rigel 20.12.01, 10:34 mam podly nastroj... i lepiej dzisiaj ze mna nie zaczynac, bo moze sie to zle skonczyc :((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_tequila_ Re: jestem zly 20.12.01, 10:37 dziwne, ja tez jestem zla.... zaraziles mnie czyms? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: jestem zly 20.12.01, 10:39 a ja mam dobry humor i nie dam sie splawic a wiesz ze uparta jestem zobacz jak sobie aniela flaki wyprowa i nic...na mnie rady nie ma mam ochote z Wami pozaczynac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: jestem zly 20.12.01, 10:40 mozesz sobie zaczynac - ale czy to cos da nie gwarantuje... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: jestem zly 20.12.01, 10:40 ale bedziesz to robic na wlasne ryzyko, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! SMUTASY!!!!! 20.12.01, 10:46 wstretne rozpieszczone potwory. naburmuszone caly dzien bo im sie mleko przypalilo pomyslcie o gwiazdce i przyjemnosciach ktore Was czekaja w nowym roku a nie przynudzacie jak stare baby przy darciu pierza;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 10:48 wczoraj wieczorem z Toba, najrosza babo pod sloncem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 10:49 no, to jestem spokojny... to nie bylem JA ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 10:52 cholera, to kto ze mna dzisiaj rano jadl sniadanie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 10:55 no wlasnie, masz jeszcze kakao na wasach..;) ciekawe kto to byl? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 10:57 jestem wszystkowiedzaca wiedzma ple ple i mam szklana kule Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 10:59 szklane kule chyba zamiast galek ocznych, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 11:00 Rigel - piatka udalo Ci sie na chwile zmienic wyraz mojej ochydnej facjaty... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 11:03 no widzisz.... dowod wdziecznosci mozesz zostawic wychodzac... na parapecie... wyjdzie taniej niz operacja plastyczna, ktora i tak nie pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 11:16 to ja ostatkiem sil powstrzymuje sie w stosunku do Ciebie na znak solidarnosci w tym trudnym i wscieklym dniu a Ty tak?!!!!! Jeszcze bym dobrze nie stanela na parapecie, a juz bys mnie wypchnal- glisto jedna!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 11:18 czy ja cos wspominalem, zebys na parapecie stawala????? masz tylko polozyc swoj dowod wdziecznosci tam... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 11:25 Musial byc bardzo zasluzyc na dowody z mojej strony, zwlaszcza dzisiaj. I tak glista jestes razem z Nanta. Wygryzliscie minie z mojej miejscowki na torach - nie daruje Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: SMUTASY!!!!! 20.12.01, 11:30 jak razem z Nanta, to moge byc nawet glista ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Ja Cie rozumiem... 20.12.01, 10:40 Jakbym mieszkal lub pochodzil z Tarnowa, to bym chodzil wsciekly od rana do nocy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz siebie? 20.12.01, 10:44 Nie, bez przesady. Ja wiem, ze Twoje miejsce pochodzenia jest depresjogenne, ale to jeszcze nie koniec swiata (prawie). Pomysl, co by bylo, jakbys pochodzil np ze Stalowej Woli... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: siebie? 20.12.01, 10:47 albo z innej Warszawy.... fakt... znalazles mi powod do radosci, niklej co prawda, ale zawsze... a juz zaczalem szukac torow... :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: siebie? 20.12.01, 10:49 Rigel tory sa zajete tylko dlaczego od wczoraj nie jezdza pociagi... ? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: siebie? 20.12.01, 10:49 a co chesz od Wawy? taka sama dziura jak inne tory sa moje, no z Toba sie moge podzielic dostaniesz 2 przesla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: siebie? 20.12.01, 10:50 only dwa? dobra, tylko troche je odgarnij ze sniegu... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: siebie? 20.12.01, 10:56 laskawca. tez cos..;) a nie laska samemu sobie odgarnac? albo wciaz te dwa wygrzane prze Tequile? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: siebie? 20.12.01, 10:56 no dobra to zajmijcie sobie cale torowisko ja ide pomysliec nad inna metoda utraty swiadomosci... Gdzie sie teraz kupuje sznurek? Tylko nie mowcie, ze w supermarkecie wczoraj ledwo przezylam zakupy- chociaz to moze byc dobry pomysl w ostatecznosci pojde do jakiegos Geanta i szlag mnie trafi Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: siebie? 20.12.01, 10:57 a skok z wiezowca nie rozwiaze problemu "zejscia" ? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: siebie? 20.12.01, 11:03 ja juz to wjade winda na 30 pietro maszkarnego pomnika w srodku mojego miasta i moze poszybuje sobie troche.... Bede miala mozliwosc zobaczyc wszystko z perspektywy Anieli A kto moze mi pozyczyc spadochron? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: siebie? 20.12.01, 11:04 a na cholere Ci spadochron.... zadnego efektu nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: siebie? 20.12.01, 10:58 lepiej nylonowa zylke, bedzie ciekawiej ;) wiem o co Ci chodzi, obled w sklepach, ludzie sie zachowuja jakby jutro mial nastapic koniec swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: siebie? 20.12.01, 10:59 bo wiedza wiecej od Ciebie, Potworku.... wlasnie jutro nastapi koniec swiata Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! jestem zla 20.12.01, 11:06 no Rigel i Tequila, prosiliscie to macie szklane kulki zamiast oczu?? Potworek?? A Ty pannico Tequilo az sie o malo nie udusilas ze smiechu??? takie to smieszne bylo??? Koczkodany jedne.;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: jestem zla 20.12.01, 11:08 no, to jest nas juz dwoje.... we dwojke zawsze razniej...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: jestem zla 20.12.01, 11:09 nie ma dwojki miedzy nami ja jestem zla na Was.;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Az dwoje? 20.12.01, 11:12 Dwoje z Tarnowa? Boze, zlituj sie nad swiatem, wystarczy mu Osama. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Az dwoje? 20.12.01, 11:18 Ignatz - nie doczepiaj sie Tarnowa. naprawde to biedne miasto - Rigel tam mieszka;) dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Az dwoje? 20.12.01, 11:22 lekcje odrobione? Rigel! ja jestem CHORY! CHORY! CHORY! CHORY! i jako taki nie chodze do szkoly, nie odrabiam lekcji, nie ucze sie - to nie pomogloby mi w odzyskaniu mojego cennego zdroweczka;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Az dwoje? 20.12.01, 11:31 to ucz sie na zapas, myslisz, ze Cie ominie nauka bo jestes chory???? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Az dwoje? 20.12.01, 11:34 to nie mysl tyle i uwazaj na siebie, bo nieprzyzwyczajonym szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Az dwoje? 20.12.01, 11:40 nie... widziałem ofiary takiego postepowania Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak_ Re: Az dwoje? 20.12.01, 11:44 o mnie sie martwic nie musze. a uczyc to ja sie bede, ale dopiero po swietach - troche odpoczynku potrzebuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Az dwoje? 20.12.01, 12:03 ja z T.??? tez cos, przeciez ode mnie Wawą jedzie na kilometr, nie czuc? a poza tym biedne miasto T. nie znioslo by dwoch takich koszmarow jak Rigel i nanta, jeden koszmar wystarczy ;) Dzieciak, leczysz sie przy kompie? pani dochtorka tak zalecila? Rigel, miedzy nami jest ho ho ho ho ho i ho.....kilometrow. ;) kurna, czy ja robie za santaklausa? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Az dwoje? 20.12.01, 12:07 nanta!!! napisał(a): > ja z T.??? tez cos, przeciez ode mnie Wawą jedzie na kilometr, nie czuc? czuc, czuc ..;) > kurna, czy ja robie za santaklausa? nie, za santaklausa robi Hansi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Az dwoje? 20.12.01, 12:13 dobra kuracja moze na dostanie palki w szkole ale nie na grype to pewne Rigel, doczekasz sie, i dostaniesz ode mnie taki prezent ze do konca zycia bedziesz utykal...na obie nogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś