audytor 23.01.02, 11:06 Moi szefowie postanowili ufundować 3 puchary i 5 dyplomów dla największych złośliwców na plaży. Proszę o zgłaszanie Państwa propozycji i nominacji do nagród. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
statler_i_waldorf Re: Po audycie... 23.01.02, 11:09 8 x roro (wszystkie puchary i dyplomy dla niego) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Po audycie... 23.01.02, 11:10 audytor napisał(a): > Moi szefowie postanowili ufundować 3 puchary i 5 dyplomów dla największych > złośliwców na plaży. > Proszę o zgłaszanie Państwa propozycji i nominacji do nagród. Diabeł tasmański Odpowiedz Link Zgłoś
haker1 Re: Po audycie... 23.01.02, 11:11 dwa największe puchary dla panów Statlera i Waldorfa Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Po audycie... 23.01.02, 11:14 aha i jeszcze w tej nierównej walce (że nawiążę do jednej z pierwszych wypowiedzi s i w) staję po stronie rora. Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: Po audycie... 23.01.02, 11:21 aniela_ napisał(a): > aha i jeszcze w tej nierównej walce (że nawiążę do jednej z pierwszych > wypowiedzi s i w) staję po stronie rora. jezeli po stronie rora tzn. obok niego - a jak wy sie kurde bele podzielicie nagrodami (ilosci nieparzyste), dyplom mozna przedrzec, ale puchary to chyba bedziecie musieli przetopić! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Po audycie... 23.01.02, 11:22 statler_i_waldorf napisał(a): > aniela_ napisał(a): > > > aha i jeszcze w tej nierównej walce (że nawiążę do jednej z pierwszych > > wypowiedzi s i w) staję po stronie rora. > > jezeli po stronie rora tzn. obok niego - a jak wy sie kurde bele podzielicie > nagrodami (ilosci nieparzyste), dyplom mozna przedrzec, ale puchary to chyba > bedziecie musieli przetopić! > :-) z pucharów będą spijać nagrody dodatkowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Po audycie... 23.01.02, 11:19 dla mrecka przeznaczmy wyjazd na placówkę do nrd np. Odpowiedz Link Zgłoś
audytor Re: Po audycie... 23.01.02, 11:22 Z powodu skandalicznego braku powagi zgłaszających moi szefowie wycofali z puli nagród jeden dyplom jako ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: Po audycie... 23.01.02, 11:22 przeciez on mial jechac do czechoslowacji! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Po audycie... 23.01.02, 11:23 statler_i_waldorf napisał(a): > przeciez on mial jechac do czechoslowacji! > :-) zaraz ,zaraz tak od razu do Czech i Słowacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
haker1 Re: Po audycie... 23.01.02, 11:26 Z powodu skandalicznego braku powagi zgłaszających moi szefowie wycofali z puli nagród drugi dyplom jako ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: Po audycie... 23.01.02, 11:27 do czech i na slowacje dla mnie np. to nie bylby problem ps. a slyszalas cos ostatnio o nrd? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Po audycie... 23.01.02, 11:29 statler_i_waldorf napisał(a): > do czech i na slowacje > dla mnie np. to nie bylby problem > ps. a slyszalas cos ostatnio o nrd? > :-) nie,o ddr też nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: Po audycie... 23.01.02, 11:32 ty lepiej basia wracaj do tematu watka, bo juz karnie zabrali 1 dyplom, jak zabiora puchary (a slyszalem, ze sa pełne nagrod w plynie) to beda tutaj sami przegrani! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
audytor Re: Po audycie... 23.01.02, 11:39 Z powodu skandalicznego braku powagi zgłaszających oraz pojawiającymi się sugestiami, moi szefowie wypili zawartość pierwszego pucharu jako ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Po audycie... 23.01.02, 11:50 audytor napisał(a): > Z powodu skandalicznego braku powagi zgłaszających oraz pojawiającymi się > sugestiami, moi szefowie wypili zawartość pierwszego pucharu jako ostrzeżenie tylko niech czkawki nie dostaną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Po audycie... IP: 217.8.191.* 23.01.02, 14:17 To ja wracam do powagi tematu, bo mi w koncu wszystkie puchary przepadną. Nominację przyjmuję z wdzięcznością i obiecuję nie zawieść nikogo. Jednocześnie z tego miejsca chciałem podziękować Mamie za okazaną mi cierpliwośc Dziękuję mojemu dziadkowi, że nauczył mnie.... .......... Kto mi wyłączył kabel, do cholery. Odpowiedz Link Zgłoś