Dodaj do ulubionych

Rigel Wam zyczy...

21.12.01, 10:49
w kolejnosci alfabetycznej, zeby nie bylo, ze mam jakies uprzedzenia czy inne
sympatie:
Anieli - odrdzewiacza do aureoli i nietradycyjnego proszku wybielajacego do pior
Ance - optymizmu, usmiechu i dwoch metrow sniegu pod deskami
Chrisowi - zatrzymania licznika
Dzieciakowi - zeby te 6 lat minely szybko
Enigmie - mniej kaktusow, hamburgerow, frytek, pedzonych kurczakow
Fuego - mniej nauki, wiecej forum
Hansiemu - blizszych wyjazdow i mniej spotkan z reniferami
Ignatzowi - daruje Ci ten herb... w koncu i tak nasz jest ladniejszy
Kangoorowi - zeby Cie Luiza kochala nie tylko w listach
Kiciafie - ciepelka
Kwiatkowi - pana Kwiatka
Mreckowi - zeby bagienko nie zamarzalo nawet w najwieksze mrozy
Nancie - hm... przepiorek, bazantow i innych zajaczkow...
!Nowemu - dwa razy tyle tego samego, czego Ty mi zyczysz
Piotrowi - mniej pracy
Portalowi GW - mniej przeladowan bazy danych
Redakcji GW - cierpliwosci dla nas szaraczkow, bywalcow forum
Tequili - zeby nie mylili Cie z zubrowka
WSZYSTKIM bez wyjatku, rowniez tym, ktorych nie wymienilem, spokojnych,
cieplych swiat oraz wszystkiego najlepszego w nowym roku, obysmy dalej mogli
spotykac sie tutaj, ku uciesze panow redaktorow oraz tych, ktorzy tylko czytaja.
Obserwuj wątek
    • nanta!!! Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 10:56
      zastanawiam sie czy powinnam podziekowac..;)
      brak manier kaze mi to zrobic wiec dziekuje choc zęby nieco
      zacisniete mam ...;)
      • rigel Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 10:57
        sorki, zapomnialem o spacerach....:)))
        • nanta!!! Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 10:59
          nie przeginaj....zimno jest ;)))
          • rigel Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:01
            ... w galerii... ;)))
      • aniela_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 10:59
        aha imponująca lista przyjaciół. lubię to medalowe pierwsze miejsce pod
        stopami ;)
        • mreck Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:05
          Nie dociera do was że na zimę, mam specjalne kryte bajoro w willi pod lasem?
          Pogrzewane elektrycznie. :))) mimo wszystko dzieki za troskę i życzenia.
        • fuego wzruszona do głębi fuego ;) 21.12.01, 11:08
          Rigel, to miło, że nie zapomniałeś o mnie...;)
          Ja o Was też cały czas pamiętam...kocham Was wszystkich w ten Świąteczny czas
          pozdrawiam
          fuego
          • Gość: dzieciak Re: wzruszona do głębi fuego ;) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 11:14
            Fuego! niech ja Cie usciskam Potworze!
            dzieciak aka 24thletter
          • !nowy Re: wzruszony do głębi !nowy 21.12.01, 11:16
            poniewaz zyczę Ci duzo dobrego
            i nie chowam zadnej urazy
            spodziewam sie dwa razy wiecej od Ciebie

naprawde zdrowych i milych Świąt
            • Gość: dzieciak Re: wzruszony do głębi !nowy IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 11:18
              nowy! jesli to bylo do mnie to... ja bardzo dziekuje. wczoraj moze sie glupio
              zachowalem, ale ja berdzo wkurzony na Ciebie bylem. dzisiaj nie jestem - mam
              swiateczny nastroj i Tobie tez zycze wszystkiego dobrego
    • Gość: dzieciak Re: Rigel Wam zyczy... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 11:12
      to i ja zloze Wam zyczenia (nie w kolejnosci alfabetycznej:))
      Riglowi - zeby Dzieciak nie zabieral siostrze komputera;)
      Nancie - zeby Przytulanka jak najszybciej dotarla; no i jeszcze gwiazdki z
      nieba;)
      Fuego - zeby sie wreszcie poddala - ze mna nie wygra :)
      Ance - zeby byla mniej zazdrosna:)
      Mreckowi - zeby byl mniej mrukliwy na swietach;)
      Tequili - zeby znalazla sobie faceta umiejacego gotowac;)
      Sobie - Rigel masz racje! zeby te 6 lat szybko minelo;)))
      POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE! DZIECIAK JEST W SWIATECZNYM NASTROJU!!!
      • fuego Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:15
        A kim Dzieciak jest, jesli wolno spytać? Czyżbyśmy się spotkali w innym
        wcieleniu??;)))
        • fuego Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:16
          aha, już sobie przeczytałam
          a, niech Ci będzie-uściskuje Cię ;)
        • Gość: dzieciak Re: Rigel Wam zyczy... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 11:17
          wrrr. dwudziestego czwartego Malpo nie poznajesz?:)
      • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:18
        juz Ci mowilam maly ,ze nie jestem zazdrosna o te....sam wiesz co:))))
        • Gość: dzieciak Re: Rigel Wam zyczy... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 11:19
          o kasztanowa pieknosc:) wiem o kogo Ci chodzi:)
          • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:20
            sam mnie prowokujesz;))
            nie kasztanowa tylko ruda....
            • Gość: dzieciak Re: Rigel Wam zyczy... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 11:26
              Ty taka niedobra jestes, a ja Ci kartke wyslalem:) i dzieki za Twoja;)
              • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:33
                jak miales zamkniete oczy podczas wysylania to twoje zyczenie na pewno sie
                spelni...:)))) nie jestem Rozyczka....
                • Gość: dzieciak Re: Rigel Wam zyczy... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 11:37
                  a ja nie jestem maly - i co z tego? Ty bedziesz dalej tak na mnie mowic i ja
                  tez;) a oczka mialem zamkniete:)
                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:47
                    jasne..., od teraz jestem dla Ciebie jak miod :))))
                    • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:50
                      jakos nie bardzo Ci wierze, ale zobaczymy:) Ty jak miod? - smieszne;)
                      • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:51
                        Maly! jak Ty sie cudownie usmiechasz ;)))
                        • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:53
                          a Ty Aniu cudownie wachlujesz swoimi rzesami. podoba Ci sie moj usmiech? :)))
                          • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:54
                            noo.., i cala reszta tez;))))
                            • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:56
                              to ja juz wole jak Ty zlosliwa jestes:)
                              • fuego Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:57
                                A co to, przepraszam, za umizgi, co??
                              • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:58
                                a Ty Mały uwierzyłeś? ;)))
                                chuderlaku spójrz na Alfreda ;)))to jest facet :))))
                                • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 11:59
                                  ja jestem za hudy a Ty jestes, Tluscioszku, za gruba, wiec sie uzupelniamy:)
                                  Fuego! Ty tez powinnas sie mi tak podlizywac;)
                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:01
                                    nie mów tak o Nanty ;))! to nieładnie się tak wyzywać od grubych i
                                    chudych...:))))
                                    • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:04
                                      dobrze wiesz Paczku ze to nie do Nanty bylo;) nawet nie do Fuego czy Rigla. To
                                      bylo Grubasku do CIEBIE!!!!!;)
                                      • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:07
                                        Pączku? toś mi dogadał :))))) ale Ty możesz wszystko.....:)))) dzisiaj dzień
                                        dobroci dla pokrzywdzownych przez los ;)))
                                        Tobie i tak ciężko z tym rudzielcem :))))
                                        • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:11
                                          no i to jest prawdziwa Anka, a nie jakas mila podroba;) teraz wiem przynajmniej
                                          za co Cie nienawidze;)
                                          pokrzywdzony przez los? byc moze - w koncu z Toba Aniu rozmawiam;)
                                          • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:13
                                            dalej mnie nienawidzisz?
                                            to po co ja Cię widelcem po uchu drapałam, pytam się?:))))))
                                            • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:18
                                              widelcem? a ja myslalem ze Ty szpony takie ostre masz:) dlatego tyle krwi na
                                              kolnierzu mialem;)
                                              • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:22
                                                a ruda nic nie zauważyła?:))) awanturki nie było :))))?
                                                no wiesz obca baba w dodatku sexy, drapie za uchem.....:)))
                                                • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:25
                                                  sexy?! az sie zakrztusilem - pilem herbatke mietowa i sobie monitor oplulem;) a
                                                  KASZTANOWY Idal nic o tym nie wie. Cichutko - nie mow jej o tym;)
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:39
                                                    nie wie?! RUDA!!! chodź tu musimy pogadać ;))))!

ok, ok to tylko drapanie, a sexy!,żebyś wiedział mała poczwaro...
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:44
                                                    dobra! ja ocenie czy jestes sexy: kolor wlosow, kolor oczu, wzrost:
                                                    ps. i tak powiem ze sexy nie jestes wiec sie nie wysilaj:)))
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:53
                                                    i to ja jestem niemiła, złośliwa i wredna....
                                                    i to na Świeta....:(
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:56
                                                    ANIU! przeciez zartowalem, no! co taka obrazalska jestes? dzieciaka nie znasz?
                                                    co mam zrobic zebys mi przebaczyla (ale sie kurde kajam;))?
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 12:58
                                                    przebaczyła?! to jak noż w plecy.....:(

(myślę,że jeszcze z pięć linijek kajania się na kolanach załatwi sprawę:))) )
                                                    he, he...
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:00
                                                    i kto tu mowi o zlosliwosiach, kto tu mowi o swietach?:)
                                                    ostatni raz Cie przeprosze - jestesmy kwita okej?:)
                                                    Przepraszam paczku postaram sie nie byc wredny (ale to zalezy w duzej mierze od
                                                    Ciebie)
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:04
                                                    jestem ponad Twoimi złośliwymi uwagami...dzisiaj jestem radosna i miła,
                                                    kocham wszystkich nawet Ciebie ;)))))
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:07
                                                    jestem wzruszony... normalnie z krzesla spadlem. ja Ciebie, no powiedzmy,
                                                    bardzo lubie;)
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:09
                                                    niepotrzebnie właź spowrotem :))) służę małą drabinką ;))))he, he....
                                                    mówiąc kocham nie miałam na mysli prawdziwej miłości, tylko coś więcej niż
                                                    zwykłe lubienie, lubić to ja mogę np. pizze wiesz?:))))
                                                  • rigel Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:10
                                                    pizze? moze wegetarianska? :)))
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:13
                                                    :))) ale tylko z dostawą do domu ;)))
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:14
                                                    skoro tak to znaczy ze ja cie tez kocham;) - nie koniecznie z dostawa do domu.
                                                    chociaz z drugiej strony Twoje drapanie calkiem mile bylo:)
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:16
                                                    ej, ej :)))
                                                    uważaj bo ruda niby chrapie, ale widzę,że uszami strzyże;))
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:18
                                                    nawet by nie zauwazyla Twojej obecnosci. schowalbym Cie w szafie;)
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:35
                                                    w szafie to się kochanków chowa a nie drapaczy ;)))
                                                    filmów miłosnych mały nie oglądasz?:)))))
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:47
                                                    no gdzie ja mam Ciebie Drapaczku schowac?;)
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:51
                                                    moim zdaniem Ruda musi spojrzeć prawdzie w oczy ;))))
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:57
                                                    Ruda spojrzy prawdzie w oczy i bedzie wiedziala, ze i tak jest ladniejsza od
                                                    Ciebie. Co nie znaczy ze Ty ladna nie jestes! Jestes dla mnie na drugim miejscu
                                                    ;) to jest KOMPLEMENT!!!
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:00
                                                    jak to na drugim?;) chodź przetrę Ci okularki ;))) popatrz jaka ta
                                                    Marchewka to brzydactwo ;))) i te rachityczne nóżki :)) hi, hi...
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:03
                                                    na drugim, na drugim. i uwazaj zebys nie spadla na trzecie:) wiesz. ja bardzo
                                                    wymagajacy jestem, wiec druga pozycja to tez niezle;)
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:06
                                                    patrząc na Rudą to niebardzo....:))
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:09
                                                    za ta Ruda to powinienem Cie zabic, ale za bardzo Cie lubie Aniu;)
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:23
                                                    tylko się nie zakochaj Mały bo Ru... czekaj wróć :)))
                                                    Ideał Cię zabije :)))))

wiesz,że ja tak przez zwykłą zazdrość :)))))
                                                    tak ładnie razem wyglądacie :) Ty taki mały i ona taka (nie, nie ruda)
                                                    KASZTANOWA...:))))!
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:26
                                                    swieta ida a Ty taka niedobra dla mnie jestes:( teraz ja sie obrazilem....
                                                  • rigel Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:29
                                                    wcale nie jest dla Ciebie niedobra.... przeciez nie wudrapuje Idealowi oczu ani
                                                    nie ciagnie za ru.. kasztanowe włosy
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:30
                                                    no fakt, wredny typ ze mnie...
                                                    przepraszam nie chciałam :)) wybaczysz mi? może jeszcze podrapać za uchem;)?
                                                    tym razem bez widelców... sama delikatność i czułość :))ok?
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:32
                                                    skoro tak stawiasz sprawe to Ci Aniu wybaczam i juz sie ciesze na mysl o
                                                    drapaniu:)
                                                    Rigel! I Ty przeciwko mnie?:)
                                                  • rigel Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:33
                                                    ja jestem za Toba.... ;))) do czasu jak trzymasz sie z daleka od kompa
                                                    wieczorami
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:35
                                                    niech tam :)))
                                                    możesz położyc mi głowę na kolanach :)))
                                                    tylko bez kręcenia...zrozumiano ;)))?
                                                  • Gość: dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 14:40
                                                    a nie masz twardych tych kolan? bo wiesz glowke to ja mam wrazliwa:) ale niech
                                                    tam zaryzykuje. hmm... nawet wygodnie;)
                                                    Rigel, wiec nie zaczynaj ze mna to dzis, jak juz powiedzialem, pozwole siostrze
                                                    siedziec przy kompie do 23!
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:41
                                                    a nie masz twardych tych kolan? bo wiesz glowke to ja mam wrazliwa:) ale niech
                                                    tam zaryzykuje. hmm... nawet wygodnie;)
                                                    Rigel, wiec nie zaczynaj ze mna to dzis, jak juz powiedzialem, pozwole siostrze
                                                    siedziec przy kompie do 23!
                                                  • rigel Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:42
                                                    myslisz, ze wytrzymam tyle ??? :))))))
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:45
                                                    Rigel - twardym trzeba byc, nie mientkim;)
                                                  • fuego Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:48
                                                    jeszcze tu jesteście???
                                                    Bo ja właśnie wróciłam ;)
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:49
                                                    nie narzekaj i nie zaglądaj mi w dekolt ;))))
                                                    przyjemnie?:)))
                                                  • dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:52
                                                    co przyjemnie? zagladanie w dekolt czsy lezenie na kolanach?:) wlasciwie to po
                                                    co pytam - to i to przyjemne:)))
                                                    Fuego nawet nie wiesz jak sie ciesz ze wrocilas:)
                                                  • fuego Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 15:08
                                                    nie żartuj sobie ze mnie...;))

• dzieciak_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 15:13
                                                    hi, hi. nie zartuje:) serio! musze juz spadac. pa, pa Fuego! wredny Potworze.
                                                    Caluski!!!
                                                    Aniu! Ciebie tez juz musze opuscic, mimo, ze kolana masz naprawde wygodne:) PA!
                                                  • anka_33 Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 15:15
                                                    pa, pa Mały wesołych Swiąt :)))))
                                                    trzymaj się :)
        • Gość: fuego Re: Rigel Wam zyczy... IP: *.man.lodz.pl 21.12.01, 11:20
          zaraz wracam, kochani
          Muszę lecieć po pieprz do barszczu...nie pytajcie o nic, błagam ;)))
          • rigel nie pytamy... 21.12.01, 11:21
            o nic... nie polam obcasow! ;)))
            • Gość: hela Re: pozostala reszta IP: *.*.*.* 21.12.01, 11:29
              Ja dziękuję w imieniu całej pozostalej nie wymienionej reszty.
              • Gość: dzieciak Re: pozostala reszta IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 11:36
                jesli to uwaga do mnie... to bardzo mi przykro - zlozylem zyczenia tylko
                znajomym. a my chyba sie nie znamy? ale oczywiscie wszystkiego naj, naj, naj w
                te swieta;)
                • Gość: hela Re: pozostala reszta IP: *.*.*.* 21.12.01, 11:41
                  To bylo do Rigla. Ty jestes dzieciaku za mlody...
                  • rigel Re: pozostala reszta 21.12.01, 11:44
                    no, dobra, przyznaje sie ze skrucha, ze nie o wszystkich pamietalem....
                    a skad wiesz, czy ja nie jestem mlodszy od Dzieciaka?
                    • Gość: hela Re: pozostala reszta IP: *.*.*.* 21.12.01, 11:47
                      Juz sie tak nie odmladzaj. Pamietam twoje teksty jeszcze sprzed 3 wojny..
                      • rigel Re: pozostala reszta 21.12.01, 11:49
                        Gość portalu: hela napisał(a):

> Juz sie tak nie odmladzaj. Pamietam twoje teksty jeszcze sprzed 3 wojny..

dodaj jeszcze... kaukaskiej, i wyjdzie, ze jestem starszy od Taty ;)))
                    • fuego oto jestem! 21.12.01, 11:50
                      Jestem zatem , jak zapowiadałam. Wszędzie pachnie różnymi pysznościami, bo w
                      pracy (u mamy, ma się rozumieć) wigilia...nie mozna się skupić na robocie,
                      mówię Wam...;)
                      • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 11:52
                        Fuego! sprawdz sobie paskudo poczte. wciaz Ci nie wybaczylem, ze mnie nie
                        rozpoznalas;)
                        • fuego Re: oto jestem! 21.12.01, 11:55
                          Dziecko! Do mnie to per "pani" się zwracaj...;)
                          Wolisz, żebym siedziała w poczcie, czy na forum, hę??
                          Jak pójdziesz oglądać dobranocke, to wtedy Ci odpiszę ;)

PS. Dzieki a kartkę. Wzruszyłam się-klawiatura płynie ;)
                          • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 11:58
                            per pani? wielka mi pannica Fuego:) jesli dobrze pamietam to my z tego samego
                            rocznika jestesmy;) (co nie zmienia faktu ze i tak jestem ladniejszy i
                            madrzejszy od Ciebie;))
                            • rigel Re: oto jestem! 21.12.01, 11:58
                              calkiem jakbym slyszal kogos innego z TBG.. ;))))
                              • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 12:01
                                kogos innego? chodzi Ci o mnie Rigelku?:) cos Ty sie tak do tego TBG
                                przyczepil? zazdroscisz co? mamy lepszy herb - gwiazdka jest bardziej zolta i
                                ksiezyc bardziej jakis taki ksztaltny;)
                                • rigel Re: oto jestem! 21.12.01, 12:03
                                  dzieciak_ napisał(a):

> kogos innego? chodzi Ci o mnie Rigelku?:)
                                  nie o Ciebie...:))

> mamy lepszy herb - gwiazdka jest bardziej zolta i ksiezyc bardziej jakis taki
                                  ksztaltny;)
                                  no, tak... zolta z zazdrosci a ksiezyc lezy na plecach i kwiczy...:)))

• dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 12:09
                                    ksiezyc kwiczy ze Wasz herb taki pokrzywiony jest;)
                                    • rigel Re: oto jestem! 21.12.01, 12:11
                                      kwiczy z rozpaczy, ze lezy... ;)
                                      • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 12:17
                                        koniec klotni!... i tak kazdy wie ze TBG jest lepszy. to tak jak w kazdej
                                        rodzinie - Tarnowscy mieli jedno dziecko dobre, piekne - TBG, drugie natomiast
                                        bylo zakala - T. i dlatego, jesli dobrze sie orientuje, to sie go pozbyli:)
                                        • rigel Re: oto jestem! 21.12.01, 12:24
                                          nie pozbyli sie....
                                          ale masz racje, nie bede sie z Toba klocil... nie bedziesz musial przez caly
                                          czas siedziec przy kompie wieczorem ;)))
                                          • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 12:26
                                            moze dzisiaj dopuszcze siostre... moze nawet pozwole jej siedziec do 23.00, no
                                            powiedzmy 23.02. swiateczny nastroj mam;)
                            • fuego Re: oto jestem! 21.12.01, 12:01
                              Leżę ze śmiechu pod biurkiem...;)Faktycznie, przybyło Ci optymizmu w ten
                              świąteczny czas...szczególnie względem swojej osoby...;))
                              Ale poczekajmy, święta też miną;)
                              • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 12:03
                                ale jeszcze nie minely i ciagle mam nadzieje ze Fuego przemowi ludzkim glosem;)
                                • fuego Re: oto jestem! 21.12.01, 12:10
                                  niedoczekanie Twoje...;)
                                  • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 12:28
                                    ja Cie do tego zmusze - przemowisz ludzkim glosem - zobaczysz. a jak nie to
                                    udusze;)
                                    • Gość: fuego Re: oto jestem! IP: *.man.lodz.pl 21.12.01, 12:37
                                      oho, patrzcie go, jaki się zadziorny zrobił!!!
                                      Ale uważaj, bo może sie okazać, że któregos pięknego dnia wieczorny spacer
                                      zakończy się dla Ciebie tragicznie...;)
                                      • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 12:39
                                        na szczescie nie wiesz gdzie mieszkam. tak bym sie rzeczywiscie musial
                                        obawiac;) i chyba karate by mi nie pomoglo, co? Ty bezlitosny Potworze!!!:)
                                        • Gość: fuego Re: oto jestem! IP: *.man.lodz.pl 21.12.01, 12:46
                                          nic by Ci nie pomogło...i nie pomoże!!!
                                          Widziałes kiedyś na amerykanskim filmie, jak się "namierza" złoczyńcę???Moi
                                          ludzie już Cie namierzają!!!Strzeż się!!!
                                          • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 12:48
                                            ja jestem zloczynca??!! nie ma bardziej milego, wspolczujacego i lepszego
                                            czlowieka ode mnie;)
                                            • Gość: fuego Re: oto jestem! IP: *.man.lodz.pl 21.12.01, 12:51
                                              aha, jakos Ci dzisiaj humor dopisuje...;)
                                              • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 12:53
                                                humor mi dopisuje, bo raczylas po paru tygodniach zajrzec na forum - (to prawie
                                                jak komplement;))
                                                • Gość: fuego Re: oto jestem! IP: *.man.lodz.pl 21.12.01, 13:02
                                                  aha, okazujesz mi swą radość, tak???
                                                  Dość specyficzny sposób- kopanie mnie w tyłek...;))
                                                  • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 13:08
                                                    bo ja wogole specyficzny jestem - nie zauwazylas tego? ale do kopniaka dolaczam
                                                    caluska - cmok! w czolko;)
                                                  • Gość: fuego Re: oto jestem! IP: *.man.lodz.pl 21.12.01, 13:16
                                                    dobrze, że dodałeś, że w czółko...;))
                                                  • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 13:19
                                                    widze ze i Tobie Misiu humorek dopisuje;)
                                                  • Gość: fuego Re: oto jestem! IP: *.man.lodz.pl 21.12.01, 13:22
                                                    ano, jak zwykle przecież...;)
                                                  • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 13:23
                                                    no tak - jak zwykle. juz sie przyzwyczailem:). ale tak wogole to na maile to
                                                    troszke czesciej moglabys odpisywac niz raz na dwa tygodnie!
                                                  • rigel Re: oto jestem! 21.12.01, 13:25
                                                    wlasnie Fuego.... :((
                                                  • fuego Re: oto jestem! 21.12.01, 13:27
                                                    błagam Was...bo mi tu Metallica płynie z głośnika i robi się nieco
                                                    smętnie...Odpiszę zaraz, Riglu, ok??
                                                    a Ty, Mały, już dostałeś co Ci się należało ;)
                                                  • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 13:30
                                                    no tak. po dwoch tygodniach dostalem Prosiaczku! tak ciezko jest 2 minutki
                                                    postukac w klawiaturke i napisac do literki?
                                                  • fuego Re: oto jestem! 21.12.01, 13:33
                                                    Nie wyżywać się proszę na biednej, zapracowanej fuego!!!
                                                  • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 13:35
                                                    zapracowanej? phi...
                                                  • fuego Re: oto jestem! 21.12.01, 13:39
                                                    Co Ty możesz wiedzieć o moim zapracowaniu???
                                                  • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 13:48
                                                    oj Fuego daj spokoj. odpisac raz na tydzien mozesz i tyle. i nie tlumacz, bo
                                                    tylko winny sie tlumaczy;)
                                                  • Gość: fuego Re: oto jestem! IP: *.man.lodz.pl 21.12.01, 13:51
                                                    niemiły się zrobiłeś dla mnie ...:(((

a ja juz musze lesieć. I niech Cie gryzie sumieni-że mnie wprowadziłeś w taki
                                                    stan...;)))

Pozdrawiam gorąco
                                                    Przesyłam sto całusków
                                                    pa pa
                                                  • dzieciak_ Re: oto jestem! 21.12.01, 13:58
                                                    niemily?! Misiu ja Cie bardzo lubie i zawsze bylem dla Ciebie mily!!! Caluski
                                                    rowniez - takie grzeczne w policzki;)
    • Gość: KANGOOR Re: Rigel Wam zyczy... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 11:47
      Dziękuję. Ze wzreszenia nie mogę stukać w klawiature.
      • nanta!!! nanta tez chce zlozyc zyczenia... 21.12.01, 11:57
        Kochani
        chcialabym WAM WSZYSTKIM zyczyc:

spokojnych swiat w gronie najblizszych i malo meczacych spotkan z dalsza rodzina,
        z ktora jest najlepiej na zdjeciu, sylwestra stulecia oraz spelnienia
        wszystkich marzen, tych malutkich i tych "zyciowych".
        pozdrawiam cieplo :)

• rigel Re: nanta tez chce zlozyc zyczenia... 21.12.01, 12:03
          dziekuje Nantusiu ;))))
        • fuego Re: nanta tez chce zlozyc zyczenia... 21.12.01, 12:07
          A Ty się gdzieś wybierasz, bo Twe życzenia tak pożegnalnie zabrzmiały??
          Tylko spróbuj!!
    • piotr_c Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 13:01
      Dziekuje bardzo za imienne zyczenia.
      Zycze wszystim aby pracy nie brakowało ( ale takiej konkretnej i z sensem). A
      po pracy spokojnego wypoczynku w domu we własnym fotelu ( albo jak kto lubi)
      • aniela_ Re: Rigel Wam zyczy... 21.12.01, 14:02
        dziękowalam? bo nie pamietam
    • rigel Rigel sie żegna 21.12.01, 14:48
      ze wszystkimi, którzy dzisiaj są ostatni raz przed swietami i nowym rokiem
      jeszcze raz wszystkiego najlepszego
      caluski ;)***
      • fuego Re: Rigel sie żegna 21.12.01, 14:50
        nie żegnaj się jeszcze, pliiiiiiiiiiiiiiis ;)
        • rigel Re: Rigel sie żegna 21.12.01, 14:52
          musze Stokrotko ;)))
          pa, pa ;)**
          • fuego Re: Rigel sie żegna 21.12.01, 15:06
            pa!
            I smacznego jajka!;)))
      • dzieciak_ Re: Rigel sie żegna 21.12.01, 14:54
        juz uciekasz? no to pa, pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka