IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.12.03, 23:52
ale jakoś nie słychać o zapaleniu DOLNYCH dróg oddechowych.
W upijanie się zajęcy też nie uwierzę. A w kominie coś siedzi. Żeby to tylko
nie był szop pracz, bo go osmalę.
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: Dziwne, 16.12.03, 23:54
      ja słyszałem, a co?
      • aniela Re: Dziwne, 17.12.03, 00:05
        ja ne slyszalam. to chyba remis?
        • ignatz Re: Dziwne, 17.12.03, 00:17
          nieno, 2:1
          • aniela Re: Dziwne, 17.12.03, 00:18
            aha nie wiem czy wliczac kanuka. moze byc tendencyjny, skoro sam zadal pytanie.
            • ignatz Re: Dziwne, 17.12.03, 00:41
              no fakt, ale wiesz co, mówię Ci: jest zapalenie dolnych dróg oddechowych. No, i
              załatwiona sprawa :-)
              • Gość: aniela Re: Dziwne, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.03, 00:51
                moze i jest. ale watek dotyczy tego czy o nim slychac. i wiesz co? nie slychac
                o nim.
                postawiwszy na swoim ide zmowic pacierz. moze jutro poprawi sie przez to
                pogoda? Ty w tym czasie mozesz ulozyc pasjansa, to zwiekszy saznse na szybkie
                nadejscie wiosny. dobranoc.
                • miltonia Re: Dziwne, 17.12.03, 14:33
                  Za to jest zapalenie miedniczek nerkowych a nikt nie slyszal o zapaleniu
                  wanienek czy balijek.
                  • brezly Re: Dziwne, 17.12.03, 15:46
                    Ty mi Kanuk, odpwowiedz na pytanie kim jest teraz ekspedient, moze co?
                    Dodam jeszcze ze najstarsi gorale sa, tego, no, ehem, no jak to, u..,
                    ucielesnieniem, sklerozy.
                    • miltonia Re: Dziwne, 17.12.03, 16:15
                      Nie wiem, jak w Kanadzie ale w Polsce najczesciej jest handlowcem albo
                      konsultantem.
                      • brezly Re: Dziwne, 17.12.03, 16:27
                        A nene, ty mowisz o transformacji zaopatrzeniowca stolowki w logistyka
                        cateringu. A mnie chodzi to kim TERAZ jest eks-pedient? Takoz eks-centryk?
                        • miltonia Re: Dziwne, 17.12.03, 16:50
                          Prosciej to zaanalizowac na eksmalzonku. Taki eksmalzonek moze byc kawalerem z
                          odzysku, podlym draniem, denatem albo ulga.
                          • brezly Re: Dziwne, 17.12.03, 16:57
                            To jest jasne. Jak rowniez skaraniem boskim tej rudej malpy i wieloma innymi
                            pozytecznymi rzeczami. Ale pedient? Pert? Albo centryk? No, centryk moze sie
                            stac lewakiem, fakt.

PS, Ty znasz ten tekst Hemara chyba, co Groniec spiewa, jak sie spotkaly na
                            bibie cztery pary, z ktorych kazdedbylo juz poprzednio zonate/zamezne z
                            wszystkimi pozostalymi? Mysmy probowali kiedys model logiczny takiej sytuacji
                            stworzyc w robocie po paru piwach. Ze jak X byl zamezny najpierw z A, potem B a
                            potem z C, to czy A z C winny trzymac sztame przeciw B?
                            • miltonia Re: Dziwne, 17.12.03, 17:29
                              Tekst kojarze.
                              Co dosztamy, to wiecej czynnikow powinno byc znanych. Na przyklad czy X odszedl
                              od A do B, czy B byla pocieszeniem po porzuceniu X-a przez A. Zycie, jak sam
                              wiesz nie jest takie proste i w ogole nielogiczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka