Dodaj do ulubionych

o rany! horrorowate forum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:34
wiercenie,borowanie,szpilulce,szczeki, horror jednym slowem!
Obserwuj wątek
    • pierans Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 13:36
      jest jeszcze lustereczko na kijaszku
      • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:39
        na bazyliszka??? to i czosnek na wampiry
    • h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 13:38
      Czy Ty przypadkiem nie jesteś Mika.P - dawna bywalczyni horrorum?
      • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 13:40
        przykro mi ale nie, ja sie boje horrorów
        • h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 13:51
          W tym właśnie tkwi urok horrorów.
          • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:00
            po niku widze ze ze strachem jestes za pan brat.
            • h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:01
              Dobrze widzisz.
              • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:05
                pewnie tez strasznie gotujesz?
                • baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:19
                  strasznie dobrze ;o)
                  • h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:22
                    To była prawidłowa odpowiedź. Nagroda główna - kolacja wigilijna (żeby być
                    trendy, zgodnie z najnowszymi zazwoleniami episkopatu).
                    • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:27
                      a co na tą kolacje??
                      urocza niewiasta??
                      • h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:33
                        Różnie to bywa. Jak mawiają starożytnie górale: żeby życie miało smaczek, raz
                        dzewczynka, raz chłopaczek.
                        • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:51
                          jak dziewczynka to smakiem sie obejde,na chłopaczka moge sie skusic ale tylko
                          dobrze wypieczonego!
                          • baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:22
                            Eno, przepraszam, ze sie wtrace, ale dobrze wypieszczona dziewczynka tez ma
                            swoje zalety.
                            • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:50
                              ciekawe jakie??
                              chociaz słyszałam ze od pieczenia na słoncu np. to tylo wady, skóra sie szybko
                              starzeje.
                              • baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 16:05
                                heheh, chyba uzywamy roznych terminow, moj bardziej szelesci ;o)

A pieszczona na sloncu dziewczencina staje sie bardziej podatna. I kruszeje tez
                                czasami, miejscami mieknie a miejscami staje sie bardziej sprezysta ;o)
                                • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 16:38
                                  jakich terminów??? nie rozumiem
                                  a ja myslałam ze na słoncu to sie opala,hehehe
                    • baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:39
                      h.lecter napisał:
                      > To była prawidłowa odpowiedź. Nagroda główna - kolacja wigilijna (żeby być
                      > trendy, zgodnie z najnowszymi zazwoleniami episkopatu).

Dziekuje. Znaczy jakas milczaca owieczke bedziemy konsumowac ? Czy tez JA mam
                      sie naindyczyc ?
                      • h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:53
                        Milczącą owieczkę, lub rozgadanego misia - to się jeszcze zobaczy.
                        • baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:20
                          Znaczy misina jest ciezkostrawna, uwazam. Ale moge przyprowadzic jakies dwie
                          gaski. Albo jakies cielencinki, jak kto woli ;o)

Eni£ej, mysle, ze dojdziemy do porozumienia.
                          • h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:26
                            Naturalnie. Może być na przykład jeden misio, jadna misiania, a z modnego
                            ostatnio drobiu na przykład młode emu.

Co Ty na to?
                            • baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:35
                              Hm, ja niedzwiedziny nie jadam. Zostaje wiec Emu , a druga gaske sie
                              znajdzie ;o)

Chyba zeby nagle przyszedl apetyt na czeresnie. ale nie sadze, szczerze mowiac.
                              • h.lecter Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:41
                                Dobrym niesędzią jesteś.
                                Myślę, że młode Emu najlepiej smakuje podane z kwiatami Paproci lub Jabłoni.
                                Cieszy zarówno podniebienie, jak i oczy. A o drugim daniu możemy pomyśleć przy
                                okazji, ponieważ mój czas na dziś się kończy.
                                • baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 16:07
                                  aha. niezly poczatek. Jak znam zycie, to Gitman bedzie sie chcial na takie menu
                                  z emu w kfiatkach paproci zalapac. Do zobaczenia.
                  • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:28
                    próbowałes??
                    skoro jeszcze zyjesz to chyba rzeczywiscie dobrze ;)
                    • baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 14:41
                      Jak by Ci to powiedziec, zeby Cie nie zniechecic ? Nie, osobiscie jeszcze nie
                      bylem u H. Lectera na kolacji . Ani na obiedzie. Ani na kolacji ze sniadaniem.
                      Jakas Pamela kiedys sie umawiala z H.lecterem, ale od tego czasu juz tu sie nie
                      pojawia. Niewiedziecczemu.
                      • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 14:53
                        moze wlasnie dlatego sie nie pojawia?!
                        juz dawno została zjedzona
                        • baloo Re: o rany! horrorowate forum 11.12.03, 15:19
                          Dowody masz ? To latwo tak od razu rzucac na kogos podejrzenie ...
                          • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:52
                            wcale nie łatwo, zrzucac to podejrzenie, ciezkie jest ;p
                          • Gość: mika Re: o rany! horrorowate forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:57
                            ale wszystkie poszlaki na to wskazuja!
                            po pierwsze: spotkanie zostało zaplanowane i umówione!
                            po drugie: pamela bardzo sie namęczyła przygotowujac do tej wielkopomniej
                            chwili i nawet sie oliwką wysmarowała ( czyzby coś przeczuwała??)
                            po trzecie: wyszła z domu i nie wróciła, a wychodząc wspominała coś o
                            czerwonych smokach i milczących owcach! co zostało przez całą jej rodzinę
                            zignorowane, pomysleli wszyscy: zwariowała dziewczyna!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka