27.08.03, 23:24
Na vivie jest teraz koncert, który zapewne miły będzie Twym uszom :)
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: Aniele!! 27.08.03, 23:25
      a co, pierwszy pijak rzeplitej rzęzi? eee, to znaczy spiewa?
      • magdal_l Re: Aniele!! 27.08.03, 23:27
        de gustibus non est disputandum, że tak powiem
      • aniela Re: Aniele!! 27.08.03, 23:27
        I.,to nie byla korespondencja do Ciebie.
        dzieki Magda, ale cisza nocna dzwoni tak, ze zagluszylaby tv. :)
        • ignatz Re: Aniele!! 27.08.03, 23:29
          ale ja myślałem o KSU
          • aniela Re: Aniele!! 27.08.03, 23:29
            a ja nie pytalam, o czym myslales zauwaz.
            • ignatz Re: Aniele!! 27.08.03, 23:37
              o, dalej jesteś zła?
              • Gość: aniela Re: Aniele!! IP: *.acn.waw.pl 27.08.03, 23:43
                nie, czemu? po prostu tam nie bylo pytajnika, takiego, o: "?".
                • ignatz Re: Aniele!! 27.08.03, 23:54
                  a ja się nie pytałem co było a czego nie.
        • magdal_l Re: Aniele!! 27.08.03, 23:31
          aha, mieszkasz może w jakiejś leśnej głuszy? pytam z ciekawości czystej,
          niewstrząśniętej
          • aniela Re: Aniele!! 27.08.03, 23:35
            aha lesną gluszę mam zaraz za tesco :) a teraz Panstwo pozwolą, udam sie na
            odpoczywanie.
            • magdal_l Re: Aniele!! 27.08.03, 23:37
              pozwalamy, dobrej nocy:)
              • Gość: aniela Re: Aniele!! IP: *.acn.waw.pl 27.08.03, 23:42
                dobranoc :)
                • oxycort Re: Aniele!! 27.08.03, 23:52
                  Znaczy ja nie pamiętam, żebym udzielał formalnej zgody...
                  ~~
                  ox
                  • magdal_l Re: Aniele!! 27.08.03, 23:55
                    fakt, zbyt pochopnie wypowiedziałam się w imieniu wszystkich, wybaczysz? :)
                    • oxycort Re: Aniele!! 27.08.03, 23:59
                      Aha, w ramach pokuty idź zbudź Aniele :)
                      ~~
                      ox
                      • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 00:01
                        nieno. to byłoby już okrucieństwem. niech śpi anielsko, miejmy litość
                        • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 00:04
                          aha, boisz się, że jak się zbudzi to Cię zje może?
                          ~~
                          ox
                          • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 00:07
                            ależ skąd! jedynie litościwe me serce mną powoduje :)
                            • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 00:10
                              Zbudź jo. Nie wyszczotkowała zębów zdajesie. (Do tej pory zawsze pamiętała, nim
                              spać poszła)
                              ~~
                              ox
                              • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 00:13
                                aha, a skąd wiesz? podglądasz ją może czy wizualizujesz sobie? ;)
                                • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 00:17
                                  Nobo zwykle raźno parskała przy wieczornej toalecie, a dopiero potem
                                  przybiegała na bosaka dobranoc powiedzieć...
                                  ~~
                                  ox
                                  • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 00:19
                                    hmm, to rzeczywiście dziwne..
                                    a może zrobiła sobie dziś Dzień Dziecka?
                                    • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 00:28
                                      Yhy, flejtuszek :-D
                                      ~~
                                      ox
                                      • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 00:30
                                        to ja też zaszaleję i z hasłem "niech żyją bakterie!" na ustach udam się na
                                        spoczynek ;)
                                        • kalgar Re: Aniele!! 28.08.03, 00:34
                                          bez mycia ząbków?? ładnie to tak??
                                          • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 00:41
                                            nieno. ząbki umyję oczywiście, a Ty dlaczego jeszcze nie śpisz, co? :)
                                          • emusia Re: Aniele!! 28.08.03, 00:41
                                            ja za to idę spać myjąc najpierw żeby, potem reszte emuśki, ale włosy to już
                                            jutro rano umyję, bo mnie rodzina z domu wyrzuci jak jej teraz z wyjącą
                                            suszarką wsykocze.
                                            • emusia Re: Aniele!! 28.08.03, 00:42
                                              aha, papulce i miziaki jeszcze.
                                              do zobaczenia jutro rano (ok. godziny 10:00)
                                              • emusia Re: Aniele!! 28.08.03, 00:43
                                                a własciwie to dzisiaj rano...

dobra naprawde ide spac
                                                pa!
                                            • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 00:43
                                              Emusia Ty też jeszcze nie w łóżku?? co to się porobiło, panie tego...;)
                                              • kalgar Re: Aniele!! 28.08.03, 00:46
                                                dobranoc Emusiu!

a ja czemu nie spię?a czemu mam spać, skoro tyle się dzieje dookoła??
                                                • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 00:49
                                                  a co konkretnie się dzieje? bo ja jakoś niczego u siebie nie zauważyłam (tylko
                                                  pies piszczy przez sen, pewnie znów mu się śni, że goni kota..)
                                                  • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 00:52
                                                    W sensie, że już mu się to raz śniło? Czarny kot, a potem drugi taki sam? (aha,
                                                    ktoś grzebie w psim matrixie)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 00:55
                                                    śni mu się to prawie codziennie, widać po tym jak przebiera łapami przez sen,
                                                    doprawdy zabawny widok :)) matrix natomiast ma niezmieniony, mam nadzieję
                                              • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 00:48
                                                Aha, wyskoczyła zmoczyć szczoteczkę :-)
                                                ~~
                                                ox
                                                • kalgar Re: Aniele!! 28.08.03, 00:56
                                                  Oxy! zbereźniku! ;-)
                                                  • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 01:02
                                                    Ja!? Wszak mówiłem li i jedynie o Emuśce, co z Nienacka przybiegła oznajmić
                                                    wszem o ablucji swej. Ale interesujące, że się tak dźwiękiem nożyc odzywasz :-)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 01:04
                                                    hmm, a już sobie pomyślałam że coś nie tak jest z moją wyobraźnią, skoro
                                                    niczego zbereźnego w poście Oxa dostrzec nie mogę, ale na szcęście nie ja
                                                    jedna :))
                                                  • kalgar Re: Aniele!! 28.08.03, 01:07
                                                    jeżeli nożyce leżą na stole, Ty Oxy byłeś uderzającym, ja owymi nożycami, to
                                                    jeszcze czegoś mi brakuje;-)
                                                  • emusia Re: Aniele!! 28.08.03, 01:09
                                                    czysciutka i pachnąca, przyodziana w zieloną piżamkę prszyłam powiedzieć po raz
                                                    ostatni dziasij (mam nadzieję) papa. i nie kłóćcie się o mnie ;-)
                                                  • kalgar Re: Aniele!! 28.08.03, 01:12
                                                    dobranoc. nich Ci łóżko miękkim bedzie:)
                                                  • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 01:13
                                                    Yhyhyhy, Emuśka pożegnać sie przyszła... :-)
                                                    Titi kokietko!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • emusia Re: Aniele!! 28.08.03, 01:17
                                                    bo znowu przybiore poze zamknieta w bodylengłidż.
                                                  • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 01:12
                                                    Aha, snop światła warto skierować w tę stronę i pomoc zaofiarować swą w
                                                    poszukiwaniu (w końcu o moją reputacyję rozchodzi się też)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • ignatz Re: Aniele!! 28.08.03, 01:14
                                                    cześć, jestem stołem. Szukaliście mnie?
                                                  • emusia Re: Aniele!! 28.08.03, 01:14
                                                    a ty miałeś spać (ja z resztą tez)
                                                  • ignatz Re: Aniele!! 28.08.03, 01:17
                                                    przez sen piszę
                                                  • kalgar Re: Aniele!! 28.08.03, 01:16
                                                    snop światła niezaprzeczalnie kojarzy mi się z kurwikami w oczach posłanki
                                                    Beger, więc może lepiej zostawmy egipskie ciemności;-)
                                                  • emusia Re: Aniele!! 28.08.03, 01:18
                                                    no nie wiem takie 4 osoby w ciemnościach zostawić to może dac ładny efekt za 9
                                                    miesięcy :-)
                                                  • ignatz Re: Aniele!! 28.08.03, 01:19
                                                    za 6
                                                  • ignatz Re: Aniele!! 28.08.03, 01:19
                                                    osz kurrr, wygadałem się :-|
                                                  • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 01:20
                                                    :)) hyhyhy
                                                  • kalgar Re: Aniele!! 28.08.03, 01:21
                                                    wierzysz w ciemnopylność?? z jakiej epoki Ty jesteś?
                                                  • ignatz Re: Aniele!! 28.08.03, 01:23
                                                    hyhy że najlepiej pyli się po ciemku? to wiadome :-)
                                                  • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 01:21
                                                    Anienie! Nadal nie rozumię swojej roli jako zbereźnika, a czuję, że to spać
                                                    dziś mi nie da, o myciu nawet nie wspominając.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 01:24
                                                    nie idę spać. robi się zbyt interesująco ;))
                                                  • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 01:30
                                                    Aha, namacałaś coś godnego uwagi? (Może kogoś z dymiącym jeszcze omackiem w
                                                    dłoni?)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 01:31
                                                    oxycort napisał:

> Aha, namacałaś coś godnego uwagi?
                                                    nie, na razie czekam na rozwój wydarzeń
                                                  • kalgar Re: Aniele!! 28.08.03, 01:34
                                                    a jak wydarzenie się już rozwinie, to potem bedziesz je macać???;-)
                                                  • ignatz Re: Aniele!! 28.08.03, 01:38
                                                    15 lat trzeba czekać ;-)
                                                  • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 01:40
                                                    no wiesz, Ignatz! co Tobie chodzi po głowie? ;))
                                                  • ignatz Re: Aniele!! 28.08.03, 01:43
                                                    prawo i sprawedliwość
                                                  • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 01:38
                                                    się zobaczy, wszystko zależy od tego jak się rozwinie i ilu będzie chętnych do
                                                    macania ( patrzę znacząco w stronę Oxa ;) )
                                                  • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 01:43
                                                    Nienio... Zdaje się że trafiłem na jakieś koczowisko dekadencji. (Fuuuj!)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • kalgar Re: Aniele!! 28.08.03, 01:43
                                                    Oxy chyba by wolał żeby rozwijała się JAKAŚ przygoda a nie JAKIŚ wydarzenie;-)
                                                    ale kto go tam wie....
                                                  • emusia Re: Aniele!! 28.08.03, 01:25
                                                    weźcie nie gadajcie tyle bo sie nie moge zebrac w sbie i zamknąc to ustrojstwo
                                                    powszechnie nazywane komputerem.
                                                  • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 01:28
                                                    przepraszam, czy tu można zapalić?
                                                  • oxycort Re: Aniele!! 28.08.03, 01:35
                                                    Widzę ciemność, ciemność widzę...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • magdal_l Re: Aniele!! 28.08.03, 02:02
                                                    to ja już jednak pójdę spać, tylko nie macajcie wydarzeń beze mnie! ;)
                                                    dobranoc wszystkim :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka