14.10.03, 08:48
a bo mi tak cos gra
1. dido - white flag
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: Juke box IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.10.03, 10:02
      pomaluj w paski-geje sie zleca za raczke czym-awszy
      • Gość: kanuk Re: Juke box IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.10.03, 10:04
        Dido spiewa popularnie. A moj telefon Fido :) Fido Dido. and don't you forget
        about it !
      • Gość: viki2lav Re: Juke box IP: 213.255.126.* 14.10.03, 10:53
        gej tez ludz' a mam tu ich setki sie nie ekscytuje bardzo z tego powodu
        • kanuk Re: Juke box 14.10.03, 10:57
          setki wokol Ciebie? w gejowej dzielnicy chyba jestes.
          • viki2lav Re: Juke box 14.10.03, 10:58
            nie , w pracy:)
            • kanuk Re: Juke box 14.10.03, 11:04
              to tych straight'ow wokol Ciebie bedze chyba tysiace ? to tez nie ekscytujace
              zapewne, w tych ilosciach. przedawkowane.
              • viki2lav Re: Juke box 14.10.03, 11:13
                nudne raczej
              • brezly Re: Juke box 14.10.03, 11:13
                Usiluje zwizualizowac miejsce pracy Viki z Kanucza
                poprawka i caly czas mam widze jakas kase na dworcu abo
                okienko w banku:-)) Duzo ludzi widze, znaczy.
                Jeden z moich komputerow tez jest chyba inny od reszty,
                tak podejrzewam.
                • viki2lav Re: Juke box 14.10.03, 11:15
                  hyhy okienko! hyhy dworzec
                  • brezly Re: Juke box 14.10.03, 11:18
                    Wiem przecie. Skad czas na Net:-)
                    Do dzuboksu: to ja chce jakiego Stinga.
                    • viki2lav Re: Juke box 14.10.03, 11:20
                      uzondli£ Cie?
                      tiepier budet igrat' kamanda pinka f£ojda
                      • brezly Re: Juke box 14.10.03, 11:33
                        No, w marcu bylo 30 lat od debiutu 'Dark Side of the Moon'.
                        • viki2lav Re: Juke box 14.10.03, 11:54
                          Jerzu, to on taki stary juz, zaczne myslec o nim w nowych kategoriach.
                          • brezly Re: Juke box 14.10.03, 12:00
                            No a co powiesz na to ze uslyszalem 'Imagine' Lennona
                            (ale w wykonaniu jakiegos klona, dzieki Bogu) jako
                            odspiewane pod reklame jakiejs firmy dostarczajcej dobra
                            komunalne? (zdaje sie ze sie w pl. to nazywa teraz media
                            miejskie)
                            Pora umierac...:-((
                            • misiania Re: Juke box 14.10.03, 12:12
                              znaczy ja ostatnio wysłuchuję utworu "Nim wstanie dzień" (E. Fetting,
                              film "Prawo i pięść", fragment np. "dzieci urodzą się nowe nam, i spójrz - będą
                              śmiać się, że my wciąż wspominamy ten wojny czas, porę burz..."). w reklamie
                              piwa konkretnie tego utworu wysłuchuję.

fuj!
                              • misiania Re: Juke box 14.10.03, 12:15
                                albo takie: "Słońce przytuli nas do swych rąk. I spójrz: ziemia aż ciężka od
                                krwi znowu urodzi nam zboża łan, złoty kurz."

bardzo pasuje do reklamy piwa. pogratulować agencji reklamowej smaku.

• misiania Re: Juke box 14.10.03, 12:16
                                  aha, fakt, w spocie jest tylko melodia.
                                  • brezly Re: Juke box 14.10.03, 12:22
                                    Bo to stukanie moze sie targetowi kojarzyc z otwieraniem
                                    flaszki, albo jeszcze lepiej puszki (brrrr!!). Ktorzy to,
                                    to bede wiedzial czego nie pic jak bede w pl.
                                    (Jakbys chciala mp3 tego kawalka to gdzies mam).
                                    • misiania Re: Juke box 14.10.03, 12:31
                                      "żubr" Ci to jest. a melodię mruczy grupa żubrów kołysząc łbami jak przy
                                      chorobie sierocej...

a gdybyś mógł to mp3 wysłac mi gołąbkiem to ja bardzo chętnie posłucham
                                      aksamitnego głosu Fettinga :))))))))
                                      • brezly Re: Juke box 14.10.03, 13:16
                                        Zubry, no tak, rzeczywiscie, pogratulowac gustu.
                                        Poslem ci ale to ma 2.7 mega wiec daj mi jakis inny adres
                                        bo to na gazetowe nie wejdzie.
                                      • ziri Re: Juke box 14.10.03, 13:20
                                        takoz bym chciała, ubiegnę się nieśmiało, podanie w trzech egzemplarzach
                                        składając
                                        • brezly Re: Juke box 14.10.03, 13:29
                                          To rzucic mi jaki adres gdzie taki zalacznik da wrzucic.
                                          • ziri Re: Juke box 14.10.03, 13:34
                                            ziri@tlen.pl
                                            • brezly Re: Juke box 14.10.03, 13:51
                                              Poszlo z zakladu pracy.
                                              • ziri Re: Juke box 14.10.03, 13:52
                                                wdzięczę się jak nie wiem co :)
                                          • misiania Re: Juke box 14.10.03, 14:22
                                            wysłałam gołębia adresowego :))
                                            • Gość: v2l Re: Juke box IP: 213.255.126.* 14.10.03, 14:24
                                              obraczkowany?
                                              • misiania Re: Juke box 14.10.03, 14:24
                                                yhy i z rodowodem
                                                • brezly Re: Juke box 14.10.03, 14:28
                                                  Poszla. Tylko farwater po niej zostal.
                                                  • misiania Re: Juke box 14.10.03, 14:40
                                                    już słucham. Fetting jest lepszy od żubrów. zdecydowanie.

Dzięki :))))))
                                                  • brezly Re: Juke box 14.10.03, 14:47
                                                    OK. Jak bedziesz miala muud, to moge cos jeszcze podeslac
                                                    z mp3.
                                                  • misiania Re: Juke box 14.10.03, 14:50
                                                    aha. wszelkie dary przyjmę z wdzięcznością
                                                  • brezly Re: Juke box 14.10.03, 15:12
                                                    Poszly dwie.
                                                    Pierwsza - poszla.
                                                    Druga - poszla.
                                                    Zanurzam sie :-)
                                                  • misiania Re: Juke box 14.10.03, 15:32
                                                    aaaale faaajoooooskooooo :)))
                                                  • brezly Re: Juke box 14.10.03, 15:35
                                                    Jezeli ci powiem (prawda szczera) ze toto dostalem z
                                                    Australii, to kierunek w jakim te pliki ida jest dosc
                                                    dziwny, co nie? Masz kogos zainteresowanego w Minsku?
                                    • viki2lav Re: Juke box 14.10.03, 12:46
                                      a ja w doomu to slucham tylko przerywnikow programowych polskich: "bo tfoje
                                      jest krolestwo", aha mogliscie mnie lepiej uswiadomic w sprawie pana M. ale juz
                                      wiem ossohozi
                                      • Gość: viki2lav Re: Juke box IP: 213.255.126.* 14.10.03, 16:16
                                        o mam jeszcze takie popularesy ale nigdzie linki do tego
                                        Aventure i piesienka: Obsesion

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka