emusia 11.02.03, 09:47 śniło mi się, ze byłam na spotkaniu plażowym :-) wszyscy tam byliście. hyhy aniela miała platynowy blodn warkocz :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 09:54 nie. wiec dla ciebie to pewnie nudny sen :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:01 no ale opowiadaj! co kto robił, z kim i w ogóle może to proroczy sen był? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:04 To nie był sen proroczy, bo nikt nikogo nie zamordował. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:06 najpierw byliśmy w jakiejś knajpie a potem poszliśmy na ten but kogos tam czy jak tam sie nazywa ten film :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:11 aha i-ten-który-nas-niedawno-opuscił tez był. czy to było prorocze? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:21 emusiu skup sie prosze dzisiaj przed zasnieciem i wysnij mi zalegly urlop w jakims fajoskim miejscu PLIZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:25 hyhy jestem z krakowa wiec sie pytam od razu "a co mi za to dasz?" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:32 nie no nie badz malostkowa nie slyszalas o dobrych uczynkach? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:51 no dobra jak wysnisz mi jakas plaze z palmami to wysle ci afrykanska jaskolka orzechy kokosowe ok? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:52 jestem na tak. a teraz wybaczcie, lece do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:54 e-e, nie daj sie Emusia. za wysnienie cieplej wyspy nalezy sie bilet na te wyspe i zwolnienie ze szkoly. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:10 Baloo po oczach widze ze tez wybral bys sie na taka wyspe... nie zawisc i nie przeszkadzaj w negocjacjach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:16 Juz oczy przymykam. Zawiszczanie obce jest mej naturze, ale zylka handlowa jeszcze mi nie pekla. Przy okazji zamykania oczu moge te plaze i wyspy wysnic. Warunki znane. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:36 hyhy jak sie domyslam na zwolnieniu ze szkoly najbardziej moze ci zalezec ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:40 hehe, jesli chcesz ten fragment negocjacji zaakcentowac - to dobrze. Tu akurat moge wykazac pewna elastycznosc ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:46 w sensie "gumisiowo" podejdziesz do tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:53 aha , powiedzmy, ze nie bede sie upieral ;oD Pozostaje jeszcze kwestia biletu. Kluczowa, moim zdaniem ;oDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 11:58 o, gruchacie sobie? ani chybi gruchacie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:07 O! widze błysk zebow w krzakach ;) jakos duszno sie zrobilo przy tych negocjacjach moze wiec zamiast tradycyjnego spotkania plazowego zorganizujemy sobie wszyscy wycieczke pod palmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:13 znaczy na rondzie degola będziem z gwinta chlali? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:20 Eno? To na degolu palmy posadzili ? £A£ ! Jakas specjalna odmiane tajgowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:28 jedną palmę posadzili. na samiuśkim środeczku. a przed mrozami chroni ją warstewka plastiku! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 13:07 misiania napisała: > jedną palmę posadzili. na samiuśkim środeczku. a przed mrozami chroni ją > warstewka plastiku! A co z tramwajami ? Ruchem okreznym je puscili, czy tez linie na Prage wzieli i zamkli ? ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 13:20 a tititi, Baloo Łapiący Za Słowa! aż tak blisko nie podchodziłam. jednym okiem tylko obejrzałam drzewko, drugim kontrolowałam sytuację na drodze jak na dobrego kierowcę przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:22 a wiesz przypomnialas mi pewna wycieczke do miejscowosci Zywiec, gdzie smakowalismy w browarze piwko prosto z warzenia... zamiast błąkac sie po sklepach i kupowac pamiątki caly czas wolny grupa spedzila na srodku zywieckiego ronda wysadzanego trawka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 12:26 hyhy. bardzo słusznie spędzaliście ten czas. a takie piwo prosto od krowy to smakuje tak samo, lepiej, gorzej czy inaczej niż to sklepowe? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 13:13 Podciagneliście sobie piwociąg ? A co z ruchem okręznym na rzeczonym rondku ? Kiedyś byłem w fabryce Wedla , czekolada prosto z rurociągu i pianka ptasiego mleczka prosto z taśmy- to dopiero było TO. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 13:16 na srodku ronda byl trawnik na ktorym poziomowalismy :) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:11 emusia napisała: > najpierw byliśmy w jakiejś knajpie a potem poszliśmy na ten but kogos tam czy > jak tam sie nazywa ten film :-) To może ten film chociaż to jakiś horror... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Śniliście sie mi 11.02.03, 10:30 -- mariolka obudziła się spocona,śniło jej się ,że leży koło leonarda dicaprio.Obok niej pochrapwał leoś,mariolka odetchnęła z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Emusiu, czy nie powinnaś być w szkole? 11.02.03, 10:58 Ferie chyba się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Emusiu, czy nie powinnaś być w szkole? IP: 213.255.126.* 11.02.03, 15:54 zlosliwie to powied<ziales wampi!! a swojom drogom , Emulsja nudny tez sen byl. skup sie troche i wyslij mi podwyzke! lub jakis deputat pieniezny! comiesieczny Odpowiedz Link Zgłoś