ignatz 31.01.02, 09:17 Ok, trzeba ostatnie pare godzin pokazac tutaj, bo tamten sie chyba troszke dlugo laduje, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 10:02 niedlugo..... ;))))) Kangoorowi zostalo kilka godzin.... moze ja zaczne odliczac??? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 10:52 ale chyba nie zmieni sie w zegar z Kangurem. Opadłby wtedy z sił :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 11:03 piotr_c napisał(a): > ale chyba nie zmieni sie w zegar z Kangurem. Opadłby wtedy z sił :) ..tak ,tak co minutę jęknięcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:26 Za 25 minut pozostaną juz tylko 72 godziny czyli trzy dni. A prognozy pogody na niedzielę są rewelacyjne. Oj będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 11:26 to nie zalatwiles jeszcze jakiegos lokalu?????? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:29 kangoor jest bardzo tajemniczy jeśli chodzi o plany z Luizą. Myśle że boi się spotkać gdzies tarnsparent kangoor wita luizę dużego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:36 Gość portalu: kiciaf napisał(a): > kangoor jest bardzo tajemniczy jeśli chodzi o plany z Luizą. > Myśle że boi się spotkać gdzies tarnsparent kangoor wita luizę dużego formatu. No dobra!!!!!!!!! Koniec z niedomówieniami, mój plan na luty. 8/9 Grand Sopot 9/11 Posejdon Gdańsk 14/15 Helios Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:31 Lokale( czytaj hotele ) już mam zarezerwowane na pół miesiąca, a w W-wie pojawie sie w Hotelu Grand ( od soboty, 16-23 przyjmuję krewnych i znajomych królika). Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 11:32 dzieki za zaproszenie, ale w sobote mam inne plany.... mogles powiedziec wczesniej ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:42 i co w recepcji pytać o kangura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:45 Gość portalu: kiciaf napisał(a): > i co w recepcji pytać o kangura? raczej o goscia z torba:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 11:46 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > raczej o goscia z torba:))))) a co to ma byc??? zlot listonoszy????? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 12:05 Szkoda, własnie dostałem urlop 14-24 . A można było sie spotkać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 16:06 68 godzin, 4080 minut, 224800 sekund a do końca pracy 3 godzinu i..........dłłłłłłłłłłuuuuuuuuuuuugi urlop, aż do 20 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 16:18 Uczciwie ci sie należy (naprawdę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 16:22 Ja tez w to nie wątpie, tyle czekania, w takim stresie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 16:26 czekanie jest najfajniesz, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 16:30 NIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE czekanie nie jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 16:32 eeee tam jest. mozna sobie pomarzyć, powyobrażac i w ogole, potem rzeczywistość nie zawsze moze sie okazać taka słodka. ps. dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 16:38 Zmykam.Niech się spełnią oczekiwania. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 16:43 Dziekuję za zyczenia. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 31.01.02, 16:46 Dbaj o swoje nerwy, bedą ci jeszcze potrzebne. Czasem czekanie rzeczywiście może mieć swoje uroki ale nie należy z tym przesadzać :) Odczuwam wspólnotę duchową z idącymi na urlop :> Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 01.02.02, 13:26 KANGOOR ! to już pojutrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 13:27 on chyba o tym doskonale wie:) nie ma go na forum - chyba zaczal przygotowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 01.02.02, 13:28 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > on chyba o tym doskonale wie:) nie ma go na forum - chyba zaczal przygotowania: > ) Nie zaszkodzi przypomnieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 13:29 czy myslisz ze o Luizie moglby zapomniec?:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 01.02.02, 13:43 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > czy myslisz ze o Luizie moglby zapomniec?:) oj dzieciak,przecież my mu nie Luizę przypominamy tylko datę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 13:52 wg mnie to na jedno wychodzi, ale niech tam - jak zwykle racja jest po stronie kobiety:) KONIEC! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 02.02.02, 13:59 chyba jedynie ja pozostaję wierny Luizie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 16:43 ja tez jestem jej wierny! i jeszcze Magdzie, Honoracie i Justynie. Przysiegam! Nigdy ich nie zdradze! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 02.02.02, 17:22 on był stały, tylko one sie zmieniały. Odpowiedz Link Zgłoś
betis Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ 03.02.02, 00:00 Kangoor - Słoneczko! To już dzisiejszego dnia nastanie ta magiczna chwila, w której Luiza po 96-ciu dniach wyskoczy z samolotu prosto w Twoje ramiona!!! :) Radku - udanego urlopu i niech te 96 zamieni się w namiętne "69"... ;) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: JAK DŁUGO JESZCZE???? FINAŁ IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 00:27 to Kangoor ma na imie Radek? Kangoor! jestes moim imiennikiem! ale teraz przez jakis czas Cie na forum nie bedzie co? no zycze Ci wspanialych chwil z Luiza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz KONIEC 03.02.02, 09:37 To by bylo na tyle, jesli chodzi o ten watek. Time is up. Zycze Kangoorowi samych milych niespodzianek, a bardziej dlugofalowo - niech im Bozia w dzieciach wynagrodzi, hehe.:)) Trzymaj sie Kangoor, pozdrow Luize ode mnie i bawcie sie dobrze. PZDR, Ignatz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: KONIEC IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 19:37 niech Wam ziemia lekka bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś