Dodaj do ulubionych

potrzebuje...

28.11.01, 16:34
butow antyposlizgowych! Przed jakimis 30 minutami stracilibyscie Dzieciaka!
Najpierw nakresle sytuacje tragiczna:
Moje miasto od kilku dni jest zasypane sniegiem. W ciagu dnia bylo w miare
cieplo (znaczy sie mrozu nie bylo), a snieg ma taka dziwna nature, ze zaczal
sie rozpuszczac. Oczywiscie wieczorem jest troche zimniej i zrobila sie
slizgawka. Ja wybralem sie do sklepu i...tylko cudem uniknalem smierci (teraz
cud posinial jak to mowi stary dowcip o Stirlitzu:)).
No coz 4 litery (nie o oczy mi chodzi) strasznie bola, a i lapke sobie troche
utluklem. Potrzebuje butow antyposlizgowych lub nowych form transportu - narty
i lyzwy odpadaja - to tak dla Rigla powiedzialem:)
potluczony Dzieciak aka 24thletter
Obserwuj wątek
    • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:38
      Jest mi naprawdę przykro, no to terz posiedź przed komputerkiem. pstukaj jędną
      łapką i...... przestań się nad sobą rozczulać. Co Ty??
    • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:39
      Żałuj, że nie byłeś dzisiaj na imprezie na zapleczu. Oj działo się.
      • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 16:44
        bylem, bylem... i dostalem w glowe butelka po lodce bols - to Anka taka zdolna
        jest:) Ja mam dzisiaj wyraznego pecha:)
        • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:45
          ale byłem pijany. Teraz to pamiętam. Koniec więcej nie piję( ani mniej)
      • Gość: Tato Re: potrzebuje... IP: *.teleaudio.com.pl 28.11.01, 16:44
        Spróbuj chodzić na rękach...
        • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 16:46
          Tato! dzieki za Twoje jakze przydatne rady, ale lapke sobie tez potluklem:)
        • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:48
          Gość portalu: Tato napisał(a):

> Spróbuj chodzić na rękach...
          Na jednej ręce ( jedna przecież obtłuczona) i na jednej nodze. Super będziesz
          wyglądał:)))))))
          • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 16:51
            normalnie to ja tez super wygladam, takze bym sie nie wyroznial az tak bardzo
            jak myslisz:)
            • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:53
              Gdzie Ty człowieku(?) mieszkasz?? W Matrixie??

A zresztą trzeba było siedzieć w domu a nie po pijaku po mieście biegać. Z
              butelki w głowę to za mało???
              • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 16:59
                hmm... 3 lata temu postanowilem ze alkoholu nie wezme do ust (dozylnie tez mi
                nie podaja) wiec calkowicie trzezwy bylem i jestem:) ja nie zachowuje sie jak
                niektore Kangoory:)
    • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:55
      A po co byłeś w sklepie?????? CO???????
      • _tequila_ Re: potrzebuje... 28.11.01, 16:57
        A ma Ci kto zrobic oklady?
        Dziewczyny popily i tu raczej pomocnej dloni nie uwidzisz... ;)
        • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 16:59
          I na słowo pocieszenia tez nie ma co liczyć, oj boli.
          • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:01
            w sklepie bylem po przyrzady naukowe - znaczy sie po zeszyt. a ja tak szukalem
            delikatnej kobiecej reki i cieplych okladow i slow pocieszenia.:(((
            • _tequila_ Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:03
              na pocieszenie zawsze mozesz liczyc:

- tak wiec: pocieszm Cie :))))))

i koniecznie zrob oklad bo spuchnie i nie usiedzisz przed komputerem...
              • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:05
                oj dziekuje uprzejmie Tequilo - jestes cudowna:) a przed kompem to ja klecze w
                tej chwili:)
                • _tequila_ Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:06
                  nie musisz kleczec jak ze mna rozmawiasz.... ;)
                  • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 17:08
                    Bondź tfardy, nie bońdź mjieńczak.
                    • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:10
                      Kangoor! gdybym ja twardy nie byl (tzn. tylka twardego nie mial) to ja bym
                      teraz w szpitalu lezal:)
                  • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:08
                    klecze z przymusu - siasc nie moge - boli!!!:) dlatego mozesz sie cieszyc ze w
                    koncu ktos przed Toba kleczy - i na forum sie bedziesz mogla pochwalic:)
                    • _tequila_ Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:12
                      ja nie z tych co sie chwala.... ;)
                      A i tak beda gadac jutro.
                      Chociaz po tej popijawie nie tylko Ciebie bedzie bolalo co nieco ( to
                      kontynuacja pocieszania) ;)
            • tato! Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:10
              Walnij sobie lufę - człowiek po pijaku dociera tam dokąd powinien, choć czasem
              nie wie jak to się stało?
              • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 17:13
                Święte słowa i jeszcze słuchaj sie starszych;)
                • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:17
                  pic alkoholu nie bede - twardy jestem. juz kiedys tlumaczylem, ze sport, ktory
                  uprawiam, mi na to nie pozwala:) a starszych forumowiczow sluchac nie bede -
                  jeszcze pozyc chce troszke:)
                  • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 17:21
                    A może i dobrze że nie będziesz słuchać ja sie kieruję jedną zasadą.
                    Człowiek powinien chodzić własnymi drogami i popełniać własne błędy.
                • _tequila_ Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:19
                  a propos sliskosci nawierzchni - czy nie odnosicie dziwnego wrazenia, ze
                  wszyscy slysza muzyke i tancza brekdensa... bo ja zawsze pekam ze smiechu jak
                  widze kogos robiacego mimowolnie pajacyki..;)
                  • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:23
                    i lamiacego sobie kosci? Ty Tequila to lubisz drastyczne scenki:)
                    Kangoor - trafiles s samo sedno!
                    • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 17:26
                      To jest motto z książki pt. Jak lody w słońcu. Serio, tytuł na czasie
                    • _tequila_ Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:26
                      ... pare lat temu byla niezla szklanka i probowalam wejsc na chodnik/kraweznik
                      przez 15 min, a udalo mi sie to tylko dzieki temu (pomijajac to, ze smiech mnie
                      obezwladnil) ze moglam sie zaczepic o klamke zaparkowanego samochodu...

Siniaki leczylam jeszcze przez 2 tygodnie ;)
                  • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 17:24
                    Super słowo " śliskość nawierzchni". REWELACJA. Wczoraj usłyszałem określenie
                    na słabego uczennice "dwójkówa". Cały wieczór radości.
                  • piotr_c Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:27
                    Ja kilka lat temu wyciałem taki numer:
                    Wybiegam około 7 rano do pracy, na schodach czuje ze cos jest nie w porzadku z
                    tarciem, zjeżdzam na plecach po 7 schodkach, przecinam w poprzek chodnik przed
                    domem ( po drodze porywając starszej pani dziecko prowadzone do przedszkola).
                    Po wykonaniu wdziecznego obrotu o jakieś 500 stopni zatrzymauje sie na płocie
                    przedszkola , z dzieckiem wciąż siedzącym mi na brzuchu. Była to perfekcyjna
                    gołoledź : 2 mm krystalicznie przejrzystego lodu na wszystkim.
                    • _tequila_ Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:29
                      Extra!! Wiem o czy mowisz - oszczedzilam Wam bardziej ponizajacych (mnie)
                      szczegolow.... ;)))
                      • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:31
                        no Tequila przyznaj sie kogo potracilas:)
                    • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:30
                      ale Piotrze miales przynajmniej zabojcze wejscie (albo wyjscie) a i dziecko sie
                      przejechalo. ja po prostu lupnalem jak kamien:)
                      • _tequila_ Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:32
                        w tym wszystkim pocieszajace jest to, ze najczesciej laduje sie na miekka czesc
                        ciala, a nie np wybija sobie jedynki... ;)
                        • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:34
                          i ta miekka czesc ciala boli przez dwa tygodnie i rodzina sie smieje jak przed
                          telewizorem chcesz usiasc
                        • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 17:35
                          No po ile razy mozna sobie "fybijać" te jedynki
                      • piotr_c Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:34
                        Aby było smieszniej to były pierwsze dni w mojej nowej pracy. Byłem wiec
                        odszykowany ( na szczęście w dosyć długiej kurtce) , z neseserem w garści i
                        bardzo się starałem aby jazda odbywała się na tej kurtce a nie na spodniach. I
                        do tej pory nie wiem kto z trójki aktorów tej sceny miał bardziej ogłupiałą
                        mine w finale.
                        Do usłyszenia jutro
                        • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:38
                          ja tez juz ide. zrobie sobie oklad i bede rozwiazywal zadania z matematyki -
                          nie wiem co bardziej boli:)
                          Pa, pa i dzieki za slowa pocieszenia:)
                          • Gość: KANGOOR Re: potrzebuje... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 17:39
                            Do nauki, a może będziesz lewitować??
                            • 24thletter Re: potrzebuje... 28.11.01, 17:41
                              zeby mnie 4 litery nie bolaly? podloze sobie pod nie mieciutkie poduszki.
                              naprawde spadam - do ustukania!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka