basia! 15.01.02, 14:34 chciałam owiadczyć ,że zmieniam swój nick i nie powiem na jaki . KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! 15.01.02, 14:43 ale dlaczego?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! 15.01.02, 14:47 a ile bedziesz miala wykrzyknikow? Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Basia! 15.01.02, 15:27 Wszystko moja wina. Oj glupi ja, glupi... Przepraszam Basiu! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Basia! 15.01.02, 15:31 alterego napisał(a): > Wszystko moja wina. Oj glupi ja, glupi... na kolana!!!!! narobiles..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Spokojnie !!! Od dzis Basia zmieni sie na Barbara IP: 217.8.191.* 15.01.02, 15:46 I tak cie poznamy. Ho Ho Ho Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Spokojnie !!! 15.01.02, 15:50 Mam nadzieje, ze chciaz poczte ze starym nickiem sprawdzi. Nie chcialem przeginac, ale samo jakos wyszlo. Czuje sie winny (powaznie). Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! 15.01.02, 15:49 Basia, facety takie sa, lubia sie chwalic, plotkarze znaczy ;) a zmiana nicka, no coz.... to jak nowa skora weza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! 15.01.02, 16:03 i jak m cię teraz rozpoznamy? Brzydki alterego. Walnij go łopatką i zabierz wiaderko. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! 15.01.02, 16:07 walnij go lopatka i zaloz wiaderko na glowe... ;))))) bedzie wygladal jak rycerz.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alterego oswiadczenie Alterego! 15.01.02, 16:12 Chcialem oswiadczyc, ze nie zmieniam swojego nicka - za kare. Niech wszyscy wiedza, ze to nadaje ten palant, co wkurzyl Basie! KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: oswiadczenie roro IP: 217.8.191.* 15.01.02, 17:27 A ja oswiadczam, ze i tak dalej bede poszukiwal Basi. A jesli chodzi o tego "palanta" (jak sam o sobie mowi) alterego, to za to co zrobil Basi nie bede wchodzil wiecej do jego watkow. KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: oswiadczenie Alterego! 15.01.02, 18:42 alterego napisał(a): > Niech wszyscy wiedza, ze to nadaje ten palant, co wkurzyl Basie! Alterego, nie katuj sie tak ;)) zbladziles, ale bedzie Ci to wybaczone, a na pocieszenie dodam,ze sa wieksze palanty tutaj niz Ty ;)))) Ty to przy nich jestes malutki palancik ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
irgam Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! 15.01.02, 17:42 Ale wy kochani jesteście ,a ja myślałam ,że potworni ,okrutni i wredni . Pozdrawiam basię Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! 15.01.02, 18:40 cos mi sie wydaje, ze Irgam to nowy nick.... wiecie kogo ;))))) ja nic nie bede zmienial, bede wchodzil tam gdzie chce i wychodzil kiedy bedzie mi sie podobalo, HOUGH! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! 15.01.02, 21:21 Basiu..ale imie Basia jest bardzo ladne...po co zmienac nick pod ktorym jestes rozpoznawalna?;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! Nr 2 16.01.02, 12:20 Tak mnie wzuszyliście , że postanowiłam wrócić . A teraz szybko jedyna okazja uściski i całusy ZA DARMO rozdaję :)))))****************** Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! Nr 2 16.01.02, 12:27 basia! napisał(a): > uściski i całusy ZA DARMO rozdaję :)))))****************** NIC nie jest ZA DARMO!!!! cos knujesz? :) ale calusa moge odebrac, dlaczego nie.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 13:02 Sorry że się wtrącam, ale proponuję nowy nick Barbie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! 16.01.02, 14:00 Uuuuuuffff!! Kamien z serca! :-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 08:50 witam, choć na necie jestem cały czas. choć żuczki nie skaczą a leniwie chodzą tak i ja chodzę sobie od forum na erodzince i tutaj zajrzę czasami. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 17:20 Gość portalu: żuczek napisał(a): > Sorry że się wtrącam, ale proponuję nowy nick Barbie. > pzdr żukosoczek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro do Basi!!!!!! IP: 217.8.191.* 16.01.02, 17:54 Witaj ponownie. Juz sie balem, ze utracilismy cie bezpowrotnie. No bo wiesz, inny nick, to juz nie ta wirtualna basia!, choc w realu ta sama osoba. Opowiem ci taką anegdotę z mojego zycia: Jak bylem mały (byl taki okres), no tak z 5 lat mialem, to do moich rodzicow czesto przychodzila sasiadka Basia. Rodzice kazali mi do niej mowic "ciocia Barbara". No i to "Barbara" sprawialo mi trudnosc. Zawsze wychodzilo "ciocia barabara". Wszyscy sie z tego wtedy smiali, a ja przez dlugie lata jeszcze nie moglem zrozumiec dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuczek Re: Oświadczenie Basi!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 08:48 taki film był Sok z żuka to i może być żukosoczek. ja tam sięza dobrze nie znam na alkoholach to taki sok z żuka to chyba w cłąości jest w tequilii, nie? co do nicka proponuję jeszcze Barbasia. Taki dwujęzyczny, nowoczesny. :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś