basia 31.07.03, 13:54 ..ale w końcu niezdzierżę.Jak bogakocham Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Milczę jak grób 31.07.03, 13:57 Tez tak masz ? Zdzierz, Basiu, zdzierz. Tfardym trzeba byc, nie mientkim. I dobrze wychowanym ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Milczę jak grób 31.07.03, 13:59 Żebyś wiedział jak mnie język boli.. od gryzienia się w niego co chwila... Ps.twarde strupy mi się na nim zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Milczę jak grób 31.07.03, 14:01 Daj se luz: www.niehs.nih.gov/kids/lyrics/dontworry.htm Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Milczę jak grób 31.07.03, 14:02 Ototototo dobrodzieju , To wlasnie ;o9 Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Milczę jak grób 31.07.03, 14:02 Chiba paluchi ? ;o) To trzeba przylozycdo blachi, zeby nie korcilo. Mniej radykalnym sposobem jest odwrocenie monitora do sciany. Albo nieotwieranie coponiektorych watkow ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Milczę jak grób 31.07.03, 14:04 a jak już sam wątek straszy? nie wchodzić na forum? muszę chociaż od czasu do czasu leżaczek nasmarować,bo zardzewieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Baloo 31.07.03, 14:06 Liczylem na ciebie zakladajac watek o strzelaniu do rzutkow. A ty juz zdaje sie myslowo w Krakowie (rodzinnym?) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo 31.07.03, 14:11 Nene, Krakow czesciowo tylko rodzinny. Sorki co do rzutkow,nawet go nie widzialem. Ostatnio jestem tu raczej obecny inaczej, z powodow ze ciur, a dzis wpadlem tylko pozegnac sie chwilowo i pozalatwiac kilka waznych spraw. I przy okazji tylko Basie podtrzymalem na duchu, laczac sie z nia w bolu po starej znajomosci. A teraz zmykne. Czymcie sie. B. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Milczę jak grób 31.07.03, 14:05 Basiu, nie masz co na siebie włożyć? Plaża pomoże! Jakboganoga! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Milczę jak grób 31.07.03, 14:09 ugugunana napisał: > > Basiu, nie masz co na siebie włożyć? Plaża pomoże! Jakboganoga! Jakos mi sie ten twoj watek sczepil z takim czyms co co W POLITYKE na Onecie czytalem. polityka.onet.pl/162,1127441,1,0,artykul.html Slabo mi sie po lekturze zrobilo. Byle dziecko-kwiat, obecnie czlowiek-kloc (kwiat-roslina-drzewo-drewno-kloc-szczapa-CO2) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Milczę jak grób 31.07.03, 14:16 Do grobu? masz rację,coś trzeba włożyć.Ciało.Najlepiej ubrane.Chociaż jak do raju bram,to wystarczyłby listek figowy. Co o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Milczę jak grób 31.07.03, 14:23 Jak dla Ugu, to liść łopianu... ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Milczę jak grób 31.07.03, 14:10 a ja powiem tak. z autopsji to powiem. wolę wodę niż wódę. wodę mozna bezpiecznie ominąc, wódy nie. to mowiłam ja, aniela po przejsciach. (oczywiscie nie podejmuje zadnych dyskusji o gustach) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Milczę jak grób 31.07.03, 14:12 milczmy razem chyba, ze z mojego powodu tez dostajesz pypcia na języku Odpowiedz Link Zgłoś