_tequila_ 12.03.03, 09:08 na wszelki wypadek powinnismy miec jeszcze jeden paszport :)) www.geocities.com/sharesdjc/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:13 Mohammed Al-Bom-Ya - prawda że ładnie? Tequila, a nie ma gdzieś generatora nazwisk syjonistycznych terrorystów? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:17 Mohammed Al-Bom-Ya Ignatz czy to mozliwe ze jestesmy rozdzielonymi w dziecinstwie blizniakami jednojajowymi?!! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:19 Zaraz, powtórzyłaś moje czy napisałaś własne? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:21 wlasnie mowie ze to moje - czy to nie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:22 To nie dziwne - to przeznaczenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:23 Ale mam w zapasie alternatywne - Misukin Osama Offen Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:29 z tym przeznaczeniem to musze sie zastanowic bo jezeli oznaczaloby to udzial w jakiejs akcji terrorystycznej to z mojej strony moge tylko obiecac ze wetkne gozdzik w lufe karabinu Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:19 Abdullah Honeylocks już chyba moje polskie nazwisko jest bardziej afgańskie niż to :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:18 Sheikh Rattle-al-Roll do usług :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:18 O. Issamaysin Alah Dabommsinit. mam dziwne wrażenie, że zmieniono mi płeć przy okazji generowania mego afgańskiego nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:21 aha niektore brzmia troche po japonsku :D Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:20 Abu Yassir Fatti Fukki szybko, tanio, solidnie i bez specjalnego rozgłosu :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:29 Mistafa Dafagbhut, do usług Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:41 Al-Muhajir Fukpuss... Eee to chyba jakaś ściema z tymi paszportami. Muszę sobie jakieś robocze pseudo skombinować, bo coś czuję, ża kariery terrorysty pod tym nazwiskiem to ja za dużej nie zrobię. ...Jakoś nie budzi respektu, nie? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:43 zapomniałeś dwóch liter - "y" na końcu i "c" między "u" i "k", Oxy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:45 Muhammed bin Shagfest niezła z nas szajka:) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:55 Yhy, jakieś niedorobione to nazwisko... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: AFGANSCY TERRORYSCI IP: *.mst.gov.pl 12.03.03, 09:48 Misukin Alah Offen e, brzmi troche jakbym nosila wąsy i krzaczaste brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:49 O, masz nazwisko jak moje alter id. to też przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:53 ignatz napisał: > O, masz nazwisko jak moje alter id. to też przeznaczenie. aha, bo przeznaczenia chodzą parami Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:55 szalom! maj nejm is Al-Yazir Ima Fhatti and aj łont sam kofi, plis:))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 10:08 wtrącam się z informacją, że Aniela, Ignatz i mój znajomy to ta sama osoba. a przynajmniej ten sam terrorysta afgański, znany jako Misukin Osama Offen. iiiii tam. zaczynam podejrzewać, że jednak coś jest nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 10:20 znaczy chcesz w ten zawoalowany sposob zasugerowac ze jestem niby jedna w trzech osobach>? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 09:58 Ussama Al Shiten. Mam mieszane uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 10:08 Aha. Ładnie by to wyglądało na liście gończym np. ... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 10:15 Abdalla The Kenyan ,takie z czarnego lądu nie ? -- w tym roku wakacje w Kenii ..-rozmarzył się leon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: AFGANSCY TERRORYSCI IP: 213.255.126.* 12.03.03, 11:20 ALE BZDURA!wstawilam oryginalne arabskie nazwisko takiej jednej tutaj i calkiem ja popsuli, czy my przypadkiem nie podpisujemy w ten sposob jakichs list albo wyroku na samych siebie, bo cos za duzo tych stron sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 15:02 Mustafa Turban. prawia jak nie szukając daleko pan urban Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 16:40 eeeee, a ja jak Ignatz i Tekila... nie to żeby mi się nie podobało, ale wolę być unikalna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Ksiazka telefoniczna Kabulu IP: *.brucepower.com 12.03.03, 18:28 Ten generator nazwisk podlaczony jest chyba do ksiazki telefonicznej Kabulu. Wpisalem moje imie w 4 roznych zdrobnieniach + nazwisko i to co sie wytworzylo nia ma zadnego zwiazku se soba: Ahmed The Tanzanian Issamaysin Alah Dabommsinit Huymada Farti Noys Mohammed Al Wank'han To jest czterech gosci z siedmiu roznych rodzin z trzynastu dzielnic miasta. Eee. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ksiazka telefoniczna Kabulu 12.03.03, 18:30 Ksiązka telefoniczna Kabulu? Gdyby tak było, wszyscy byśmy mieli jednakie nazwisko imię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Ksiazka telefoniczna Kabulu IP: *.brucepower.com 12.03.03, 20:17 Moze to nie byla ksiega telefonu tylko wydanie Koranu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 19:55 a moje imię wyszło hm...conajmniej interesująco: Sheikh Yo-ass może to też przeznaczenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 20:57 nieładnie, do czego mnie namawiasz? jak to się mówiło o Sokratesie? czy nie czasem, że sprowadzał młodzież na manowce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: AFGANSCY TERRORYSCI IP: *.acn.waw.pl 12.03.03, 21:01 ze byl brzydki sie mowilo o nim. nie bez racji. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:12 racja,on rzeczywiście do najpiękniejszych nie należał, ale jednak chłopcy szli za nim sznurem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:16 nawet dla pana K. bym tego nie zrobiła, a co dopiero dla Ciebie. A poza tym uważaj, bo za te posty dostaniesz od Emusi po uchu;) p.S. Ignatzy, masz od K. pozdrowienia, ah, i znów się "poklupał" w czoło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:19 O, dzięki! Dla nie go nie, no ale dla mnie... chyba nie stawiasz nas w jednym rzedzie? :-) Ale, powiedz mi czemuż to nie ma Cię na telepatorze, Szejk Jołasie? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:21 ignatz napisał: > chyba nie > stawiasz nas w jednym rzedzie? :-) ależ gdzie tam! jego stawiam znacznie wyżej :P > Ale, powiedz mi czemuż to nie ma Cię na telepatorze, > Szejk Jołasie? :-D a nie ma mnie? mnie się wydaje, że jestem, ale człowiek jest omylny... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:22 ignatz! na gg mi nie odpowiadasz tylko na plazy z inna po ciemku siedzisz? gdzie ja mam ten wałek do ciasta?? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:25 i jeszcze bezczelnie britnej podspiewuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:35 poza słowami nas nie dogoniat i jasoszlasuma to ja nic po rusku nie umiem, więc możesz do mnie równie dobrze po chińsku mówić Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:45 A nic, ale musiało strasznie padać skoro wróciłas. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:24 dobrze Emusia, oby tak dalej! trzymaj go krótko i wal tym wałkiem ile wlezie:)) P. S. Sorry Ignatz, solidarność jajników;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:27 zdradź mi tajmenicę, czy piszesz może ze swojego kompa? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:30 o ile dobrze się orientuję, to nie....ale już późniejszą porą będę u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:34 możesz, najwyżej Cię skrytykuje, albo przyznam Ci racje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:36 Laf is indi er, ju ken filit, laf is indi er... Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:41 to ja zaśpiewam: but i still haven't found, what i'm looking for..... a z tym lafem, to - przykro mi to powiedzieć- NIE masz racji! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:45 boże jaka ja słaba jestem z angielskiego. czy jest na sali tlumacz? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:46 ale ten laf to mi sie stanowczo nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:52 pan Ignatz, śpiewając mi tę piosenkę, usiłuje wyprowadzić mnie z równowagi, co mu się zresztą nie udaje...a ja mu tak odspiewuje przebój starego, dobrego Bono i jeszcze coś dodam: They crowd around my bed condensending words i said thinking i don't hear or know what is going on - hello! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:56 kalgar napisała: > what is going on - hello! Ani się Kalgar obejrzysz, jak zaspiewasz dalszy ciąg tej piosenki: Hello! You fool! I love you! Come on join me in joyride... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 22:00 ignatz napisał: > Hello! You fool! I love you! > Come on join me in joyride... nie nie nie, dlaszy ciąg tej piosenki to: can't you suckers hear my cry, from inside i'm still alive it's my decision to abort turn off the goddamn life support... albo może się skończyć: I żyli dlugo i szczęśliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 22:02 e tam, życie wie lepiej :-P Już wiosna nadeszła, tirariram.. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:55 to czmuż to do mnie czy do kalgar? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 21:59 Do Ciebie, Księżniczko :-) Czemuż to Laf Ci się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 22:03 nie podoba mi się, że do kalgar to było ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: AFGANSCY TERRORYSCI 12.03.03, 22:09 Nie było to "do" Kalgar. Ale cicho sza już o tem, bo Kalgar straszliwą (choć nie powiem, powabną) ma postać. A i z Szatanem samym ma kontakty! Odpowiedz Link Zgłoś