Dodaj do ulubionych

czy jest Adam2...

IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 13:01
chyba nie pracuje nonstop...
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 13:06
      Cześć Aniu! Ale miło, że juz wróciłaś! Nie pytasz o Rarę? Jak minął Twój urlop?
      • Gość: anka Re: czy jest Adam2... IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 13:08
        wróciłam, niestety musiałam skrócić urlop o tydzień, a o Rarę nie pytam bo jest
        na urlopie do połowy sierpnia,
        a Ty nigdzie się nie wybierasz?
        • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 13:16
          Przypomniałem sobie, że ostatnio mi nie odpowiedziałaś, czy z tej mąki będzie
          chleb? Właściwie to odesłałaś mnie do Rary...
          Pracuję raczej intensywnie, bo niedługo zamierzam właśnie iść na urlop. W
          czasie urlopu zamierzam zrobić mały remont mieszkania, ale remont to chyba za
          dużo powiedziane. A w weekend byłem na weselu kumpla i było super!

• Gość: anka Re: czy jest Adam2... IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 13:29
            Ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
            Ja też pracuję dzisiaj, ale w przeciwieństwie do Ciebie nadrabiam tygodniowe
            zaległości.
            Co do urlopu, to nie rób remontu, tylko jedź gdzieś.
            • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 13:34
              Postaram się więcej nie pytać o Wasze sprawy. Nie jest mi łatwo zrezygnować z
              urlopu, ale to jedyna okazja żeby zrobić KONIECZNY remont. Na szczęście
              zostanie mi w zapasie około tygodnia wolnego i nie wykluczone, że gdzieś wyjadę.

Aniu! Czy byłaś kiedykolwiek w USA?
              • Gość: Malutka Re: czy jest Adam2... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 13:38
                A moze spytaj sie czy byla kiedykolwiek w Neapolu. :-)
                • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 13:41
                  OK. Aniu! Czy byłaś kiedykolwiek w Neapolu?
                  • Gość: anka Re: czy jest Adam2... IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 13:52
                    jeszcze nie byłam , ale mam nadzieję,że może w przyszłym roku pojadę,

a co do wyjazdu do USA to strasznie Ci zazdroszczę...

• Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 13:59
                      A czego to zazdroscić? Już to sobie wyobrażam... Spaceruję sobie spokojnie po
                      ulicy, przechodzę przez nią nieświadomie w niedozwolonym miejscu, a tu nagle
                      zza rogu wyskakuje 20 policyjnych samochodów na sygnale, otaczają mnie i słyszę
                      tylko "The police! Don''t move! S.. o... t... b...!"
                  • Gość: Chicca Re: czy jest Adam2... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 13:53
                    No to moze zaproponuj jej wspolny wyjazd do Napoli. Jako italiano di Napoli napewno bedziesz
                    potrafil oprowadzic ja po najpiekniejszych zakatkach. :-) Pa Klamczuszku!
                    Chicca alias Malutka
                    • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:04
                      Przepraszam bardzo za ten NIEWINNY żarcik. To jedno zdanie znałem z Monthy
                      Pythona (a tam też nie znają włoskiego), ale i tak mam koleżankę we
                      Włoszech...O! Chyba w Mediolanie...? Ma na imię Serena.
                      • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:06
                        o co chodzi z tym "kłamczuszkiem"?
                        • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:09
                          W wątku pt. "..." (coś po włosku) napisałem jedno zdanie po włosku i chyba nie
                          było zbyt poprawne, bo zostałem od razu rozpoznany przez fachowców. No i teraz
                          obrywam...
                          • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:15
                            a co napisałeś?

jeśli wolno spytać?
                            • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:19
                              Wydaje mi się, że napisałem "Jestem Włochem z Neapolu" (a przynajmniej takie
                              miałem zamiary). I rzeczywiście nie jest to w 100% prawdą, choć kłamstwem też w
                              100% nie jest. No i się porobiło.
                              • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:22
                                może choć z wyglądu przypominasz trochę prawdziwego Włocha?
                                ale prawdę mówiąc Chorwaci lepiej się prezentują...
                                • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:34
                                  Chcesz wiedzieć jak wyglądam? Mam ciemne, choć nie czarne, włosy, "oczy jak
                                  czekoladki" (cytat), ciemną i wyraźną oprawę oczu (tak to chyba się fachowo
                                  nazywa) i ciemną karnację (ale bez przesady). Ale nie zrozum mnie źle: nie
                                  chodzę na solarium i nie żeluję sobie włosów! Chyba więc nie wyglądam jak
                                  Włoch...
                                  • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:38
                                    co za precyzja,
                                    paluszki lizać.....
                                    • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:48
                                      Precyzja to moje drugie imię...
                                      • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:50
                                        to może Ty jesteś kobietą?!!!
                                        • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:57
                                          A czy facet nie może być precyzyjny? A czy kobieta goli brodę co dzień rano? I
                                          ma prawie 190cm wzrostu? Wiem, wiem, są wyjątki.

Podsumowując: Ja jestem mężczyzną.
                                          • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 15:07
                                            masz rację, jesteś facetem.
                                            • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 15:19
                                              Dzięki! A czy Ty jesteś kobietą? Cofam pytanie... wiem, że jesteś. Rara i te
                                              sprawy... Tak, tak, wiem, o nic nie pytam!
                                              • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 15:22
                                                no i wracamy do punktu wyjścia,
                                                skąd wiesz, może Rara dał się nabrać...
                                                • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 15:27
                                                  Do której dzisiaj pracujesz? Masz samochód? Nie, nie... ja nie o tym... Chodzi
                                                  mi o to, że ja niedługo muszę iść, bo nie mam własnewgo transportu i poluję na
                                                  kumpla, który zaraz zmyka swoim samochodem.

No to jak? Masz samochód?
                                                  • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 15:30
                                                    mam...
                                                • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 15:30
                                                  Jakiego radia słuchasz?
                                                  • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 15:32
                                                    o jakieś małe przesłuchanko w stylu Rary,
                                                    3-jki.
                                                  • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 15:34
                                                    Muszę gonić kumpla z samochodem! Pa! Nawet nie wiesz, jak to miło z Tobą
                                                    rozmawiać! Do jutra!
                            • Gość: Malutka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 14:20
                              Napisal, ze jest Wlochem z Neapolu! Widzisz jakiego masz swiatowego kolege! ;-)
                              • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:26
                                a Ty skąd jesteś Malutka?
                                • Gość: Malutka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 14:41
                                  Ja jestem z W-wy i troche z Rzymu. Przepraszam, ze tak wam wlazlam bez zaproszenia w wasz watek
                                  ale musialam troche pomeczyc Klamczuszka :-)
                                  • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:44
                                    nic nie szkodzi, widzę,że działasz dzisiaj dość aktywnie...
                                    • Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:46
                                      Tak, tak, nic nie szkodzi... Ale gdzie zrobiłem błąd? Powinno być "da Napoli"?
                                      • Gość: Malutka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 14:50
                                        Wcale sie nie pomyliles. Ania zobacz jaka on ma inwencje tworcza na wątku po wlosku! Hi, hi, hi!
                                        • Gość: anka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:52
                                          całkiem do rzeczy,
                                          sama jestem ciekawa co To znaczy,
                                          może ktoś się ulituje???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka