laryngolog zmuszony bedzie uzyc korkociagu do wyciagania korka z krtani.
                                        Hm...rozmazany makijaz, rozmarzylem sie. Rozmazalbym jakis makijaz:) Szybko,
                                        wolno, szybko, wolno...:)
                                        A szklanka...chodzilo o gololedz dla mankutow a nie o naczynie.
                                        Spadl na ulice sniezek
                                        i mrozem je nawiedzil
                                        Spelniajac tym warunki,
                                        powstania gololedzi...:)
                                        • aniela_ Re: Patent! 06.02.03, 16:06
                                          o med. scigaja Cie moze ci debilni kretyni? ;)
                                          • tiresias Re: Patent! 06.02.03, 16:09
                                            to nie ten
                                            tamten był nochal:)
                                            • aniela_ Re: Patent! 06.02.03, 16:10
                                              o. zlali mi sie w jedno. to znak ze czas ubrac beret.
                                              • oxycort Re: Patent! 06.02.03, 16:15
                                                aha, idziesz już? Beret włóż! hyhy
                                                ~~
                                                ox
                                                • _tequila_ Re: Patent! 06.02.03, 17:02
                                                  idziesz za raz wloz dwa na raz hehe
                                                  • Gość: aniela Re: Patent! IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 17:04
                                                    zdejme beretke i wstawie wode na ryz
                                  • Gość: Mika_P Re: Patent! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 00:02
                                    piotr_c napisał:

> A ja miałem inny rytm: wolno , wolno. woooooolno, szybko ,szybko

Rytm (krok) wolno-wolno-szybko-szybko-wolno-szybko-szybko-stój! - to jest tango
                                    argentyńskie.
    • med_max Re: Patent! 14.02.03, 21:42
      Włąśnie wymyśliłem wałek pionowy. "I ta żona tego męża wałkowała". Teraz już
      pionowo.
    • Gość: misio Re: Patent ? IP: *.brucepower.com 14.02.03, 22:11
      38 postow i tylko 3 patenty. Sprawnosc prawie 8%. Gorzej niz w parowozie.
      Nie jest ten watek potentatem patentowym a raczej petentem w sprawie
      patentowania. A moze opatentowac patelnie, patere, palto i palanta? Nic juz nie
      mowiac o Walentynie i jej plenipotencie, Walentym?
      Dziekuje, nie pale.
      Chyba dobra-noc. A przynajmniej taka sobie.
    • Gość: al Re: Patent! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:38
      med_max napisał:

> Właśnie skończyłem dokumentację techniczną moich dwóch najnowszych patentów.
      > Szklanka dla mańkutów i słuchawka telefoniczna z pieczątką /"OK szefie!"i
      > dup!/.Przyjmuję zapisy na prototyp i wersje / light, go!, turbo /.

Też mogę poszczycić się paroma wynalazkami.
      Oto para najciekawszych:
      1. Lampa naftowa na prąd
      2. Dzwonek gazowy
      Jakbym miał pewność zbytu (przy tak spauperyzowanym i jednocześnie nasyconym we
      wszelkie dobra rynku), to bym to niechybnie opatentował.
      • Gość: aniela Re: Patent! IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 19:42
        latarka na baterie sloneczne. pamietajcie ze bylam pierwsza.
    • med_max Coraz lepiej mi idzie! 21.02.03, 21:18
      1.karmnik jamnika /R
      2.paramilitarny czajnik /R
      • Gość: Markiza de Kotlet Re: Coraz lepiej mi idzie! IP: *.fenix.katowice.pl 21.02.03, 21:56
        I tak nikt nie jest w stanie przebić moich sztućców dla prawo i lewo ręcznych,
        o których tu już kiedyś pisałam...

Ps. W dalszym ciągu szukam inwestora, nie ukrywam,że chcę podbić światowy
        rynek bardziej niż nasz krajowy...tu się ludzie nie znają na genialnych
        wynalazkach...w domu mówią na mnie wandal:(

Jak coś jest za proste, to ludzie nie sa w stanie dostrzec w tym geniuszu...
        Ja to mam ciężko:)
        • Gość: basia! Re: Coraz lepiej mi idzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 22:01
          pałeczki do ryżu trzebaby było jeszcze zracjonalizować ,za proste są...tak mi
          się wydaje
          • markiza_de_kotlet_mielony Re: Coraz lepiej mi idzie! 21.02.03, 22:07
            Ja jeszcze wymyśliłam takie urządzenie, które może być równocześnie:
            Lodówką, odkurzaczem,żelazkiem,tosterem,sokowirówką, pralką i wieloma innymi
            jeszcze rzeczami...

Wiecie co to jest?

Zepsuty telewizor...może być jednocześnie zepsutą lodówką, odkurzaczem...

Genialna jestem...ale co Wy o tym mozecie wiedzieć:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka