Dodaj do ulubionych

hej co z wami?

01.04.03, 21:34
ja wiem, ze wieczorami zawsze jest mniejszy ruch, ale żeby aż tak?!
Obserwuj wątek
    • timit Re: hej co z wami? 01.04.03, 21:36
      normalka...relaaax!!
      • emusia Re: hej co z wami? 01.04.03, 21:39
        nuuuuudzi mi sięęęęęęęęęęę...... zieeeeeeeeeeef
        • kalgar Re: hej co z wami? 01.04.03, 21:44
          a mnie tu nie ma wcale:) nie ma i nie bedzie;)
          • emusia Re: hej co z wami? 01.04.03, 21:45
            ty tylko echo grało, zacytuję anielę
        • timit Re: hej co z wami? 01.04.03, 21:44
          mi tez ale musze isc czytac nudyyyyy, to gorsze niz po prostu sie nudzzic!

ciał$
          • emusia Re: hej co z wami? 01.04.03, 21:47
            a ja powinnam robić nudneeee zadanie z geografii. to ja wole tu siedziec i
            klikac co pięc sekund na odświerz i patrzyć czy jaki nowy post nie przybył i
            myślec o niebieskiej dupie czy tyż o migdałkach maryny.
            • kalgar Re: hej co z wami? 01.04.03, 21:51
              a mnie nie ma, bo mam do odsłuchania kilkanaście mp3 Syndesma, a poza tym, to
              udaję przed samą sobą, że piszę pracę z polskiego;)
              • emusia Re: hej co z wami? 01.04.03, 21:55
                a ja oczywiscie uczę się na sprawdzian z majcy.
                • kalgar Re: hej co z wami? 01.04.03, 21:58
                  ależ oczywiście Ci wierzę;) matma rulzzzz..:))
                  • emusia Re: hej co z wami? 01.04.03, 22:25
                    pieprze układy równań. pieprze zmiane tempeatury wraz z wyskością. pieprzę jak
                    jest po niemiecku pchnięcie kula i skoki w worku. wam to wszystko gdzieś!
                  • ignatz Re: hej co z wami? 01.04.03, 22:42
                    Matematyka, czy też, jak ją pogardliwie nazywasz, matma, to moja droga Królowa
                    nauk wszelkich.
                    • emusia Re: hej co z wami? 01.04.03, 22:44
                      iiii tam.
                      • ignatz Re: hej co z wami? 01.04.03, 22:45
                        cicho smyku
            • Gość: misio Re: hej co z wami? nic! IP: *.brucepower.com 01.04.03, 22:11
              Odswiez pamiec, to pomaga patrzec.
              !
              • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 22:27
                a np przeplukanie pamieci redbullem pomaga w polowie tylko

a. po plukance
                • emusia Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 22:29
                  i przez ciebie mi się redbulla napić zachciało.
                  • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 22:30
                    przeciez w polowie odradzalam ;)

a. jakaspolowiczna
                    • emusia Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 22:31
                      nie szkodzi. idę się chociaż koli napić, co po niej zeby wylatują, tylko że nie
                      moje.
                      • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 22:33
                        aha jak bedzisz duza to bedziesz kolą zalewac neskę. na poprawe pamieci ;)
                        • emusia Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 22:34
                          ale najpierw mleka doleję, bo czarnej nie lubię. szejkokawa mi wyjdzie. mniam.
                          • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 22:35
                            yhy mleko dobrze jest ubic na bita smietane, kapuczinowata wychodzi :)
                            • emusia Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 22:37
                              a jak się parę orzechów doda to wyjdzie orzechowe kapuczino (z kawałkami
                              orzechów!)
                              • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 22:39
                                a jak wrzucisz magnes bedzie z magnesem ;)
                                • emusia Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 22:40
                                  a jak dam płyn do kapieli to bedzie z pianką
                                  • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 22:42
                                    yhyhyh to bylo ladne :)
                                    • emusia Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 22:43
                                      bo ja jestem ładna! co tam ładna. piekna!
                                      ale niestety muszę udac sie na spoczynek. dobranoc. miłysch snów!
                                      • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 22:44
                                        wzajem. :)
                                    • ignatz Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 22:44
                                      na piankę Ludwik lepszy
                                      • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 22:45
                                        o. emula przekazala Ci pochodnie przechodnią?
                                        • ignatz Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 22:48
                                          nie, wyjąłem z wiadra pełnego nafty lotniczej
                                          • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 22:50
                                            aha postanowiles zostac na lotnisku?
                                            • ignatz Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 22:54
                                              taaa...
                                              • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 22:57
                                                roztrajkotany jestes jak sycylijaska kobieta. mow, ja sluchac bede
                                                • ignatz Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 22:59
                                                  yhy, a co?
                                                  • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 23:00
                                                    anic.taktylko
                                                  • ignatz Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 23:04
                                                    aha. no.
                                                  • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 23:07
                                                    aha
                                                  • ignatz Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 23:13
                                                    no
                                                  • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 23:15
                                                    w sensie "nou"?
                                                  • ignatz Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 23:19
                                                    nie
                                                  • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 23:20
                                                    o.
                                                  • ignatz Re: hej co z wami? nic! 01.04.03, 23:53
                                                    e
                                                  • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 23:55
                                                    y?
                                                  • ignatz Re: hej co z wami? nic! 02.04.03, 00:04
                                                    a
                                                  • Gość: aniela Re: hej co z wami? nic! IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 00:05
                                                    i?
                                                  • ignatz Re: hej co z wami? nic! 02.04.03, 09:27
                                                    uu
                                                  • viki2lav Re: hej co z wami? nic! 02.04.03, 09:35
                                                    i tak caly system vokaliczny zaprezentujecie? to chociaz opis poprosze
                                                  • ignatz Re: hej co z wami? nic! 02.04.03, 09:37
                                                    e

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka