Dodaj do ulubionych

...to jest mój grajdołek....

19.09.03, 09:39
ekscytującemaleliterki uprzejmie informują wszystkich plażowiczów iż
wybudowały sobie swój grajdołek i będą w nim siedziały....SAME ;-PPPPP
Obserwuj wątek
    • ka_27 ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 09:42
      Samej nie jest miło na tym świecie, łez padole :-))))))
      • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 09:45
        ...same bo lenia gdzieś zgubiły....
        a za wszystkie doskonałe kawy mają dla ka coś do poczytania!

Duchowny i pasterz owiec z Australii spotkali sie podczas quizu w TV. Po
        rundzie regularnych pytan maja równa ilosc punktów i prowadzacy daje im
        koncowe zadanie, które brzmi: "czy dacie rade w ciagu 5 minut ulozyc
        wierszyk z wyrazem Timbuktu?" Obydwaj kandydaci pograzaja sie w
        zadumie na 5 minut. Po tym czasie duchownyprezentuje swój wierszyk:
        "I was a father all my life,
        I had no children, had no wife,
        I read the bible through and through
        on my way to Timbuktu..."
        Publicznosc w studiu jest zachwycona i juz widzi w nim zwyciezce quizu.
        Wtedy australijski pasterz owiec wychodzi i deklamuje:
        "When Tim and I to Brisbane went,
        we met three ladies cheap to rent.
        They were three and we were two,
        so I booked one and Tim booked two..."

• ka_27 ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 09:48
          Lenia czas zawsze będzie znaleźć, a na razie to należy się cieszyć zaczynającym
          się weekendem :-)))))))

Coś do kawy?
          • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:10
            ...cale widerko czekoladek poproszę i łopatkę pączków :-))))
        • misiania Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 09:48
          aha. Kain chyba zaspał.
          • ka_27 ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 09:48
            eeee tam ...
          • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 09:56
            ...nenene...kain zabił Abla...i Abel już nie chce Kaina....
            • misiania Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 09:58
              aha. Kain zabił Abla, bo Abel opowiadał stare dowcipy.
              • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:02
                ...stare ale jare...podobno,heheheh
        • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 09:48
          rzeczywiscie jestescie ekscytujace :D
          • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 09:54
            ...staramy się...staramy :-PPP
            • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 09:56
              a duzo was ?
              • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:01
                ...tyle ile ziaren piasku na plazy.....
                • misiania Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:02
                  oj, lalka, lalka. najs traj.
                  • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:07
                    ...co??? bo nie zrozumiałam?! nast raj...co to?
                    • misiania Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:09
                      to z filmów jest. o złych glinach.
                      • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:13
                        aaaaaa....w gorączce literki wolą zdecydownie złych....mistrzostwo swiat w
                        wykonianiu de niro...wow.....
                    • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:10
                      jaka plec maja literki
                      • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:14
                        ...wiedzą ale nie powiedza,hihihih
                        • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:16
                          jesli sa ekscytujace to moga byc tylko takie jak lubie
                          • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:20
                            ...lierki nie chcąc być lubiane...wcale a wcale....
                            • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:22
                              no co wy ? przeciez to ekscytujace byc lubianymi :D
                              • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:23
                                ...ekscytująca to jest czysta plaża...słonce...kawa...i literki :-D
                                • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:27
                                  czemu takie nieprzystepne jestescie
                                  • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:30
                                    ...bo jestesmy tylko małe literki...chocby nie wiem jak ekscytujące...to tylko
                                    literki....
                                    • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:55
                                      co to za smutasy a gdzie usmiech i luz :D
                                      • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 10:57
                                        ....usmiech zabrał len...jak wróci to i usmiech będzie....ooo chbya juz go
                                        widać...tam...daleko na horyzoncie :-)
                                        • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 11:00
                                          no widzisz z usmiechem wam duzo lepiej
                                          kto to len
                                          • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 11:02
                                            ...moj calkiem prywatny len...calymi dniami lezy na plazy i nie pozawal literka
                                            pracowac....moj kochany dobry len....
                                            • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 11:05
                                              chyba nie twoj tylko wasz
                                              zapomnialyscie sie :D
                                              • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 11:07
                                                ...lierka literce nie równa...kazda o drugiej zazdrosći...lenia
                                                wszczególnosci....
                                                • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 11:12
                                                  co wy z tym leniem. zobaczcie jaka pogoda. czas dla zakochanych.
                                                  serce na dlon i do ludzi biegusiem :D
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 11:17
                                                    ...my nie mamy serca....
                                                    ...zamieniłysmy w drodze tranzakcji barterowej na cukierki :-P....
                                                  • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 11:31
                                                    to nie mozecie byc ekscytujace. wykluczone
                                                  • ka_27 ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 12:13
                                                    Może byc takie wiaderko pełne czekoladek? :-))))
                                                  • lekkoduch Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 12:23
                                                    a i owszem
                                                  • ka_27 ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 12:25
                                                    Ale pamiętaj, że co za dużo, to ... zbyt przyjemnie :-))))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 14:52
                                                    ....ka, podaj blizej to wiaderko...za krótkie łapki mają literki....i coś
                                                    zimnego poprosze :-))))
                                                  • ka_27 ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 15:01
                                                    Już podaję i bliżej i większe i pełniejsze czekoladek :-)))
                                                    Może być Staropolanka? :-)))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 15:03
                                                    ...nazwa mniemam o dacie wazności nie swiadczy???...starch nie bede jadła! co
                                                    to to nie!
                                                  • chris_45 Re: ...to jest mój grajdołek.... 19.09.03, 15:39
                                                    cieszę się widząc literki w dobrym nastroju....
                                                    gdzie sie podziewałyście cały dzień ?
        • qczi Re: ...to jest mój grajdołek.... 20.09.03, 17:27
          hahahhhahaaaaaaaaaaa

i kto wygral ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka