med_max 06.02.03, 00:18 Właśnie skończyłem dokumentację techniczną moich dwóch najnowszych patentów. Szklanka dla mańkutów i słuchawka telefoniczna z pieczątką /"OK szefie!"i dup!/.Przyjmuję zapisy na prototyp i wersje / light, go!, turbo /. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikkr_likra Re: Patent! 06.02.03, 08:05 Mam nadzieję, że ta szklanka nie przecieka. Mój kubek mnie zaskoczył i zaczął przeciekać ni stąd ni z owąd. Bardziej z owąd. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Patent! 06.02.03, 08:45 W nawiązaniu do oferty,chciałabym wiedzieć czy szklanka jest w komplecie z uchem i ścianą może? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Patent! 06.02.03, 09:49 piotr_c napisał: > Jesteś Basiu leworęczna ? lewa ręka jest kompatybilna z prawą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 10:14 Pierścionek z brylantem, ze schowkiem na kropelkę jadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Patent! 06.02.03, 10:25 czytasz w moich myslach jak w otwartej ksiedze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 10:32 A tak przy okazji pytanie do historyków starożytności. Czytałem kiedyś opowiadanie w którym pojawia sie rzymski centurion majacy miedziny pierścień z wysuwanym zatrutym kolcem. Czy naprawdę tak byli wyposażani? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 10:07 No tak niezupełnie kompatybilna. porównaj uścisk dwóch prawych dłoni oraz prawej z lewą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Patent! 06.02.03, 10:18 a właśnie, że są próbowałeś się klepać lewą ręką po głowie a prawą robić kółka na brzuchu (swoim)? obie zawsze robią to samo Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Patent! 06.02.03, 10:26 ellen napisała: > a właśnie, że są > próbowałeś się klepać lewą ręką po głowie a prawą robić kółka na brzuchu > (swoim)? > obie zawsze robią to samo nieprawda sprawdzałam rodzina sie dziwnie p[atrzyła czemu przed komputerem klepie sie po głowie ale jedna klepała, druga robiła kółka mam jakies nadprzyrodzone zdolnosci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 11:39 Pozwól uścisnąć two dłonie tak pod kontrolą trzymane .... Jak tam serduszko? Już wróciło na miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 10:28 Właśnie ostatnio Mojej córeczce pokazałem ten numer z klepaniem i głaskaniem. Strasznie sie śmieje że jej zawsze tak samo wychodzi. I wiecie co PRAWIE POLIZAŁA SIE W ŁOKIEĆ !!!!!!!! tak z 5 mm jej zabrakło aby to zaliczyć Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Patent! 06.02.03, 10:19 piotr_c napisał: > No tak niezupełnie kompatybilna. porównaj uścisk dwóch prawych dłoni oraz > prawej z lewą :) aha, zamiast ściskania mogą się pomiziać tylko;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Patent! 06.02.03, 10:23 czekam na oxa ,aż powie "...żeby prawa ręka nie wiedziała co czyni lewa" i coś tam o dawaniu przy tym było.. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Patent! 06.02.03, 10:35 W zastepstwie Oxa to powiem, jako jego Prawdziwy Przyjaciel ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Patent! 06.02.03, 10:41 baloo1 napisał: > W zastepstwie Oxa to powiem, jako jego Prawdziwy Przyjaciel > ;oD ok,PP ;) (wcale nie wytykam języka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Patent! 06.02.03, 11:03 aniela, chyba Cię dziś widziałam na R.Daszyńskiego, tłum niósł Cię do tramw... tfu, do limuzyny znaczy, czarny szofer drzwi Ci otwierał właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Patent! IP: *.mst.gov.pl 06.02.03, 11:16 czy rondo daszynskiego to to rondo przy metrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Patent! IP: *.mst.gov.pl 06.02.03, 11:31 to moglam byc ja. powinnas byla mi usmiech cieply poslac na znak. albowiem podroz mialam dzis w traumy obfitujaca. Ty bylas gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 11:36 Pewnie stała w korku i patrzyła tesknie jak czerwona limuzyna unosi cię w dal... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Patent! 06.02.03, 11:39 mniej więcej też jechałam dziś do zakładu pracy w rytmie tanga: wolno, szybko, szybko, wolno. A uśmiech mam przyklejony od samego rana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Patent! 06.02.03, 11:42 A ja miałem inny rytm: wolno , wolno. woooooolno, szybko ,szybko bo połowę trasy zrobiłem w kolumnie 15 tramwajów jadących za jakąś ofiarą mrozów. tylko kwadrans się spóźniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Patent! 06.02.03, 11:48 a ja peerfidnie skorzystalam z warunkow atmosferycznych i droga, ktora pokonuje spacerem zazwyczaj w ciagu 20 min przeksztalcila sie raptem w dlugi godzinny spacer :)) i tez mam dobry humor oraz mokre nogawki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Patent! IP: *.mst.gov.pl 06.02.03, 12:02 ja z kolei trzy razy dzis wychodzilam z tego samego domu. raz wiatr i zamiecie zawrocily mnie z drogi do metra. potem korek zawrocil mnie z jezdni do garazu. za trzecim razem udalo mi sie wyjsc skutecznie choc dotarlam z rozmazanym makijazem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Patent! IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.03, 15:56 Fajnie musi wygladac kobieta zamieciona zamiecia, ktorej korek na dodatek... Pamietajcie! Sto lat, nalezy spiewac po otwarciu szmpana. W innym przypadku, laryngolog zmuszony bedzie uzyc korkociagu do wyciagania korka z krtani. Hm...rozmazany makijaz, rozmarzylem sie. Rozmazalbym jakis makijaz:) Szybko, wolno, szybko, wolno...:) A szklanka...chodzilo o gololedz dla mankutow a nie o naczynie. Spadl na ulice sniezek i mrozem je nawiedzil Spelniajac tym warunki, powstania gololedzi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Patent! 06.02.03, 16:06 o med. scigaja Cie moze ci debilni kretyni? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Patent! 06.02.03, 16:10 o. zlali mi sie w jedno. to znak ze czas ubrac beret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Patent! IP: *.acn.waw.pl 06.02.03, 17:04 zdejme beretke i wstawie wode na ryz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika_P Re: Patent! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 00:02 piotr_c napisał: > A ja miałem inny rytm: wolno , wolno. woooooolno, szybko ,szybko Rytm (krok) wolno-wolno-szybko-szybko-wolno-szybko-szybko-stój! - to jest tango argentyńskie. Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Patent! 14.02.03, 21:42 Włąśnie wymyśliłem wałek pionowy. "I ta żona tego męża wałkowała". Teraz już pionowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Patent ? IP: *.brucepower.com 14.02.03, 22:11 38 postow i tylko 3 patenty. Sprawnosc prawie 8%. Gorzej niz w parowozie. Nie jest ten watek potentatem patentowym a raczej petentem w sprawie patentowania. A moze opatentowac patelnie, patere, palto i palanta? Nic juz nie mowiac o Walentynie i jej plenipotencie, Walentym? Dziekuje, nie pale. Chyba dobra-noc. A przynajmniej taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Patent! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 19:38 med_max napisał: > Właśnie skończyłem dokumentację techniczną moich dwóch najnowszych patentów. > Szklanka dla mańkutów i słuchawka telefoniczna z pieczątką /"OK szefie!"i > dup!/.Przyjmuję zapisy na prototyp i wersje / light, go!, turbo /. Też mogę poszczycić się paroma wynalazkami. Oto para najciekawszych: 1. Lampa naftowa na prąd 2. Dzwonek gazowy Jakbym miał pewność zbytu (przy tak spauperyzowanym i jednocześnie nasyconym we wszelkie dobra rynku), to bym to niechybnie opatentował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Patent! IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 19:42 latarka na baterie sloneczne. pamietajcie ze bylam pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Coraz lepiej mi idzie! 21.02.03, 21:18 1.karmnik jamnika /R 2.paramilitarny czajnik /R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markiza de Kotlet Re: Coraz lepiej mi idzie! IP: *.fenix.katowice.pl 21.02.03, 21:56 I tak nikt nie jest w stanie przebić moich sztućców dla prawo i lewo ręcznych, o których tu już kiedyś pisałam... Ps. W dalszym ciągu szukam inwestora, nie ukrywam,że chcę podbić światowy rynek bardziej niż nasz krajowy...tu się ludzie nie znają na genialnych wynalazkach...w domu mówią na mnie wandal:( Jak coś jest za proste, to ludzie nie sa w stanie dostrzec w tym geniuszu... Ja to mam ciężko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Coraz lepiej mi idzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 22:01 pałeczki do ryżu trzebaby było jeszcze zracjonalizować ,za proste są...tak mi się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Coraz lepiej mi idzie! 21.02.03, 22:07 Ja jeszcze wymyśliłam takie urządzenie, które może być równocześnie: Lodówką, odkurzaczem,żelazkiem,tosterem,sokowirówką, pralką i wieloma innymi jeszcze rzeczami... Wiecie co to jest? Zepsuty telewizor...może być jednocześnie zepsutą lodówką, odkurzaczem... Genialna jestem...ale co Wy o tym mozecie wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś