brezly 02.09.03, 11:08 Kiedy ktos na pomysl wpadnie. Pasjami lubie proze batalistyczna. www1.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,1646566.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Jak to na wojence ladnie 02.09.03, 11:10 ... i to jest KOT i to jest kot ... :-)))) ... w nocy każdy kot jest czarny ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie 02.09.03, 12:03 Aha. Blyskotliwie i na temat. Miodzio, jak zawsze. Podziwiam i zazdraszczam, tez bym chcial umiec tak nawiazac. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Jak to na wojence ladnie 02.09.03, 12:06 Baloo, to są teksty reklamowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie 02.09.03, 12:10 I akurat ci sie przypomnialy. Pieknie. Nie przejmuj sie, Kiedys ktos gdzies napisze post na taki temat, ze beda jak znalazl i apropo. Wtedy sie je wklei. papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie 02.09.03, 11:22 aha najpierw z masłem, teraz z twarogiem wojuje. swarliwa jak margaryna. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jak to na wojence ladnie 02.09.03, 11:26 No, kofana, margaryna to ma ale PR_przeszlosc! Ty tego pamietac nie mozesz, bo bylas jeszcze mala dziewczynka, ale kedys na meczach I ligi w pl. w czasach kiedy malo kto myslal o reklamie (cenzurowanie wszystkich tekstow reklamowych ozanczaloby ze liczebnosc pracownikow firmy Mysia&Co. musialaby siegnac z pol miliona a skad wziac tylu pismiennych ideowych?), na bandach widnialy potezne napisy: MARAGRYNA SMACZNA TANIA ZDROWA. A prezboj z 96-97 (?) latynoskawy z refrenem 'Uooo, Margaryna'? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie 02.09.03, 11:33 Mniamusne sa te zapasy w kremie twarozkowym o skladzie maslankowo-myrgarynowym. Lepsze niz w kisielu. Aha, a poza tym ten poprzedni kawalek o polityce pienieznej i stopach procentowych tez byl iezly. Widac, ze ciekawiej i smieszniej jest czytac dzial gospodarczy czy taka na przyklad "Naplaze" (fuj) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 11:42 Hmm ja sie z toba very much zgadzam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=7171322&a=7171322 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=7137428&a=7137428 'Jedni zbieraja motyle, inni absurdy. Sa rownie barwne'. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 11:52 ;o) ten o Budapeszcie i Warszawie to prawdziwa perelka. Jakis gigant intelektu to wymyslil ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:09 No, niestety tacy giganci czesto maja szanse na praktyczne wyprobowanie swoich koncepcji, ale tu juz niebezpiecznie oddalamy sie z plazy w glab ladu. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:15 Fakt, a glebi ladu grasuja Tytani - duchowi potomkowie zawracaczy Biegow Wielkich Rzek. A my moglibysmy tu, skromniutko, przelokalizowac strefe piasku i strefe wody tak, aby linia ich styku byla zawsze prostopadla do promieni slonecznych, a te ostatnie padaly zawsze na twarze lezakujacych. Robota na wciaz. Bierzmy kurs na "Frontem do Plazowiczow", ktorzy sa naszym, wicie rozumicie, najwiekszym dobrem, nieprawdaz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:19 o. przyszłam i zobaczyłam, że wszystko co powiedziałeś, było dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:22 ;o) I gdy rzekne "Wstan i idz za mna", to wstaniesz i pojdziesz za mna ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:29 By zanecic dodam teatralnym szeptem, ze mam troche chleba i ryby do podzialu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:31 o. chleb, ryby... to nie jesteśmy w Kanie? że tak dwuznacznie zapytam, hyhy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:39 zdejmuję panterkę, bajdełej. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:42 aha. Tak tez twarzowo, bajde£ej. Ale co do adremu, to nie jestesmy w Kanie, na popijawe poczekamy do 13, starym dobrym zwyczajem. Na razie stoje chyba nad jakims jeziorem chyba. Albo nagorze. kurcze, jakas tamapa nie ten teges, musze ja przeorientowac i wczytac sie w legende ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:46 a przy okazji góry, jak spojrzysz na Mont Blanc, to tam kolega się wspina, być może właśnie jest już w trakcie marszu w dół. obiło Ci się może o uszy taka nazwa Grande Paradizo? góra to czy knajpa raczej? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:50 Uszy cale, nic sie o nie obilo. Mam sprawdzac ? Powiedz tylko slowo ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:50 nene, pewno to knajpa, hyhyhy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:55 A propos knajpy. Okazalo sie, ze nie jest dobrze, Misianiu .. To nie gora ani jezioro, to dopiero Kafarnaum. Do Kany jeszcze kawal drogi, a tu juz tylko 4 minutki zostalo. Ruszajmy wiec, zarzuciwszy pusty juz chlebak i pusty rybak na plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:59 aha. faktycznie - ruszajmy, już drugi września, czas nauczać... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:08 aha. Ja juz od dziesieciu minut przemieniam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:49 misiania napisała: > zdejmuję panterkę, bajdełej. aha nie chcialam byc niegrzeczna, wiec nie mowilam ze nigdy mni sie ta panterka nie podobala. zle skrojona i w ogole jakastakanietego. tak duzo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:50 aha. z wyprzedaży była, nie od Prady bynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:58 Eno, wez sie nie samobiczuj, Misianiu. Sa sezony na panterki, sa sezony na inne stroje. Takie Bikini, natenprzyklad. Bombowy ciuch, moim zdaniem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:01 a nene, bicza na plaży (hyhy) nie ma. znaczy, panterka wisi w szafie, nie wyrzucam jest wcale na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:13 Aha. Bicz plazowy nie ma sensu, bo bylby to bicz z piasku. Sie sypie i wogle niesolidny. Chyba zeby jakis Bicz Bozy, typu Atylla. Nieplazowy calkiem, ale coz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:25 Tak tak. Frontem do plazowicza. Wartosci plazowiczowe. Wszystko zalezalo, zalezy i zalezec bedzie od plazowicza. Stale i rytmiczne zaspokajanie potrzebow plazowiczow naszym nadrzednym celem. Plazowicz w centrum naszej uwagi. Nigdy dosc troski o jakosc ojczystego piasku. Nie damy zamienic plazy w obca nam piaskownice. Dogonimy przegonimy. A wreszcie: Postepowy Front Postepu Plazy Ojczyznianej Sloneczna Sluszna Droga - naszym sterem i gwarantem na Forum. Niech innym uswietnia ich piaski Pamela A.! baloo1 napisał: > Fakt, a glebi ladu grasuja Tytani - duchowi potomkowie zawracaczy Biegow > Wielkich Rzek. A my moglibysmy tu, skromniutko, przelokalizowac strefe piasku i > > strefe wody tak, aby linia ich styku byla zawsze prostopadla do promieni > slonecznych, a te ostatnie padaly zawsze na twarze lezakujacych. Robota na > wciaz. Bierzmy kurs na "Frontem do Plazowiczow", ktorzy sa naszym, wicie > rozumicie, najwiekszym dobrem, nieprawdaz. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:28 Zapomniales jeszcze wspomniec, ze walczymy z Plazowiczami o lepsze jutro. Szczegolnie w porownaniu z analogiczynm okresem. I ze Plaza nigdy nie da sie odepchnac od Morza. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:34 O jeszcze lepsze jutro, Baloo. O jeszcze lepsze. Zbudujemy nowy Grajdol. Drugie Saint Tropez. Wogole. Najlepsze zyczenia z okazji Swieta Wojsk Okolobojowych, ktore swa ciezka sluzba chronia nasze wody przed przenikaniem zdradzieckich meduz i planktonu. Dosc burzuazyjnej koncepcji Dyfuzyjnego Mieszania Wszystkich Wod. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:44 Aha. Precz z Ruchami Browna. Typowe anglosaskie burzuazyjne manipulowanie czasteczkami pod plaszczykiem, rodem z £olstrit. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:51 wiecej kolorowych rybek. najlepiej złotych (do listy postulatow dopisuje) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 12:52 i wygodniejsze leżaczki, z regulowanym oparciem takie by się przydały. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:01 wydluzyc lipiec, wyeliminowac listopad z kalendarza. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:04 i zawsze niech będzie słońce Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:07 Pust' wsiegda budiet wodka, kalbasa i sieljodka ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:15 i zeby samosie robilo. zeby samosie pisalo. Samosia żądam kategorycznie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:17 yhy. i niech samoś z witem przyjdzie. z dolcze witem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:19 a nene zadnych dojcze witow tu niech nie przybywa. nie dla mnie przyjazn polsko niemiecka niemcow nienawidze od dziecka. mamy tu wlasnego witka sprytka. dobry bo polski. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:23 Za to Dolcze Farniente niech sie zjawi wraz z kuzynkami swemi Manianom i Sjestom. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:24 yhyh a dla Państwa niech zagra i zaspiewa MM (płci obojga) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:25 aha. i Bokra jeszcze jest. pamiętam jak Bokra była z panem Biegankiem w Abisynii. faaaajna ta Bokra... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:27 Aha. A ja widzialem jak Domani przekomarzala sie z Viki ;o) Oczyma duszy to widzialem , znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:28 i jeszcze koniecznie żeby to co przyjemne, nie było tuczące ani grzeszne. taki postulat mam. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:30 misiania napisała: > i jeszcze koniecznie żeby to co przyjemne, nie było tuczące ani grzeszne. taki postulat mam. Mogloby byc rowniez legalne, dodam od siebie w ramach eskalacji zadan. Ale tylko po to, aby moc ewentualnie wykazac sie dobra wola rezygnaujac z tego i owego Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:30 aha zniesc przynajmniej dwa z siedmiu grzechow glownych. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:33 i od razu z marszu negocjować w sprawie siedmiu grzechów głównych Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:35 . nasze telepatie sa niezsynchronizowane o 3 minuty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:36 może dzieli nas jeden stopień geograficzny? znaczy ja konkretnie miałam czwórę Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:41 aha historia jest taka, ze mialam z niej pione, choc to inemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:42 aha. A ktore konkretnie grzechy glowne nalezaloby zniesc ustawowo ? Trzeba to ustalic, a na razie proponuje od razu wpisac na miejsce zlikwidowanych kaplanstwo i malzenstwo. Zeby bylo konstruktywniej, bo inaczej ktos o Zlej Woli moglby nam zarzucic, ze tylko bysmy likwidowali. No i ilosc bedzie ciagle ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:46 hehehehe:))) aha musielibysmy ustalic nielosowo jakos. ja np uznalabym obzarstwo za moralnie uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:53 dodatkowym argumentem nie ch bedzie, ze wykresliwszy nieumiarkowanie w jedzeniu odpadnie nam tez nieumiarkowNie w piciu Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:54 znaczy telepatia nas dotknela, Aniele . Ostre stadium ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:53 Znaczy nieumiarkowanie jedzeniu i piciu liczy sie jako jeden, na szczescie. Zostaje jeszcze jeden do zagospodarowania ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:56 Dodam tylko, ze cudzolostwo brzydko wyglada i trudno sie pisze. Proponowalbym wiec je zlikwidowac z wszelkich list ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:02 aha telepie mną raz w strone Misiani raz w Twoją (to o telepatii). uwazam ze zamiast z cudzolustwa powinnismy zrezygnowac z lenistwa. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:04 No niech bedzie, ze Lenistwo . Cudzolostwo natomiast obwarujmy zalacznikami do aneksu , pisanymi drobnym druczkiem na przedostatniej stronie kontraktu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:04 yyyyyy zrezygnować Z lenistwa, czy zrezygnować z obecności lenistwa na liście siedmiu? pytam z niepokojem. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:06 No wiesz co ? Chcesz nam ublizyc ? Czy udajesz kaofca ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:08 przepraszam, przepraszam, gupio wyszło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:11 aha znaczy sprzedane? to moze jeszzce wniesmy o osmy dzien tygodnia? wolny od pracy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:18 Aha, jako aport go wniesmy do tej spolki z nieograniczona nieodpowiedzialnoscia, dzieki czemu uzyskamy bezwzgledna wiekszosc podczas glosowan ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:20 misiania napisała: > przepraszam, przepraszam, gupio wyszło ;))) No, troche tak ;o), ale nic to, Misianiu, zdarza sie w najlepszej rodzinie. Mysle, ze nikt nie zauwazyl, a jesli juz, to nie zapamieta Ci tej chwili slabosci ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:22 od razu mi lżej... a kiedy wypuszczamy akcje? biedule siedzą w zamknięciu od tak dawna! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:28 Niech jeszcze posiedza. Gdy skruszeja, to potem beda jadly z reki jak fjordy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:36 aha spółkujecie beze mnie moze? a wiecie gdzie porozstawiane sa paragrafy zeby je zgrabnie ominac, nie zlamawszy ich przy tym? albo gdzie luki sa zeby w nie nawrzucac? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:48 hyhy, ja np. nie wiem, ale wiem, kto wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:53 aha znaczy znajdziecie jeszcze jedna pare bialych rekawiczek moze? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 14:59 aha, taki ja moge oficjalnie oswiadczyc , ze nie moge spolkowac bez Anieli ;o) Imperatyw mi nie pozwala ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:00 A chciwość? Co z chciwością? Bo np. taki ja, to chyba bym wolał zrezygnować z lenistwa niż chciwości... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:05 Nienie, Emie, w mylnym tkwisz bledzie. Chciwosc jest i pozostanie grzechem. Podobnie ,jak pogon spoconych ludzikow za pieniedzmi ;o) Nie nalezy tego mylic z zadza zysku, ktora cechu dzentelmenow na rowni z zimna krwia. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:06 Zas w przypadku Dam (czyli dzentelmenek) mowimy raczej o umilowaniu luksusu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:07 aha tyle złotych mysli w jednej Baloowej głowie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:09 do tego moje złote serce. nie mozemy robic innych niz zlote interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:11 Chodzmy wiec, swiat lezy u naszych stop. Ja na przyklad juz jestem gotow, niose but w butonierce. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:13 yhy zauwaz ze we Trójcę (!) zmniejszylismy ilość grzechow i to głownych. na dobry początek lepszego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:09 Aha. £eb , jak baloon, chcialas moze powiedziec Aniele ? Pozwol, ze wyjme sobie Twoj pogrzebacz z miedzyzebrza ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:11 yhyh znaczy masz łaskotki? czy czemu go wyciagasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:20 hyhy, chyba awansowałam społecznie znienacka całkiem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:22 Aha. Poczulas tez, nad poziomy wzlatasz, ponad Zwyklach Zjadaczy Chleba i Uzytkownikow Biletow Tramwajowych W Godzinach Szczytu ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:29 oj raczej ciężar nagle na barkach poczułam. tak jakby Odpowiedzialność z Rozsądkiem nagle przysiadły mi każde na jednym ramieniu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:32 misiania napisała: > oj raczej ciężar nagle na barkach poczułam. tak jakby Odpowiedzialność z > Rozsądkiem nagle przysiadły mi każde na jednym ramieniu... ;) O. To wiesz, co ? Zdejmijmy te dwie brzydkie rzeczy z Twych ramion i wpiszmy je na liste grzechow, to nam sie kolejne dwa miejsca zwolnia. Za jednym zamachem upieczemy sobie dwie (a w zasadzie cztery) polityczne pieczenie. To chyba uczciwy dli, nie ? Ciekawe, co na to Aniela ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:44 aha jesli o mnie idzie to ten Biznesplan Zbawienia Świata coraz bardziej nadaje sie do podzialu na Trzy Ewangelie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:52 Ejze, czyzbys aspirowala do miana Andzeli Evandzelisty ? Czy raczej Jasnej Anielki ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:21 Znaczy, on nietwarzowo calkiem wybrzusza mi frak, ten pogrzebacz. No i czy widzial ktos Zmieniacza Przykazan z pogrzebaczem w miedzyzebrzu ? Przyznasz chyba, ze nie. A ja dodam, ze to wcale nie musi byc Ten pierwszy raz. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:53 aha fakt. pogrzebacz nalezy zastąpić włócznią. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:55 ;o) A wiesz, ze w tak zwanym miedzyczasie zaczerwienily mi sie moje biale rekawiczki ? Az sie boje zdjac... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:58 hyhy, jeszcze krzesełka wypadałoby oznaczyć, żeby było wiadomo kto jest Kto. apropos widział kto kiedy latające misie...? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:59 misie moglo zdawac ze widzialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 15:58 yyy moze zostales adminem nipostrzezenie? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 16:02 Nie. Chyba nadal jestem Anonimowym Interna£ta ;o) Ale ten absmak octu w ustach zaczal mi doskwierac juz na serio ;o) Podobno po trzech dniach przechodzi, troche dlugo, moim skromnym IMHO. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 16:04 aha Misiania powinna miećna podoredziu maści i wonne olejki, zeby ten absmak zneutralizowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 16:06 hyhyhyhy, skosztuj, Baloo, na jednym talerzu maść na drugim wonny olejek ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 16:07 a nene, one sa do uzytku, ze sie tak wyraze zewnetrznego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 16:08 ale on w ustach ma niesmak ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 16:10 yyy to moze czy jest na sali lekarz pierwszej pomocy? a najlepiej lekarka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 16:13 Anienie, nie trzeba, Aniele. Czy wiesz, ze ten wonny olejek , aplikowany w formie toastu i zakaszany mascia , byl cakiem calkiem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 16:14 o. może mi się pomyliło i zaserwowałam zmrożoną czystą i pastę z łososia... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 16:17 Co do pasty sie nie wypowiadam, ale czysta na pewno nie byla zmrozona. Zmrozona jest bezwonna, to musialy byc jakies inne wolty ;o) Ale i tak bylo niezle. Dzieki, Misianiu. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 16:15 Chociaz, po namysle, musze przyznac, ze jakis seans z lekarka nie bylby zle widziany. W koncu tez nalezy mi sie cos od zycia, jako Nowemu Ewangeliscie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Jak to na wojence ladnie - Baloo 02.09.03, 13:06 Aha. I zeby tych zlotych (rybek) bylo duzo, i zeby to byly silne zlote (rybki, znaczy). I zeby kazdemu spelnialy co najmniej po 21 slusznych postulatow, z ktorych nie ustapimy ani o krok. Ni szagu nazad. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Jak to na wojence ladnie 02.09.03, 12:46 Słodka chwila? Ps.A co na to łyżka? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jak to na wojence ladnie 02.09.03, 13:05 łyżka zawija "kisiel" w sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: 100 02.09.03, 16:03 W imieniu Anieli zadedykuję tę setke... Magdal_l!!! - Bo chciała (no co?) Odpowiedz Link Zgłoś