Dodaj do ulubionych

Ka, Chris, Ignatz, Baloo

24.10.03, 13:05
pamientacie mnie jeszcze?
Obserwuj wątek
    • ka_27 Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:11
      pamiętamy, pamiętamy, jak można by Cię zapomnieć? :-)
    • misiania Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:12
      yhyhy, a komuż to tak się nudzi, że wyciąga stare kostiumy?
      • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:13
        na kostiómy to jórz Misiania za zimno jest :)
        • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:19
          szew wyjehał w delegacje, wienc mam chwile na postukanie w klawiature :)
    • ignatz Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:19
      hę? pirsze slisze.
      • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:21
        nie pamientasz jak mnie podrywałes? ale Ty pewnie nie nażekasz na brak kobiet
        na tak ogromnej plarzy ;)
        • ekscytujacemaleliterki Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:22
          wezmę i umre kiedys na tej plaży...ze smiechu...
          a później straszyła będe....
          • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:23
            no ale Ciebie Literki to sobie nie pżypominam?
            • ekscytujacemaleliterki Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:40
              nic dziwnego...litetrki sa na plazy nowe...nawet metkę jeszcze mają...
              • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:42
                miło Cie poznać :)))
                • ekscytujacemaleliterki Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:47
                  mi Ciebie również :)
                  • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:48
                    to juz jak sie znamy, mozemy pogadac :))))
                    • ekscytujacemaleliterki Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:49
                      mozemy...najlepiej znam sie na szminkach i sukienkach...
                      a i na zarazie tez...
                      • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:51
                        no o ciuszkach pogadam hętnie, lubie sie stroic, tżeba uwydatnic to i owo :)
                        • ekscytujacemaleliterki Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:59
                          to moze sie od Ciebie czegos naucze :))
                          • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:02
                            biustonosz mi na pszykład nie jest potrzebny bardzo, no bo mi jeszcze nie
                            obwisa, tylko sie tszyma jak nalerzy ;)
                            • ekscytujacemaleliterki Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:10
                              eee...a mi sie nic nie trzyma jak nalezy...
                              z przodu deska, z tyłu deska...chyba powinnam sie nazywac tereska...
                              • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:12
                                ale Tereska to była taka brótalna, ta w filmie :(
                                • ekscytujacemaleliterki Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:15
                                  nie wolno mi oglądac filmów z czerwonym kółkiem...mama mi zabrania :((
                                  • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:16
                                    ja jusz jestem pełnotelnia, ale po tym filmie to płakałam długo :(((
                                    • ekscytujacemaleliterki Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:18
                                      oj...biedna pam...
                                      nie ogladaj wiecej takich filmów...nie oglądaj!!
                                      ja wolę kreskówki...
                                      • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:19
                                        ja tez, takie bez pszemocy i z misiami, nie lubie takich, w których sie biją i
                                        stszelają :(((
                                        • ekscytujacemaleliterki Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:21
                                          nie oszukuj! zerkałam z ukrycia na tv i był taki film w którym grałas i
                                          pistolet miałas!
                                          • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:25
                                            Larę Croft morze? nudno jest grac siebie ;)
    • Gość: v2l Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo IP: 213.255.126.* 24.10.03, 13:21
      zresetowal ci sie?
      • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:22
        to morze byc niedowład na myszce ;)
        • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:25
          gdzie ratownik, bo go nie widziałam?
          • Gość: v2l Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo IP: 213.255.126.* 24.10.03, 13:32
            utopil sie w lyszce vody
            • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:34
              straszne żeczy opowiadasz, to kiedy to się stało? :(
      • ignatz Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:45
        nie
    • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:33
      czy Wy morze wspułpracujecie z tym forum? znalazłam je w wyszukiwarce, nawet
      widze, ze Ka się na nim pojawia, Dobry Duszek plarzowy, takie są te fora do
      siebie podobne - i tu i tu jest fajnie i super :)

www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=343
    • baloo1 Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:38
      Hehe, ktus otworzyl szafe, a z niej wysypaly sie pameloandersonowe akcesoria,
      lekko tylko przykurzone ;o)
      • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:41
        Baloo :))) akcesoria mi nie potszebne, jestem zwolenniczka naturalnych metod ;)
        • baloo1 Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:45
          W mylnym tkwisz bledzie, Pamelo. Akcesoria - priorytetowe sa.

Cieszy mnie, ze mam na Ciebie dobry wplyw : zapomnialas , ze powinnas
          napisac "zwoleniczkom natoralnyh metod" ;o)

• pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:47
            miło Cie widzieć, w ten mruz serce topnieje :))) nawionzałam nawet nowom
            znajomość:

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=8686407&a=8686761
            co za dzień!!! :)))))))

• baloo1 Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:54
              Gratulacje. To bardzo dobre forum jest . Milusie i kofane.
              • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 13:57
                od razu zauwarzyłam, rzałuje rze wczesniej tam nie zaglondnełam ;)
                • baloo1 Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:01
                  Tez mysle, ze jakby stworzone dla Ciebie ;o)
                  • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:03
                    jeden hłopiec to mnie chce shrupac na kolacje :)))
                    • baloo1 Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:09
                      O. Tez milord czy raczej nizszse sfery ?
                      • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:11
                        H.lecter, morze znasz? :)))

Miłość to ból i kajdany
                        Z miłością spotkasz się wszędzie
                        Miłość to troski i rany
                        A jednak miłość to szczęście :)))

• baloo1 Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:15
                          H.Lecter na Romantice ? Taki szanowany powszechnie horrorolog-gastronomik ? No
                          chyba przeciez nie na stale, mojtypanieboze i matkoboskojedyno.
                          • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:17
                            poznałam go tam i mi kolacje współnom zaproponował :)))

Serce kochać każe,
                            Lecz rozum odradza
                            Kogo bardziej słuchać?
                            Czyja większa władza? :)))

• baloo1 Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:22
                              Znaczy, zajrzalem tam i wydaje mi sie , ze tylko pozornie byla to jego
                              inicjatywa. Ale fakt - zachowal sie , jak nastajaszczyj dzentelmen i
                              gastronomik ;o)

• tiresias Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:24
                                oo, przepraszam, ja tylko do kibla .... lecę
                              • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:24
                                to znaczy, rze on nie jest stałym bywalcem Romantica? ;)
                              • nioszka Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:24
                                znaczy nie wiem kto bedzie na obiad a kto na kolacje- wszak jawamdam już czeka
                                w kolejce na schrupanie
                                • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:26
                                  ja nie mam zamiaru stawac w kolejce! :)))
                                  • baloo1 Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:28
                                    znaczy nie wiem, bo ja nie jestem bywalcem tamecznym ;o)

Nie bedziesz musiala czekac, moze skosumuje Cie pod obydwiema postaciami ;o)
                                    • nioszka Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:29
                                      o toto, Baloo :-)
                                    • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:29
                                      najpewniej razem skonsumujemy to spotkanie :)))
                                • h.lecter Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:30
                                  Droga Nioszko! O ile wiem jedzenie nie jest czynnościa jednorazową. Jawamdamę
                                  zamirzam zaprosić na dzisiejszy obiad, z Pamelą natomiast dopiero ustalam termin
                                  kolacji.
                                  • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:32
                                    Ty hyba nie myslisz, rze sie bede Tobą dzielic, zamiawiam obiadokolację z
                                    dostawą do domu!!! :PPPPPPPP
                                    • h.lecter Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:38
                                      Nie, myślę, że to ja się będę Tobą dzielić. A właściewie, że będę Ciebie
                                      dzielić... na porcje. No, chyba że skonsumuję Cię w całości.
                                      • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:42
                                        h.lecter napisał:

> Nie, myślę, że to ja się będę Tobą dzielić. A właściewie, że będę Ciebie
                                        > dzielić... na porcje. No, chyba że skonsumuję Cię w całości.

hihi, jak ja lubie taką zabawe kawałek po kawałku, od dawna w nią grywam :)))
                                  • baloo1 Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:38
                                    Drogi Hannibalu El,
                                    Niewatpliwie masz slusznego, ale pozwole sobie przypuscic, iz masz szanse dwie
                                    pieczenie na raz spozyc juz za pierwszym posilkiem ;oD
                                    Ze o dwoch grzybach w barszczu nie wspomne.

B.

• h.lecter Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 14:46
                                      Drogi Baloonie11! Po takim posiłku umarłbym chyba z
                                      przejedzenia. Poza tym dobre posiłki należy smakować w
                                      nienazbyt dużych porcjach, w przeciwnym razie tracą urok.
                                      • baloo1 Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 15:11
                                        znaczy obawiam sie jednak, ze nawet jesli bedziesz je konsumowal malymi
                                        porcjami, to i tak bedziesz mial dwa dania na widelcu ;o)
                                        • pam_anderson Re: Ka, Chris, Ignatz, Baloo 24.10.03, 15:14
                                          czekam teraz na otpowiedz mailową od H.lectera :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka