28.02.03, 10:16
A może wszechobecny ciur ?
Co tu dziś tak cicho ?
Obserwuj wątek
    • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:19
      chociaż to wydaje się niemożliwe, istnieje serwer jeszcze wolniejszy niż serwer
      GW. i właśnie muszę się doń dostać. więc powrócę na plażę, gdy pokonam
      przeciwności.
      • chris_45 Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:20
        jesteś usprawiedliwiona.. :)
        • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 10:29
          a ja mam L4. do wtorku wlacznie
          • chris_45 Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:34
            i w pracy jesteś jeszcze ?
          • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:35
            strzelam: B5.
            • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 10:39
              nene w domu w koce z chorobami bialych ludzi owinieta.
              aha misianai widze ze cieszy Cie cudze nieszczescie
              • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:46
                bagażem zeszłotygodniowych chorobliwych doświadczeń obciążona patrzę po prostu
                z pełnego komfortu dystansu. a może F12?
                • the_ladybird Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:49
                  f16 przecież!
                • stoks Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:49
                  F16 i pudło!
                • chris_45 Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:50
                  a może C2 albo H5 albo OH ?
                  • _tequila_ Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:51
                    H2O
                  • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:53
                    hyhy i przyszłam i zobaczyłam, że wszystko co powiedziałeś, Chris, było dobre.
                    podobnie jak metaxa, o której mi przypomniałeś, a która stoi na telewizorze.
                  • the_ladybird Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:54
                    OH łamie konwencję - nie krzyżuje się :)
                    c2 h6 o1. o!
                    • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:57
                      albo tak zwany rumjanek. (hyhy, a cóżem to ja taka rozfiglowana?) znaczy rum do
                      brzuszka a janek do łóżka ;)))))
    • Gość: basia! Re: Bojkot ?! IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 10:51
      ciur nad ciurem mnie dopadł ,ale rzucam go i melduję sie na baczność:)
      • chris_45 Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:58
        dorzucę tylko mimochodem
        K2
        B52
        • chris_45 Re: Bojkot ?! 28.02.03, 10:59
          aha i jeszcze
          M3 lub M4
          • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 11:01
            powiedziałabym jeszcze J 23, ale to sztampa...
            • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 11:03
              a wiecie ze kiedys na grype umieralo najwiecej ludzi na swiecie?
              • greg123 Re: Bojkot ?! 28.02.03, 11:06
                Gość portalu: aniela napisał(a):

> a wiecie ze kiedys na grype umieralo najwiecej ludzi na swiecie?

e-e. najwięcej ludzi umierało po opowiedzeniu starego dowcipu ;)
                • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 11:15
                  znaczy tylko abel zginal z tego powodu, jak mi wiadomo
                  • rigel Re: Bojkot ?! 28.02.03, 11:17

> znaczy tylko abel zginal z tego powodu, jak mi wiadomo

to mało?? w końcu to całe 25% populacji....
                    • Gość: ainela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 11:19
                      yyyyyyy (odpowiem, grajac na zwloke)
                    • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 11:20
                      yhy, a jeżeli dodamy tych, którzy byli by się narodzili, gdyby poszedł był i
                      się był rozmnażał i czynił byłby sobie ziemię poddaną, to w ogóle hohoho!
                      • Gość: aiela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 11:38
                        czy to znaczy ze pochodze od kaina? (Ciebie Misianiu nie wylaczjaac)
                        • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 11:42
                          yyyy to chyba lepsze od opcji, że od małpy...
                          • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 11:44
                            nene ja natenprzyklad powstalam z morskiej piany, doskonale to pamietam
                            • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 11:46
                              o. masz w życiorysie epizod ze styropianem, jak widzę? ;)))))
                              • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 11:48
                                poniewaz nie wiem jak to rozumiec przyjme to za dobra monete i dorzuce do
                                sakwy co ja mam pzez ramie przewieszona
                                • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 11:51
                                  yyy... aha....yyyy :)

(no bo nie wiem, czy klu objaśniać, czy tylko miziasz mię lekko wykałaczką,
                                  znaczy piana morska z powodu ubijania przez fale zmienia się w styropian, co
                                  osobiście zaobserwowałam wew Morzu Bałtyckiem...)
                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 11:57
                                    nene ja najpowazniej ei zrozumialam, co zwalam na wysoka temperature i bielmo
                                    na oku :)
                                    • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 11:59
                                      trzecie oko też zawirusowane? że zapytam jak na troskliwą koleżankę przystało.
                                      • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:01
                                        aha sprobuje je prztrzec pogrzebaczem. moze pomoze.
                                        • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:06
                                          a maryla spiewala, ze gimnastyka pomaga.
                                          • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:07
                                            yy, z jakiego forum ta maryla?
                                            a. ze swiata umarlych juz
                                            • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:09
                                              z forum: "biesiadna" i "kolorowe jarmarki" oraz "baloniki na druciku" :)
                                              • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:11
                                                aha. całkiem po drugiej stronie serwera takie fora widziałam :)))))
                                              • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:12
                                                aha ale ona nie zaswiecila przykladem (w kwestii gimnastyki) pzeciez
                                                • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:14
                                                  za to imarz ma pasujący do szamana, któren przecież też może Ci być pomocny,
                                                  yhyhyhy!
                                                • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:15
                                                  swiecila gdy byl czas ku temu (awf). a teraz estrada i laury (hyhy petrarki:)
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:25
                                                    spoczela na laurach i oddychac zaczela kalorycznym powietrzem ?:)
                                                  • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:33
                                                    nie wiem nie znam jej :)

ps. co to jest ciur czy jakos tak? :)
                                                  • Gość: ainela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:35
                                                    to przychodzacy z samego Nienacka nadmiar pracy. z grubsza rzecz biorac ;)
                                                  • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:35
                                                    wróg plażowy nr 1. :))
                                                  • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:47
                                                    aha. u mnie to jest: niestety, [ocenzurowano] wzywa
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:51
                                                    lacze sie w bolu z komfortoewgo jednak dystansu ;)
                                                  • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:52
                                                    to byl ino przyklad (takich brzydkich slow sie nie uzywa) :)
                                                  • Gość: anila Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:55
                                                    brzydko jest uzywac slow brzydkich (ze sparafrazuje mojego ulubionego autora
                                                    Baloo)
                                                  • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:58
                                                    szczegolnie slow na p ([ocenzurowano], ktore trafiaja sie miedzy 8-18.
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:59
                                                    o. pracujesz dluzej niz zezwalaja przepisy?
                                                  • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:08
                                                    przepisy sie mnie nie imaja.
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:09
                                                    aha zupelnie jak kule gen. swierczewskiego, choc sam panbog je nosil.
                                                  • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:13
                                                    niezupelnie:) mamona z nieba nie spada :)
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:15
                                                    niestety. zwykla kasza manna :(
                                                  • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:17
                                                    o! i gdzie tu sprawiedliwosc. tylko piach w oczy :P
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:19
                                                    sprawiedliwosc jest slepa. trzeba ja umiejetnie podprowadzic w wybrane
                                                    uprzednio miejsce :)
                                                  • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:30
                                                    i podac ramie, by nie potknela sie na wyszczerbionych schodach (ku niebu:)
                                                  • Gość: ainela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:32
                                                    ani by nie zbladzila w przeciwną strone barykady ;)
                                                  • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:38

lubo tez skapala sie w przypadkowej fosie :)
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:40
                                                    w forsie raczej. koniecznie brudnej ;)
                                                  • kwik Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:17
                                                    jeszcze jakiegos harry'ego czeba znajsc (niepottera).
                            • rigel Re: Bojkot ?! 28.02.03, 16:19

> nene ja natenprzyklad powstalam z morskiej piany, doskonale to pamietam

dlatego mam wrażenie, że to było ostatnio na wybrzeżu hiszpańskim, a piana i
                              morska, owszem, lecz z niemałą domieszką ropy...
    • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:03
      Ale pitolicie!
      ~~
      ox
      • chris_45 Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:11
        a jak !
        nareszcie !
        • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:12
          yhy, mnie np. ten drugi serwer pokonał i dałam sobie spokój...
      • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:12
        yhy mnie tez to mierzi i uciska pod lopatką
        • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:14
          Aha, to te Twoje okrągłe plecy
          ~~
          ox
          • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:17
            o. dźgasz mnie moze?
            • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:21
              Aha, zaszczyk Ci robię. Nie spinaj pośladków, bo się wkłuć nie sposób.
              ~~
              ox
              • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:23
                mam popkorn i kolę.
                • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:26
                  Ja tylko niosę pomoc
                  ~~
                  ox
                • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:27
                  nene zle celujesz oxy, rekaw podciagnelam, o tu, tu wlasnie.
                  • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:30
                    W sensie, że mam Ci dać w łapę?
                    ~~
                    ox
                    • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:32
                      yyy Ty mi a nie ja Tobie? sufler, zgubilam rolę.
                      • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:34
                        Ee. No nie mogę. Obowiązuje mnie lekarski kodeks Hammurabiego. Póki w białym
                        kitlu jestem wciąż... hyhy ;)
                        ~~
                        ox
                        • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:36
                          o. normalnie się adorują. Oxy z Anielą się adorują.
                          • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:37
                            nene chcialabym sie odciac od pomowien. sekatorem sie odcinam.
                            • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:38
                              aha. mówienie po sekatorze poznać można
                              • Gość: ainela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:39
                                aha to chirurgiczne ciecie bylo.
                                • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:44
                                  Aha, godne samego cesarza niemalże
                                  ~~
                                  ox
                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:48
                                    a przynajmniej brutusa godne, jesli o celnosci idzie
                                    • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:50
                                      Yhy, ale pozwolisz, że pójdę najpierw zapalić?
                                      ~~
                                      ox
                                      • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:52
                                        yhy mozesz tez ugasic pragnienie z gabki nasączonej octem
                                        • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:54
                                          Aniela, pożyczałaś kserokopiarkę zdaje się?
                                          • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:55
                                            a tak tak odbior pokwitowalam
                                        • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:56
                                          O! Teraz z kolei ja czuję wyraźne dźganie w bok. Coś jakby włócznia albo dzida.
                                          ~~
                                          ox
                                          • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 12:57
                                            czekaj, wsadze reke zeby sie upewnic
                                            • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:58
                                              o to nieładnie nie wierzyć koledze!
                                              • basia! Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:00
                                                starjk głodowy czyco? ocet piją?
                                                • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:01
                                                  zepsuty sok winogronowy to niekoniecznie musi być ocet, hyhy :))
                                            • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 12:59
                                              Yhyhy, źle celujesz :) tam łaskotki mam...
                                              Aj! Aj! Ręce masz zimne!
                                              ~~
                                              ox
                                              • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:01
                                                o. ma pod paszkami achillesowa piete, widzialyscie?
                                                • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:02
                                                  nene, skromnie oczy rzęs firanami zasłoniłam
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:04
                                                    yyyy nie interesuja Cie wyrafinowane tortury?
                                                  • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:05
                                                    ekhm, aha, znaczy, to były tortury? a to nie wiedziałam ;))
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:08
                                                    o. a myslalas ze co bynamniej?
                                                  • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:15
                                                    nie wiem, nie widziałam! ;)))))
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:15
                                                    jak tak bedziesz raczkiem drobic to sie jeszcze potkniesz ;)))
                                                  • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:25
                                                    Uu! Halo!
                                                    (dlaczego mam wrażenie, jakby nikogo tu nie było? Dlaczegoście wszyscy mnie
                                                    opuścili?)
                                                    No nic. Skoro tak, pójdę już, ale nie do nieba, choć mam po drodze. A wy drodzy
                                                    bracia i siostry nie trwóżcie się. Na odchodnym zaintonuję wam pieśń radosną.
                                                    O! Może tę o spustoszeniu Podola? Bywajcie, auwiderzejn!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:28
                                                    ja czuwam.
                                                  • oxycort Re: Bojkot ?! 28.02.03, 13:35
                                                    Aha, jesteś przy mnie, pamiętam.
                                                    Tym razem idę już na prawdę, jeszcze tylko wstąpię do piekieł. Na momencik
                                                    dosłownie.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 13:37
                                                    yhy azymut biorąc na prawdę spotkac mnie musisz w okolicach Emaus, jak wynika
                                                    z obliczen
                                                  • iw1 Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:06
                                                    Aniela, a Ty tak gościnnie chorujesz na plaży?
                                                    Wracaj do zdrowia:)
                                                  • misiania Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:07
                                                    Oooo? a kogóż to ja widzę?! Iw :))))
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 14:13
                                                    o droga Iw, rozpoznalam Cie w biedzie i chorobie :))
                                                  • piotr_c Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:16
                                                    No właśnie , Iw gdzie byłaś jak cię nie było??
                                                  • iw1 Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:23
                                                    To prawda, wsiąkłam na ładny kawałek czasu. I nowe porządki i osoby teraz
                                                    widzę. I dziwne wzruszenie mnie ogarnia, kiedy się teraz okazuje, że mnie
                                                    jeszcze pamiętacie...
                                                  • piotr_c Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:28
                                                    No pewnie , w internecie nic nie ginie.
                                                  • piotr_c Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:33
                                                    Nic nie ginie , tak że czasem można się mocno zdziwić. Tak jak ja kiedy
                                                    niedawno napaliłem sie, że pod koniec lutego będzie w Waszawie koncert "Stomp".
                                                    I już prawie brałem się za kupowanie biletów gdy odkryłem, że to jest ta sama
                                                    strona dzięki której byłe na koncercie 2 lata temu :))))))
                                                  • the_ladybird Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:48
                                                    zły to zwyczaj roku przy dacie nie podawać :D
                                                  • piotr_c Re: Bojkot ?! 28.02.03, 15:03
                                                    Całkiem jakbys ta stronke widziała ( a może widziałaś? znasz ten zespół?)
                                                  • the_ladybird Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:29
                                                    obrażasz nas sugestią pamięci kaczej, lub też kurzej, droga Iw ;)
                                                    Witaj!
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 14:30
                                                    yhy pamiec mam jak slonica przeciez
                                                  • iw1 Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:35
                                                    :)
                                                    Oświadczam, że w całych swoich złych zamiarach nie chciałam WAM wytknąć nie-
                                                    niezawodnej pamięci.
                                                  • Gość: aniela Re: Bojkot ?! IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 14:42
                                                    tak jak podejrzewalam pobudkami niskimi sie kierowalas tu idac. naczej bys nie
                                                    trafila ;)
                                                  • Gość: basia! Re: Bojkot ?! IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 14:46
                                                    sio! idźcie skąd ,zbojkotujcie ten ponad 100 postowy wątek.Załóżcie nowy(tfu)
                                                  • e.silver Re: Bojkot ?! 28.02.03, 14:57
                                                    jeszcze ja! jeszcze ja sie wpiszę, i mozna zamykać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka