emusia 18.03.03, 09:57 proszę, tu kawa, tu drożdżówki, tu piernik mojej babci (pycha), a jak norma dojdzie to i serniczek będzie bierzcie i jedzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norma_jean Re: kawy? 18.03.03, 10:15 Norma sie wlasnie przywlokla, lekko nietentego, bo postanowila wczoraj uczestniczyc w przelomowych wydarzeniach i ogladala Busha o 2 w nocy. Ale sernik jest! Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: kawy? 18.03.03, 10:29 kawa i piernik raz, pliz! normo precz z propaganda na watku kawowym, przyznaje dyskretna ale jednak ;> Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: kawy? 18.03.03, 10:36 Ja tylko jestem z siebie dumna, ze nie zasnelam :) Zadna propaganda! A pza tm masz przechlapane, ze nie poprosiles o sernik :)) Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: kawy? 18.03.03, 14:24 no wybacz!ale wiesz pierniczek maminy mmhhhhhmmmmm...a sernik z brzoskwinia to teraz poprosze do latte! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: kawy? 18.03.03, 14:37 Z brzoswkwinia? Zawsze do uslug. I tak samo latte? A cafe niente? <zaryzykowala Norma swoja null znajomosc wloskiego> Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: kawy? 18.03.03, 21:54 no to wiadomo ze caffe altte ale zawsze skracam....gdzie tam mleko!? t. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: kawy? 18.03.03, 14:06 To ja poproszę o sernik, kawę, drożdżówki i piernik babciowy. Pęknę a reputacji łakomczucha nie uchybię :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: kawy? 18.03.03, 14:20 O! Na czas wrocilam z kolejnej wyprawy zeby Ci serniczek i kawke zaserwowac. Piernik Emula gdzies sczaila, nie zebym sie konkurencji bala cototonie. Odpowiedz Link Zgłoś
theseus Re: kawy? 18.03.03, 15:05 Pozwolę sobie też skorzystać z tej uczty wiosennej. Jako miłośnik kawy poproszę podwójną z mleczkiem i dwoma łyżeczkami cukru. Ciasteczka też chętnie przegryze, a co jak daja :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: kawy? 18.03.03, 15:15 A prosze! Kawka z mlekiem czy bez? Czy mysmy sie na plazy widzieli? Bo moze ja mam krotka pamiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kawy? IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 15:17 o. a juzjuz mialam go azczac uwodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: kawy? IP: *.pool212171.interbusiness.it 18.03.03, 15:35 Ale znamy go czy nie znamy? Bo ja nie pamietam, ale Alzheimer czycha! Odpowiedz Link Zgłoś
theseus Re: kawy? 19.03.03, 10:23 Piękne panie, no cóz faktem jest że się nie znamy. Ale zawsze możemy to zmienić. Jednak mówię otwarcie jestem zakochany "po uszy" znalazłem miłość swojego życia. Kawka i ciasto były wyśmienite dziękuję :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: kawy? IP: *.mst.gov.pl 19.03.03, 10:27 theseus napisał: Jednak mówię otwarcie jestem zakochany "po uszy" znalazłem miłość > swojego życia. kolejny dowod zadający kłam bacom, twierdzącym ze wiosny nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: kawy? IP: *.pool21345.interbusiness.it 19.03.03, 10:27 Hihihi!!! Przepraszam Tezeuszu, ale ostatnio na slowo "milosc zycia" dostaje czkawki :)) To dlatego ze mam kolege, doroslego powaznego faceta, ktory co trzy miesiace oglasza nam kolejna "milosc zycia" i zawsze kloci sie ze ta to ta, a za pare miesiecy.... Ale oczywiscie to moj kolega nie ty. Dzisiaj rowniez kawke serwujemy, zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
theseus Re: kawy? 19.03.03, 11:11 Ja na swoją, tą prawdziwą czekałem bardzo długo, nawet myslałem że ona nie istnieje. Ale teraz zapewniam wszystkich że jest. Mogę powiedzieć tylko tyle, od dłuższego czasu jestem szczęśliwy. Za kawusię dziękuje, bardzo chętnie się napiję. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: kawy? 19.03.03, 11:55 Witaj, bacz ino bo po plaży wiele piekności chadza , niedługo pewnie bikini zamiast kożuszka wejdzie na scenę . A wtedy twa trwałośc na ciężką próbę wystawiana będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: kawy? NIEEE ! IP: *.brucepower.com 18.03.03, 15:38 I oto nastapil jubileuszowy dwudziesty piaty, piecdziesiaty a moze nawet setny watek kawowy tej zimy. Dla uczczenia dyskretnie sypie piaseczku do kawusi i dodaje keczupka do serniczka. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: kawy? NIEEE ! IP: 213.255.126.* 18.03.03, 15:44 poprosze pierniczysko i serniczysko w dowolnych ilosciach, jestem w stanie zjesc w szystko, apetyt mam amerykanski Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: kawy? NIEEE ! 18.03.03, 15:52 A zdolnosci rymowarskie po kim??? Prosze, kawalek o srednicy metra na pol godzimki Ci wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: kawy? NIEEE ! IP: 213.255.126.* 19.03.03, 11:14 po Konstantym Ildefonsie, zostawil je w zaczarowanej dorozce Odpowiedz Link Zgłoś