Dodaj do ulubionych

Gdzie zakopaliście ...

14.07.03, 07:36
... Timita?????

Szukamy go od wczoraj! Zakopał się znów za wydmą!
Zatem nawet kawy dziś nie ma w ofercie ...

Kto pomoże go odkopać?
W końcu kawy by się można napić :-)
I z lodówki Timita coś słodkiego sobie doń wziąść :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: viki2miki Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! IP: 213.255.126.* 14.07.03, 08:13
      Timit, wychodz, no!
      • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:21
        No właśnie, wychodź!

A Ty Viki nie gadaj,
        tylko bierz się za łopatę i odkopuj! :-P
        • Gość: viki2lav Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! IP: 213.255.126.* 14.07.03, 08:25
          mam glowe zajeta lista rzeczy do kupienia i do spakowania! O, saperka! Dobra
          pomoge ci, a moze go lepiej zakopiemy?
          • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:27
            Dobra, dobra,
            zakopywać to każdy potrafi,
            a Ty sobie na wakacje pojedziesz,
            a my tu bez kawy i lodówki zostaniemy sami :-P
          • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:37
            a to juz wiem kto mnei tak urzadzil????;>
            kopac ino szybciej...
            • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:38
              Timit,
              szybciej już nie mogę,
              nikt mi nie pomaga,
              a kopię sam już od piątku :-P
              • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:45
                Bry :))))))))))))

qurczaczek, ja tu biegiem leciałam na kawę, a z kawy nici i licz tu na faceta,
                gdy masz potrzebę.................. Do łopaty zagoni :))))))))
                • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:51
                  No właśnie! :-P

Najpierw obiecuje,
                  lodówkę przynosi,
                  sorbety serwuje,
                  a potem w wydmie się zaszywa :-P

A kubeczki chociaż mamy?
                  • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:53
                    ja sobie spokojnie spalem na wydmie a obudzilem sie zasypany..to pewnie sprawka
                    viki, bo byla a teraz zniknela;>!!

o i udalo sie, jeszcze tylko otrzasne sie z piasku i dam cos jesc..kawa!!!
                    • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:57
                      KAWY!!!!!! SZYBKO!!!!!!!
                      A kto dziś przyniósł świeże bułeczki???
                      Timitku, jeszcze tylko tyle piasku przy kołnierzu, daj strzepnę :-PPPPPPP
                      • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 08:58
                        eh...nie ma to jak pomocna dlon plazowiczow...:)
                        • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:00
                          Viki2fiki - nick mówi sam za siebie - zrobiła Ci fiku-miku :-P

A teraz się nie ociągaj, my cały czas czekamy z pustymi kubeczkami :-)))
                        • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:01
                          Plażowiczów????
                          No wiesz Timitku, nie spodziewałam się....... :-(((((((
                          • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:03
                            w tym zawieraja sie tez plazowiczki:) wiesz taki skrot...

a no prosze kawa!!do wyboru...
                            • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:11
                              Timit :-)

Ty przestań myśleć,
                              bo my tu bez kawy od piątku :-P

Nalej w końcu!
                              I wyrażaj się :-P
                              Bo ja taaakie oczy na tych "plażowiczów" zrobiłem :-P
                            • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:15
                              Timitku, kamień z serca mi spadł :)))))

Bo już bałam się Cię dotykać :))))))

A ta kawa, to co to jest????
                              • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:17
                                kawa w wersji rozna!!
                                • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:23
                                  Kawa opiekana?????:PPPPP

timit napisał:

> kawa w wersji rozna!!
                                  >
                                  • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:24
                                    tak, wersja z ketchupem, fuj;>
                                    • kwasna_cytryna Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:28
                                      FUUUUUUJJJJJJJ!!!!!!!!
                                      Ka serwuje lepszą :PPPPPPP
                                      Ka, przyniosłeś może małe moje ulubione małe conieco??????

timit napisał:

> tak, wersja z ketchupem, fuj;>
                                      >
                                      • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:35
                                        Ale Timit nie powiedział,
                                        gdzie zakopał swoją lodówkę :-P

A małe conieco tam właśnie było :-(
                          • edzioszka Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:04
                            to ja espresso poproszę i rogaliki francuskie z marmeladą...:)
                            • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:14
                              a prosze!!a kawa to stoi tu od 5 minut...w weekend to widzialem ze ktos inny
                              kawe serwowal to sie zza wydmy nie wychylalem...
                              • edzioszka Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:17
                                a dziękuje, zapoznam się z poranną prasą, z pewnością cos optymistycznego
                                wyczytam...;)
                              • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:17
                                No właśnie! :-P
                                Nie wychylałeś się :-P
                                A może trzeba było? :-)

Bo kawa to kawa, ale stracić można o wiele więcej, niż kubek kawy :-P
                                • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:20
                                  a co mozna stracic??glove?
                                  • edzioszka Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:21
                                    w towarzystwie uroczych panów to owszem stracic można...;)
                                    • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:23
                                      jakich znowu panow, o co chodzi/?
                                  • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:24
                                    Timit,

dla tak pięknych i uroczych plażowiczek,
                                    to Ty głowy nie chcesz tracić????????????????

Cały weekend tylko podglądałeś? :-P
                                    Oj, nieładnie ...
                                    • timit Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:28
                                      oj nie caly...a poza tym podgladalem tez sasiadki przez lornetke;>

a teraz to ja glowe stracilem i nic nie rozumie;> odloze ja na bok, jak
                                      aniela...
                                      • ka_27 Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 14.07.03, 09:35
                                        Timit,
                                        Ty nie podglądaj,
                                        Ty zacznij działać w końcu :-))))
                                • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:22
                                  No tak, ja straciłam weekend kopacza, gdybym to ja wiedziała ......

ka_27 napisał:

> No właśnie! :-P
                                  > Nie wychylałeś się :-P
                                  > A może trzeba było? :-)
                                  >
                                  > Bo kawa to kawa, ale stracić można o wiele więcej, niż kubek kawy :-P
                                  • timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:23
                                    ........i kawa w kubku:)
                                    • edzioszka Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:25
                                      cytrynka, czy nie mozna czasem drobnej ściemki zrobic?...;)
                                      • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:30
                                        Ketchup w kawie, to ściemka?????

Timit mnie chyba nie lubi.....

edzioszka napisała:

> cytrynka, czy nie mozna czasem drobnej ściemki zrobic?...;)
                                        >
                                        >
                                        >
                                        >
                                        • timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:31
                                          sciemki, ketchupu??
                                          • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:40
                                            Wykop w końcu tą lodówkę!!!!!!

Ka, tam były parówki????

timit napisał:

> sciemki, ketchupu??
                                            >
                                            • timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:42
                                              parowek tam nie ma!! sa tylko wyrafinowane dania...

a lodowke ukrylem, zebyscie nie podjadali miedzy posilkami!!
                                              • ka_27 Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:46
                                                Timit!

Dzieki, że dbasz o naszą linię :-))))

Ale parówki ja tam sam wkładałem przed weekendem!
                                                A Ty ponoć byłeś zakopany :-P

Parówkowym skrytożercom stanowczo mówimy: NIE!!!!!!!

• timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:49
                                                  no wlasnie skrytozerco!!;> a ja zakopany zostalem dopiero w piatek wieczorem po
                                                  ukryciu lodowki. chyba ze mieliscie jakas swoja - a to oznacza bunt?!
                                                  • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:53
                                                    No pięknie.....
                                                    Kawy nie dostałam.....
                                                    Parówki zeżarli........
                                                    I qurcze, może któryś by się ruszył w końcu!!!!!!!
                                                    Dama czeka, a gdzie gentelmeni???????????

timit napisał:

> no wlasnie skrytozerco!!;> a ja zakopany zostalem dopiero w piatek wieczorem
                                                    > po
                                                    > ukryciu lodowki. chyba ze mieliscie jakas swoja - a to oznacza bunt?!
                                                    >
                                                  • ka_27 Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:56
                                                    Do usług ma Milady :-)))))
                                                    Kawę na ręcznik plażowy podano :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 10:18
                                                    Do usług??????

No kawa co prawda jest, ale gdzie te parówki?????:PPPPPPPPPPP

ka_27 napisał:

> Do usług ma Milady :-)))))
                                                    > Kawę na ręcznik plażowy podano :-)
                                                  • ka_27 Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 10:20
                                                    Zawsze dla Ciebie Milady :-))))

Właśne wróciłem ze sklepu,
                                                    przez Timita musiałem tam pobiec
                                                    i świeże parówki kupić :-P

Ketchup czy musztarda Milady? :-)
                                                  • timit bo bede zly.... 14.07.03, 10:23
                                                    bo zrobie bunt i pojde na inna plaze z lodowka i termosem?!?!dalem do kawy
                                                    slodycze w postaci ciastek roznych...a wy plebejskie parowki do kawy chcecie
                                                    jesc??!!
                                                  • ka_27 bo bede zly.... 14.07.03, 10:29

Ja to bym zjadł parówki,
                                                    bo w końcu bardzo się zmęczyłem tym odkopywaniem Ciebie od piątku :-P

Bunt czy bounty masz do tej kawy? :-P

A Milady ciastek na pewno nie odmówi,
                                                    gdy genatelman talerzyk przed nią postawi ... :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 10:31
                                                    Parówki pyyyychoootaaaaa :)))))))))))))))))

Proszę o babeczkę z owocami Timitku :)))))))))))
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 10:43
                                                    prosze, masz od razu 2!!
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 10:57
                                                    A z czarnymi jagodami jest???
                                                    A sorbet to gdzie się podział?????

timit napisał:

> prosze, masz od razu 2!!
                                                    >
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 11:03
                                                    nie wiem kto was tak rozpuscil chcielibyscie miec od razu wszystko i naraz!?
                                                    eh..nie ma sorbetu. dzis inne menu...a z jagodami o prosze tu lezy, tylko
                                                    trzeba siegnac..;>
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 11:07
                                                    A może z rączki do buzi? :PPPPPPPPPPP

timit napisał:

> nie wiem kto was tak rozpuscil chcielibyscie miec od razu wszystko i naraz!?
                                                    > eh..nie ma sorbetu. dzis inne menu...a z jagodami o prosze tu lezy, tylko
                                                    > trzeba siegnac..;>
                                                    >
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 11:08
                                                    mhmmm...prosze! tylko mnie nei dziabnij:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 12:19
                                                    Od kiedy to Cytryny mają zęby???????????!!!!!!!!!!

timit napisał:

> mhmmm...prosze! tylko mnie nei dziabnij:)
                                                    >
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 12:21
                                                    a to jak ty jesz??
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 12:23
                                                    Kwaśnie jadam, kwaśnie :))))))

Zupę ogórkową Timitku poproszę!

timit napisał:

> a to jak ty jesz??
                                                    >
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 12:24
                                                    eee nie ma DZiS...
                                                  • kwasna_cytryna Re: bo bede zly.... 14.07.03, 12:26
                                                    To co dzisiaj w menu jest przewidziane???

timit napisał:

> eee nie ma DZiS...
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 10:33
                                                    jej ciastka leza od 15 minut!!tylkio trzeba je sobie wziac..jedzcie w takim
                                                    razie parowki ale tak zebym nie widzial;>
                                                  • ka_27 bo bede zly.... 14.07.03, 10:41

Parówki już dawno zjedzone,
                                                    został już tylko brudny talerzyk :-P

Ja Cię odkopywałem, Milady tęskniła,
                                                    to teraz Ty w ramach rekompensaty możesz umyć ten talerzyk :-)
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 10:44
                                                    przepraszam ale po parowkach nigdy!!

wloz do zmywarki, tam za sosna jest...
                                                  • ka_27 bo bede zly.... 14.07.03, 10:58
                                                    Za którą sosną? :-)

Za tą? :-P
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 11:00
                                                    za to obok, wygieta...
                                                  • ka_27 bo bede zly.... 14.07.03, 11:06
                                                    Ta smukła wygięta? :-)
                                                  • timit Re: bo bede zly.... 14.07.03, 11:07
                                                    dokladnie.
                                                  • ka_27 bo bede zly.... 14.07.03, 11:15
                                                    Ooooo ... :-)

Już tam biegnę :-P
                                                  • ka_27 Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:55
                                                    Timit,
                                                    w tym towarzystwie za lodówkę,
                                                    to Ty jesteś odpowiedzialny,
                                                    w końcu sam ją przytargałeś na własnych plecach :-P

No właśnie "pilnowaczu" lodówki :-P
                                                  • timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:58
                                                    eh ja kawe juz dawalem i widzialem twoje jedwabne rece na uchu kubka;> kobiety?!

a lodowka moja jest ukryta i zadnych parowek tam nie bylo!! to wydaje teraz
                                                    herbatniki, ciasteczka zbozowe i jagodzianki. ktio chce??
                                                  • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 10:05
                                                    Timitku!!!!
                                                    Wrrrrrrrrr ........
                                                    Pieszczoty przed kawą????????
                                                    Ojjj, dobrze dzień się zaczyna :PPPPPPPPPPPP
                                                  • timit Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 10:13
                                                    ano:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 10:16
                                                    Ano ..... miło :)))))))))))))))))))))

timit napisał:

> ano:)
                                                    >
                                            • edzioszka Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:42
                                              a dziwisz się jak tu nikt nie sprzątał od piątku...szkła się pełno poniewiera,
                                              przewrócic się można...;)
                                        • edzioszka Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:32
                                          raczej niewydolna kombinacja - a może krzest dla wilków morskich?...;)
                                    • ka_27 Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:26
                                      Noooooo ....
                                      Nareszcie :-)

> ........i kawa w kubku:)
                                      >
                                      • edzioszka Re: Timit!!!! Polej kawę w końcu :PPPP 14.07.03, 09:28
                                        i królewski jej aromat wypełnił całą plażę...;)
                                        • timit :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 14.07.03, 09:32
                                          jak zawszeee
                                          • edzioszka Re: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 14.07.03, 09:33
                                            nie zwróciłam uwagi, nie węszę tu...;)
                                            • timit kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:34
                                              eh ignorantka;>
                                              • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:35
                                                ale zteinizować też ją czasem mozna...;)
                                                • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:40
                                                  tylko po co?? a poza tym kofeinizacja to proces calosciwoy, docierajacy do
                                                  kazdej sfery zycia plazowego;>!!
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:43
                                                    fakt, nałóg wszędzie wlezie i ogarnia swem działaniem całkoształt...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:45
                                                    to nie nalog to przyjemnosc!
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 09:57
                                                    ale i przyjemność należy z umiarem dawkować...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 10:02
                                                    moze z przerwami...ale mozna intensywnie:)
                                                  • Gość: edzioszka Re: kofeinizacja plazy... IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 10:28
                                                    jak intensywnie, to co proponujesz?..;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 10:29
                                                    maraton;>
                                                  • Gość: edzioszka Re: kofeinizacja plazy... IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 10:42
                                                    trzeźwości?...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 10:45
                                                    usmiechu;>
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 10:46
                                                    ordery przyznają może?...to już prężę pierś do udekorowania...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 10:51
                                                    ordery z ziemniaka:)
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 11:05
                                                    z ziemniaka to tylko produkuję trefne pieczatki...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 11:06
                                                    a frytek nie lubisz??
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 11:10
                                                    tylko z chlebem...;)
                                                  • timit Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 11:12
                                                    bez soli??
                                                  • edzioszka Re: kofeinizacja plazy... 14.07.03, 11:15
                                                    do soli to mnie głowa boli < a szczególnie jej połowa>...;)
                      • ignatz Re: Poczekaj, Timit!!!! Saldi!!! 15.07.03, 20:42
                        spokojunie :-)
    • timit dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 11:35
      moja lodowka(polaczona z kuchenka) zaczela pracowac nad dzisiejszym lunchem.
      pora ok 12...czy chcecie pozniej??
      • edzioszka Re: dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 11:38
        ja wkrótce wychodze, także innym odpowiedź pozostawiam...:)
      • timit Re: dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 12:16
        nie chcecie, to nie bedzie!!
        • ka_27 dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 12:21
          Timit,

jak to nie chcemy??
          Ja chcę, Milady:) pewnie też :-)
          Bo w zeszłym tygodniu ciągle narzekała ...
          • timit Re: dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 12:23
            nikt sie nie odzywal...
            • timit Re: dzisiejszy lunch...:) 14.07.03, 12:23
              myslalem ze nie chcecie,..
      • ignatz Re: dzisiejszy lunch...:) 15.07.03, 20:42
        póxniej
    • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 14.07.03, 12:23
      sto???
      • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 14.07.03, 12:25
        Timit,

a gong to juz był?? :-P

A w sprawie stołu, to może Edzioszka coś wie? :-P
      • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 14.07.03, 12:26
        no i nie wiadomo co. dlatego podam lunch...

dzis nalesniki z orzechami i czekolada, moga tez byc z roznymi owocami. a i
        placki z jablkami...
        • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 14.07.03, 12:36
          A z jakimi owocami?

Do Ciebie pasuje tylko Ananas :-P

Tarta z jabłkami :-)))
          • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 14.07.03, 12:37
            hi hi .......
            A NA NAS przyszedł czas,
            na ręcznik!!!!!
            • timit wrrrrrrrrr.......... 14.07.03, 12:40
              wredni;>

na pewno nei z jablkiem. z malinami, truskawkami...
              • kwasna_cytryna Re: wrrrrrrrrr.......... 14.07.03, 12:52
                Milutki Timitek, sezon na truskawki już minął, a mrozonych jeść nie
                będę :PPPPPPPPPP
              • ka_27 wrrrrrrrrr.......... 14.07.03, 12:53
                Timit,

ale masz już w naszym grajdołku wykupiony abonament
                oraz własną tabliczkę :-)))
                • Gość: edzioszka Re: wrrrrrrrrr.......... IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 12:55
                  poproszę sernik z galaretką i truskawkami na wynos...;)

• timit jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 12:58
                    truskawki nie sa polskie, niestety...ale ty marudzisz cytryno!!eh..kobiety?!

...
                    • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 12:59
                      Milady wie, co lubi :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP

timit napisał:

> truskawki nie sa polskie, niestety...ale ty marudzisz cytryno!!eh..kobiety?!
                      >
                      > ...
                      >
                      • timit Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 13:02
                        miLady pewnie w rekawiczkach je, nie??
                        • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 13:06
                          Milady wie, kiedy należy założyć kapelusz i rękawiczki.......
                          Milady wie, kiedy rękawiczki należy zdjąć.....

timit napisał:

> miLady pewnie w rekawiczkach je, nie??
                          >
                          • timit Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 13:08
                            tzn kiedy??
                            • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 13:14
                              Na wyścigi w Ascot :PPPPPPPPPPPPPP

timit napisał:

> tzn kiedy??
                              >
                              • timit Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 13:16
                                tylko??a wyscigi rydwanami na plazy to nie??
                                • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 14.07.03, 14:31
                                  A wyścigi to Cezar uskutecznia :PPPPPP

timit napisał:

> tylko??a wyscigi rydwanami na plazy to nie??
                                  >
                                  • ka_27 jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 15.07.03, 08:27
                                    Rydwany ognia?? :-PP

Na plaży?
                                    • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 15.07.03, 08:49
                                      Dzień dobry :)))))))

uuuu, zdaje się, że rekiny juz nadpłynęly ;PPP
                                      • ka_27 jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 15.07.03, 09:17
                                        To czas zęby ostrzyć :-P
                                        • kwasna_cytryna Re: jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 15.07.03, 09:20
                                          yyyy to będą piranie kontra rekiny ?? :P
                                          • ka_27 jedzenie, jedzenie,jedzenie!! 15.07.03, 09:29
                                            Brutusy zawsze Cię obronią ma Milady:)
                  • ka_27 Brutusów come back (n/txt) 14.07.03, 12:58
                    • timit czy............. 14.07.03, 13:09
                      ..tylko my jemy na plazy?? czym zywia sie inni??(nie bronia;>)...
                      • ka_27 czy............. 14.07.03, 13:13
                        W naszym grajdałku jest bardzo kameralnie :-)))

Ale goście mile widziani :-)

A kogoś zaprosiłeś?
                        • timit Re: czy............. 14.07.03, 13:16
                          a to my w grajdolku siedzimy??tacy wyalienowani?moze ja w jakiej hipnozie
                          jestem??he...

nikogo nei zapraszalem...ulana juz nie ma...
                          • ka_27 czy............. 14.07.03, 14:21
                            Timit,

na plaży grajdołków bez liku:-)))

Może się przejdziemy i co urodziwsze obaczymy? :-P
                            • ka_27 czy............. 14.07.03, 15:12
                              Timit,

mieliśmy tylko obaczyć co piękniejsze plażowiczki :)))))
                              A Ty znów w jakimś grajdołku ugrzęzłeś,
                              a ja łopatkę już zwróciłem :-P
                              • timit cototo nie..... 14.07.03, 15:47
                                schizo??;>

ja z toba nigdzie nie chodzilem...po zadnych grajdolkach i zadnych grabek nie
                                mam!!??
                                • ka_27 cototo nie..... 14.07.03, 15:52
                                  Timit,

to była luźna propozycja,
                                  ale gdzie Ty zniknąłeś,
                                  to ja już nie wiem :-P

• timit Re: cototo nie..... 14.07.03, 15:57
                                    poplywac...;>
                                    • ka_27 cototo nie..... 15.07.03, 08:02
                                      Ale uważaj na rekiny :-P

Nie chcemy Cię stracic,
                                      bo kto będzie nam lunch serwował? :-P
                                      • timit Re: cototo nie..... 15.07.03, 09:24
                                        ja dzis surfuje lunch...
                                        • ka_27 cototo nie..... 15.07.03, 09:28
                                          Czyli będzie pienisty, niczym morska fala? :-P

A kawę dziś sam robić musiałem :-)
                                          Bo Ty chyba wczoraj, jak poszedłem,
                                          to z innymi flaszkę obalałeś
                                          i dziś zaspałeś :-P
                                          • kwasna_cytryna Re: cototo nie..... 15.07.03, 09:30
                                            A mówili, że gentelmeni... a kawe sama muszę sobie robić :-((((
                                            • timit przepraszam.. 15.07.03, 09:31
                                              ale ciurrrr...kawa jest ale nie wiem czy lunch bedzie...
                                              • kwasna_cytryna Re: przepraszam.. 15.07.03, 09:40
                                                Timitku, a co siem stało ??
                                                • ka_27 przepraszam.. 15.07.03, 09:44
                                                  Cześć Timit,

my także mamy ciur,
                                                  ale tylko z Tobą lunch możemy zjeść :-)
    • timit lunch na 15.07.03 15.07.03, 11:47
      na chwilku ucieklem zeby podac wam jedzenie!!

salatka grecka, kebab, piersi kurczaka z grilla, zupa warzywna!!
      • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 11:51

> salatka grecka i piersi kurczaka z grilla; za zupkę podziękuję :)))
        Białe winko kto dzisiaj przyniósł ??
        • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 11:53
          a nie ja, niestety...a po jedzeniu do zmywarki za sosne..prosze!!
          • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 11:58
            Oki... dzisiaj ja naczynia niose za sosnę ;PPPPP
            • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:00
              Timit,

jesteś Mistrzem Kuchni? :-))

Lunch pychotka :-)

A białe wino zaraz stanie na ręczniczku plażowym :-)
              • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:02
                Kieliszki ... podane :)))
                • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:08
                  Timit - Mistrz Lunchu,
                  polewać trunek pyszny będzie :-)))
                  • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:54
                    Ka, nalej Ty, bo on znowu zniknal ;PPPPPPPP
                    • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:57
                      juz nalewam...tylko nie pije bo w pracy;>
                      i dzis tak pojawiam sie i znikam jak piosenkowy JOzek...
                    • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:58
                      Moze tu są ... ruchome piaski? :-P

Znów mam brać łopatkę? :-)))))

Już butelkę otwieram,
                      masz korkociąg? :-)
                      • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 12:59
                        Nie darujemy Ci ... tego dnia Timit :-PPPP
                      • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:01
                        Ja korkociąg ?????? Myślalam, że masz scyzoryk.. taki szwajcarski, co to sto
                        narzedzi w sobie ma ....
                        • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:13
                          Inne sposoby są, mniej skomplikowane :-)

A trzy kielichy do wina białego mamy??
                          • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:18
                            macie 2 bo ja nie pije - chce byc w pelni swiadom tego co robie w pracy;>
                            • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:21
                              Ja lubię też pić i piwo,
                              ale także po .... pracy :-))))

Ale Timit,
                              to jest winko do lunchu :-)))
                              • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:23
                                powiedzialem nie - i niech tak zostanie:)
                                • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:27
                                  Nie w ogóle,
                                  czy nie - teraz?? :-P
                                  • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:31
                                    nie teraz...tzn nie w ogole w pracy;>
                                    • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:37
                                      Ponieważ w pracy się ... pracuje :-)
                                      • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:40
                                        dokladnie!!
                                        • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:44
                                          Ja na przykład implementuję :-)
                                          Naprawdę :-)
                                          I to poważnie :-)
                                          • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:47
                                            a co takiego konkretnie??
                                            • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 13:54
                                              Timit,
                                              ja publicznie raczej nie mam zwyczaju opowiadać ... :-)

Ale przy piwku to można o wszystkim :-)

P.S.
                                              To drugie zdanie to nie propozycja, lecz stwierdzenie :-)
                                              • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 14:09
                                                Panowie !!!!!!
                                                O pracy to czas bedzie rozmawiać przy koniaku i cygarze .....
                                                Ech ... z Wami to tak zawsze..... nie zeby kobietę rozmową zabawiali ....... :-
                                                ((((
                                                • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 14:24
                                                  Ależ Milady:)

O pewnych sprawach rozmawia sie tylko w męskim gronie :-)

A o pewnych tylko z kobietą :-)
                                                  • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 14:26
                                                    a o jeszcze inncyh tylko z MIlady:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 14:28
                                                    Timit, co masz na myśli ??? ;PP
                                                  • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 14:32
                                                    Timit,
                                                    to mężczyzna z klasą ma Milady:)
                                                  • timit Re: lunch na 15.07.03 15.07.03, 14:35
                                                    z klasą ma milady??eee...??

no np o kapeluszach??!!
                                                  • ka_27 lunch na 15.07.03 15.07.03, 14:40
                                                    Timit,

nie zgrywaj się :-P

Mężczyzna z klasą potrafi zabawić Milady:) na każdy temat :-))))
                                                  • timit po lanczuuu 15.07.03, 14:43
                                                    na kazdy:)

a z czym mam sie nie zgrywac?z milady;>??
                                                  • ka_27 po lanczuuu 15.07.03, 14:48
                                                    Timit,

a wieczorem planujesz kameralna kolacyjkę?
                                                    Przy świecach?
                                                    Z Milady:) ? :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: po lanczuuu 15.07.03, 14:52
                                                    Ja sobie wypraszam takie dysponowanie moją osoba ;PPPP
                                                    Zdaje się, że muszę na te kolację kogoś innego poszukać, bo z wami to dogadać
                                                    się jest trudno ;PPPPP
                                                  • ka_27 po lanczuuu 15.07.03, 14:53
                                                    To nie ja latam po ruchomych piaskach ma Milady:) :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: po lanczuuu 15.07.03, 15:07
                                                    Milordzie, poczułam się zaniedbana ....

ka_27 napisał:

> To nie ja latam po ruchomych piaskach ma Milady:) :-P
                                                  • ka_27 po lanczuuu 15.07.03, 15:12
                                                    Jam tam,
                                                    gdzie miejsce moje,
                                                    czyli przy Tobie ma Milady:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: po lanczuuu 15.07.03, 15:26
                                                    Milordzie, nareszcie :)))

ka_27 napisał:

> Jam tam,
                                                    > gdzie miejsce moje,
                                                    > czyli przy Tobie ma Milady:)
                                                  • ka_27 po lanczuuu 15.07.03, 15:34
                                                    Popołudnie na plaży będzie miłe Milady:) :-)))
                                                  • timit Re: po lanczuuu 15.07.03, 15:40
                                                    MIłejdy:)
                                                  • ka_27 po lanczuuu 16.07.03, 07:59
                                                    Timit!

Ja Ci tylko z rana przypominam,
                                                    że Ty się dziś Milady popołudniem zajmujesz
                                                    i na kolację romantyczną nad brzegiem morza zapraszasz :-))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: po lanczuuu 16.07.03, 09:33
                                                    Milordzie !!!!!!!!!

Nie wiem , czy ja Panu nawet dzień dobry dzisiaj powiem ....
                                                    Znowu Pan moją osoba dysponujesz????? No co to za zwyczaje takie na plaży
                                                    nastały .... wrrrrrrrrr

ka_27 napisał:

> Timit!
                                                    >
                                                    > Ja Ci tylko z rana przypominam,
                                                    > że Ty się dziś Milady popołudniem zajmujesz
                                                    > i na kolację romantyczną nad brzegiem morza zapraszasz :-))))
                                                  • timit niestety:< 15.07.03, 14:54
                                                    dopiero teraz sie dowiaduje o mozliwosci kolacji z szanowna M. za pozno dla
                                                    mnie, bo nie zdaze przygotowac kolacji i swiec a bez tego nie podejme sie
                                                    ugoszczenia w swoim koszu MiLady!!:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety:< 15.07.03, 15:06
                                                    Pan szansę tę straciłeś. Nie wiem, czy dam Panu nastepną szansę ....

timit napisał:

> dopiero teraz sie dowiaduje o mozliwosci kolacji z szanowna M. za pozno dla
                                                    > mnie, bo nie zdaze przygotowac kolacji i swiec a bez tego nie podejme sie
                                                    > ugoszczenia w swoim koszu MiLady!!:)
                                                    >
                                                  • timit niestety 15.07.03, 15:08
                                                    no trudno, trzeba bedzie odpokutowac:(
                                                  • ka_27 niestety 15.07.03, 15:14
                                                    Timit,
                                                    jutro też jest dzień,
                                                    postaraj się,
                                                    żeby był słoneczny i gorący :-))))
                                                  • timit Re: niestety 15.07.03, 15:21
                                                    niestety nie ejstem od pogody!! a moze milady w koncu cos zrobi??
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 15.07.03, 15:27
                                                    Zrobić ????????? Milady może coś zarządzić :)))))))))

timit napisał:

> niestety nie ejstem od pogody!! a moze milady w koncu cos zrobi??
                                                    >
                                                  • timit Re: niestety 15.07.03, 15:28
                                                    zarzadz ale nie rzadz!!tylko co?!?!
                                                  • ka_27 niestety 15.07.03, 15:35
                                                    Timit,

Milady:) zarządza :-)

A my razem ... rządzimy :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 15.07.03, 17:29
                                                    Milordzie, Pan raczy chyba żartować, od kiedy to Panowie rzadzą????
                                                    Historia ludzkości pokazuje, że Panowie to Głowy, lecz nimi kręcą Szyje :PPPP

ka_27 napisał:

> Timit,
                                                    >
                                                    > Milady:) zarządza :-)
                                                    >
                                                    > A my razem ... rządzimy :-P
                                                  • ignatz Re: niestety 15.07.03, 20:42
                                                    zgadzam się
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 15.07.03, 17:29
                                                    Timitku, może fajfik ?? :))))))))))

timit napisał:

> zarzadz ale nie rzadz!!tylko co?!?!
                                                    >
                                                  • timit Re: niestety 15.07.03, 20:35
                                                    chyba kolacja...;>
                                                    ale nene..nie mam swiec. i chyba z ka dzis spedzasz!!
                                                  • ignatz Re: niestety 15.07.03, 20:42
                                                    można się przyłaczyć
                                                  • timit Re: niestety 15.07.03, 20:47
                                                    nie ma kolacji!!nie jadles lunchu!!!!
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 15.07.03, 21:17
                                                    Timitku, z kim spędzam to spędzam :PPPP
                                                    Ale Ty z pewnością sobie powód do "niebycia" tej kolacji znajdziesz ;PP

timit napisał:

> chyba kolacja...;>
                                                    > ale nene..nie mam swiec. i chyba z ka dzis spedzasz!!
                                                    >
                                                  • timit po nocach... 15.07.03, 21:32
                                                    widzisz co sie tu stalo!?na chwile zostawilem plaze i jakis studencki szkodnik
                                                    przyszedl i narozrabial jak dziecko w piaskownicy:-(

a ja juz po kolacji:)
                                                  • ignatz Re: po nocach... 15.07.03, 21:38
                                                    :-*
                                                  • kwasna_cytryna Re: po nocach... 15.07.03, 22:10
                                                    Takie to czasy nastały, że po plaży studenci biegają :-(( Na dodatek nie
                                                    wiadomo, czy to tacy, co sesję zaliczyli, czy tacy, co na komis czekają :PPPP
                                                    Może wpuszczać tylko za okazaniem indeksu ????

A jak kolację zjadłeś, to może i lepiej, tak miałabym dylemat: jeść czy nie
                                                    jeść, bo to tyle kalorii... sądząc oczywiście po posiłkach, które serwujesz w
                                                    ciągu dnia :)))))
                                                  • timit nocne rozmowy 15.07.03, 22:14
                                                    tylko za okazaniem indexu!!

a przeciez moje jedzenie jest urozmaicone i zawsze mozna cos zamiast miesa
                                                    wybrac innego;> ale na pszyszlosc sie postaram...!

milej nocy:)pamietaj o naczyniach do zmywarki...;->
                                                  • kwasna_cytryna Re: nocne rozmowy 15.07.03, 22:16
                                                    Nie, mięsko w menu zostaw :-))) Postaram się nie rozszarpywać, ale kulturalnie
                                                    na kaseczki kroic :PPPP

Pamietam, że zmywarka za sosną, ale nie wiem, czy mogę tam sama pojść, bo
                                                    ciemno..... i troche sie boję .....

Dobrej nocy :)))))
                                                  • timit Re: nocne rozmowy 15.07.03, 22:19
                                                    tylko nie beirz szarego, studenckiego szkodnika do pomocy - moze byc
                                                    niebezpieczny, wez ka!!
                                                  • kwasna_cytryna Re: nocne rozmowy 15.07.03, 22:21
                                                    W towarzystwie szkodnika nie idę ;PPPPPPP Milord to całkiem inna sprawa, może
                                                    Twej rady posłucham :)))))
                                                  • ignatz Re: nocne rozmowy 15.07.03, 22:24
                                                    chrzanić to, indeks zgubiłem a mądrale pokażcie swoje. Chyba że macie legitki
                                                    szkolne.
                                                  • kwasna_cytryna Re: nocne rozmowy 15.07.03, 22:26
                                                    A miesięczny ze zdjęciem może być ??? Podobno to też dokument ....
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 08:01
                                                    Milady:) miła ma :-))))

Mężczyźni rządzą twardą ręką,
                                                    ale kobiety kamienną :-)))
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 08:05
                                                    Czy Timit dziś kawę nam zaserwuje,
                                                    czy ja sam muszę po filiżanki i-gnac :-P
                                                    i wodę gotować? :-)

A może nasz nowy kolego Ignatz dziś nam kawę do grajdołka poda? :-)

Dzieńdobry Milady:)

Witaj Timit :-)
                                                  • ignatz Re: niestety 16.07.03, 08:17
                                                    "nowy kolega"??
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 08:32
                                                    Witaj Ignatz :-)

Trudno ...

Jak Ci nie smakuje kuchnia Timita,
                                                    to my Cię nie zmuszamy do wizyt w naszym grajdołku,
                                                    gdzie i Milady:) i Timit i ja urzędujemy :-)

Ale do dobrego smaku należałoby chociaż kawę zrobić nam wszystkim,
                                                    chociażby za to,
                                                    że Ty w poniedziałek flachę obalałeś
                                                    i to dopiero po moim wyjściu :-P
                                                  • ignatz Re: niestety 16.07.03, 08:36
                                                    No dobra, to ja zrobię tej kawy. Co my tu mamy... wiadro z blachy cynkowanej,
                                                    wrząchew, worek prażonej cykorii, zmielona kora dębowa, woda z Soliny i inne
                                                    ingrediencje..

Poczekajcie, zaraz będzie!
                                                  • timit juz sie bojeeee 16.07.03, 08:45
                                                    jestem, czesc!!

juz sie boje co z kawy ignatza wyjdzie...;>

a ja mam index!!zlozony na wydziale;>
                                                  • ka_27 juz sie bojeeee 16.07.03, 08:49

Moje gratulacje! :-)
                                                    W końcu masz wakacje :-)
                                                    Nic tylko się byczyć :-)
                                                    I dobrze w naszym grajdołku życzyć :-)
                                                    Kawę codzienna parzyć :-)
                                                    Może co się wydarzy? :-)

A Ignatzowi trzeba dac sie wykazać :-P
                                                    Moze on wysmienitą kawę parzy?
                                                  • timit Re: juz sie bojeeee 16.07.03, 09:09
                                                    tja w pracy...
                                                    a gdzie4 tak kawa ignatz??szuaksz indexu??
                                                  • ka_27 juz sie bojeeee 16.07.03, 09:13
                                                    W parcy też może być ciekawie Twimit :-P

a teraz to chyba Ignatz sie zakopał,
                                                    trzeba będzie go poszukać w piaskach plaży :-P
                                                  • ignatz Re: juz sie bojeeee 16.07.03, 09:27
                                                    cholera i po kawie - krasula nogą wywróciła wiadro, a już miałem posłodzić
                                                    zmielonymi burakami cukrowymi :-(
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 09:36
                                                    Dokumenty proszę!!!!!!

Znowu bez dokumentów przybiegł i chce nas truć !!!!!!
                                                    A wine potem na biednego Timita zwalą :PPPPP

ignatz napisał:

> No dobra, to ja zrobię tej kawy. Co my tu mamy... wiadro z blachy cynkowanej,
                                                    > wrząchew, worek prażonej cykorii, zmielona kora dębowa, woda z Soliny i inne
                                                    > ingrediencje..
                                                    >
                                                    > Poczekajcie, zaraz będzie!
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 09:38
                                                    Ignatz !!!!!

Ty na czynniki zewnętrzne winy nie zwalaj !! :-P

Po prostu się przyznaj,
                                                    że kawy robić nie potrafisz :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 09:40
                                                    On wedlug zasady, że bydlątko winne :PPPPPPP
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 09:41
                                                    On wedle zasady,
                                                    kto poczeka, ten dostanie :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 09:38
                                                    W końcu jam Milady, więc wyraziwszy opinie, WITAM PANÓW ;)))))))))))
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 09:40
                                                    Witam Cię Milady:)

Tylko na kawę trza nam zdeczko poczekac,
                                                    bo i Timit i ignatz jako żywo się nei garną :-))
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 09:47
                                                    garne sie tylko dzis zostawilem te dzialke ignatzowi...

ale skoro taki z niego fajtlapa to prosze kawa:....! smacznego:)
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 09:48

cobyśmy bez Ciebie zrobili :-)))

a Ignatz to chyba dobre wino będzie musiał w ramach rehabilitacji postawić :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 09:47
                                                    Mlordzie, stesknionam wielce za kawą gorącą, skoro oni się nie garną, to ja
                                                    przynajmniej Tobie ja dzisiaj podam :))))))
                                                    Własnymi rączkami zrobiona :-)))))
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 09:51
                                                    Timit!!!!!
                                                    Ignatz!!!!
                                                    KA!!!!!

To myśmy mieli kawę Milady:) podać,
                                                    a tak Milady:) musiała nam zrobić :-)

Wstydźmy się :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 09:55
                                                    Timitek, zapraszam :))))))))))) A rączki z piasku otrząsnąłeś po tych babkach
                                                    ?? ;PPP
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 09:57
                                                    bez zdrobnien prosze!!i jakich babkach??to ignatz...
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 09:56
                                                    miejmy nadzieje ze zrobila to w bialych rekawiczkach...a i ja tez podalem.
                                                    tylko MIlady niecierpiliwa...
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 10:04
                                                    Bo Milady:) to kobieta Timit :-P

A dziś nas znów czyms zaskoczysz? :-)
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 10:07
                                                    nie wiem. a wczoraj czym was zaskoczylem??
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 10:12
                                                    Timitku, tylko piaskowe miałam na mysli, tylko piaskowe :PPPPP
                                                    Mnie zaskoczyłeś samodzielnym zjedzeniem kolacji, chyba sie jednak zawiodłam
                                                    ;PPP
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 10:13
                                                    Ka, a to żle, że kobieta ??????????????????????
                                                    Hemafrodyty tu wolą czy co ?????????
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 10:14
                                                    bez zdrobnien!!

dlaczego sie zawiodlas???
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 10:17

Ty nas codziennie mile zaskakujesz :-)

Milady:)

ja tylko podkreśliłem fakt,
                                                    że jesteś 100% kobietą :-)
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 10:21
                                                    nene, ona jest Lady a to cos wiecej;)

a moge was dzis nie zaskakiwac?sam chcialbym odpoczac...
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 10:23
                                                    Masz rację Timit :-)

To coś więcej :-)))

Oki, teraz my Cię zaskoczymy w porze lunchu :-)
                                                  • edzioszka Re: niestety 16.07.03, 10:23
                                                    Lady in Black???...;)
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 10:24
                                                    Lady with Gl(D)oves;-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 10:32
                                                    Jest co ... zdjąć :PPPPPPP

timit napisał:

> Lady with Gl(D)oves;-)
                                                    >
                                                  • edzioszka Re: niestety 16.07.03, 10:33
                                                    streptease???..;)
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 10:35
                                                    Ależ skąd..... to tylko rękawiczki ;PPP
                                                  • edzioszka Re: niestety 16.07.03, 10:36
                                                    białe i do kierowania ruchem?...;)
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 10:44
                                                    O nie, moja droga, zawsze odpowiednie do okazji i do kreacji, białe długie za
                                                    łokieć do sukni ślubnej najlepiej pasują :))))))
                                                    A te, o których piszesz, to jakieś .. mało eleganckie są :(((
                                                    Najwyżej na wieczór kawalerski do wyskakiwania z tortu w odpowiednim stroju się
                                                    nadaja ;PPPPPPPP
                                                  • edzioszka Re: niestety 16.07.03, 10:50
                                                    hihi...chyba nie jestem wtajemniczona w obowiązujęce tu trendy
                                                    mody...rozumimiem ze krój i kolor kostiumu kąpielowego na wieczór - tez ważny
                                                    szczegół...;)
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 11:00
                                                    Wrrrrrrrrr... mówiłam SUKIENKA !!!!

edzioszka napisała:

> hihi...chyba nie jestem wtajemniczona w obowiązujęce tu trendy
                                                    > mody...rozumimiem ze krój i kolor kostiumu kąpielowego na wieczór - tez ważny
                                                    > szczegół...;)
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                  • edzioszka Re: niestety 16.07.03, 11:19
                                                    a to jakieś party ma być?...;)
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 11:21
                                                    z tortem??byle nie marchewkowym...
                                                  • edzioszka Re: niestety 16.07.03, 11:25
                                                    krem mrożony by się przydał...:)
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 11:33
                                                    do opalania??
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 10:30
                                                    Timicie, Panie Spokojny :))))))))))))
                                                    Liczyłam na niespodziankę ... a tu nic :((((((
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 12:00
                                                    Timit!!

To jak, chcecie wszyscy dziś moją kuchnię? :))

Ale moim popisowym daniem jest jajecznica :-P
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 12:03
                                                    nene!! nizej cytryna podala menu ale ostalo sie na nim ;-(
                                                    \
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 12:12
                                                    Gdzie to menu Timit??

A zresztą to Ty poncz pokątnie popijasz :-P
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 12:14
                                                    nizej...dobra jem.choc nic nie ma.
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 12:15
                                                    Poczekaj, Timit, już idzie Jan, zaraz do stołu nakryje :PPP
                                                  • timit Re: niestety 16.07.03, 12:20
                                                    jestem i jem!!
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 12:21
                                                    carpaccio z melonem
                                                    łosoś z grilla
                                                    puchar lodów ze świeżymi brzoskwiniami :-)

Proszę zasiąść do stołu :-)

Timit, nie zapomnij Milady:) serwetki podać :-)

Smacznego :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 12:21
                                                    Janie, gdzie serwetki ?????
                                                    Podaj Panu Timitowi !!
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 12:24
                                                    Panie Timit!!
                                                    Panie Ignatz!!

Do stołu,
                                                    w gong już biję :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 12:25
                                                    Co za ludzie, nie wiedzą o której na plaży lunch się podaje ???!!!!
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 12:28
                                                    Milady:) ma :-))

Widać sami lunch, przeze mnie własnoręcznie zrobiony, spożywać będziemy ... :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 12:30
                                                    Milordzie, przecież Twoje towarzystwo to dla mnie sama przyjemność :)))))
                                                    Siadajmy więc, by delektować się pysznościami :)))))
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 12:34
                                                    A Timit przylezie, gdy wszystko zimne będzie
                                                    i tylko gderać zacznie :-P

On poncz ponad wszystko teraz ceni :-P
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 13:02
                                                    I cisza ...

Widzę, ze wolicie kuchnię Timita ...

Obraziłem się i już!! :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 13:13
                                                    Ależ Milordzie, przecież cały czas tu jestem, posiłek tylko we dwoje w
                                                    milczeniu spozywamy, delektując się smakiem :)))
                                                    Inni co nas opuścili, niech żałują, wszystko jest pyszne i jak podane :))
                                                    To artyzm po prostu :))))))
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 13:17
                                                    Dziękuję ma Milady:) za słowa pełne pochwały :-)

Cóż, jutro następnego pora
                                                    i nie wszyscy mogli sie delektowac moimi zdolnościami kulinarnymi :-)

Ale Timit dziś coś Tobie Milady:) obiecał :-)))
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 13:27
                                                    Obraziłem się ...

Staram siejak mogę,
                                                    a tu wszyscy sobie poszli ...

I tak was nie będę odkopywał!! :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 13:38
                                                    Milordzie, ależ Pan niecierpliwy :))))
                                                    Deser będzie Pańską nagrodą ;))))))))
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 13:41
                                                    Ma Milady:)

A kóż rzeczony deser zrobi i do stolika nakryje? :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: niestety 16.07.03, 13:51
                                                    Własnoręcznie to zrobię, Milordzie :)))))) A fotel poduszką wymoszczę, aby Ci
                                                    wygodnie było :))))))I wdzięcznym uśmiechem obdaruję :)))
                                                  • ka_27 niestety 16.07.03, 14:04
                                                    Tyś jedna Milady:) jesteś Milady:) :-)))
                                                  • timit bialy jacht... 16.07.03, 14:08
                                                    przepraszam ze przzeszkadzam ale wrocilem z jachtu na ktorym spozywalem wyborny
                                                    lunch zrobiony przez ka!!gratulacje...nie chcialem wam przeszkadzac, Mili
                                                    Panstwo w konsumpcji dlatego skoczylem na pobliski jacht...widzicie te lajbe
                                                    biala??
                                                  • kwasna_cytryna Re: bialy jacht... 16.07.03, 14:28
                                                    Przeszkadzać ???? Przeceż miałeś być uczestnikiem ....
                                                    Ładnie to tak.. mimo zaproszenia nie przychodzić na lunch ???
                                                  • timit Re: bialy jacht... 16.07.03, 14:31
                                                    bylem na poczatku, wzialem jedzenie i poszedlem sie skryc...myslalem ze
                                                    chcieliscie zostac sami - na takich wygladaliscie:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: bialy jacht... 16.07.03, 14:32
                                                    Timit, jak sami zechcemy zostać, to WYRAŹNIE to zaznaczymy :PPP
                                                    Prawda Milordzie ?? :))))
                                                  • timit Re: bialy jacht... 16.07.03, 14:34
                                                    wasze miny i spojrzenia byly WYRAZNE!
                                                    ;)
                                                  • kwasna_cytryna Re: bialy jacht... 16.07.03, 14:38
                                                    Doprawdy ?????? Chyba coś żle widziałeś przez zapiaszczone okulary :PPPP
                                                    A może to te ... babki .. byly ... na oku ;PPPP
                                                  • ka_27 bialy jacht... 16.07.03, 14:40
                                                    Timit!!!!

I tak jestem na Ciebei obrażony i już!!

W ogóle nie doceniasz moich talentów kulinarnych :-)
                                                    Tylko za babkami latasz i to beze mnie :-P

A nasze miny mówiły:
                                                    "Timit!! wracaj!!"

A za to Ty stawiasz kolację :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: bialy jacht... 16.07.03, 14:42
                                                    Milordzie, czy Pan znowu jakieś aluzje czyni ?? :PPP
                                                  • ka_27 bialy jacht... 16.07.03, 14:44

Jak możesz mnie o takie rzeczy posądzać? :-)
                                                  • timit Re: bialy jacht... 16.07.03, 14:42
                                                    mowilem ze ejst/bylo wyborne!!eh niewdzieczni...ide do ciura bo wolaa z
                                                    jachtu....
                                                  • ka_27 bialy jacht... 16.07.03, 14:43
                                                    Ty judaszu!! :-P

To Ty wolisz bardziej ten biały jacht z babkami, niż nasz grajdołek!!
                                                    :-(
                                                  • kwasna_cytryna Re: bialy jacht... 16.07.03, 14:45
                                                    A mnie to tu nikt zdaje się nawet nie zauważa .......
                                                  • kwasna_cytryna Re: bialy jacht... 16.07.03, 14:46
                                                    Ciebie, Milordzie, to zdaje się o najgorsze zacznę posądzać :PPPP
                                                  • ka_27 bialy jacht... 16.07.03, 14:53
                                                    Jak mozesz Milady:) ?? :-P

Ja butelkę Bordeaux pysznego przyniosłem :-)

Skosztujesz? :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: bialy jacht... 16.07.03, 14:55
                                                    Gdzież te kielichy kryształowe się podziały... ???
                                                    Janie, proszę kieliszki przynieść !!!!
                                                  • ka_27 bialy jacht... 16.07.03, 14:55
                                                    Ja jestem Milady:)

To Timit za jakimiś babkami po morzu na białym jachcie się ugania :-P

Taki z niego gentelman :-P

kwasna_cytryna napisała:

> A mnie to tu nikt zdaje się nawet nie zauważa .......
                                                  • kwasna_cytryna Re: bialy jacht... 16.07.03, 15:08
                                                    Skoro nasze towarzystwo mu niemiłe, niech lata :PPPPP
                                                    Proszę bardzo to Twój kieliszek ;))))))
                                                  • timit Re: bialy jacht... 16.07.03, 15:14
                                                    mile mile tylko ciurr...a ponczu nie pije bo z alkoholem!!

milej zabawy w piasku!
                                                  • kwasna_cytryna Re: bialy jacht... 16.07.03, 15:30
                                                    Timit, tylko w piasku ???? :PPPP

timit napisał:

> mile mile tylko ciurr...a ponczu nie pije bo z alkoholem!!
                                                    >
                                                    > milej zabawy w piasku!
                                                    >
                                                  • ka_27 bialy jacht... 16.07.03, 15:23
                                                    Ale i tak przyjdzie, Milady:) Skruszony :-)

Proszę, Twoje zdrowie :-)
                                                  • ka_27 bialy jacht... 16.07.03, 15:24
                                                    Jesteś!!

Aż oczom swym nie wierzę :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: bialy jacht... 16.07.03, 15:31
                                                    Milordzie, tak pięknie dzisiaj na tej plaży :)))))))))

ka_27 napisał:

> Ale i tak przyjdzie, Milady:) Skruszony :-)
                                                    >
                                                    > Proszę, Twoje zdrowie :-)
                                                  • ka_27 bialy jacht... 16.07.03, 15:38
                                                    Jest pięknie, ponieważ Ty jesteś na plaży Milady:)
    • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 15.07.03, 16:05
      nie bedzie dzis 200??

cos sie moi panstwo lenia dzis;)
      • ignatz Re: Gdzie zakopaliście ... 15.07.03, 20:42
        będzie
    • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 15.07.03, 16:17
      to moze znowu mam sam nabic czy co??

pewnie chcecie jesc w zamian;>Brutusy...
        nie musisz
    • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 15.07.03, 16:23
      nie to nie - sam nabije;>
        daj sobie pomóc :-)
      siedzi i bruździ
      • ignatz Re: Gdzie zakopaliście ... 15.07.03, 20:43
        i poszło 200 - no to dziękujemy państwu serrrdecznie!
        • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 15.07.03, 20:46
          i co duzo masz frajde??dziecko...
          • ignatz Re: Gdzie zakopaliście ... 15.07.03, 20:49
            o kocioł do granka powiedział :-D
            • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 15.07.03, 20:51
              oprocz ciebie nikogo tu nie widze:P
              • ignatz Re: Gdzie zakopaliście ... 15.07.03, 20:55
                o, znowu
                • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 15.07.03, 21:04
                  widzisz to co ja:)
                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 10:20
                    i ja widzę - okulary włozyłam, kawy się dopraszam...;)
                    • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 10:23
                      a prosze!!a jaka??
                      • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 10:31
                        najchetniej to czarna...;)..espresso cappucino być może...:)
                        • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 10:46
                          no to cappuccino..prosze!!

z zaslonietymi oczami daje;>
                          • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 10:59
                            Tylko nie rozlej ;PPPPPPPP

timit napisał:

> no to cappuccino..prosze!!
                            >
                            > z zaslonietymi oczami daje;>
                            >
                            • timit spokojna.niespodzianka. 16.07.03, 11:04
                              luuzz
                              a co na lunch????
                              • kwasna_cytryna Re: spokojna.niespodzianka. 16.07.03, 11:13
                                carpaccio z melonem
                                łosoś z grilla
                                puchar lodów ze świeżymi brzoskwiniami
                                :))))
                                • timit Re: spokojna.niespodzianka. 16.07.03, 11:16
                                  mniaaaaaaaaaaam!!a kiedy mozna jesc??
                                  • kwasna_cytryna Re: spokojna.niespodzianka. 16.07.03, 12:02
                                    timit napisał:

> mniaaaaaaaaaaam!!a kiedy mozna jesc??
                                    >
                                    A jeszcze nie zjedzone ????? :PPP
                                    • timit Re: spokojna.niespodzianka. 16.07.03, 12:03
                                      a co menu mam jesc??
                                      • kwasna_cytryna Re: spokojna.niespodzianka. 16.07.03, 12:14
                                        timit napisał:

> a co menu mam jesc??
                                        >
                                        Qurczeczek, Jan się gdzieś zapodział????
                                        Zwolnię z pracy !!!!!!!!!!!!!

Janie!!! Janie !!!!!!!!
                                        • timit Re: spokojna.niespodzianka. 16.07.03, 12:14
                                          o jest!chowal sie za wydmo...dziekuje, mhhhmmm, pycha!juz jem...
                                      • ka_27 spokojna.niespodzianka. 16.07.03, 14:42
                                        No jak możesz Timit mi tak powiedzieć ...

Ja się staram, jak mogę,
                                        a Ty jak ten brutus z nożem słów ...
                                        :-(
                    • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 10:31
                      Tylko proszę sukienkę założyć, a nie tak w kostiumie do stołu siadać !!!!!!!

edzioszka napisała:

> i ja widzę - okulary włozyłam, kawy się dopraszam...;)
                      >
                      >
                      >
                      • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 10:32
                        ja tylko w reczniku z kąpieli póki co...;)

PS.sorki, że zgorszenie sieję...;)
    • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 14:00
      hm
    • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 14:00
      hjm???
      • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 14:05
        Timit!!

Masz juz swojego upragnionego 300 posta!! :-)

A teraz wracaj do nas :-)

Chyba, że inien grajdołek opanowałeś? :-P
    • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 16:10
      wkladam anczynia do zmywarki wlozyc wasze??

jak sie bawicie??

ja tylko tu Mimochodem...
      • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 16:13
        A jakże - włożyć :)))) Serdeczne dzięki :))))
        Dlaczego mimochodem ?????
        • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 16:14
          bo ciur a zaraz jacht odplywa...
          • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 17:35
            Popłynąłeś?????? Z tymi piaskowymi????
      • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 08:09
        Witaj Timit,
        coś to Mimochodem przyjechał na plażę :-)

Wstawiamy wodę na kawę??
    • oxycort Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 20:52
      O! A o czym konkretnie się tu mjanowicie konwersuje?
      ~~
      ox
      • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 21:13
        Z rana o kawie, w południe o lunchu, do kolacji nigdy jeszcze nie doszło :PPPPPP
        • oxycort Re: Gdzie zakopaliście ... 16.07.03, 21:26
          Nie? No to stoliczku nakryj się!
          ~~
          ox
          • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 08:10
            Witaj oxy :-)

Zrobisz nam dziś pyszne śniadanko? :-)
            • aniela Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 08:22
              e-e. wode niech podadza.
              • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 08:29
                Woda już zagotowana,
                tylko kubeczków brak :-)
                • aniela Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 08:31
                  wode wysokomineralizowana bym prosila. podawana na zimno.
                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 08:35
                    Staropolanka może być? :-)

Jeśli tak, to nalewam :-)
            • anchan Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 09:13
              Poproszę kawę i coś do podparcia głowy.
              Jak polskie prawo traktuje rozstrzelanie
              wyjącego w nocy samochodu?
              • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 09:41
                Kawa juz czeka,
                poduszka wygodna na leżaczku plażowym także :-)

Kto wkracza w naszą autonomię ... :-P
                Moze to? :-P
                • timit tak, tak, ten.... 17.07.03, 09:51
                  a czyli widzicie juz biale zagle...doplyne za ok 30 min...

t.
                  • ka_27 tak, tak, ten.... 17.07.03, 09:54
                    Timit!!

Witaj,
                    jak widzisz te małe chusteczki na brzegu,
                    to własnie my machamy do Ciebie :-)
                • anchan Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 09:54
                  Pokrzepiona kofeiną wykorzystam to wycie.

Podchmielony Tyloczyk w Upicie
                  Zaczął nagle jodłować o świcie
                  Ktoś go zbił po łysinie
                  Mówiąc "Nie wyj kretynie"
                  Przestał więc i jął grać na trombicie.
                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 09:55
                    A coś do kawy przyniosłas? :-)
                    • anchan Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 10:00
                      Faworki. Mogą być?

Pewien słynny cukiernik w Tiranie
                      Zawsze smażył faworki na tranie
                      Bo gdy raz użył smalcu
                      Dostał pypcia na palcu
                      I w żołądku przdziwne czuł ssanie.

• ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 10:04
                        Jak to Twoja sprawka, to oczywiście :-)

Ręczniczek sie dla Ciebie znajdzie :-)
                        • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 10:44
                          widze ze watek sie rozwinal - pojawila sie poezja!!

eh...te burzujskie rozrywki na jachcie to jednak nie to...a dzis straszny upal
                          wiec chowam sie pod parasol!
                          • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 10:45
                            Timit zawsze coś obieca,
                            to śniadanie, a to lunch,
                            potem białym żaglem ucieka,
                            i w nas narasta bunt :-)
                            • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 10:51
                              oj chyba cos nie wyszlo...ale pociesz sie mrozona kawa i herbata!!
                              • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 10:55
                                Tak wyszło, jak Ty sie udzielasz :-P

Poproszę :-)

A Milady gdzie?
                                Nie widziałeś? :-)
                                • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 10:57
                                  nie widzialem, pewnie poranna toaleta sie przedluzyla...
                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:05
                                    A lunch to kto dzis przygotowuje? Hę? :-P
                              • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 10:57
                                wszystko co nie jest prozą wierszem się jawi
                                moze i Edzioszka jakiś czas tu dziś zabawi...;)

PS.witam Madame i Gentelmenów..;)
                                • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:05
                                  Timit i ja witamy :-)
                                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:15
                                    pozwólcie progi te kunsztowne choc na ruchomych <piaskach> wzniesione
                                    przestąpić...;)
                                    • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:23
                                      pozwalamy//ale ja znowu nie zrobie lunchu...ciurr na jachcie wzywa!
                                      • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:28
                                        Timit,

to znów ja mam Ciebie zastąpić?

Ale przynajmniej zjedz to, co upitraszę :-)
                                        • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:38
                                          Witam Panów oraz Panie :))))))))))

Leniwie się przeciągając na leżaczku dzisiaj sobie odpocznę :)))
                                          • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:43
                                            Witaj Milady:) :-))))

Timit znów dzisiaj obowiązki swe i talenta kulinarne
                                            na mnie pozostawił :-)
                                            I znów jajecznicą sie popiszę :-P
                                            • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:49
                                              ka_27 napisał:

> Witaj Milady:) :-))))
                                              >
                                              > Timit znów dzisiaj obowiązki swe i talenta kulinarne
                                              > na mnie pozostawił :-)
                                              > I znów jajecznicą sie popiszę :-P

Milordzie dawnom Pana nie widziała :)))))) Gdzież to wiatry nosiły ?????
                                              Pewnie z Panem Timitem na babki popłynęliscie :PPPPP

A jeśli jajecznica bedzie z pomidorkiem, to ja się dzisiaj na to piszę :)))))
                                              • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:54

Ja Pana Timita do porządku przywołać się staram,
                                                by godnie przy Milady:) zachować sie potrafił :-)

On Mistrzem lunchu jest,
                                                a ja moze kiedyś mu dorównam talentem swym? :-P

Jajecznica,
                                                z pomidorkiem,
                                                okraszona ziołami egzotycznymi,
                                                pyszne, chrupiące bułeczki,
                                                masełko świeżutkie :-)

Czyż coś jeszcze sobie życzycie kochani? :-)
                                        • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:39
                                          wiesz ka_27, że co ugotujesz to jest kuchni wykwintem...;)
                                          • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:43
                                            Nie mnie siebie oceniać ... :-)
                                            • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:45
                                              ale nie myśl sobie, ze jem Ci z reki...:P
                                              • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:55
                                                Mamy piękną zastawę :-)
                                            • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:55
                                              poznamy po tym jak skonczysz;>
                                              • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:56

Pomożesz mi przy lunchu? :-)

Jak skończę,
                                                to obaczycie efektum końcowe :-)
                                              • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:57
                                                Milordzie, nie wiem, czy wierzyc Panu powinnam :PPPPPP
                                                Czy aby to ganianie Pana Timita nie z czym innym związane :PPPPPPP

Mrożoną herbatkę proszę :)))))
                                                • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:59
                                                  prosze oto herbata!

niestety nie pomoge - trzeba umyc lajbe;>

wscibska i szukajaca sensacji Milady!!Pani to nie przystoi!
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:06
                                                    timit napisał:

> prosze oto herbata!
                                                    >
                                                    > niestety nie pomoge - trzeba umyc lajbe;>
                                                    >
                                                    > wscibska i szukajaca sensacji Milady!!Pani to nie przystoi!
                                                    >
                                                    >
                                                    Panie Timit, zawiodłam się na Panu ... ;(((( Gdzież Pańskie maniery ???
                                                • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:59
                                                  Pan Timit ma Milady:)
                                                  wie co robi :-)

Pan Timit gentelman jest w calu swym każdym :-)

Jak musi płynąc pod żaglem białym,
                                                  widać musi to zrobić :-))

Prosze bardzo :-)

Herbatka mrożona z cytrynką :-)))
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:08
                                                    ka_27 napisał:

> Pan Timit ma Milady:)
                                                    > wie co robi :-)
                                                    >
                                                    > Pan Timit gentelman jest w calu swym każdym :-)
                                                    >
                                                    > Jak musi płynąc pod żaglem białym,
                                                    > widać musi to zrobić :-))
                                                    >
                                                    > Prosze bardzo :-)
                                                    >
                                                    > Herbatka mrożona z cytrynką :-)))

Jak widzisz, Milordzie jednak chyba nie gentleman .... :-((((

Czy jajecznicę już mogę prosić z bułeczką świeżutka ???
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:10
                                                    GONG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lunch na stole !!!!!

Proszę wszytskich do stołu :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:12
                                                    ka_27 napisał:

> GONG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    > Lunch na stole !!!!!
                                                    >
                                                    > Proszę wszytskich do stołu :-)

WOW , ślicznie Pan Milordzie nakryłeś, a wszystko takie apetyczne :))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:13
                                                    Wszyscy do stołu!!

I żadnego łajb czyszczenia !! :-P

• kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:13
                                                    Milordzie, czy moge prosić masełko ?? :)))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:16
                                                    Już podaję Milady:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:18
                                                    Milordzie, dziękuję :)))))))

Czyz nie wspaniały dzień, Milordzie dzisiaj mamy ?? :)))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:22
                                                    Służę uprzejmie Milady:)

Dzień wspaniały,
                                                    pełen Słońca i gorąca :-)

Tylo Pan Timit raczył się oddalić
                                                    w kierunku niewiadomym
                                                    i znów łopatkę będę przygotowac musiał :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:51
                                                    ka_27 napisał:

> Służę uprzejmie Milady:)
                                                    >
                                                    > Dzień wspaniały,
                                                    > pełen Słońca i gorąca :-)
                                                    >
                                                    > Tylo Pan Timit raczył się oddalić
                                                    > w kierunku niewiadomym
                                                    > i znów łopatkę będę przygotowac musiał :-P

Milordzie, spójrz, ile parasoli dzisiaj na plazy, jak kolorowo:))) Zabawa jeno
                                                    do głowy przychodzi :))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:54
                                                    Oczywiście Milady:)

Rzekłaś w pore samą :-)

Jak Pan Timit powróci z łajby czysczenia,
                                                    to pewnikiem Cię Pani na morską przejażdżkę zaprosi :-)))
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:56
                                                    Ależ, Milordzie, Pan Timit nie zwykł słowa dotrzymywać:PPP
                                                    Tylko na Ciebie, Milordzie, mogę w tym względzie liczyć :))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:00

Już łódke zmamawiam,
                                                    by Cię po morskich falach na spaceer ze sobą wziąść :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:02
                                                    Ale wiosłować Ty, Milordzie bedziesz, me dłonie zbyt delikatne :))))

Milordzie, czy okulary możesz mi podać, by oczy me słońce tak nie męczyło
                                                    ????:)))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:09
                                                    Alez Milady:) ?! :-)

Jak mogłaś choć przez chwilę tak pomyśleć??????

Proszę, oto okulary dla Ciebie :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:11
                                                    Milordzie, czy mogłbyś natrzeć me ramiona olejkiem ???

A zaraz potem mozemy wypływać :))))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:13

Dama prosi - gentelman wykonuje :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:16
                                                    Milordzie,
                                                    pięknie dziękuję, jeszcze tylko parasolka od słońca chroniąca :))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:20
                                                    Zawsze do usług Milady:)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:55
                                                    Ach, Milordzie jak wspaniale kołysać się wśród fal ;)))))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 14:10
                                                    Z Tobą Milady:) płynie sie po morzu, jak po spokojnej tafli jeziora :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 14:15
                                                    Milordzie, życie może być zarówno sztormem, jak i spokojnym oceanem. Tylko od
                                                    nas zależy, jakie wody obierzemy :))))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 14:17
                                                    Milady:) ma :-))

Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości :-)
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 14:34

Ja wiosłuję,
                                                    a Ty kąpielom słonecznym w milczeniu się oddajesz :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 14:35
                                                    Podziwiam .... Ciebie, Milordzie:)))) i błękit nieba ....:)))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 14:39

Miło słowa owe z ust Twoich usłyszeć :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 14:44
                                                    Milordzie, nie słowa to jeno.... a prawda :)))))

Zefirek powiewa, morze prawie spokojne teraz, fale łagodnie kołyszą, taka
                                                    przejażdzka, to sama przyjemnośc :)))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 14:47

Z Tobą sztorm byłby przyjemny na łódce pośrodku morza :-)))
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 14:56
                                                    Milordzie, a może ja kobieta słaba i przed sztormem skryłabym się w Twych
                                                    ramionach ?? :))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 15:02
                                                    Milady:) ma :-)

Gdy sztorm lub inien rekin grozić Ci będzie,
                                                    w mych ramionach zasze schronienie znajdziesz :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 15:05
                                                    Nie slowa, lecz czyny delaracyje Twe potwierdzą .. kiedyś może :)))))

A teraz rozkoszujmy się spokojem i słońcem ....

Nie zmęczonyś, Milordzie ????
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 15:19

Ja wiem, co godne jest gentelmana :-)

A do przystani czas już sie skierować :-)
                                                  • timit w celu?? 17.07.03, 15:22
                                                    na podwieczorek przynioslem zwieze owoce!!
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 15:22
                                                    Tak, Milordzie, czas na odpoczynek :))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 18:11
                                                    Timit, nieco się spóźniłeś.... jak zawsze zresztą ;PPPP
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 08:04
                                                    Dzieńdobry
                                                    i Panie Timit :-)

Za oknem pada sobie deszcz :-)

Czy na kawę poranną Państwo reflektujecie?
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 08:55
                                                    Witam :)))))))

Kawę proszę :))))))

P.S. U kogo pada, u tego pada, u mnie pewnie juz ze 30 stopni jest ...
                                                    Może ja pojadę tam gdzie pada ??? :))))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 08:59
                                                    Witam Milady:)

Kawa juz gotowa :)
                                                    A Dla Pana Timita czeka w czajniku,
                                                    żeby mógł skosztowac gorącej :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 09:48
                                                    Sama już nie wiem, czy kawę od rana, czy może coś innego.... Ma ktoś może jakiś
                                                    pomysł, co od rana na nogi postawi, ochłodzi i kawą nie będzie ????
                                                  • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 09:49
                                                    kisiel;>
                                                    chlodny...albo sorbet!
                                                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 10:08
                                                    ka_27 napisał:

> Dzieńdobry
                                                    > Milady:)
                                                    > i Panie Timit :-)
                                                    >
                                                    > Za oknem pada sobie deszcz :-)
                                                    >
                                                    > Czy na kawę poranną Państwo reflektujecie?

A o Edzioszce zapomnieli...a fe!...:P
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 10:33
                                                    Dzieńdobry Edzioszko:)

Ciebie takze serdecznie witam :-)
                                                    Sorbetu czy kisielu pysznego serwowanego przez Pana Timita? :-)
                                                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 10:37
                                                    hihi..teraz to Łaskawca jaki...;)...poproszę mrożoną kawę z dodatkiem bitej
                                                    śmietanki i wiórków czekoladowych...;)
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 10:40
                                                    Ale dziś kolej Pana Timita :-)

On dziś sorbet lub kisiel do wyboru wyborny poleca :-)

Czy wszystkim kawa aromatyczna smakowała?
                                                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 10:48
                                                    Dopierośmy smakować zaczęli...kawę małemi łyczkami się pija...;)
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 10:51
                                                    Panie Timit !!

Damy czekają,
                                                    a Asan znów w piaskach ugrzęzłeś :-P
                                                  • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 10:57
                                                    eh przeciez jestem a frykasy podane!
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 10:58
                                                    Sorbet dla mnie :)))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 11:01

Cieszymy się,
                                                    że znów z nami jesteś :-)
                                                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 11:53
                                                    wieki tak można się rozkoszować tem bogów napitkiem...;)
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 11:57
                                                    Jesli towarzystwo miłe,
                                                    to towarzystwem miłym rozkoszować jest się dane :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 12:01
                                                    O ile niektórzy znowu na jachcie gdzieś do piaskowych nie wypłynęli ;PPPP
                                                    Mogłby Timit choc raz jakąś babke przywieżć a nie tak zazdrośnie zamykać ją w
                                                    kajucie na jachcie :PPPP
                                                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 12:04
                                                    ja mam taką troche wedrowną nature ze miejsca przy kominku długo nie zagrzewam
                                                    miło mi jednak ze w tem sympatycznym gronie napic sie i pobywac mogę...;)
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 12:05

Pan Timit gentelman w każdem swym calu -
                                                    czego oko nie widzi ... :-P
                                              • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 11:58
                                                timit napisał:

> poznamy po tym jak skonczysz;>
                                                >

Timit,
                                                hmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... a Ciebie po czym poznamy ??? :PPP
                                                • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:01
                                                  Panie Timit :-)

Najpierw lunch wspólny,
                                                  potem łajby czyszczenie :-)

Gdzie Pańskie maniery?? :-P
                                              • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:08
                                                nie ważne jak kobieta zaczyna ale ważne jak kończy?...;)
                                                • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:10
                                                  edzioszka napisała:

> nie ważne jak kobieta zaczyna ale ważne jak kończy?...;)
                                                  >
                                                  Droga Pani, nie kobiet to dotyczy :)))))
                                                • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:11
                                                  Ważne, jak mężczyzna kończy i ważne, jak kończy ... :-)
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:11
                                                    ka_27 napisał:

> Ważne, jak mężczyzna kończy i ważne, jak kończy ... :-)

Powinno być:
                                                    Ważne, jak mężczyzna zaczyna i ważne, jak kończy ... :-)

• edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:13
                                                    powinno nieważne jak zaczyna ale ważne jak kończy...:P...a to z kobietkami to
                                                    podpucha była...:P
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:14
                                                    edzioszka napisała:

> powinno nieważne jak zaczyna ale ważne jak kończy...:P...a to z kobietkami to
                                                    > podpucha była...:P
                                                    >
                                                    Kobieta powinna się szanować, taka jest prawda :))))
                                                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:16
                                                    i to ona piekna temu swiatu przydaje...;)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:19
                                                    edzioszka napisała:

> i to ona piekna temu swiatu przydaje...;)
                                                    >
                                                    Droga moja, kobieta nie jest ozdobnikem mężczyzny, lecz cennością sama w sobie
                                                    :)))
                                                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:22
                                                    a czyż ja cos podobnego powiedziałam - bez nas światu temu jedynie manowce i
                                                    wojny sądzone...;)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 12:53
                                                    edzioszka napisała:

> a czyż ja cos podobnego powiedziałam - bez nas światu temu jedynie manowce i
                                                    > wojny sądzone...;)

Nie my kobiety o tym decydujemy, niestety. Władza nadal w męskich rękach, choć
                                                    są plaże na tym świecie, gdzie kobiety rządzą :))))
                                                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:07
                                                    a Białe Damy w Miasteczku Salem...;)
                                                  • edzioszka Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:08
                                                    co do plaż z pewnością miałaś na mysli Słoneczny Patrol?...;)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 17.07.03, 13:09
                                                    edzioszka napisała:

> a Białe Damy w Miasteczku Salem...;)
                                                    >
                                                    Dla nich auto da fe :))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 12:34
                                                    Miłe Panie!
                                                    Panie Timit!

Gong, gong, gong ...

Lunch na stole podany :-)

Zapraszam!!
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 12:36
                                                    Siadam :))))
                                                    A jakie menu dzisiaj, Milordzie ???
                                                  • timit Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 12:42
                                                    siadam tyz...i jem w ciemno:)
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 12:54
                                                    Brutusy :-P :-))))

Ja tu staram sie jak mogę i jak nie mogę :-)
                                                    A Wy tylko marudzicie :-)

Polędwiczka,
                                                    młode ziemniaczki,
                                                    surówka z młodej kapusty :-)

I dobre, stare Bordeaux :-)

:-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 12:57
                                                    ka_27 napisał:

> Brutusy :-P :-))))
                                                    >
                                                    > Ja tu staram sie jak mogę i jak nie mogę :-)
                                                    > A Wy tylko marudzicie :-)
                                                    >
                                                    > Smacznego :-)
                                                    >
                                                    > Polędwiczka,
                                                    > młode ziemniaczki,
                                                    > surówka z młodej kapusty :-)
                                                    >
                                                    > I dobre, stare Bordeaux :-)
                                                    >
                                                    > :-)
                                                    Ja marudzę??????? Grzecznie siadlam i czekam, to Timit znowu gdzies sie
                                                    spieszy:PPP
                                                    Polędwiczkę uwielbiam ...............:)))))))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 13:03

Edzioszko:)

Czas toast wnieść :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 13:34
                                                    Chetnych brak na Bordeaux???
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 13:37
                                                    Brutusy na jachcie sobie wolą popływać ... :-P

proszę, oto Twój trunek :-)
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 14:30
                                                    Deszcz przestał już padać,
                                                    Słońce wyszło :-)

Czas spod parasola wyjść :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 15:12
                                                    Ano jestem :))))))
                                                    Weekendu jeno czekam :))))))
                                                  • ka_27 Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 15:24
                                                    Może jeszcze Pan Timit
                                                    coś na kolacyjkę pyszną upichci? :-)

Weekend będzie słoneczny ma Milady:)
                                                  • pierans Re: Gdzie zakopaliście ... 18.07.03, 15:28
                                                    ;)
                                                  • timit prossssssszzzzzzzzzzzz 18.07.03, 15:49
                                                    bylo pycha, dzienx:))

a juz nie jacht tylko tankowiec musialem sprzatac!tyle roboty...

kawa??

prosze zacznijmy nowy watek/grajdolek!!nie mam sily juz otwierac tego
                                                    tasiemca...
                                                  • ka_27 prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:06

Wedle życzenia, w poniedziałek zaczynamu nowy grajdołek :-)))
                                                  • kwasna_cytryna Re: prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:12
                                                    Tylko odrobinę cienia proszę w grajdołku, a to wielkie upały przewidują ....
                                                  • ka_27 prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:19

Jeżeli i Panna Edzioszka i Pan Timit jeszcze sie przyłączą,
                                                    to nowy grajdołek będzie o wiele lepszy :-))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:31
                                                    Oczywiście, w większej grupie weselej:)))
                                                  • ka_27 prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:32

Zatem wierzyć na pozostało,
                                                    że dam i gentelmanów wokól nas nie zabraknie :-)))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:35
                                                    Milordzie, to może bal wieczorny w ogrodach ?? :)) W końcu są wakacje i trzeba
                                                    sie bawić :))))))
                                                  • ka_27 prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:38

Z Tobą całą noc balować mogę :-)
                                                    Wieczorową porą zaczynając o brzasku porannego Słońca skończywszy :-)))

A jutro nowy grajdołek z miłym Towarzystwem nas czeka :-))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:42
                                                    Milordzie, to kapelę na wieczór wołam, coby nam przygrywała do białego
                                                    świtu :)))
                                                    A w nowym grajdołku od jutra rana leżaczki, kosze, ręczniczki i parasole czekać
                                                    będą na chętnych:)))) i codzienna poranna kawa także :))))
                                                  • ka_27 prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:44

na plaży wprost wspaniale jest :-)

A nowy grajdołek na miłe Towarzystwo czekac zawsze otwarty będzie :-))))

Pan Timit na pewno coś wybornego zaserwuje :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:47
                                                    Milordzie, wspaniale tak, ale ciutek gorąco chyba ... a i w sąsiednim grajdołku
                                                    radio na cały regulator włączyli i jakiejś dziwnej muzyki słuchają...
                                                    Może kąpiel morska wskazana byłaby ???
                                                  • ka_27 prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:48

Zanurzyć się w morskie otchłanie chłodne,
                                                    by cieszyć się życiem :-))
                                                  • kwasna_cytryna Re: prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:50
                                                    Milordzie, ale w naszym Bałtyku, a nie w tej zupie co Morzem Środziemnym się
                                                    zwie... tam ochłody zadnej nie znajdziesz...
                                                  • ka_27 prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:52

jak możesz androny takowe mówić?? :-P

Nasz grajdołek na najładniejszej, polskiej plaży się znajduje :-))))))

Gdzie bowiem tak wspaniałe Towarzystwo można spotkać,
                                                    jak Pana Timita, czy Panny Edzioszki? :-)))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:53
                                                    Ależ Milordzie, jenom upewnić się chciała:)))))
                                                    Więc do chłodnego Bałtyku tylko krok jeden :)))))
                                                  • ka_27 prossssssszzzzzzzzzzzz 20.07.03, 16:55

dłoń Ci swą podaję :-)
                                                    Chodź, zażyjmy morskiej kąpieli :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka