Gość: mika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:34 wiercenie,borowanie,szpilulce,szczeki, horror jednym slowem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierans Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 13:36 jest jeszcze lustereczko na kijaszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:39 na bazyliszka??? to i czosnek na wampiry Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 13:38 Czy Ty przypadkiem nie jesteś Mika.P - dawna bywalczyni horrorum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:40 przykro mi ale nie, ja sie boje horrorów Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 13:51 W tym właśnie tkwi urok horrorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:00 po niku widze ze ze strachem jestes za pan brat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:05 pewnie tez strasznie gotujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:22 To była prawidłowa odpowiedź. Nagroda główna - kolacja wigilijna (żeby być trendy, zgodnie z najnowszymi zazwoleniami episkopatu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:27 a co na tą kolacje?? urocza niewiasta?? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:33 Różnie to bywa. Jak mawiają starożytnie górale: żeby życie miało smaczek, raz dzewczynka, raz chłopaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:51 jak dziewczynka to smakiem sie obejde,na chłopaczka moge sie skusic ale tylko dobrze wypieczonego! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:22 Eno, przepraszam, ze sie wtrace, ale dobrze wypieszczona dziewczynka tez ma swoje zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:50 ciekawe jakie?? chociaz słyszałam ze od pieczenia na słoncu np. to tylo wady, skóra sie szybko starzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 16:05 heheh, chyba uzywamy roznych terminow, moj bardziej szelesci ;o) A pieszczona na sloncu dziewczencina staje sie bardziej podatna. I kruszeje tez czasami, miejscami mieknie a miejscami staje sie bardziej sprezysta ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 16:38 jakich terminów??? nie rozumiem a ja myslałam ze na słoncu to sie opala,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:39 h.lecter napisał: > To była prawidłowa odpowiedź. Nagroda główna - kolacja wigilijna (żeby być > trendy, zgodnie z najnowszymi zazwoleniami episkopatu). Dziekuje. Znaczy jakas milczaca owieczke bedziemy konsumowac ? Czy tez JA mam sie naindyczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:53 Milczącą owieczkę, lub rozgadanego misia - to się jeszcze zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:20 Znaczy misina jest ciezkostrawna, uwazam. Ale moge przyprowadzic jakies dwie gaski. Albo jakies cielencinki, jak kto woli ;o) Eni£ej, mysle, ze dojdziemy do porozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:26 Naturalnie. Może być na przykład jeden misio, jadna misiania, a z modnego ostatnio drobiu na przykład młode emu. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:35 Hm, ja niedzwiedziny nie jadam. Zostaje wiec Emu , a druga gaske sie znajdzie ;o) Chyba zeby nagle przyszedl apetyt na czeresnie. ale nie sadze, szczerze mowiac. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:41 Dobrym niesędzią jesteś. Myślę, że młode Emu najlepiej smakuje podane z kwiatami Paproci lub Jabłoni. Cieszy zarówno podniebienie, jak i oczy. A o drugim daniu możemy pomyśleć przy okazji, ponieważ mój czas na dziś się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 16:07 aha. niezly poczatek. Jak znam zycie, to Gitman bedzie sie chcial na takie menu z emu w kfiatkach paproci zalapac. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:28 próbowałes?? skoro jeszcze zyjesz to chyba rzeczywiscie dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:41 Jak by Ci to powiedziec, zeby Cie nie zniechecic ? Nie, osobiscie jeszcze nie bylem u H. Lectera na kolacji . Ani na obiedzie. Ani na kolacji ze sniadaniem. Jakas Pamela kiedys sie umawiala z H.lecterem, ale od tego czasu juz tu sie nie pojawia. Niewiedziecczemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:53 moze wlasnie dlatego sie nie pojawia?! juz dawno została zjedzona Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:19 Dowody masz ? To latwo tak od razu rzucac na kogos podejrzenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:52 wcale nie łatwo, zrzucac to podejrzenie, ciezkie jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:57 ale wszystkie poszlaki na to wskazuja! po pierwsze: spotkanie zostało zaplanowane i umówione! po drugie: pamela bardzo sie namęczyła przygotowujac do tej wielkopomniej chwili i nawet sie oliwką wysmarowała ( czyzby coś przeczuwała??) po trzecie: wyszła z domu i nie wróciła, a wychodząc wspominała coś o czerwonych smokach i milczących owcach! co zostało przez całą jej rodzinę zignorowane, pomysleli wszyscy: zwariowała dziewczyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś