Gość: viki2lav IP: 213.255.126.* 21.02.03, 17:15 jakies preferencje, maly regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: kolory lezakow 21.02.03, 17:19 Myślę że czerwono-powitalny , dla niespodziewanego gościa powinien stać w magazynie. A ja prywatnie preferuję różne niebieskoći i zielenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: kolory lezakow IP: 213.255.126.* 21.02.03, 17:34 moj jest w kwiatki, taki lata 70, taka naszywke ma dolce gabbana. klapeczki mam do tego i lodowke pod kolor, nie mowiac o biblioteczce, telewizorze i talerzu na makaron Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: kolory lezakow 21.02.03, 17:40 klapeczki z cholewkami? zeby byc trendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: kolory lezakow IP: 213.255.126.* 21.02.03, 17:42 nene moje maja filtr na piasek, i pojemnik na bursztyny. o przypomnial mi sie Puc, Bursztyn i goscie Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: kolory lezakow 21.02.03, 22:08 kolor zimowo-depresyjny///ale d&g znaczek musial sie znalezc...u mnie guczczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 17:47 dostalam czerwony to marudzic chyba nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: kolory lezakow IP: 213.255.126.* 21.02.03, 17:50 jest goscinny , a potem kazdy sobie musi wlasny przytargac, Leon z Mariolka maja wypozyczalnie, tire zna adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: kolory lezakow 2003 IP: *.brucepower.com 21.02.03, 18:21 W nieustannie niepewnej atmosferze polityczno-gospodarczo-spoleczno-militarnej kolor lezaka maskujacy, to jest to. O tej porze roku na plazy - moj lezak jest piaskowo-bialy, kamyczkami wyszywany, z doczepiona wypchana ryba i mewa (prawdziwe truchla zaczna sie rozkladac i bedzie fuj). Do tego jeszcze moj lezak udaje stojak i dla zmylenia wroga jest pochylony w odpowiednim kierunku (z wiatrem historii). Tyle o moim lezaku, ktorego i tak nie zobaczycie, bo jest zamaskowany. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kolory lezakow 2003 IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 10:21 z doczepiona choragiewka ktora zmienia kierunek powiewania zgodnie z wiatrem aktualnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: kolory lezakow 2003 IP: *.bmts.com 23.02.03, 04:24 Aniele, racje masz, jak prawie zawsze. A co na temat tzw. grajdolow, ktore istnialy od zawsze, lezaki zdecydowanie wyprzedzjac w plazowej ewolucji? Pytam tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kolory lezakow 2003 IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 09:47 dodam jezcze, skoro przy glosie jestem, ze choragiewka apolityczna, kapielowa bylaby. odnoszac sie zas do postawionego przez Przedreferującego pytania zauwazam praktycznie, ze w grajdolkach mozna sie sprawnie okopac gdyby wrog od morza szedl. mozna tez dzialalnosc prawiezepoddziemną prowadzic, gdyby bylo przeciw komu. mozna by zapewne wiele jeszcze, innych praktycznych niezmiernie funkckji grajdolow wymienic, chocby tę grającą (he?) Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: kolory lezakow 2003 23.02.03, 14:17 a co z parawanami?? moj typ:maskujace,plazowe moro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kolory lezakow 2003 IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 15:10 a bikini? koloru ciala jakby ich nie bylo? a co na to ortodoksyjne feministki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: kolory lezakow 2003 IP: *.chello.pl 23.02.03, 19:16 Bikini tylko z Małkini (w żadnym razie z Tłuszcza). Kolor dowolny, pod lezak i parasol podpasowany. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 19:56 a mój zielony jest. gdzieś wyczytałm, że rudowłosym ładnie w zielonym i od tej pory kupuję same zielone rzeczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 20:12 i w zwiazku z tym, ze mi do twarzy w zielonym, to ja bardzo prosze, aby wszyscy mnie na zielono pomalowali :-) w czarnym i szarym mi nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 20:39 ja mogę mieć czarny,czemu nie..cieliste bikini ładnie z czarnym się komponuje Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 20:43 ogólnie to zielony kostium masz, chyba że się niezalogujesz, to wtedy czarny przodziewasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 20:50 no to chociaż czarnym leżakiem wyróżnać się będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 20:50 ale jeśli już przy kolorach jesteśmy, to czy nie wydaje Wam się, że zielony trochę gryzie się z niebieskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 20:56 na ścianach brrr...,w naturze już mniej ,taka morska woda naprzykład toleruje niebieski i zielony Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 20:56 nawet tak nie mów :-) ja mam niebieskie tapety w pokoje i zielone fotele, takie rozkładane i zielony kaloryfer i zielone ramy w oknach i zielone drzwi. zielony pasuje do niebieskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:01 emulak !! ogniem i mieczem na jedynce Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:03 ksiązka była lepsza od filmu, zdecydowanie lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:07 książki są zawsze lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:02 skoro tak twierdzicie, to niech bedzie. Od dziś powtatrzam każdemu: zielony pasuje do niebieskiego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:03 emulak tak twierdzi,ja mówię tylko ,że morze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:06 emulsja, emulak, emulgator... cikawe jak jeszcze odmienicie mojego nicka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:07 noco? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:09 nic nic spij spij moja siostra czesto w nocy budzi sie i pyta "no co" na co jej zawsze mówię "nic nic śpij śpij" to ona zasypia. i tak mi się teraz skojarzło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:12 moja lunatykująca siostra chciała pewnej nocy wyjść przez balkon...miszkałyśmy wtedy na trzecim piętrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:18 o moja sistrunia to ciągle lunatykuje. w nocy np. z otwartymi oczami (w ogóle nie mrugajac) mówiąc mi "i tam stała babcia... wiesz... ona tak stała... a te ludzie tam były.... a ona tam stała z tym mięsem" albo "i tam na niebie się takie przyciski zrobiły.... i oni nacisneli 1... no nacisnij 1.... nacisnij!!" no to ja ze nacisnelam a ona "no widzisz.. i tak sie stało"po czym chwila ciszy i wybucha "prawda, ze ja jestem głupia?! no prosze powiedz marysiu, że jestem głupia1!!!" no to ja jej, że jest glupia to ona spokojnie się kładzie spac. dawniej sie jej bałam jak tak w środku nocy opowiada dziwne rzeczy, ale już się przezywczaiłam :-) trzeba z nią tylko nie dyskutowac, to wtedy jest ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:25 taak, dokładnie to wszystko skądś znam, na szczęście z siostrą już nie mieszkam i nie muszę tego znosić, chociaż trzeba przyznać, że czasami bywało śmiesznie np. jak chyba przez pół godziny tłumaczyłam jej, że w jej łóżku nie ma gigantycznego mrowiska:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:27 bohun...ups tak mie się tylko wyrwało:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 20:14 To ja poproszę o leżaczek o deseniu w gumowe kaczuszki i pterodaktyle oraz w wodospady krwi..a jak takiego nie ma na składzie, to zadowolę się brakiem leżaczka, bo trzeba przyznać, że nie ma nic przyjemniejszego ponad wylegiwanie się na nagrzanym piasku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: kolory lezakow IP: *.chello.pl 23.02.03, 21:07 moj lezak oczywiscie z tkaniny z wora na ziemniaki - styl, szyk i asceza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:08 czysty żywy len..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awt Re: kolory lezakow IP: *.chello.pl 23.02.03, 21:09 czysty, acz plodem rolnym nieco pokalany Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: kolory lezakow 25.02.03, 16:33 Timit, czy twoja sygnaturka reklamuje Wielkanocne porządki w domu ?? Odpowiedz Link Zgłoś