aniela 13.12.03, 12:19 ale zaspiewaja dla Panstwa dzis, o czym uprzedzam zeby nie bylo ze nie ostzregalam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquariusss Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 12:32 ...czyli piejo kury, piejo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 12:33 aha wlasciwie nei wynika mi na mur czy dzis zcy jutro. ale wynika ze ostatni raz. napisali "koncert pozegnalny". normalnie chyba ich pogielo ps. o! czesc A. !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 12:47 tez zauwazyles jak wiele nas łączy? od "A" poczynajac. Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 12:49 ...na "a" i "s" konczac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 12:50 aha no na nas koncząc. zupelnie sie zgodzic musze. nie wybierasz sie przypadkiem (yhyh czyje ze wywoluje Magdala z lasu tym przypadkiem) na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 12:57 Magdal w lesie :) (pobiera nauk od lesnika) A gdzie to concerto? Raczej nie, bom dzis zapracowany :( Ale dziekuje baldzo za zaproszenie mnie w charakterze wspoluczestnika tegoz przasnego wydarzenia.. (nie wiem nic na temat tej grupy, chyba...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 13:02 nieno, to absolutnie impossible jest. pewnie po prostu za krotko byles w wojsku ;) czyzbys nie nucil nigdy z nami jesiennej deprechy na kilka glosow? music nalec na Ignatza zeby Ci zaspiewal oraz ladnie zapakowane podeslal. w pzreciwnym wypadku nie widze dla nas przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 13:07 "jesienna deprecha leci calki czas w tle" :)) "Maaaam znoooowu doola..." Hehh, to gorsze niz "smazenie tluczonego szkla" :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 13:09 no to jak nie znasz jak znasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 13:18 Zatem... O ktorej "start"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: nie rozdziobia nas kury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.03, 13:24 o 22:00. tylko nie wiem czy dzis czy jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusss Re: nie rozdziobia nas kury 13.12.03, 13:24 Moze sie pojawie pozniej. Tymczasem pograzony w "jesiennej" udaje sie w otchlan zadan o wyzszym prorytecie, pa :) Odpowiedz Link Zgłoś