Dodaj do ulubionych

Pas startowy

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.09.03, 05:37
Plaza sie wyludnia. Ale mozna ja dalej miec we wspomnieniach lub kartach. I
wtedy, gdy ja mamy w garsci, mowimy : PAS a plazowiczom wszystkiego
najlepszego. wolno bardzo do Was mowil -kanuk, trzeba wiedziec kiedy wstac i
wyjsc. dziekuje.
Obserwuj wątek
    • baloo1 Re: Pas startowy 17.09.03, 08:45
      e-e. W zly kolor wyszedles, do kanuka.
      W drodze wyjatku rezygnujemy z zasady karta-stol, masz prawo a nawet
      zaszczytny obowiazek zmienic wist. Kurdebalans.
      • aniela Re: Pas startowy 17.09.03, 09:14
        aha trzeba wiedziec kiedy wstac i wejsc. wchodze w to.
        • baloo1 Re: Pas startowy 17.09.03, 09:24
          W ciemno wchodzisz, widze ;o)
          Ana razie wyglada na to, ze lezymy przynajamniej bez jednej (znaczy, bez
          jednego)
          • aniela Re: Pas startowy 17.09.03, 09:32
            aha w ciemno wchodze ale przyszlosc widze rozowo. bo zielono mi. powizualizuje
            sobie niebieskie migdaly oraz powiem pare aforyzmow na szczescie.
            • Gość: viki2lav Re: Pas startowy IP: 213.255.126.* 17.09.03, 10:22
              no to przyszlam, czy pasuje czy jestem juz piatym kolkiem u wozu
              • Gość: kanuk Re: Pas startowy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.09.03, 19:26
                potrzeba Cie. wy grajcie . ja pojde zrobic drinki. zielone kamyki na rozowym
                marmurze.
                • Gość: aniela Re: Pas startowy IP: *.acn.pl / *.acn.pl 17.09.03, 20:22
                  i zeby byly z parasolkami koniecznie. zeby deszcz ich nie rozcienczyl
                  • emusia Re: Pas startowy 17.09.03, 20:42
                    parasol to mi do szkoły potrzebny, bo nauczycielka, tfu, pani profesor, pluje
                    sie niemiłosiernie...
                    • Gość: kanuk Re: Pas startowy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.09.03, 05:26
                      o, zapmnialem powiedziec Miltonii, a propos plucia, ze koncert Sex Pistols udal
                      sie w Toronto znakomicie, bo plucie ze sceny jak mialo byc tak bylo. podobno to
                      jest cala sprawa , zeby bylo. tak podaly gazety. ja w tym czasie sluchalem
                      koncertu na milion swierszczy( za oknem) i rozne inne instrumenty dete
                      drewniane i smyki , w radiu. a parasolki to nowe Rollmopsy , model 2004, maja
                      wbudowane w drzwi , taka szykana ! otwiera sie je i z boku wystaje raczka ,
                      gotowa do akcji Deszcz. we Frankfurcie na Auto Show mozna zobaczyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka