mmpm 06.03.03, 08:09 ...czyli często spotykane zwierzątka prawie że już domowe. Dla koneserów – kruki i wrony, które bardzo lubią rozdziobywać. Białe kruki – tylko dla orłów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 09:21 dzieńdobry basiu anielu i empeemie pawia by człowiek raczej puścił na to wszystko pytam się: dlaczego krasnoludki zawsze sikają Polakom do mleka? całuję (fuuj) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 09:27 dzień dobry :) teraz wiem skąd moja niechęć do mleka Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 09:28 a reszta? czy reszta sie zapościła? (tam jest o a nie u kreskowane) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 09:30 odrodzą się jak feniks z popiołów (pytam z głupią nadzieją w głosie) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 09:41 ja np. musiałam nadrobić zagległości w literaturze. poczytałam sobie wątki. najbardziej podobał mi się wątek Wyszukiwarka, czyli opowieść o Anieli- kamikadze. na Aktualności i W-wa jednak jakoś nie mam odwagi wejść. Niech to szlag! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: Dzisiaj - kawki IP: 158.75.15.* 06.03.03, 09:59 Lot próbny chyba zakończył się niepowodzeniem, skoro nadal podejmuje podejmuje dyskusje... ;-) Misiania czegoś się boi??? Nie do wiary... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 10:01 yhy. chamstwa i góralskiej muzyki nie zniesę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dzisiaj - kawki IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 10:07 o mowicie o mnie? ps. goralska muzyka nie mierzi mnie w przeciwienstwie do chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Dzisiaj - kawki IP: 213.255.126.* 06.03.03, 10:10 A co wy chcecie od Kafki? myjcie sie dziewczyny, nie znacie dnia ni godziny! czy myjcie sie, dziewczyny nie znacie dnia ni godziny! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 10:14 Gość portalu: aniela napisał(a): > o mowicie o mnie? Aha. Poważny nieplażowy wątek mi zaśmieciłaś i rozmydliłaś. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dzisiaj - kawki IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 10:21 o nene, ja nie spluwam na posadzke ani petow na wycieraczce nie zostawiam ani smieci innych Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 10:24 Aha, rzeczywiście, przepraszam.:-) To z1 zaczął. Tylko nie wiem, po co z nim podjęłaś dyskusję, gadając jak Aniela do obrazu... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 10:28 hmmm... może jednak rzuć mi jakąś linkę, drogi mmpm? samodzielnie szukać wątku dyskusyjnego Anieli z barbarossami się nie podejmuję, zresztą obuwie ochronne z metalowymi podeszwami i skafander kosmonauty zostawiłam w domu, toteż macając kijem na oślep mogłabym się zarazić liszajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dzisiaj - kawki IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 10:33 probowalam wszystkiego, ignorowania nie wylaczajac, drogi mmpmie. a grochem po sciane na czas rzuacm kiedy wszyscy mnie opuscicie dopiero. mam tak sama na tej plazy noca ciemna siedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 10:37 Misiania - sama jego tytuł wymieniłaś... ;-) Aniela - ja np. ignoruję totalnie. Nauczony doswiadczeniem nie odzywam się, gdy w odpowiedzi mogę słowa powszechnie za obelżywe otrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: Dzisiaj - kawki IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 10:41 o. to jak sobie radzisz przy gromadzeniu materialu dowodowego z np zeznań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dzisiaj - kawki IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 10:49 yyyyy to tak w praktyce wyglada dazenie do prawdy materialnej? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 10:55 zauważyłam, Anielo, że prawdą jest niewątpliwą, iż dodatek kaparków do grzanek bardzo korzystnie wpływa na smak rzeczonych. podobnie jak urozmaicenie plasterka sera typu gouda fragmentami sera typu rokpol. Odpowiedz Link Zgłoś
via_gra Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 10:57 misiania napisała: > zauważyłam, Anielo, że prawdą jest niewątpliwą, iż dodatek kaparków do grzanek > bardzo korzystnie wpływa na smak rzeczonych. podobnie jak urozmaicenie > plasterka sera typu gouda fragmentami sera typu rokpol. o! kapary są tez dobre na potencję Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 10:55 Stare sprawdzone metody. Sprawdzone od średniowiecza. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: Dzisiaj - kawki IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 11:02 o. a tego sposobu z rokpolem nei znalam, poddam go weryfikacji w czasie najblizszym :) aha mmpm a slyszales ze w pewnychprzypadkach dozwolone maja byc metody w stylu wbijania igly (sterylnej, zeby zdrowiu i zyciu nie zagrozic) pod paznokiec? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 11:04 O, coś mnie chyba ominęło... Ale z doświadczenia wiem, że takie coś rzadko skutkuje... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 11:05 a co jest skuteczniejsze?? tak z ciekawości pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dzisiaj - kawki IP: *.mst.gov.pl 06.03.03, 11:11 yhyh aj a z obrzydzeniem nieukrywanym zapytam o to doswiadczenie nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 11:58 jak zaczęło być ciekawie to nagle zamilkł... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 12:01 yhyhy, poszedł ustawiać taborety do góry nogami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 12:11 albo przejrzeć podręczniki z opisem średniowiecznych narzędzi tortur, żeby sprawdzić, co może być skuteczniejsze od wbijania szpilki pod paznokieć Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 13:04 Takie np. wiercenie zębów ręczną wiertarką, podpowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Dzisiaj - kawki 06.03.03, 13:17 czy to jeszcze wspomnienie pamiętnej wizyty u dentystki??? Odpowiedz Link Zgłoś