alterego 12.01.02, 23:49 Tak, tak. Swiat jest maly. Gora z gora sie nie zejdzie, a czlowiek z czlowiekiem... Ale i tak wam nie zdradze jak wyglada, ile ma lat, ani czym sie zajmuje - prozne wasze blagania :-) Powiem wam tylko, ze... warto bylo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woytas Re: Ludzie! Poznalem 12.01.02, 23:51 w sklepie real? :P ja tez chce poznac BASIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ludzie! Poznalem 13.01.02, 09:01 Nie goraczkuj sie tak. Jest takie powidzenie "czy chcesz poznac basie?". Nie zaleznie od odpowiedzi (zadawanej przez osobnikow odzianych zazwyczaj w paski) chwile potem adresatowi pytania zadany zostaje cios "z baski", czyli z glowki, ew. z byka. Widocznie chlopakowi tak sie spodobalo, ze az nam o tym pisze. Biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Ludzie! Poznalem 13.01.02, 13:16 "Basia!" jest dowodem, ze istniejecie naprawde. Ciekawe tylko,czy wszyscy? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: Ludzie! Poznalem IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:19 Ja do 3 lutego jestem tylko Wielkano...tzn. wirtualnym kangurem. A późnie będe pojawiać się w Hicie, Realu, Makro. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Ludzie! Poznalem 13.01.02, 14:18 alterego napisał(a): > "Basia!" jest dowodem, ze istniejecie naprawde. Ciekawe tylko,czy wszyscy? > :-D A gdzieżby tam. Ja jestem tylko wytworem czyjejś wyobraźni, nota bene nienajwyższej próby: zrzędliwy, melancholijny pesymista z grupy starszaków... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ludzie! Poznalem 13.01.02, 22:03 Racja, widzialem Twoj dowcip o dresach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Ludzie! Poznalem 14.01.02, 09:57 ignatz napisał(a): > Racja, widzialem Twoj dowcip o dresach ;)) Straszne, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Dementi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 14:08 alterego napisał(a): > Tak, tak. Swiat jest maly. Gora z gora sie nie zejdzie, a czlowiek z > czlowiekiem... > Ale i tak wam nie zdradze jak wyglada, ile ma lat, ani czym sie zajmuje - > prozne wasze blagania :-) > Powiem wam tylko, ze... warto bylo! Po pierwsze nie w realu ,a w Parkowej,po drugie metryki urodzenia nikomu nie pokazywałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Dementi 13.01.02, 15:42 aha ale lefitymowalas sie na dopwod ze Ty to Ty ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Dementi 13.01.02, 16:33 W moich stronach "w realu" - oznacza swiat rzeczywisty, prawdziwy. "W wirtualu" - oznacza w Internecie lub w programie komputerowym. To taka stara ludowa gwara prostych ludzi powstala jeszcze w ubieglym wieku :-) A "Basia!", jak tylko zajechala - wiedzialem, ze to ona i z wrazenia zapomnialem poprosic o dokument tozsamosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dementi IP: *.ci.uw.edu.pl 13.01.02, 17:14 aha umowiliscie sie na randkę w ciemno? przybliz nam temat zebysmy jasnosc mieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dementi IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 17:15 cos Ty Anielu taka ciekawska? lubisz ploteczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dementi IP: *.ci.uw.edu.pl 13.01.02, 17:17 mmmmm uwielbiam niesprawdzone wiadomości ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dementi IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 17:23 ma sie rozumiec uwielbiasz rozpowszechniac te wiadomosci? tzn siac zamet i macic wode? ja tez:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dementi IP: *.ci.uw.edu.pl 13.01.02, 17:25 aha. lubie tez potem łowić ryby w tej mętnej wodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dementi IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 17:28 ryby i blotniste Mrecki? Anielu! Ty jestes upadlym Aniolem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dementi IP: *.ci.uw.edu.pl 13.01.02, 17:31 jestem aniołem nie pańskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dementi IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 17:35 a Aniolem Strozem? bo przydal by mi sie jeden taki na fakultet matematyczny w czwartek. jesli jestes wolna to daj znac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dementi IP: *.ci.uw.edu.pl 13.01.02, 17:39 aha jestem stroz humanista ale jesli nalegniesz odpowiednio mogę Ci udzielac falszywych wskazowek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Dementi IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 17:42 czyli bede musial odpowiadac odwrotnie niz Ty mowisz... moze byc, czyli odpowiednio nalegam:))) pa, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Dementi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 18:13 aniela_ napisał(a): > aha ale lefitymowalas sie na dopwod ze Ty to Ty ? ;) no coś ty ..nigdy w życiu. oj,anielu coś Ci z nerwów paluszki chyba na klawiaturze drżały...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Dementi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 19:49 Gość portalu: aniela napisał(a): > ze wzruszenia... ;) aha, to po to jeździsz do Torunia...wzuszeń od Kopernika się uczyć..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Dementi IP: *.ci.uw.edu.pl 13.01.02, 20:04 nauki pobieram ale nie uczuciowe bynajmniej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Dementi 14.01.02, 07:49 Gość portalu: aniela napisał(a): > nauki pobieram ale nie uczuciowe bynajmniej :)) Czyli jesteś przepełniona uczuciami :) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: Ludzie! Poznalem 13.01.02, 21:03 facet sciemnia, basia istnieje onli w necie!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ludzie! Poznalem 13.01.02, 22:14 czy my istniejemy??? a moze to wszystko pisze jedna osoba?:-))))) alterego to jednak przypadki na tym swiecie sie zdarzaja:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Ludzie! Poznalem 14.01.02, 08:30 Aniela jest niematerialna, Tequila jest wirusem komputerowym, który mutuje od lat. Sam widziałem artykuł w Gazecie, nawet was ostrzegaem, ale zlekceważyliście z właściwą sobie beztroską. Wirtualny jest także mreck bo czegoś takiego nie ma w przyrodzie. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Ludzie! Poznalem 14.01.02, 08:35 Co do przypadkow - to trzeba im jednak troche pomagac :-) Co do naszego istnienia "w realu" - to trudno czasem uwiezyc w istnienie niektorych tak metafizycznych i idealnych osob. Ale Basia to nie jest zaden kant, istnieje naprawde i naprawde jest fajna! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ludzie! Poznalem 14.01.02, 09:15 Taaa, jasne... i pewnie hoduje jeszcze biale myszki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ludzie! Poznalem 14.01.02, 19:17 alterego..jak widzisz sami zazdrosnicy tutaj..zamiast cieszyc sie razem z toba, to wymyslaja...nieladnie kolezanki i koledzy.. Alterego ja sie ciesze ze poznales Basie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest ale ściema, miało być .. i się tak nie chwalę! ! IP: *.*.*.* 14.01.02, 09:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Poznałem Basie!!! IP: 217.8.191.* 14.01.02, 15:57 Alterego coś sciemnia. Poznał Basie i nawet nie chce napisać jak wygląda. Alterego: jesli to prawda co piszesz, to opisz Basie. Wtedy ci uwierzymy. Na tej zasadzie ja tez mogę oglosić: Ludzie !!! Poznałem mrecka. Ale nie powiem jak wygląda i ile ma lat. Grunt że jeszcze jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Poznałem Basie!!! 14.01.02, 16:08 aha zgadzam sie. niech altertego (;) wysle fotkę. basi i swoją na dowod ze on to on. Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Poznałem Basie!!! 14.01.02, 16:24 Drodzy forumowicze! Fakt spotkania z Basia tak mnie ucieszyl, ze musialem sie z kims podzielic ta wiadomoscia a wiadomo przeciez, ze tylko wy - ktorzy ja troche poznaliscie - potraficie docenic te przyjemnosc. Slowny opis Basi nic Wam nie da, bo to i tak bedzie obraz w wyobraźni - a nie prawdziwy. Lepiej sprobujcie sie z Nia spotkac w realu, moze i Wam sie uda. Ja w kazdym razie nie rozczarowałem się. (Nie wiem tylko jak Basia! :-P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Poznałem Basie!!! IP: 217.8.191.* 14.01.02, 16:36 A jak mozna spotkac Basie w realu? Bo ja jakos probuje od pol roku i mi nie wychodzi. Chodze po miescie i pytam kazdą niewiaste, czy moze jest Basią z foruma. I do tej pory zadna sie nie przyznala. Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Poznałem Basie!!! 14.01.02, 16:44 A kto powiedzial ze Basia to niewiasta, ulegasz stereotypom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Poznałem Basie!!! 14.01.02, 17:31 Trzeba miec tez farta, mnie sie troche poszczęscilo.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Poznałem Basie!!! IP: 217.8.191.* 14.01.02, 17:41 A ja i tak nie wierzę, że ją poznałeś. Dowody proszę. P.S. Drogi Alterego - zapraszam do licytacji w naszej Orkiestrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Poznałem Basie!!! IP: 217.8.191.* 14.01.02, 17:44 keras napisał(a): > A kto powiedzial ze Basia to niewiasta, ulegasz stereotypom ;) Raczej trudno mi sobie wyobrazic, by facet mial na imie Basia. Zresztą znam Basie nie od dzis. Ale niestety do tej pory tylko w wersji wirtualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Poznałem Basie!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 18:14 Gość portalu: roro napisał(a): > A jak mozna spotkac Basie w realu? Bo ja jakos probuje od pol roku i mi nie > wychodzi. Chodze po miescie i pytam kazdą niewiaste, czy moze jest Basią z > foruma. I do tej pory zadna sie nie przyznala. Zmień miasto , radzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Poznałem Basie!!! IP: 217.8.191.* 15.01.02, 13:57 Gość portalu: basia! napisał(a): > > Zmień miasto , radzę ;) To Ty nie jestes ze Stolycy? Bo ja szukam cie po stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Poznałem Basie!!! 15.01.02, 14:06 Gość portalu: roro napisał(a): > Gość portalu: basia! napisał(a): > > > > > Zmień miasto , radzę ;) > > To Ty nie jestes ze Stolycy? Bo ja szukam cie po stolycy. jestem ze stolycy, ale innego województwa :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Poznałem Basie!!! 15.01.02, 14:09 Basiu! Kurde, bo sie robie zazdrosny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Poznałem Basie!!! IP: 217.8.191.* 15.01.02, 14:14 To sie rób, tylko daj dowód sprawie i opisz naszą Basię kochaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Poznałem Basie!!! IP: 217.8.191.* 15.01.02, 14:24 Basia napisał(a): > jestem ze stolycy, ale innego wojewodztwa. To zupełnie jak ja. Moze podasz nazwe tego wojewodztwa. Stolycę juz jakos sam wykombinuje (jestem przeciez yntelygentny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Alterego ściemnia! IP: *.*.*.* 15.01.02, 14:30 Z pewnych, ściśle tajnych i pofnych źródeł wiemy że należysz do Towarzystwa Przyjacił Bydgoszczy i Torunia. Dlatego tak tu nie ściemniaj ... Warszawa również da się lubić. Odpowiedz Link Zgłoś