pierans 26.09.03, 13:59 porozmawiac ze mna? nie chce mi sie wykonywac czynnosci sluzbowych zgodnych z zakresem obowiazkow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:03 Nosz wlasnie weszlem na Plaze, zeby stworzyc watek o podobnej tresci. Bo mie tez to co robie w ramach obowiazkow pelnionej funkcji juz mierzi. Pitolimy ? Dowolnie czy jakis waszki temat ? (o, wlasnie - w zeszly piatek Aniela nie zapodala waszkiego tematu, dodam z nagana w klawiszach) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Cudownie! 26.09.03, 14:10 pitolmy albo waszki temat, 'agall ostatnio wzruszylam sie tym, ze ktos zalozyl watek wspominkowy nt :Za chwile dalszy ciag programu" Manna i Materny. Poczulam sie, eee, troche w wieku srednim, jesli juz wspomina sie takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 14:16 Ech. Ja to jeszcze bardziej sredniowieczny sie poczulem, gdy znalazlem gdzies watek (plazowy), w ktorym ludzie wspominaja z lezka w oku "Powtorke z rozrywki". Ale o "60 minutach na godzine", czyli o prawdziwym zrodle, nikt sie nie zajaknal. Nikt nie pamieta ? nie wierze,kurde. Przynajmniej czterech staruchow jest tu starszych ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 14:19 ja pamietam sluchalam do poduszki - kolega Kerownik i jego Kacik Porad - np jak sie osmielic do kontaktow z pcia przeciwna, ktora czepocze adnie rzenskami w nasza strone Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 14:25 aha. to na kultowej (wtedy tak sie nie mowilo) kasecie bylo. Ten zmyslowy szept z lafstory w tle : ... Porady sercowe ... glos ma kolega kierownik ... ;o) Wlasnie brak 60-tki , a nie zadnego teleranka, byl w moim domu sygnalem o poczatku stanu wojennego. Bo 60-tke wlaczalo sie wtedy , prawie jak Wiadomosci, czy inny Komentarz Wydarzen Tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 14:37 to tak jak u mnie! nie ogladalo sie tv z definicji wogole (nie do wyobrazenia teraz, no nie?) kiedys 60tka byla rano a kiedys wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 14:45 jak to nie do pomyslenia. Ja nie mam. Bo nadal klamie, taka jej owaka. Tumani i przestrazsa i wpedza w nalog. O. Ale jej powiedzialem, tek brzydkiej telewizorni. Odwaznie i bezkompromisowo. I oryginalnie. Tak,jak lubie. A gdy "60" szla wieczorem, to mnie na £onie Ojczyzny nie bylo. Dopiero na czas Burzy & Naporu wrocilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 14:50 tyz nie mam. koty zaluja, bo grzac sie nie mozna a pamietasz jak kolega Kerownik siedzial pod stolem w stoczni jak KaKaPe obradowalo i nadawal? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 14:55 E-e, nie pamietam. Ale pamietam, jak przejrzal na oczy i napietnowal okres miniony, nie zapominajac sprawiedliwie dodac, ze byly tez niezaprzeczalne, wicie-rozumicie, osiagniecia. To sie chyba z czasem zaczelo nazywac "Dyrekcja Cyrku w budowie". Aha, i "Pamietnik znaleziony w taczce" tez pamietam. Miodzio. Jak sobie sprawie kota, to chyba bedzie trzeba kupic tez telewizor, tak ? Czy raczej grzac go wlasnym lonem (za przeproszeniem) ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 14:57 kominek wzglednie piecyk musisz takiemu kotu zabezpieczyc inaczej nie odzyskasz koldry i poduszki Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:01 Jesli sprawie kominek, to bedzie musial byc wielki ,jak w sredniowiecznych zamczyskach. Bo inaczej zanosi sie na walke o dostep do kominka. Baloo, Pani Baloonowa, trzy Szakale i kocisko. Sodomagomora. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 15:04 na srodku komnaty z dookolnym dostepem i okapem plaszczatym dla kota kot nie bedzie sie pospolitowal na podlodze z tluszcza ludzka Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:10 To , ze kotu naleza sie szczegolne wzgledy, to nie podlega dyskusji. Wyplaszczenie musi byc. Ale okragly kominek nie jest dobrym pomyslem, bo dostep do niego staje zbyt demokratyczny. Prawdziwa Patriarchalna Rodzina ma kominek usytuowany tak, aby na honorowym miejscu na wprost stal fotel Gospodarza, Pana i Wladcy, obok fotele dla Pani Domu i ewentualnego goscia, a miejscowki dla dzieci po bokach ;oDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 15:14 i tylko Pan Domu moze posladki swe patriarchalne grzac stajac tylem do ognia toczac wladczo okiem po salonie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:24 Nienie. Pan i Wladca grzeje to i owo w fotelu bujanym lub przepastnym ;o) W pozycji tej mozna z powodzeniem snuc kombatanckie wspomnienia i udzielac zyciowych porad reszcie rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:29 aha. i zadba, zeby szklaneczka byla szklaneczka szkockiej a nie szklaneczka po szkockiej. I wyrazi podziw w odpowiednim momencie, i zasmieje sie z udanej puenty. Widze, ze kminisz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:33 aha. Zwizualizowalem, ze piszac to, skromnie spuscilas oczeta. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 15:37 i cofnelam sie krok do tylu znam swoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:39 To ja postapie krok do przodu. O czacze nie pytam, bo od pewnegoczasu nie uchodzi , ale moze Tango ? Tango z woda w ustach ... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 15:41 jak to przyjemnie, kiedy jama nie jest pusta Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 16:02 e, nie, tego dzwieku nie da sie podrobic ale wladczo to tango prowadzisz Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 16:07 Tak uwazasz ? To mile z Twojej strony. Niestety , powoli bede prowadzil w strone drzwi. Nie tych wejsciowych, a wrecz przeciwnie ;o) Co do rzeczonego dzwieku, to przyznam sie ze wstydem, ze wykpilem sie tania, konwencjonalna i wyswiechtana onomatopeja. Nie znalazlem nic innego, ani na, ani pod oredziem. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 16:12 S£it. Machanie roza trzymana w zebach jest s£it. Wszystko sie kolysze razem z nia , wlasnie zwizualizowalem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 16:16 to taka inspiracja na przetrwanie (jakos) weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Cudownie! 26.09.03, 15:09 albo ja jestem już taka stara,albo wy jesteście młodzi,bo ja np.też oglądałam"ZA chwilę dalszy ciąg programu".Tak więc,nie macie się czym martwić... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:04 ja też nie chcem ciurkać, ale muszem, bo i tak idzie mi to tempem ślimaka :(( Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:06 E. To znaczy , ze i tak mozesz sobie odpuscic ciurka. Sprowokuj go do pytania o czacze. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:08 a ja muszę oficjalnie pogratulowac lidze ochrony przyrody za to, że istnieją tyle ile istnieją i zupelnie nie mam pomyslu w jakie to ubrać słowa :( Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:13 ups ;o) kfiprokfo zaszlo ;o) Myslalem, zetu chcialas dac upust swej wdziecznosci za to, ze istnieje. Ale w sumie, czemu nie ? Wiesz, jak bysie ucieszli? Znaczy,tak mysle. Taki ja, natenprzyklad, to ucieszylbym sie na ich miejscu bedac. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:15 zebym to ja sie podpisywala pod tym, to by uszlo, ale falszerstwa dokonac winnam, wiec nie bardzo uchodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:18 E, no to jak nie Ty bedziesz pod tym podpisana, to dopiero mozesz sobie pouzywac. ;o) O. tojest ciekawy temat na watek : Laurka, najlepiej wierszykowana, dla LOP-u (ile to oni juz lat istnieja, bajde£ej ?) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:20 ja to dostawalam w szkole w rocznice LOPu zakladke do ksiazki z jakims gatunkiem chronionym ... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:21 a ja to dostalem od nich tylko legitymacje z rubryczkami, ile im mam wplacac. Zgubilem ja i nie wiem, ile mi wisza, nosz... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:27 aha. czyli rowna 75-ta rocznica. Dzieki. No to do pior, drodzy Plazowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:42 Na początek trochę histori...kto,gdzie,kiedy i dlaczego(był jakiś ważny powód?) potem co zrobili(uratowali kaczkę,krokusa przed zdeptaniem,tabliczki chroń źeleń boś nie jeleń...no wiesz jakieś dane statystyczne ale ogólne bez liczb) Wyróżnić pracowników społecznych zaangażowanie...takietam...(można po nazwiskach) I teraz tzw. tadam..czyli - właśnie dziś mija 75 lat tej owocnej działalności... (zauważ owocnej-to przyroda).Dziękujemy LOPowi za to ,że troszczył się za nas (bezmyślną depczącą trawniki hołotę) o piękno i bogactwo przyrody (matki naszej natury- jak chcesz żeby było patetycznie) uratował...ileś tam gatunków ssaków,gadów i innych pelzających i gryzących.Wiezrymy,że dlasza troska LOPu pozwoli cieszyć się nam pięknem i bogacwem( braćmi naszymi mniejszymi) i kasztanami - których w EU podobno nie ma. Ps.Przepraszam ale osobisty ciurek nie pozwala mi na rozwinięcie tematu Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:51 O. O tych kasztanach koniecznie. Ze teraz najlepsze sa na Placu na Rozdrozu, albo na Placu Narutowicza. Dzieki Lidze naszej kochanej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:55 aha, i coś o Żubrach,albo od razu pzrejdzcie do żubrówki Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:58 aha. to LOP-owskie logo bardzo inspirujace jest. Zwlaszcza, gdy sie zmiesza z prawdziwym polskim sokiem z biouprawnych polskich jablek. Bo LOP popiera tez ekorolnictwo, nie wiem, czy wiesz ? Te swieza wiedza wynioslem wlasnie z ich strony www. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:10 a orzeł bielik? czy LOP siedział w temacie,zanczy czy pomagał w wysiadywaniu jaj w/w Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:12 Nie wiem, ale chyba nie mogl nie wysiadywac, skoro jest Prawdziwym Polskim Lopem. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:27 nioszka napisała: > Baloo, od 1928r. yhy, piszą mi tu, że 75 lecie świętują :) na razie zaczęłam od gratulacji, na końcu mam juz podziekowanie za zaproszenie i przeprosiny za nieobecnosć, trzeba mi ich jeszcze w środku pomiziać :) szukam w przeszłości, ale jakos nie widzę tam specjalnego natchnienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:32 No, ze ogolnie zasluzeni sa, ze zywia i bronia pszyrody ojczystej, ze dziatwie kaganiec zakladaja. I ze prekursorska ich mac jest, przed Zielonymi, Grinpisami i innymi zwolennikami biodajwersiti. Przy okazji wspomnij o tych kilku zlotych, co mi wisza ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:39 Aha, jest jeszcze jeden trick, stosowany przypisaniu siwi i listow motywacyjnych ;o) Wejdz na ich strone www : www.lop.org.pl/ Na pewno wypisali sobie jakas laurke.P rzepisz to swoimi slowami . Na pewno sie uciesza ;o) Ale gupi rym i tak bylby najlepsiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:53 i od razu powalajacy njus: Za swoje zasługi Liga Ochrony Przyrody została odznaczona Krzyżem "Polonia Restituta". Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:41 i koniecznie o parkach narodowych! LOP i parki to jak Marks i Engels Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:49 aha. Mowimy Parki a myslimy Lenin (tfu, LOP, znaczy sie) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:41 Liga broni, Liga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:48 i wplec historie o Boleslawie siedzacym pod debem Bartek, ktorego (Bartka) po wiekach ratowala LOP (fuj) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:52 nienio, spada mi kondycja, dawniej takie liściki załatwiało sie w kwadrans. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:55 wpadnij do Misiani na koniak, bo napewno dzis serwuje i pokrzep sie. Moze lepiej jarzebiakiem, jakos to blizsze LOP niz koniak Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:02 Silver, ale masz fajoska sygnaturke ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:24 Sama skomponowalas czy cytujesz ? Bo to bardzo piekne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:26 cytuję ;) jak to przepisywałam tydzień temu to też nie mogłam wyjść z zachwytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:27 Mmmmmm, zamrucze na wdechu.... Czy caly tekst jest taki ? Troche Ci zawiszczam dostepu do takich perel. Jesli masz wiecej, to sie podziel. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:31 autor ma zacięcie literackie :) poszukam jeszcze w wordowskiej prehistorii, na razie odnalazłam środek listu do lopu: ... Wasza praca jest nadal potrzebna. Będzie ona przydatna także w przyszłości, bo wzrastające drzewo wymaga pielęgnacji, aby nie uschnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:32 uuuch, mocne. To dopisz cos o puszczach dziewiczych, gdzie reka ludzka jeszcze nie postawila nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:35 yhy, ja też :) Ale teraz to bardziej juz głodna jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:37 O. Wiedzialem, ze kazdy watek musi w koncu zejsc na kulinaria, zwlaszcza po poludniu. Tez bym cos przekasil. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:41 A u mnie, jak zwykle - niespodzianka ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:44 ze co ? ze do mnie rozmawiasz ? Nie, na pewno nic niemieckiego ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:49 w porzadnym poznanskim domu raz w tyg jest eintopf, czyli wszystko z tygodnia all ciugezer w jednym garze. Zupa znaczy sie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:51 anie, to u nas nikogo z Poznania w rodzinie nie ma, znaczy sie. ale fajny zwyczaj, nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:52 aha ewentualnie z bardziej stałych pokarmów bigos na winie co sie nawinie to będzie(to w śląskim domu) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:57 Oooooo Bigoooos.... wlasnie zbliza sie pora bigosow. mmmmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:59 Enieno, jesli koniak jest robiony z konikow polskich zwanych tarpanami, to jak najbardziej sie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:07 z Popielna na Wojtusia koniak mruga cyt opowiem ci bajeczke, bajka bedzie dluga lalala Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:16 e.silver napisała: > a ja muszę oficjalnie pogratulowac lidze ochrony przyrody za to, że istnieją > tyle ile istnieją i zupelnie nie mam pomyslu w jakie to ubrać słowa :( ja bym nie ubierała.W końcu należy żyć zgodnie z naturą ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:09 aha... przednia myśl... tylko mój ciurek nie daje się tak łatwo sprowokować, i oboawiam sie, że próby sprowokowania go do rzeczonego pytania zaskutkują raczej udzieleniem mi przez niego (nie)właściwej odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:11 Znaczy Twoj ciur nie jest dzentelmenem bynajmniej. Jest on bynajmniej str^ym brednym babiszonem, albo postkomunistom z punktami za pochodzenie moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:23 a cototonie, choć pci pięknej jest niewątpliwie... ale moja terminowość inaczej to problemy dla mojej ciura, a to może skutkować pójściem w ślady eMa (chociaż u niego to zdaje sie z dokładnie odwrotnej pszyczyny było) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:28 Znaczy Em wylecial, bo pracowal za szybko ? Noszwmorde ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:31 nene, bo chciał 2 sroki za ogon chwycić, i koniec końców zniczem pozostał... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:34 aha. to typowa cecha srok jest. Gdy wystepuja parami, to na wyciagnietej przyjaznie dloni guano zazwyczaj tylko zostawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:36 aha, tyle że eM chyba z ornitologii cienki jest... albo musi wszystkiego doświadczyć empirycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:40 a nie, bo to ptactwo od macania to potrafi czasem zlote jajko zniesc. A sroka ni chu chu. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:08 Ejno. Pierans. Rozmawiamy do Ciebie. Wymieklas ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:11 jezdem przeciez gryps nadalam o 14:10 Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Czy moglby ktos 26.09.03, 14:12 Tak ... Ciur ma to do siebie, ze czasem puszcza :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:19 pierans napisała: > teraz was zaciurkowalo nasmierc? E-e. Odpowiadalem na trzy posty, w tym na Twoj . I jeszcze gupi serwer mnie sabotuje i bojkotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:23 to przyrodzony stan serwera - gupota ciagniemy dalej 60 minut? to odp wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:36 e-e. w gorze watku jest zagajenie o 60 minutach na godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:24 ja np nie moge, ale probuje to ignorowac. te niemoc. zwlaszcza ze przecznice dalej siedza Miltonia z eMem pija i lulki pala. gdyby nie to ze od moich umiejetnosci dodawania zaleza losy kraju (no, rozmarzylam sie nieco) to bym tam zeszla do inch juz Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:30 A nie mozesz ich przytulic do£ona swojego kompa. Jeszcze raz pozegnalisbysmy sie z Emem. Tosz to nieobyczajne jest tak pozegnbac sie raz i zniknac. Powtorz mu to, jakgo spotkasz przy lulkach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:06 znaczy musielibyscie wpierw pozegnac sie z mooim ciurem, ktory chuba nie czuje czaczy niestety chwilowo. zwariowal. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:13 Przeslij mu ode mnie Stare Hawajskie Pozdrowienie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:16 schodzę w dół, moze tym razem napotkam setkę(mimo objaśnień Piotra i eMa dalej nie wiem jak to poznam ewentualnie) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:17 yyy czy o klątwa jakas, co jej nie znam? czuje sie nie w biezacej wodzie kąpana. rysuje tabelki na ksztalt krzywej wiezy. reka mi sie trzesie na myszcce Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:21 Poprawna nazwa : hawajski gest na szczescie. Nie bede teraz pisal co to jest, tylko noca przyjde, jak oxy na brzemienna i wkleje piekne opowiadanko ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:26 Nie zebym sie droczyl, tylko to opowiadanko, otrzymane kiedys droga spamowa, trzymam w swoim biurku w Peterburku, czyli w Szakalowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:29 nie no Baloo dzisiaj zrzucasz jarzmo ciurka jak widzę, wszędzie Cie pełno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:31 E-e. Jestmni epelno tylko tutaj. Gdzie indziej jest mnie pusto albo jest mnie tylko sladowo. A ciurek zostal sam ze swoja czacza. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:34 yhy im wiecej ciebie na plaży tym mniej wszędzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:35 aha, mimo , iz przybywam zazwyczaj w trzech osobach ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:35 innymi slowy baloo utrzymuje stan skupienia Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:40 raczej stopien zasilania staram sie podtrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:36 aleale. my tu sobie gadu gadu, dochodzi czwarta, a Emusi nie ma. Chyba porwaly ja te, ze uzyje metaforyki silwerowego kolegi, wichry namietnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:40 klasyczne ląfry polekcyjne nawet nam go nie przedstawila, no! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:43 pierans napisała: > klasyczne ląfry polekcyjne > nawet nam go nie przedstawila, no! No wlasnie. Ani nawet nie opisala. Nic o nim nie wiemy, ani o jego rodzinie, Nic. Tak sie nie robi w porzadnym katolickim domu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:47 czy uczy sie dobrze czy odprowadzi ja do domu o 22:00 cos tu jest nie tak, węszę Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:50 O ktorej ???!!! Chyba zartujesz ? Gora o 19.30 , no 20.00. Przeciez my go w ogole nie znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:51 yhy. każda porządna dziewczyna już o ósmej jest w łóżku. żeby o dziesiątej mogła być w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:53 aha. zagadam cos na inny temat aby pokryc zaklopotanie. (Misianiu, przeciez ona jest jeszcze dzieckiem, jeszcze podkolanowki i te rzeczy, a ty tu takie sprosnosci opowiadasz) ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:55 yhyhy, ogólna to mądrość babuni jest, może faktycznie jeszcze nie czas Emulsji mądrości prawić? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:59 No totez wlasnie mowie, ze nie czas. I tak juz pyskata sie zrobila i jakas taka chutliwa w tych swoich postach bywa, calkiem jak niedziecko ;o) Trzeba bedzie jej troche przykrecic srube, bo sie calkiem rozwydrzy i na zmarnowanie pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:07 na rekolekcje zenskie wyslac na weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:10 albo do szkoly z internatem (i bez internetu), prowadzonej przez siostry zakonne. Na poczatek - na wycieczke. W koncu nie jestesmy jakimis potworami, wystarczy ja tyko troche postraszyc ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:18 o. kojarzy mi się imię Abigail ale nie wiem, czy dobrze mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:20 Byl taki wegierski film ca 1 polowa lat 80, o dziewczeciu oddanym przez srogiego ojca na pensje (bpa M), prowadzona twarda reka przez Siostre Przelozona. A potem sie okazalo, ze jest Tajemnica w postaci Abigail i w ogole wszystko bylo dla dobra dziewczecia. Wszystkie panienki podowczas chcialy byc oddane na pensje (gupota podlotkowa nie zna granic). Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:30 aha. To dzieki za przypis. Ja zas z opowiadan kolezanki znam slynny zaklad dla dziewczat w Szymanowie. Cos na pograniczu klasztoru i poprawczaka. Brrrrr... I z tym brrr na ustach udam sie do brrryczki, ktora tez zaraz zrobi brrrr... papatki i miziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:00 no i butow pewnie nie zdejmie i parkiety trzeba bedzie pastowac i froterowac... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:04 Moze lepiej, zeby nie zdejmowal. Bo ta dzisiejsza mlodz nastoletnia to roznie zhigiena stoi. To juz wole pastowac podloge ... Albo lepiej - zlecimy to Emusi, w koncu to jej chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:10 pewnie, ze emusi, dzieci to tania sila robocza Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:17 Nie przesadzaj, odkad wynaleziono pilot do telewizora, maja znacznie mniej pracy. A kosztuja ciagle tyle samo, albo nawet coraz wiecej . O. Na szczescie mak mi sie rozsypal, popiol z popielnika tez, i zmieszaly sie troche. To sie przynajmniej dziewuszka nie bedzie dzis nudzila. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:21 pamietaj o piasku. Jest nie do przecenienia! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:28 Aha. zadnych przecen. Pelnowartosciowego i pelnocenowego piasku jej syplem jeszcze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:32 jak to ile? standardem jest w trymiga Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:38 aha a Komisja odpowiednia do sprawdzenia będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:38 trojka musi byc osob, wejdziesz w sklad? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:41 moge sprawować duchowy patronat ewentualnie ocenic efekty pracy jutro(w godz. 9-13) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:42 aha i ile z tego bedę miała (konto jakoś pustawe ostatnio...) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:44 no wiesz! satysfakcje pedagogiczna. mlodziez jest naszym wspolnym dobrem Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:43 (i tak to jej nie uratuje przed kazaniem Baloo) poczekamy do poniedzialku, za pierwszym razem mozemy byc lagodniejsi. Chyba, ze kontrolnie sprawdzisz, jak jej idzie Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:45 yhy to moge zrobić ewentualnie to i owo dosypać(z Nienacka) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 22:43 pierans napisała: > jak to ile? standardem jest w trymiga Nieno, nie badzmy okrutni. Niech to zrobi w takim czasie, jaki na to potrzebuje. Tyle, ze kolacja bedzie dopiero po skonczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:40 malutka korekta: to nie kolega, to szef :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:42 A to przepraszam ;o) No oczywiscie, ze szef. Od razu widac, ze szef ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:48 Kłaniam się nisko, dziekując za pomoc i wsparcie, i oddalam się w kierunku autobusu jadącego na zachód :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:56 Cieplutkie papatki i miziaki zatem. Jakbys w £ykend natknela sie na Rigla, to mu tez przekaz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:03 no ale przeciez ratujesz kraj, to mozesz przegapic Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:04 aha teraz musze odpoczac. od tego zaleza losy naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:08 Znaczy odpoczywasz czy pitolisz ? Czy idziesz scigac Ema z Miltonia? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:09 aha wkladam łyzwy pomalu oraz beretke Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:14 Szalika nie zapomnij. (przepraszam, pomylka. Juz sie wprawiam przed rozmowa z Emusia) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 22:45 rigel napisał: > dostałem przekaz od Baloo ;) > dziękuję Prosze. To Pan podpisze jeszcze tu i tu. O. I jeszcze tu. Pińć pińdziesiont sie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 17:17 Piękny wątek Jaka szkoda że w tym czasie ległem pod ciężarem ciurka :( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 17:22 Nie przejmuj sie Piotr, ja mam ciura-giganta i powoli zapominam co to forum, plaża, internet.... aleale... dzięki wielkie za kartkę do żony plażowicza ;) pozdrowienia dla Twoich Pań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 22:47 Piotrze i Riglu. Wiecie co, na miescie wszedzie wisza wielkie reklamy promocyjne. Konkretnie - promocja na Bardzo Tanie Wymufki. Wstydzilibyscie sie takie cos z przeceny pokazywac, ludzie sie patrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy moglby ktos IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 22:49 aha made in china. przez dzieci i wiezniow politycznych. fe. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 22:59 Aha. I od razu po kolorach i fakturze mozna poznac, ze to plastyk zroszony krwia praw czlowieka. W dodatku - totalne bezguscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy moglby ktos IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 23:03 aha i czuc potem i lzami ze skosnych oczu rodzin wielodzietnych. i ze sie do helikoptera marines nie dostali jak miss saigon Odpowiedz Link Zgłoś