Dodaj do ulubionych

Czy moglby ktos

26.09.03, 13:59
porozmawiac ze mna?
nie chce mi sie wykonywac czynnosci sluzbowych zgodnych z zakresem obowiazkow
Obserwuj wątek
    • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:03
      Nosz wlasnie weszlem na Plaze, zeby stworzyc watek o podobnej tresci.
      Bo mie tez to co robie w ramach obowiazkow pelnionej funkcji juz mierzi.

Pitolimy ? Dowolnie czy jakis waszki temat ? (o, wlasnie - w zeszly piatek
      Aniela nie zapodala waszkiego tematu, dodam z nagana w klawiszach)
      • pierans Cudownie! 26.09.03, 14:10
        pitolmy albo waszki temat, 'agall

ostatnio wzruszylam sie tym, ze ktos zalozyl watek wspominkowy nt :Za chwile
        dalszy ciag programu" Manna i Materny.
        Poczulam sie, eee, troche w wieku srednim, jesli juz wspomina sie takie rzeczy.
        • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 14:16
          Ech. Ja to jeszcze bardziej sredniowieczny sie poczulem, gdy znalazlem gdzies
          watek (plazowy), w ktorym ludzie wspominaja z lezka w oku "Powtorke z
          rozrywki". Ale o "60 minutach na godzine", czyli o prawdziwym zrodle, nikt sie
          nie zajaknal. Nikt nie pamieta ? nie wierze,kurde. Przynajmniej czterech
          staruchow jest tu starszych ode mnie
          • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 14:19
            ja pamietam
            sluchalam do poduszki -
            kolega Kerownik i jego Kacik Porad - np jak sie osmielic do kontaktow z pcia
            przeciwna, ktora czepocze adnie rzenskami w nasza strone
            • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 14:25
              aha. to na kultowej (wtedy tak sie nie mowilo) kasecie bylo. Ten zmyslowy szept
              z lafstory w tle : ... Porady sercowe ... glos ma kolega kierownik ... ;o)

Wlasnie brak 60-tki , a nie zadnego teleranka, byl w moim domu sygnalem o
              poczatku stanu wojennego. Bo 60-tke wlaczalo sie wtedy , prawie jak Wiadomosci,
              czy inny Komentarz Wydarzen Tygodnia.
              • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 14:37
                to tak jak u mnie!
                nie ogladalo sie tv z definicji wogole (nie do wyobrazenia teraz, no nie?)
                kiedys 60tka byla rano a kiedys wieczorem
                • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 14:45
                  jak to nie do pomyslenia. Ja nie mam. Bo nadal klamie, taka jej owaka. Tumani i
                  przestrazsa i wpedza w nalog. O. Ale jej powiedzialem, tek brzydkiej
                  telewizorni. Odwaznie i bezkompromisowo. I oryginalnie. Tak,jak lubie.
                  A gdy "60" szla wieczorem, to mnie na £onie Ojczyzny nie bylo. Dopiero na czas
                  Burzy & Naporu wrocilismy.
                  • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 14:50
                    tyz nie mam. koty zaluja, bo grzac sie nie mozna

a pamietasz jak kolega Kerownik siedzial pod stolem w stoczni jak KaKaPe
                    obradowalo i nadawal?
                    • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 14:55
                      E-e, nie pamietam. Ale pamietam, jak przejrzal na oczy i napietnowal okres
                      miniony, nie zapominajac sprawiedliwie dodac, ze byly tez niezaprzeczalne,
                      wicie-rozumicie, osiagniecia. To sie chyba z czasem zaczelo nazywac "Dyrekcja
                      Cyrku w budowie". Aha, i "Pamietnik znaleziony w taczce" tez pamietam. Miodzio.

Jak sobie sprawie kota, to chyba bedzie trzeba kupic tez telewizor, tak ? Czy
                      raczej grzac go wlasnym lonem (za przeproszeniem) ?
                      • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 14:57
                        kominek wzglednie piecyk musisz takiemu kotu zabezpieczyc
                        inaczej nie odzyskasz koldry i poduszki
                        • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:01
                          Jesli sprawie kominek, to bedzie musial byc wielki ,jak w sredniowiecznych
                          zamczyskach. Bo inaczej zanosi sie na walke o dostep do kominka. Baloo, Pani
                          Baloonowa, trzy Szakale i kocisko. Sodomagomora.
                          • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 15:04
                            na srodku komnaty z dookolnym dostepem i okapem plaszczatym dla kota
                            kot nie bedzie sie pospolitowal na podlodze z tluszcza ludzka
                            • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:10
                              To , ze kotu naleza sie szczegolne wzgledy, to nie podlega dyskusji.
                              Wyplaszczenie musi byc.

Ale okragly kominek nie jest dobrym pomyslem, bo dostep do niego staje zbyt
                              demokratyczny. Prawdziwa Patriarchalna Rodzina ma kominek usytuowany tak, aby
                              na honorowym miejscu na wprost stal fotel Gospodarza, Pana i Wladcy, obok
                              fotele dla Pani Domu i ewentualnego goscia, a miejscowki dla dzieci po bokach

;oDDD
                              • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 15:14
                                i tylko Pan Domu moze posladki swe patriarchalne grzac stajac tylem do ognia
                                toczac wladczo okiem po salonie
                                • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:24
                                  Nienie. Pan i Wladca grzeje to i owo w fotelu bujanym lub przepastnym ;o)
                                  W pozycji tej mozna z powodzeniem snuc kombatanckie wspomnienia i udzielac
                                  zyciowych porad reszcie rodziny.
                                  • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 15:25
                                    i zawsze ktos troskliwie pledem okryje?
                                    • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:29
                                      aha. i zadba, zeby szklaneczka byla szklaneczka szkockiej a nie szklaneczka po
                                      szkockiej. I wyrazi podziw w odpowiednim momencie, i zasmieje sie z udanej
                                      puenty. Widze, ze kminisz ;o)
                                      • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 15:31
                                        wprawa czyni miszcza
                                        • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:33
                                          aha. Zwizualizowalem, ze piszac to, skromnie spuscilas oczeta.
                                          • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 15:37
                                            i cofnelam sie krok do tylu
                                            znam swoje miejsce
                                            • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:39
                                              To ja postapie krok do przodu.
                                              O czacze nie pytam, bo od pewnegoczasu nie uchodzi , ale moze Tango ? Tango z
                                              woda w ustach ...
                                              • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 15:41
                                                jak to przyjemnie, kiedy jama nie jest pusta
                                                • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 15:48
                                                  ...

(chlup chlup chlup)
                                                  • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 16:02
                                                    e, nie, tego dzwieku nie da sie podrobic

ale wladczo to tango prowadzisz
                                                  • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 16:07
                                                    Tak uwazasz ? To mile z Twojej strony. Niestety , powoli bede prowadzil w
                                                    strone drzwi. Nie tych wejsciowych, a wrecz przeciwnie ;o)

Co do rzeczonego dzwieku, to przyznam sie ze wstydem, ze wykpilem sie tania,
                                                    konwencjonalna i wyswiechtana onomatopeja. Nie znalazlem nic innego, ani na,
                                                    ani pod oredziem.
                                                  • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 16:08
                                                    to pomacham ci rozia roziowa na papatki
                                                  • baloo1 Re: Cudownie! 26.09.03, 16:12
                                                    S£it. Machanie roza trzymana w zebach jest s£it. Wszystko sie kolysze razem z
                                                    nia , wlasnie zwizualizowalem ;o)
                                                  • pierans Re: Cudownie! 26.09.03, 16:16
                                                    to taka inspiracja na przetrwanie (jakos) weekendu
        • kwiat_paproci Re: Cudownie! 26.09.03, 15:09
          albo ja jestem już taka stara,albo wy jesteście młodzi,bo ja np.też
          oglądałam"ZA chwilę dalszy ciąg programu".Tak więc,nie macie się czym martwić...
    • czarnajagoda Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:04
      ja też nie chcem ciurkać, ale muszem, bo i tak idzie mi to tempem ślimaka :((
      • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:06
        E. To znaczy , ze i tak mozesz sobie odpuscic ciurka. Sprowokuj go do pytania o
        czacze.
        • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:08
          a ja muszę oficjalnie pogratulowac lidze ochrony przyrody za to, że istnieją
          tyle ile istnieją i zupelnie nie mam pomyslu w jakie to ubrać słowa :(
          • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:09
            Napisz limeryk. Albo jakis gupi rym.
            • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:10
              oficjalnie?? ;)
              • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:13
                ups ;o) kfiprokfo zaszlo ;o)

Myslalem, zetu chcialas dac upust swej wdziecznosci za to, ze istnieje.

Ale w sumie, czemu nie ? Wiesz, jak bysie ucieszli? Znaczy,tak mysle. Taki ja,
                natenprzyklad, to ucieszylbym sie na ich miejscu bedac.
                ;oD
                • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:15
                  zebym to ja sie podpisywala pod tym, to by uszlo, ale falszerstwa dokonac
                  winnam, wiec nie bardzo uchodzi ;)
                  • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:16
                    no brzmi ciekawie i tajemniczo
                  • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:18
                    E, no to jak nie Ty bedziesz pod tym podpisana, to dopiero mozesz sobie
                    pouzywac.
                    ;o)

O. tojest ciekawy temat na watek : Laurka, najlepiej wierszykowana, dla LOP-u
                    (ile to oni juz lat istnieja, bajde£ej ?)
                    • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:20
                      ja to dostawalam w szkole w rocznice LOPu zakladke do ksiazki z jakims
                      gatunkiem chronionym ...
                      • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:21
                        a ja to dostalem od nich tylko legitymacje z rubryczkami, ile im mam wplacac.
                        Zgubilem ja i nie wiem, ile mi wisza, nosz...
                        • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:22
                          Baloo, od 1928r.
                          • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:24
                            toz to stare pierniki!
                          • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:27
                            aha. czyli rowna 75-ta rocznica. Dzieki. No to do pior, drodzy Plazowicze.
                            • basia Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:42
                              Na początek trochę histori...kto,gdzie,kiedy i dlaczego(był jakiś ważny powód?)
                              potem co zrobili(uratowali kaczkę,krokusa przed zdeptaniem,tabliczki chroń
                              źeleń boś nie jeleń...no wiesz jakieś dane statystyczne ale ogólne bez liczb)
                              Wyróżnić pracowników społecznych zaangażowanie...takietam...(można po
                              nazwiskach)
                              I teraz tzw. tadam..czyli - właśnie dziś mija 75 lat tej owocnej działalności...
                              (zauważ owocnej-to przyroda).Dziękujemy LOPowi za to ,że troszczył się za nas
                              (bezmyślną depczącą trawniki hołotę) o piękno i bogactwo przyrody (matki naszej
                              natury- jak chcesz żeby było patetycznie) uratował...ileś tam gatunków
                              ssaków,gadów i innych pelzających i gryzących.Wiezrymy,że dlasza troska LOPu
                              pozwoli cieszyć się nam pięknem i bogacwem( braćmi naszymi mniejszymi) i
                              kasztanami - których w EU podobno nie ma.

Ps.Przepraszam ale osobisty ciurek nie pozwala mi na rozwinięcie tematu
                              • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:51
                                O. O tych kasztanach koniecznie. Ze teraz najlepsze sa na Placu na Rozdrozu,
                                albo na Placu Narutowicza. Dzieki Lidze naszej kochanej.
                                • basia Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:55
                                  aha, i coś o Żubrach,albo od razu pzrejdzcie do żubrówki
                                  • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:58
                                    aha. to LOP-owskie logo bardzo inspirujace jest. Zwlaszcza, gdy sie zmiesza z
                                    prawdziwym polskim sokiem z biouprawnych polskich jablek. Bo LOP popiera tez
                                    ekorolnictwo, nie wiem, czy wiesz ? Te swieza wiedza wynioslem wlasnie z ich
                                    strony www.
                                    • basia Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:10
                                      a orzeł bielik? czy LOP siedział w temacie,zanczy czy pomagał w wysiadywaniu
                                      jaj w/w
                                      • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:12
                                        Nie wiem, ale chyba nie mogl nie wysiadywac, skoro jest Prawdziwym Polskim
                                        Lopem.
                          • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:27
                            nioszka napisała:

> Baloo, od 1928r.

yhy, piszą mi tu, że 75 lecie świętują :) na razie zaczęłam od gratulacji, na
                            końcu mam juz podziekowanie za zaproszenie i przeprosiny za nieobecnosć, trzeba
                            mi ich jeszcze w środku pomiziać :)
                            szukam w przeszłości, ale jakos nie widzę tam specjalnego natchnienia ;)
                            • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:32
                              No, ze ogolnie zasluzeni sa, ze zywia i bronia pszyrody ojczystej, ze dziatwie
                              kaganiec zakladaja. I ze prekursorska ich mac jest, przed Zielonymi, Grinpisami
                              i innymi zwolennikami biodajwersiti.

Przy okazji wspomnij o tych kilku zlotych, co mi wisza ;o)
                              • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:39
                                Aha, jest jeszcze jeden trick, stosowany przypisaniu siwi i listow
                                motywacyjnych ;o)
                                Wejdz na ich strone www :
                                www.lop.org.pl/
                                Na pewno wypisali sobie jakas laurke.P rzepisz to swoimi slowami . Na pewno sie
                                uciesza ;o)

Ale gupi rym i tak bylby najlepsiejszy.
                                • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:43
                                  spryciulek z Ciebie Baloo :))
                                  • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:53
                                    i od razu powalajacy njus:
                                    Za swoje zasługi Liga Ochrony Przyrody została odznaczona Krzyżem "Polonia
                                    Restituta".
                              • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:41
                                i koniecznie o parkach narodowych!
                                LOP i parki to jak Marks i Engels
                                • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:49
                                  aha. Mowimy Parki a myslimy Lenin (tfu, LOP, znaczy sie)
                              • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:41
                                Liga broni, Liga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi!
                                • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:48
                                  i wplec historie o Boleslawie siedzacym pod debem Bartek, ktorego (Bartka) po
                                  wiekach ratowala LOP (fuj)
                                  • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:52
                                    nienio, spada mi kondycja, dawniej takie liściki załatwiało sie w kwadrans.
                                    • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:55
                                      wpadnij do Misiani na koniak, bo napewno dzis serwuje i pokrzep sie.
                                      Moze lepiej jarzebiakiem, jakos to blizsze LOP niz koniak
                                      • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:59
                                        ups. dzieki za przypomnienie :)
                                        • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:02
                                          Silver, ale masz fajoska sygnaturke ;oD
                                          • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:22
                                            wiedziałam, że Ci sie spodoba :))
                                            • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:24
                                              Sama skomponowalas czy cytujesz ? Bo to bardzo piekne jest.
                                              • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:26
                                                cytuję ;) jak to przepisywałam tydzień temu to też nie mogłam wyjść z
                                                zachwytu :)
                                                • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:27
                                                  Mmmmmm, zamrucze na wdechu.... Czy caly tekst jest taki ? Troche Ci zawiszczam
                                                  dostepu do takich perel. Jesli masz wiecej, to sie podziel.
                                                  • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:31
                                                    autor ma zacięcie literackie :)
                                                    poszukam jeszcze w wordowskiej prehistorii, na razie odnalazłam środek listu do
                                                    lopu:

... Wasza praca jest nadal potrzebna. Będzie ona przydatna także w przyszłości,
                                                    bo wzrastające drzewo wymaga pielęgnacji, aby nie uschnąć.
                                                  • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:32
                                                    uuuch, mocne. To dopisz cos o puszczach dziewiczych, gdzie reka ludzka jeszcze
                                                    nie postawila nogi.
                                                  • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:32
                                                    piekne!
                                                    wzruszylam sie
                                                  • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:35
                                                    yhy, ja też :)
                                                    Ale teraz to bardziej juz głodna jestem :)
                                                  • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:37
                                                    O. Wiedzialem, ze kazdy watek musi w koncu zejsc na kulinaria, zwlaszcza po
                                                    poludniu. Tez bym cos przekasil.
                                                  • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:39
                                                    ha, w domku tarta gotowa czeka :)
                                                  • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:41
                                                    A u mnie, jak zwykle - niespodzianka ;o)
                                                  • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:42
                                                    eintopf?
                                                  • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:44
                                                    ze co ? ze do mnie rozmawiasz ? Nie, na pewno nic niemieckiego
                                                    ;oD
                                                  • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:49
                                                    w porzadnym poznanskim domu raz w tyg jest eintopf, czyli wszystko z tygodnia
                                                    all ciugezer w jednym garze.
                                                    Zupa znaczy sie
                                                  • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:51
                                                    anie, to u nas nikogo z Poznania w rodzinie nie ma, znaczy sie. ale fajny
                                                    zwyczaj, nie powiem.
                                                  • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:52
                                                    aha ewentualnie z bardziej stałych pokarmów bigos na winie
                                                    co sie nawinie to będzie(to w śląskim domu)
                                                  • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:57
                                                    Oooooo Bigoooos.... wlasnie zbliza sie pora bigosow. mmmmmmm.....
                                      • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:59
                                        Enieno, jesli koniak jest robiony z konikow polskich zwanych tarpanami, to jak
                                        najbardziej sie nadaje.
                                        • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:07
                                          z Popielna na Wojtusia koniak mruga
                                          cyt opowiem ci bajeczke, bajka bedzie dluga
                                          lalala
          • basia Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:16
            e.silver napisała:

> a ja muszę oficjalnie pogratulowac lidze ochrony przyrody za to, że istnieją
            > tyle ile istnieją i zupelnie nie mam pomyslu w jakie to ubrać słowa :(

ja bym nie ubierała.W końcu należy żyć zgodnie z naturą ...;)
        • czarnajagoda Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:09
          aha... przednia myśl... tylko mój ciurek nie daje się tak łatwo sprowokować, i
          oboawiam sie, że próby sprowokowania go do rzeczonego pytania zaskutkują raczej
          udzieleniem mi przez niego (nie)właściwej odpowiedzi...
          • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:11
            Znaczy Twoj ciur nie jest dzentelmenem bynajmniej. Jest on bynajmniej str^ym
            brednym babiszonem, albo postkomunistom z punktami za pochodzenie moze ?
            • czarnajagoda Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:23
              a cototonie, choć pci pięknej jest niewątpliwie... ale moja terminowość inaczej
              to problemy dla mojej ciura, a to może skutkować pójściem w ślady eMa (chociaż u
              niego to zdaje sie z dokładnie odwrotnej pszyczyny było)
              • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:28
                Znaczy Em wylecial, bo pracowal za szybko ?
                Noszwmorde ...
                • czarnajagoda Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:31
                  nene, bo chciał 2 sroki za ogon chwycić, i koniec końców zniczem pozostał...
                  • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:34
                    aha. to typowa cecha srok jest. Gdy wystepuja parami, to na wyciagnietej
                    przyjaznie dloni guano zazwyczaj tylko zostawiaja.
                    • czarnajagoda Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:36
                      aha, tyle że eM chyba z ornitologii cienki jest... albo musi wszystkiego
                      doświadczyć empirycznie...
                      • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:39
                        macac musi dlonia jak wiadomo co
                        • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:40
                          a nie, bo to ptactwo od macania to potrafi czasem zlote jajko zniesc. A sroka
                          ni chu chu.
    • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:08
      Ejno. Pierans.
      Rozmawiamy do Ciebie. Wymieklas ?
      • ka_27 Czy moglby ktos 26.09.03, 14:09
        Ciur przedweekendowy ja dopadl :-P
      • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:11
        jezdem przeciez
        gryps nadalam o 14:10
        • ka_27 Czy moglby ktos 26.09.03, 14:12
          Tak ...
          Ciur ma to do siebie, ze czasem puszcza :-))))
    • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:15
      teraz was zaciurkowalo nasmierc?
      • ka_27 Czy moglby ktos 26.09.03, 14:17
        To jest taki Wochenende-Ciur :-)
      • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:19
        pierans napisała:
        > teraz was zaciurkowalo nasmierc?

E-e. Odpowiadalem na trzy posty, w tym na Twoj . I jeszcze gupi serwer mnie
        sabotuje i bojkotuje.
        • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:23
          to przyrodzony stan serwera - gupota
          ciagniemy dalej 60 minut?
          to odp wyzej
          • basia Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:25
            60 min na post? to przesada
            • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:36
              e-e. w gorze watku jest zagajenie o 60 minutach na godzine.
    • aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:24
      ja np nie moge, ale probuje to ignorowac. te niemoc. zwlaszcza ze przecznice
      dalej siedza Miltonia z eMem pija i lulki pala. gdyby nie to ze od moich
      umiejetnosci dodawania zaleza losy kraju (no, rozmarzylam sie nieco) to bym tam
      zeszla do inch juz
      • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 14:30
        A nie mozesz ich przytulic do£ona swojego kompa. Jeszcze raz pozegnalisbysmy
        sie z Emem. Tosz to nieobyczajne jest tak pozegnbac sie raz i zniknac. Powtorz
        mu to, jakgo spotkasz przy lulkach.
        • aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:06
          znaczy musielibyscie wpierw pozegnac sie z mooim ciurem, ktory chuba nie czuje
          czaczy niestety chwilowo. zwariowal.
          • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:13
            Przeslij mu ode mnie Stare Hawajskie Pozdrowienie
            ;o)
            • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:16
              schodzę w dół, moze tym razem napotkam setkę(mimo objaśnień Piotra i eMa dalej
              nie wiem jak to poznam ewentualnie)
            • aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:17
              yyy czy o klątwa jakas, co jej nie znam? czuje sie nie w biezacej wodzie kąpana.
              rysuje tabelki na ksztalt krzywej wiezy. reka mi sie trzesie na myszcce
              • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:21
                Poprawna nazwa : hawajski gest na szczescie. Nie bede teraz pisal co to jest,
                tylko noca przyjde, jak oxy na brzemienna i wkleje piekne opowiadanko ;o)
                • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:26
                  Nie zebym sie droczyl, tylko to opowiadanko, otrzymane kiedys droga spamowa,
                  trzymam w swoim biurku w Peterburku, czyli w Szakalowie.
                  • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:29
                    nie no Baloo dzisiaj zrzucasz jarzmo ciurka jak widzę, wszędzie Cie pełno :-)
                    • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:31
                      E-e. Jestmni epelno tylko tutaj. Gdzie indziej jest mnie pusto albo jest mnie
                      tylko sladowo. A ciurek zostal sam ze swoja czacza.
                      • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:34
                        yhy im wiecej ciebie na plaży tym mniej wszędzie indziej?
                        • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:35
                          aha, mimo , iz przybywam zazwyczaj w trzech osobach ;o)
                        • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:35
                          innymi slowy baloo utrzymuje stan skupienia
                          • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:36
                            wojciecha?
                          • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:40
                            raczej stopien zasilania staram sie podtrzymac.
    • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:36
      aleale. my tu sobie gadu gadu, dochodzi czwarta, a Emusi nie ma. Chyba porwaly
      ja te, ze uzyje metaforyki silwerowego kolegi, wichry namietnosci.
      • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:40
        klasyczne ląfry polekcyjne
        nawet nam go nie przedstawila, no!
        • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:43
          pierans napisała:
          > klasyczne ląfry polekcyjne
          > nawet nam go nie przedstawila, no!

No wlasnie. Ani nawet nie opisala. Nic o nim nie wiemy, ani o jego rodzinie,
          Nic. Tak sie nie robi w porzadnym katolickim domu.
          • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:47
            czy uczy sie dobrze
            czy odprowadzi ja do domu o 22:00

cos tu jest nie tak, węszę
            • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:50
              O ktorej ???!!!

Chyba zartujesz ? Gora o 19.30 , no 20.00. Przeciez my go w ogole nie znamy.
              • misiania Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:51
                yhy. każda porządna dziewczyna już o ósmej jest w łóżku. żeby o dziesiątej
                mogła być w domu.
                • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:53
                  aha. zagadam cos na inny temat aby pokryc zaklopotanie.
                  (Misianiu, przeciez ona jest jeszcze dzieckiem, jeszcze podkolanowki i te
                  rzeczy, a ty tu takie sprosnosci opowiadasz)
                  ;o)
                  • misiania Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:55
                    yhyhy, ogólna to mądrość babuni jest, może faktycznie jeszcze nie czas Emulsji
                    mądrości prawić?
                    • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:59
                      No totez wlasnie mowie, ze nie czas. I tak juz pyskata sie zrobila i jakas taka
                      chutliwa w tych swoich postach bywa, calkiem jak niedziecko ;o)
                      Trzeba bedzie jej troche przykrecic srube, bo sie calkiem rozwydrzy i na
                      zmarnowanie pojdzie.
                      • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:07
                        na rekolekcje zenskie wyslac na weekend?
                        • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:10
                          albo do szkoly z internatem (i bez internetu), prowadzonej przez siostry
                          zakonne. Na poczatek - na wycieczke. W koncu nie jestesmy jakimis potworami,
                          wystarczy ja tyko troche postraszyc ;o)
                          • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:12
                            pensja biskupa Motulyi
                            • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:14
                              Obawiam sie, ze potrzebuje przypisu.
                              • misiania Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:18
                                o. kojarzy mi się imię Abigail ale nie wiem, czy dobrze mi się kojarzy.
                              • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:20
                                Byl taki wegierski film ca 1 polowa lat 80, o dziewczeciu oddanym przez
                                srogiego ojca na pensje (bpa M), prowadzona twarda reka przez Siostre
                                Przelozona.
                                A potem sie okazalo, ze jest Tajemnica w postaci Abigail i w ogole wszystko
                                bylo dla dobra dziewczecia.
                                Wszystkie panienki podowczas chcialy byc oddane na pensje (gupota podlotkowa
                                nie zna granic).
                                • misiania Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:21
                                  a to dobrze mi się skojarzyło.
                                  • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:30
                                    aha. To dzieki za przypis. Ja zas z opowiadan kolezanki znam slynny zaklad dla
                                    dziewczat w Szymanowie. Cos na pograniczu klasztoru i poprawczaka. Brrrrr...

I z tym brrr na ustach udam sie do brrryczki, ktora tez zaraz zrobi brrrr...
                                    papatki i miziaki.
                                    • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:31
                                      baj i smok
                                      • misiania Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:36
                                        papulce
              • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:00
                no i butow pewnie nie zdejmie i parkiety trzeba bedzie pastowac i froterowac...
                • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:04
                  Moze lepiej, zeby nie zdejmowal. Bo ta dzisiejsza mlodz nastoletnia to roznie
                  zhigiena stoi. To juz wole pastowac podloge ... Albo lepiej - zlecimy to Emusi,
                  w koncu to jej chlopak.
                  • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:10
                    pewnie, ze emusi, dzieci to tania sila robocza
                    • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:17
                      Nie przesadzaj, odkad wynaleziono pilot do telewizora, maja znacznie mniej
                      pracy. A kosztuja ciagle tyle samo, albo nawet coraz wiecej .

O. Na szczescie mak mi sie rozsypal, popiol z popielnika tez, i zmieszaly sie
                      troche. To sie przynajmniej dziewuszka nie bedzie dzis nudzila.
                      • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:21
                        pamietaj o piasku. Jest nie do przecenienia!
                        • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:28
                          Aha. zadnych przecen. Pelnowartosciowego i pelnocenowego piasku jej syplem
                          jeszcze ;o)
                          • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:31
                            a ile czasu jej dajesz na robótkę?
                            • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:32
                              jak to ile? standardem jest w trymiga
                              • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:38
                                aha a Komisja odpowiednia do sprawdzenia będzie?
                                • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:38
                                  trojka musi byc osob, wejdziesz w sklad?
                                  • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:41
                                    moge sprawować duchowy patronat
                                    ewentualnie ocenic efekty pracy jutro(w godz. 9-13)
                                    • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:42
                                      aha i ile z tego bedę miała (konto jakoś pustawe ostatnio...)
                                      • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:44
                                        no wiesz! satysfakcje pedagogiczna.
                                        mlodziez jest naszym wspolnym dobrem
                                    • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:43
                                      (i tak to jej nie uratuje przed kazaniem Baloo)
                                      poczekamy do poniedzialku, za pierwszym razem mozemy byc lagodniejsi.
                                      Chyba, ze kontrolnie sprawdzisz, jak jej idzie
                                      • nioszka Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:45
                                        yhy to moge zrobić
                                        ewentualnie to i owo dosypać(z Nienacka)
                              • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 22:43
                                pierans napisała:
                                > jak to ile? standardem jest w trymiga

Nieno, nie badzmy okrutni. Niech to zrobi w takim czasie, jaki na to
                                potrzebuje. Tyle, ze kolacja bedzie dopiero po skonczeniu
      • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:40
        malutka korekta: to nie kolega, to szef :)
        • misiania Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:41
          ale masz ql&trendy sygnaturkę!
          • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:45
            hehehe, druga ....
        • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:42
          A to przepraszam ;o)
          No oczywiscie, ze szef. Od razu widac, ze szef ;o)
          • e.silver Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:48
            Kłaniam się nisko, dziekując za pomoc i wsparcie, i oddalam się w kierunku
            autobusu jadącego na zachód :)
            • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 15:56
              Cieplutkie papatki i miziaki zatem. Jakbys w £ykend natknela sie na Rigla, to
              mu tez przekaz ;o)
              • aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:01
                o. czyzbym przegapila setke?
                • pierans Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:03
                  no ale przeciez ratujesz kraj, to mozesz przegapic
                  • aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:04
                    aha teraz musze odpoczac. od tego zaleza losy naszego kraju.
                    • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:08
                      Znaczy odpoczywasz czy pitolisz ? Czy idziesz scigac Ema z Miltonia?
                      • aniela Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:09
                        aha wkladam łyzwy pomalu oraz beretke
                        • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 16:14
                          Szalika nie zapomnij.

(przepraszam, pomylka. Juz sie wprawiam przed rozmowa z Emusia)
              • rigel Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 17:21
                dostałem przekaz od Baloo ;)
                dziękuję
                • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 22:45
                  rigel napisał:
                  > dostałem przekaz od Baloo ;)
                  > dziękuję

Prosze. To Pan podpisze jeszcze tu i tu. O. I jeszcze tu. Pińć pińdziesiont sie
                  należy.
    • piotr_c Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 17:17
      Piękny wątek

Jaka szkoda że w tym czasie ległem pod ciężarem ciurka :(
      • rigel Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 17:22
        Nie przejmuj sie Piotr, ja mam ciura-giganta i powoli zapominam co to forum,
        plaża, internet....
        aleale... dzięki wielkie za kartkę do żony plażowicza ;)
        pozdrowienia dla Twoich Pań ;)
        • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 22:47
          Piotrze i Riglu.
          Wiecie co, na miescie wszedzie wisza wielkie reklamy promocyjne. Konkretnie -
          promocja na Bardzo Tanie Wymufki. Wstydzilibyscie sie takie cos z przeceny
          pokazywac, ludzie sie patrza.
          • Gość: aniela Re: Czy moglby ktos IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 22:49
            aha made in china. przez dzieci i wiezniow politycznych. fe.
            • baloo1 Re: Czy moglby ktos 26.09.03, 22:59
              Aha. I od razu po kolorach i fakturze mozna poznac, ze to plastyk zroszony
              krwia praw czlowieka. W dodatku - totalne bezguscie.
              • Gość: aniela Re: Czy moglby ktos IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 23:03
                aha i czuc potem i lzami ze skosnych oczu rodzin wielodzietnych. i ze sie do
                helikoptera marines nie dostali jak miss saigon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka