23.04.03, 11:04
jakie odglosy wydaje piach w czasie pluskania sie (w nim)?
Obserwuj wątek
    • Gość: viki2lav Re: audiofile IP: 213.255.126.* 23.04.03, 11:05
      szach szach
      • aniela_ Re: audiofile 23.04.03, 11:06
        szelesci ale inaczej niz pieniadze.
      • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:06
        a jesli gramy w warcaby? albo scrabble?
        • Gość: viki2lav Re: audiofile IP: 213.255.126.* 23.04.03, 11:08
          to szach mat, i wygraaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaam!
          • aniela_ Re: audiofile 23.04.03, 11:09
            w skrable ne, w skrable ciagle przegrywam.
            • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:11
              w maju spedze jakies 60 godzin na grze w scrabble. mozemy pozniej potrenowac,
              wszak miszczowie nie rodza sie co 5 minut. lecz co 10.
              • aniela_ Re: audiofile 23.04.03, 11:14
                o. a czemu az 60 godzin ? (ze mna mozna wygrac w dwie minuty przeciez, zaraz po
                tym jak zkoncza mi sie slowa dwuliterowe)
                • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:17
                  ano bede miala groznego przeciwnika na plazy :)
                  biore rowniez dyktafon. zarejestruje wszystkie odglosy piachu. premiera w
                  kinach za dwa lata. tytul: "mikroplaza".
                  • aniela_ Re: audiofile 23.04.03, 11:21
                    aha wez tez ukrytą kamerę (najlepiej taką z peryskopem zeby podgladac jego
                    literki).
                    • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:24
                      czy imie twe brzmi aniela czy tez...messalina? :P
                      • aniela_ Re: audiofile 23.04.03, 11:28
                        yyyy musisz mnie brac za kogo innego. ale nick mi sie podoba. ma cesarske
                        korzenie. twarzowe.
                        • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:33
                          moze aniela messalina slodka sue (prace nad ustawa czworga imion trwaja)
                          • aniela_ Re: audiofile 23.04.03, 11:34
                            anienieinenie ja po chrzcie ale jeszcze przed bierzmowaniem ;)

ps.ide wymacac te messaline w wyszukiwarce
                            • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:36
                              eee, to byla luzna uwaga. nijak nie powiazana z wyszukiwarka. nie wiem, co tam
                              znajdziesz ale zarzekam sie, ze nic zlego nie mialam na mysli (poza
                              podgladaniem literek wspolskrabla:)
                          • aniela_ Re: audiofile 23.04.03, 11:35
                            fuuuuuuuuuuuuuuuuuj
                            • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:37
                              nie bij nie bij, skad mialam wiedziec.
                              • aniela_ Re: audiofile 23.04.03, 11:43
                                aha masz ta sama co ja wyszukiwarke widze. robię rev i reka sie cofa :)
                                • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:45
                                  wyszukiwarki sa wspolne. to spuscizna po kraju naszym ludowym :)
                                  • aniela_ Re: audiofile 23.04.03, 11:49
                                    e gdyby tak bylo kazdy wychodzacy forumowicz wynosilby ja codzoen op kawalku
                                    (jak sie wynosilo wspolny cukier z fabryk cukru i wspolny spirytus z fabryk
                                    spirytusu,m ze o podrobach wspolnych w fabrykach podrobow nie wspomne)
                                    • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:54
                                      a toalety publiczne? chyba nikt ich do domu nie bral, przynajmniej nic o tym
                                      nie wiem..
                                      • aniela_ Re: audiofile 23.04.03, 11:57
                                        ale akcesoria jak papier toaletowy rozkradane byly na pewno
                                        • kwik Re: audiofile 23.04.03, 12:09
                                          ps. czy na plazy są duze zapasy suchych napojow?
                                      • oxycort audiofile i erotomanki 23.04.03, 11:59
                                        O-o, w Onecie pod hasłem "Demitologizacja historii obyczajowości seksualnej"
                                        jest dużo o Messalinie i o jej zespole (wiedzieliście, że miała swój zespół? To
                                        może była też audiofilką?)
                                        ~~
                                        ox
                                        • oxycort Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:02
                                          Albo czy wiedzieliście (wiedziałyście), że "przez wiele stuleci królewicze byli
                                          dość gruboskórnymi kochankami, zaniedbującymi higienę osobistą, pachnącymi
                                          nader brzydko, zaglądającymi do kieliszka"?
                                          ~~
                                          ox
                                          • kwik Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:07
                                            i nadal sa :P
                                            • oxycort Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:09
                                              Aha, jesteś może kobietą z zachodu, kobiecą i czułą?
                                              ~~
                                              ox
                                              • kwik Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:20
                                                jestem z czterech stron swiata. z ich wszystkimi zaletami. i wadami tez.
                                                • oxycort Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:29
                                                  Yhy, To takjak ja - też mam sporo zalet zarówno z jednej, jak i z drugiej
                                                  strony, lecz nie będę ich tu poblicznie uwybrzuszał, albowiem krępuję się (to
                                                  taka wada moja jest).
                                                  ~~
                                                  ox
                                                  • Gość: viki2lav Re: audiofile i erotomanki IP: 213.255.126.* 23.04.03, 12:31
                                                    niesamowite
                                                  • oxycort Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:34
                                                    yhy, a teraz pozwólcie, musze pójśc się napić.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: viki2lav Re: audiofile i erotomanki IP: 213.255.126.* 23.04.03, 12:37
                                                    do zrodel wiedzy idziesz? prawda i czystoscia sie upic, hmmm
                                                  • oxycort Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:39
                                                    yhy idę sprawdzić jak to było z czystością u kopciuszka :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: viki2lav Re: audiofile i erotomanki IP: 213.255.126.* 23.04.03, 12:41
                                                    Tego kopciuszka co na zimne dmuchal i zlapal wilka?
                                                  • oxycort Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:44
                                                    W rzeczy samej. Mam pewne podejrzenia, że wilk ten co babcię kopciuszka w łóżku
                                                    napastował z książęcego rodu będąc gruboskórnym kochankiem był, ponadto
                                                    zaniedbywał higienę.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: viki2lav Re: audiofile i erotomanki IP: 213.255.126.* 23.04.03, 12:48
                                                    buwi ja napastowal , no coz ja jednak o innym myslalam wilku
                                                  • oxycort Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:52
                                                    Yhy, Kopciuch to wogóle fleja była straszna. A Fakt. TEGO wilka to złapała od
                                                    trzymania zadka w miedzy. A pod pod pazurami rzepę miała. O!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • czarnajagoda Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:53
                                                    wyrosła jej rzepka jędrna i krzepka??? pod tymi pazkokciami???
                                                  • Gość: viki2lav Re: audiofile i erotomanki IP: 213.255.126.* 23.04.03, 12:55
                                                    a potem ja dziadek od orzechow rwal z babcia czerwonego kapturka
                                                  • czarnajagoda Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:56
                                                    anene, to nie tak było... dziadek już nie chciał rwać babci, o za stara była,
                                                    orzechy były za twarde, to zaczął rwać rzepkę, dlatego że taka jędrna i krzepka
                                                  • _tequila_ Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:59
                                                    dziadek za babcie, babcia za wnuczka, wnuczek za kruczka, a kruczek za mruczka
                                                  • oxycort Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 13:01
                                                    _tequila_ napisała:

> babcia za wnuczka, wnuczek za kruczka, a kruczek za mruczka

Fuuuj, Tekilka!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: viki2lav Re: zooofile i erotomanki IP: 213.255.126.* 23.04.03, 13:11
                                                    _tequila_ napisała:

> dziadek za babcie, babcia za wnuczka, wnuczek za kruczka, a kruczek za mruczka
                                                    de gustibus
                                                  • oxycort Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 12:58
                                                    yhy, czy to może Brzechwa dzieciom? Ale to już zupełnie inny rodzaj filii jest
                                                    zdaje się...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • kwik Re: audiofile i erotomanki 23.04.03, 13:00
                                                    w dodatku filii nielegalnej, dodaje dla jasnosci
    • timit Re: audiofile 23.04.03, 11:06
      w piachu sie nie popluskasz!szummmmmm......chrzęst!
      • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:09
        no nie... plazowicze uwazaja, ze to niemozliwe? runela moja filozofia zyciowa.
        z chrzestem, az boli.
        • timit Re: audiofile 23.04.03, 11:11
          to to jest szelestny chrzest!ksz,ksz,ksz...

a w piachu to sie tarzac(?) mozna!
          • kwik Re: audiofile 23.04.03, 11:13
            stad powiedzenie: "odrodzil sie jak tarzan..z piachu" ??
            • timit Re: audiofile 23.04.03, 11:15
              proste!
              tylko gdzie jane??
            • Gość: viki2lav Re: audiofile IP: 213.255.126.* 23.04.03, 11:16
              to raczej kury sie sie w piachu kompiom, oooj i znowu sie zacznie...
              • timit Re: audiofile 23.04.03, 11:17
                lezaczki,lopatki tez zazywaja piaskowych kapieli!
                • Gość: viki2lav Re: audiofile IP: 213.255.126.* 23.04.03, 11:20
                  a to dlatego mam ten bol pod lopatka;)
                  • czarnajagoda Re: audiofile 23.04.03, 13:02
                    a jesteś pewna, że to łopatka, a nie grabki na przykład???
                    • Gość: viki3lsd Re: audiofile IP: 213.255.126.* 23.04.03, 13:23
                      ja nie grabie tylko lupie stad lupiez moze;)
                      • czarnajagoda Re: audiofile 23.04.03, 13:29
                        morze łupieżu??? fuj!!!
                        • Gość: viki2miki Re: audiofile IP: 213.255.126.* 23.04.03, 13:41
                          moze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka