Gość: decha IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.03, 20:27 Piszcie rodacy o swoim miescie i burmistrzu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Forum Przeworsk i okolice IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.03, 20:52 Raz nasz burmistrz sie opil w rzeszowie (przed 1 tura) i w izbie "Reprezentuje mieszkancuw jak umiem najbardziej". Inadal burmistrzem jest. To prawda. mozecie wejsc na czat www.cafeprzeworsk.prv.pl i zapytac kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeworscianin Makaron z gaci! IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.03, 20:55 Okolice- unas kolo p-ska jest wiocha Gacie. I raz w sklpie: Czy jest makaron z gaci? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Makaron z gaci! 05.07.03, 00:48 O. Przyszedles do nas w trzech osobach ? Cieszymy sie razem z Toba ;o) W razie cus, spiesze doniesc, ze istnieja forumy lokalne. I jest takze mozliwosc zalozenia forumu prywatnego ;o) B. zyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Makaron z gaci! 06.07.03, 16:42 ty, trojca nas odwiedza, a ty wysylasz ją (ich) na forum lokalne!? ukleknij chociaz, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Makaron z gaci! 06.07.03, 23:11 A dzie ja Ich Troje kiedykolwiek wysylalem ? Ja tylko informacja sluzylem , czyli pomoc nioslem. W przykleku ja nioslem, cale kolana mam utytlane piaskiem. To Oni Troje wyszli bez przezegnania ... znaczy pozegnania ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Makaron z gaci! 07.07.03, 09:24 gburowata ta trojca jakas. rzucam te religie, nie lubie gburowatych Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Makaron z gaci! 07.07.03, 09:36 ja bym tam wielebnego zapytała azaliż ta trójca TĄ Trójcą jest, czy też jakąś fałszywą, a do tego czasu z klęcaniem się wstrzymam, bo mi artretyzm stawy wykrca... Odpowiedz Link Zgłoś