Gość: anka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 13:01 chyba nie pracuje nonstop... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 13:06 Cześć Aniu! Ale miło, że juz wróciłaś! Nie pytasz o Rarę? Jak minął Twój urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 13:08 wróciłam, niestety musiałam skrócić urlop o tydzień, a o Rarę nie pytam bo jest na urlopie do połowy sierpnia, a Ty nigdzie się nie wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 13:16 Przypomniałem sobie, że ostatnio mi nie odpowiedziałaś, czy z tej mąki będzie chleb? Właściwie to odesłałaś mnie do Rary... Pracuję raczej intensywnie, bo niedługo zamierzam właśnie iść na urlop. W czasie urlopu zamierzam zrobić mały remont mieszkania, ale remont to chyba za dużo powiedziane. A w weekend byłem na weselu kumpla i było super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 13:29 Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Ja też pracuję dzisiaj, ale w przeciwieństwie do Ciebie nadrabiam tygodniowe zaległości. Co do urlopu, to nie rób remontu, tylko jedź gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 13:34 Postaram się więcej nie pytać o Wasze sprawy. Nie jest mi łatwo zrezygnować z urlopu, ale to jedyna okazja żeby zrobić KONIECZNY remont. Na szczęście zostanie mi w zapasie około tygodnia wolnego i nie wykluczone, że gdzieś wyjadę. Aniu! Czy byłaś kiedykolwiek w USA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: czy jest Adam2... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 13:38 A moze spytaj sie czy byla kiedykolwiek w Neapolu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 13:41 OK. Aniu! Czy byłaś kiedykolwiek w Neapolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 13:52 jeszcze nie byłam , ale mam nadzieję,że może w przyszłym roku pojadę, a co do wyjazdu do USA to strasznie Ci zazdroszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 13:59 A czego to zazdroscić? Już to sobie wyobrażam... Spaceruję sobie spokojnie po ulicy, przechodzę przez nią nieświadomie w niedozwolonym miejscu, a tu nagle zza rogu wyskakuje 20 policyjnych samochodów na sygnale, otaczają mnie i słyszę tylko "The police! Don''t move! S.. o... t... b...!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chicca Re: czy jest Adam2... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 13:53 No to moze zaproponuj jej wspolny wyjazd do Napoli. Jako italiano di Napoli napewno bedziesz potrafil oprowadzic ja po najpiekniejszych zakatkach. :-) Pa Klamczuszku! Chicca alias Malutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:04 Przepraszam bardzo za ten NIEWINNY żarcik. To jedno zdanie znałem z Monthy Pythona (a tam też nie znają włoskiego), ale i tak mam koleżankę we Włoszech...O! Chyba w Mediolanie...? Ma na imię Serena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:06 o co chodzi z tym "kłamczuszkiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:09 W wątku pt. "..." (coś po włosku) napisałem jedno zdanie po włosku i chyba nie było zbyt poprawne, bo zostałem od razu rozpoznany przez fachowców. No i teraz obrywam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:15 a co napisałeś? jeśli wolno spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:19 Wydaje mi się, że napisałem "Jestem Włochem z Neapolu" (a przynajmniej takie miałem zamiary). I rzeczywiście nie jest to w 100% prawdą, choć kłamstwem też w 100% nie jest. No i się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:22 może choć z wyglądu przypominasz trochę prawdziwego Włocha? ale prawdę mówiąc Chorwaci lepiej się prezentują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:34 Chcesz wiedzieć jak wyglądam? Mam ciemne, choć nie czarne, włosy, "oczy jak czekoladki" (cytat), ciemną i wyraźną oprawę oczu (tak to chyba się fachowo nazywa) i ciemną karnację (ale bez przesady). Ale nie zrozum mnie źle: nie chodzę na solarium i nie żeluję sobie włosów! Chyba więc nie wyglądam jak Włoch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:38 co za precyzja, paluszki lizać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:48 Precyzja to moje drugie imię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:50 to może Ty jesteś kobietą?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:57 A czy facet nie może być precyzyjny? A czy kobieta goli brodę co dzień rano? I ma prawie 190cm wzrostu? Wiem, wiem, są wyjątki. Podsumowując: Ja jestem mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 15:07 masz rację, jesteś facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 15:19 Dzięki! A czy Ty jesteś kobietą? Cofam pytanie... wiem, że jesteś. Rara i te sprawy... Tak, tak, wiem, o nic nie pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 15:22 no i wracamy do punktu wyjścia, skąd wiesz, może Rara dał się nabrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 15:27 Do której dzisiaj pracujesz? Masz samochód? Nie, nie... ja nie o tym... Chodzi mi o to, że ja niedługo muszę iść, bo nie mam własnewgo transportu i poluję na kumpla, który zaraz zmyka swoim samochodem. No to jak? Masz samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 15:30 Jakiego radia słuchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 15:32 o jakieś małe przesłuchanko w stylu Rary, 3-jki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Ania IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 15:34 Muszę gonić kumpla z samochodem! Pa! Nawet nie wiesz, jak to miło z Tobą rozmawiać! Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 14:20 Napisal, ze jest Wlochem z Neapolu! Widzisz jakiego masz swiatowego kolege! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:26 a Ty skąd jesteś Malutka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 14:41 Ja jestem z W-wy i troche z Rzymu. Przepraszam, ze tak wam wlazlam bez zaproszenia w wasz watek ale musialam troche pomeczyc Klamczuszka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:44 nic nie szkodzi, widzę,że działasz dzisiaj dość aktywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.int.pan.wroc.pl 30.07.01, 14:46 Tak, tak, nic nie szkodzi... Ale gdzie zrobiłem błąd? Powinno być "da Napoli"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 14:50 Wcale sie nie pomyliles. Ania zobacz jaka on ma inwencje tworcza na wątku po wlosku! Hi, hi, hi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy jest Adam2... Malutka IP: *.ptf.com.pl 30.07.01, 14:52 całkiem do rzeczy, sama jestem ciekawa co To znaczy, może ktoś się ulituje??????? Odpowiedz Link Zgłoś