aniela 25.09.03, 10:43 bo na kazdym zebraniu jest tak, ze ktos musi zaczac pierwszy. zaczynam wpisywac eSki na liscie obecnosci, wiec doradzam punktualnosc. ilosc glosow ograniczona. radze sie spieszyc z zabieraniem glosu wiec. animator kaowiec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viki2lav Re: zaczynam nowy wątek IP: 213.255.126.* 25.09.03, 10:44 obecna, nie wiem po co Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:45 obecna, ale chcę do domuuuu! <aaaapsik!> Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:46 Ja tu siedze z prawdziwa przyjemnoscia. PS. A mowilem Aniolku zes ZZ? :-)W aproposiu napascia na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:49 To ja zgłaszam sie, Aniele, w pełnej gotowości to utworzenia z tobą 50-cio postowej przeplatanki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:50 znaczy namawiasz mnie zeby po raaz drugi weszla do tej samej rzeki? a nene to metna woda jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:49 trzy glosy rozdane. do glosu z nr 3: nie pamietam zebym ostatnio trzymala kogos pod pistoletem lub w inny sposob rozbojniczo napadala :) glos nr 1: aha poczekajmy az sie akcja rozwinie, to moze i sens sie znajdzie glos nr 2: prosze znizyc się (glos). obowiazuja godziny pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:50 podpisuję się na liście i ściurkowuję się :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:51 nene powiedz: i jak i jak? bo u mnie: supcio! :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:55 a wiesz, ja to chyba naprawdę nie mam tych kodeków, o których Oxy mówił, bo tylko utworu muzycznego wysłuchałam w skupieniu. aleale wczoraj zauważyłam na słupku ogłoszenie o modernizacji sieci Aster City u mię, więc niedługo na własny sprzęt ściągnę właściwe kodeki. a płytkę zabieram na sobotnią imprezę, gdzie na pewno jest sprzęt okodekowany w tę i wewtę :)) hyhy, dobrze mówiłam, że milutki film? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:57 aha co prawda glowna bohaterka gryzla mnie w sumienie w miejsce odpowiedzialne za "w zdrowym ciele zdrowy duch" ale zignorowalam to. no filmik taki dokladnie jak lubie. a to dziwne, bo ja nie pamietam zebymjakies kodeki sciagala a slyszalam i widzialam wszystko. to moze zapytaj Ignatza Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:02 a nene, wierzę Oxyemu. nam wymienili sprzęt i w tym nowym od samego początku było mniej rzeczy niż w starym. takie naturalnie wykastrowane są te komputery. i nie mogę niczego ale to niczego zainstalować samodzielnie jako użytkownik. admin mówi, że to ze względów bezpieczeństwa... znaczy nie mogę nie w znaczeniu nie potrafię, tylko mi nowe programy odbijają się od drzwi zamkniętych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:05 aha dobrze Cie rozumiem. nas dla nbezpieczenstwa przeniesiono na dysk E (w domu trzymam tam cd) a instalacja autluka grozi wysadzeniem serwera, iwec jest zabroniona i zablokowana technicznie. mowia ze lotus powinien nam wystarczyc. to w takim razie trzymam kciuki za sobote Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:07 aha. najpierw idziemy na grzyby potem część artystyczna :))) kurde, no ja muszę za robotę się wziać alboco... dlaczego mi się nie chce, ktoś wie może? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:09 to nie Tobie sie nie chce. tylko doablu, ktory w Tobie siedzi ;) hyhyh Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:12 hyhy to jest myśl! aha - ten drugi to pełen dragów jest i krwi i okrucieństwa i słów niecenzuralnych. z tym, że też ma swój urok. i zawsze możesz się z kimś wymienić na serię znaczków z rybkami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:32 znaczy przyznam sie szczerze ze kiedy ten drugi bedzie szedl. to ja w pociagu byc planuje wiec zeby narzeczony nie musial zapraszac do kompletu dlugonogiej jakiejs blondynki wymienilam bilecik na serie znaczkow wlasnie. z kolega z sasiedniego biurka. zeby miec wierzytelnosc wdziecznosci Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:53 aniela napisała: > glos nr 2: prosze znizyc się (glos). obowiazuja godziny pracy :) a guzik! ewakuuje sie 3 godziny wczesniej i juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 10:58 znaczy sluzbowo na statek czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: zaczynam nowy wątek IP: 213.255.126.* 25.09.03, 11:01 ale ci dobrze sreberko! napij sie herbaty z pigwa niegenowefa to ci bedzie lepiej zyc!!! v.nieznajaca bawarki mietowej smaku Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:08 smak pigwy mi sie z nalweką kojarzy. pigwa jest zabroniona w godzinach pracy (co ja mam z tymi godzinami, chyba mi juz zupelnie odbilo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: zaczynam nowy wątek IP: 213.255.126.* 25.09.03, 11:11 na godziny pracujesz? a wogole to juz znowu jestem zla Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:28 aniela napisała: > smak pigwy mi sie z nalweką kojarzy. pigwa jest zabroniona w godzinach pracy > (co ja mam z tymi godzinami, chyba mi juz zupelnie odbilo) hyhyhy przez grzecznosć nie zaprzeczę :) Na razie pijam herbatke imbirową oraz kawę z cynamonem, zalecane w literaturze jako pomocne przy przeziebieniach czy grypie - i czekam na efekty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:33 a na ucho co dziala? poza watą i trabką? Wiki popsujesz sobie urode przed wieszczym. ta zloscia Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:37 aniela napisała: > a na ucho co dziala? poza watą i trabką? kutips i porządne umycie? ;) > Wiki popsujesz sobie urode przed wieszczym. ta zloscia aha, Viki zrobią Ci się zmarszki wokół oczu Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zaczynam nowy wątek 25.09.03, 11:41 i miedz Ci sie na czole pogniecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: zaczynam nowy wątek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.09.03, 23:31 viki2lavazza i dwa migdalki obok filizanki na talerzyku biala rekawiczka usadowione. klaksony aut cos tam robia nam i wam i wat i master of business adminstration i szkola glowna handlowa i Dom Braci Jablkowskich. po cholere ten ostatni? Odpowiedz Link Zgłoś