baloo1 26.09.03, 09:58 Gdybys tu weszla chwiejnym krokiem, to zarigluj sie na chwilke. ;o) @-->-->-- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Misianiu 26.09.03, 10:03 Nie wiem o co chodzi ale na wszelki wypadek stane za ta pania. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Misianiu 26.09.03, 10:21 No fakt, nie masz skad wiedziec. No to tutaj mozesz wreczyc rzeczonej Misiani bukiet roz, perfiume i kluczyki do Mercedesa. Na pewno sie nie obrazi, bo wiadomo powszechnie, ze nie jest drobiazgowa. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Misianiu 26.09.03, 10:30 Kluczyki do Mercedsa, he he. Baloo1, wczoraj szwagry przywiozly ucieszna anegdotke ze ston rodzinnych. Otoz bylo wesele 'u nos' pod Opolem. I Karlik przyjechal z Essen nowym Mercedesem co na niego trzy lata szparowal. No, a ze sie bali ze zlodzieje, to go wstawili do stodoly. Przed brama postawili Poloneza, przed nim traktor, a obok pies na budzie, co by nikt tego Mercedesa nie wyciagnal. A potem poszli sie bawic i caly czas z Karlika sobie blaznowali, ze zobaczysz ze i tak ci tego Merca wyciagna. Helikopterem psa i traktor odciagna a wyciagna. Takie tam zarty weselne. A jak wrcoili to wszystko bylo dobrze. przed stodoal pies na budzie, traktor, Polonozez, dopiero wrota od stodoly zawarte. Jak rano po sniadaniu postanowili pojechac tym mercedesem do Opola, to odciagnyli traktor, poloneza, wrota otwarli, a tam pusto, tylko w tylnej scianie dziura w pustakach wycieta , 150 cm wysoka, 180 cm szeroka i jeszcze po pare centymetrow luzu (wymiary Mercedesa tego modelu). Za dziura pole i las, i droga dojazdowa. Pila, pies niech sie drze po drugiej stronie, za tylny most Merca, dzwigiem na lawete i fiuuuuuu. PS. Baloo masz w watku 'Powoli' wytyczne na przyszly tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Misianiu 26.09.03, 10:45 Piekna opowiesc ;o) Co do polecen , to juz poslusznie wykonuje. Zarzucam na futro niebieski prochowiec, bron na ramie i serce do plecaka chowam. Chyba, zeby mi ciur imperatywnie czacze zaproponowal. Wtedy tez niestety zmykne, ale wroce i reszte dopowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Misianiu 26.09.03, 10:46 Bylbym zapomnial . Skoro lubisz, to masz : www.cohen.art.pl/ cohen.sonymusic.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Misianiu 26.09.03, 10:52 baloo1 napisał: > Bylbym zapomnial . Skoro lubisz, to masz : > > <a href="http://www.cohen.art.pl/"target="_blank">www.cohen.art.pl/</a> > > <a href="http://cohen.sonymusic.pl/"target="_blank">cohen.sonymusic.pl/</a> > > Aha. Duzo czolgow. Cohen - tak, Sonymusic -nie! Lichtenstein rulez! Szczegolnie konflikty ksiecia z parlamentem? Pisalem o arogancji wladzy ala Lichtenstein? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Misianiu 26.09.03, 10:57 E-e. Slyszalem tylko, ze sie odgrazal, ze jak lichtensztajnianie nie chca, aby byl samodzierzca, to on im podziekuje i beda zalowac. Cos w ten desen. Czy te czolgi to byl odzew na "lubisz" ? Jesli tak,to widze, ze perly swiatowego kina nie sa Ci obce ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Misianiu 26.09.03, 11:05 Ano tak. Bo palrament tmu chcial ograniczyc wladze. A on na to ze prosze bardzo, on ma w nosie, on sie moze do Austrii (he he.ch) przeprowadzic ale neich ony pamietaja ze obrazy w Muzeum Narodowym jego wlasnosc, polwoa terenow narciarskich jego wlasnoc a mysliwskich 100% i on to tedy zamknie i beda se mogli. Poskutkowalo. Arogancja wladzy ala Lichtenstein tak wyglada: parlament w obraduje (cos 15 sztuk) w sali miejscowego konserwatorium, gdzie stoi fortepian co go studentom z rzadka wolno uzywac, bo strojenie kosztuje cos 20000 CHF. Ale parlamenterzysc na tym instrumencie stawiaja kubku z kwaa a nawet popielniczki jak roztrzasaja sprawy panstwowe. Co do duzo 'duzo czologw' jako podziekwoanie to ejst moj copywright i z zadan kinematografia nie ma wspolne. I zegnam sie juz. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Misianiu 26.09.03, 11:10 hehe. jeszcze piekniejsza opowiesc. Jestes, Brezly, skarbnica wiedzy wszelakiej, zaprawde. Aha. i ruczajem madrosci tez mozesz byc, jesli chcesz ;o) Dotarlo do mnie,ze mozesz jeszcze w jednej sprawie mnie oswiecic, zanim calkiem zmykniesz. Pytanko mam : Jesli zakladamy, ze nie mamy do czynienia z jakala, to jaka jest roznica miedzy jednojednoznacznym ajednoznaczym. Serioserio sie pytam, no prawie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Misianiu 26.09.03, 12:28 Baloo, zajrzyj na zaroglowane forum i do gołębnika. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Misianiu 26.09.03, 12:47 Przybylem, zobaczylem i podziekowalem. Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Misianiu 26.09.03, 15:04 baloo1 napisał: > Bylbym zapomnial . Skoro lubisz, to masz : > > www.cohen.art.pl/ > > cohen.sonymusic.pl/ > > > ...choć nie dla mnie to było...to oba linki wykorzystałam...tez lubię...:- )))....baaardzo dziękuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Misianiu 26.09.03, 15:11 ...jeszcze raz dziękuję :-))).... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Misianiu 26.09.03, 23:01 Eno. Kradniesz mi blyskotliwe ri-posty czy tylko zyczliwie wyreczasz ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Misianiu 26.09.03, 10:10 misiania juz rozpoczela i zariglowac sie ni moze Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: a dlaczego 27.09.03, 00:16 MisiaAnia? a nie Misiabela, albo Konfacela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: a dlaczego IP: *.acn.waw.pl 27.09.03, 09:24 nie. (mowie bo wiem) Odpowiedz Link Zgłoś