Dodaj do ulubionych

Śniliście sie mi

11.02.03, 09:47
śniło mi się, ze byłam na spotkaniu plażowym :-) wszyscy tam byliście.
hyhy aniela miała platynowy blodn warkocz :-)
Obserwuj wątek
    • vampi= Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 09:52
      I nikt nikogo nie mordował?
      • emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 09:54
        nie. wiec dla ciebie to pewnie nudny sen :-)
        • ellen Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:01
          no ale opowiadaj! co kto robił, z kim i w ogóle
          może to proroczy sen był?
          • vampi= Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:04
            To nie był sen proroczy, bo nikt nikogo nie zamordował.
          • emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:06
            najpierw byliśmy w jakiejś knajpie a potem poszliśmy na ten but kogos tam czy
            jak tam sie nazywa ten film :-)
            • piotr_c Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:09
              O to może byc proroszy sen :)
              • emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:11
                aha i-ten-który-nas-niedawno-opuscił tez był. czy to było prorocze?
                • _tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:21
                  emusiu skup sie prosze dzisiaj przed zasnieciem i wysnij mi zalegly urlop w
                  jakims fajoskim miejscu PLIZZZZ
                  • emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:25
                    hyhy jestem z krakowa wiec sie pytam od razu "a co mi za to dasz?" :-)
                    • _tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:32
                      nie no nie badz malostkowa nie slyszalas o dobrych uczynkach?
                      • emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:43
                        nie w krakowie :-)
                        • _tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:51
                          no dobra jak wysnisz mi jakas plaze z palmami to wysle ci afrykanska jaskolka
                          orzechy kokosowe ok?
                          • emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:52
                            jestem na tak. a teraz wybaczcie, lece do szkoły
                          • baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:54
                            e-e, nie daj sie Emusia. za wysnienie cieplej wyspy nalezy sie bilet na te
                            wyspe i zwolnienie ze szkoly.
                            ;oD
                            • _tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:10
                              Baloo po oczach widze ze tez wybral bys sie na taka wyspe...
                              nie zawisc i nie przeszkadzaj w negocjacjach :))))
                              • baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:16
                                Juz oczy przymykam. Zawiszczanie obce jest mej naturze, ale zylka handlowa
                                jeszcze mi nie pekla. Przy okazji zamykania oczu moge te plaze i wyspy wysnic.
                                Warunki znane.

;oD
                                • _tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:36
                                  hyhy jak sie domyslam na zwolnieniu ze szkoly najbardziej moze ci zalezec ;))
                                  • baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:40
                                    hehe, jesli chcesz ten fragment negocjacji zaakcentowac - to dobrze. Tu
                                    akurat moge wykazac pewna elastycznosc ;oD
                                    • _tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:46
                                      w sensie "gumisiowo" podejdziesz do tej kwestii?
                                      • baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:53
                                        aha , powiedzmy, ze nie bede sie upieral ;oD
                                        Pozostaje jeszcze kwestia biletu. Kluczowa, moim zdaniem ;oDDDD
                                        • misiania Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:58
                                          o, gruchacie sobie? ani chybi gruchacie. ;))
                                          • _tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:07
                                            O! widze błysk zebow w krzakach ;)
                                            jakos duszno sie zrobilo przy tych negocjacjach moze wiec zamiast tradycyjnego
                                            spotkania plazowego zorganizujemy sobie wszyscy wycieczke pod palmy ;)
                                            • misiania Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:13
                                              znaczy na rondzie degola będziem z gwinta chlali?
                                              • baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:20
                                                Eno? To na degolu palmy posadzili ? £A£ ! Jakas specjalna odmiane tajgowa ?
                                                • misiania Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:28
                                                  jedną palmę posadzili. na samiuśkim środeczku. a przed mrozami chroni ją
                                                  warstewka plastiku!
                                                  • baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 13:07
                                                    misiania napisała:

> jedną palmę posadzili. na samiuśkim środeczku. a przed mrozami chroni ją
                                                    > warstewka plastiku!

A co z tramwajami ? Ruchem okreznym je puscili, czy tez linie na Prage wzieli i
                                                    zamkli ?
                                                    ;oD
                                                  • misiania Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 13:20
                                                    a tititi, Baloo Łapiący Za Słowa! aż tak blisko nie podchodziłam. jednym okiem
                                                    tylko obejrzałam drzewko, drugim kontrolowałam sytuację na drodze jak na
                                                    dobrego kierowcę przystało.
                                              • _tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:22
                                                a wiesz przypomnialas mi pewna wycieczke do miejscowosci Zywiec, gdzie
                                                smakowalismy w browarze piwko prosto z warzenia... zamiast błąkac sie po
                                                sklepach i kupowac pamiątki caly czas wolny grupa spedzila na srodku
                                                zywieckiego ronda wysadzanego trawka :))
                                                • misiania Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:26
                                                  hyhy. bardzo słusznie spędzaliście ten czas. a takie piwo prosto od krowy to
                                                  smakuje tak samo, lepiej, gorzej czy inaczej niż to sklepowe?
                                                  • _tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:30
                                                    smakuje wyjatkowo smakowicie :)
                                                  • piotr_c Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 13:13
                                                    Podciagneliście sobie piwociąg ? A co z ruchem okręznym na rzeczonym rondku ?

Kiedyś byłem w fabryce Wedla , czekolada prosto z rurociągu i pianka ptasiego
                                                    mleczka prosto z taśmy- to dopiero było TO.
                                                  • _tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 13:16
                                                    na srodku ronda byl trawnik na ktorym poziomowalismy :)
            • vampi= Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:11
              emusia napisała:

> najpierw byliśmy w jakiejś knajpie a potem poszliśmy na ten but kogos tam czy
              > jak tam sie nazywa ten film :-)

To może ten film chociaż to jakiś horror...
    • basia! Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:30
      --
      mariolka obudziła się spocona,śniło jej się ,że leży koło leonarda
      dicaprio.Obok niej pochrapwał leoś,mariolka odetchnęła z ulgą.
      • vampi= Emusiu, czy nie powinnaś być w szkole? 11.02.03, 10:58
        Ferie chyba się skończyły.
        • Gość: viki2lav Re: Emusiu, czy nie powinnaś być w szkole? IP: 213.255.126.* 11.02.03, 15:54
          zlosliwie to powied<ziales wampi!! a swojom drogom , Emulsja nudny tez sen
          byl. skup sie troche i wyslij mi podwyzke! lub jakis deputat pieniezny!
          comiesieczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka