31.01.02, 09:53
Jeśli na GG uzywasz swojego obecnego nicka jako 'pseudo' to masz tam
konkurencję.
Jednakże jak widzę spośród 4 kandydatów - 2 to panie, poza tym jeden osobnik
jest aktualnie dostępny, a więc pozostał jeden, czyżbyś to był Ty Rigelku?
Obserwuj wątek
    • rigel Re: Do Rigla 31.01.02, 09:58
      teraz mnie tam nie ma... to pewnie ja jestem ten "niedostepny" :))))
      sprawdz sobie poczte to bedziesz wiedziala ;))))))
      • e.silver Re: Do Rigla 31.01.02, 10:02
        ok, w tej chwili ;))
        • Gość: kiciaf Re: Do Rigla IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 10:20
          co to jest ten GG? Czyżbym o czymś nie wiedziała?
          • rigel Re: Do Rigla 31.01.02, 10:20
            www.gadu-gadu.pl
            • Gość: kiciaf Re: Do Rigla IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 10:23
              nieufna jestem z natury.bywałeś tam może?
              • rigel Re: Do Rigla 31.01.02, 10:40
                dwa razy... ;))))
                • Gość: kiciaf Re: Do Rigla IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 10:44
                  i?
                  • rigel Re: Do Rigla 31.01.02, 10:50
                    Gość portalu: kiciaf napisał(a):

> i?

... zyje i mam sie dobrze ;))))))
                    • e.silver Re: Do Rigla 31.01.02, 10:54
                      to odbierz pocztę ;)))
                      • rigel Re: Do Rigla 31.01.02, 10:54
                        sama sobie odbierz ;)))))
                        • e.silver Re: Do Rigla 31.01.02, 11:10
                          zrewanżowałam się, mam nadzieję, ze dojdzie ... ;))))
                          • rigel Re: Do Rigla 31.01.02, 11:20
                            doszlo, doszlo... ;)))))) i chyba wraca ;)))))))
                            • e.silver Re: Do Rigla 31.01.02, 11:21
                              rigel napisał(a):

> doszlo, doszlo... ;)))))) i chyba wraca ;)))))))

oooo jak miło ;)))))
                              • rigel Re: Do Rigla 31.01.02, 11:23
                                :))))) w koncu ta droga nie jest taaaaaaka długa :)))))))
                                • e.silver Re: Do Rigla 31.01.02, 11:28
                                  rigel napisał(a):

> :))))) w koncu ta droga nie jest taaaaaaka długa :)))))))

taaaaka nie ;))) dostałam
                                  • aniela_ Re: Do Rigla 31.01.02, 17:49
                                    aha silver w skorze nanty wystepuje. nabieram podejrzen.
                                    • Gość: roro Re: Do Rigla IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:01
                                      aniela_ napisał(a):

> aha silver w skorze nanty wystepuje. nabieram podejrzen.

Strzal w 10-tke Aniele.
                                      Gdzie bylas caly dzien? Obiad juz wystygl. Teraz musze odgrzewac.
                                      • aniela_ Re: Do Rigla 31.01.02, 18:03
                                        dążyłam do doskonałości.
                                        w rozmowach w toku pokazywali pana co nie jadl od lipca a chodzi i żyje.
                                        mogłabym idąc jego sladem zrezygnowac z dzisiejszego obiadu np.
                                        • Gość: roro Re: Do Rigla IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:08
                                          Nene. Cały dzien pitraszę. Skosztuj chociaz. I powiedz, ze dobre.

P.S. Mam nadzieje, ze Rigel i silver nanta nie obraza sie, ze korzystamy z ich
                                          osobistego watku.
                                          • aniela_ Re: Do Rigla 31.01.02, 18:11
                                            z buciorami tu weszlam zeby sie obrazili.
                                            aha dobra co ugotowales>
                                            • Gość: roro Re: Do Rigla IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:17
                                              To ma nazwe tak dziwną, że az nie potrafię powtorzyć.
                                              Przypomnialem sobie, jak kiedys mialem przyjemnosc byc w restauracji Afrodyzjak.
                                              Zaintrygowala mnie tam zupa pod nazwą "zupa kochankow z Verony". Na moje
                                              uporczywe pytanie, doslownie "co to do cholery" jest, pan kelner w koncu
                                              odpowiedzial - jarzynowa.
                                              No ale jedz, jedz, ja odczekam jakies 10 minut i tez zjem.
                                              • Gość: KANGOOR Re: Do RORA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 18:21
                                                Jak wnuki????? Cały czs czytasz im o przygotach Mojego bohatera Piotrusia
                                                Pierwszaka????
                                                • aniela_ Re: Do RORA 31.01.02, 18:25
                                                  co za kangoor jak filip niejaki?
                                                • Gość: roro Re: Do RORA IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:27
                                                  Gość portalu: KANGOOR napisał(a):

> Jak wnuki????? Cały czs czytasz im o przygotach Mojego bohatera Piotrusia
                                                  > Pierwszaka????

Nie chwytam aluzji. Czyzby bylo kiedys cos, o czym zapomnialem?

P.S. Czy wam tez tak forum zaczelo sie "ślimaczyć", czy to tylko moj server?
                                              • fuego o... 31.01.02, 18:24
                                                widzę, że druga zmiana przyszła...z cieciem Anielskim na czele ;)
                                                • Gość: roro Re: o... IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:30
                                                  fuego napisał(a):

> widzę, że druga zmiana przyszła...z cieciem Anielskim na czele ;)

a moze ktos nadaje ze swej norki? nie pomyslalaś?
                                                  Ten "cieć" to nie bardzo mi sie podoba. Stróż bedzie odpowiedniejszym slowem.
                                                  • fuego Re: o... 31.01.02, 18:31
                                                    Bodygard?Honoru bronisz?

A poza tym tak czy siak,na forum to druga zmiana jest
                                                • aniela_ Re: o... 31.01.02, 18:31
                                                  druga zmiana.
                                                  • Gość: roro Re: o... IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:34
                                                    Ale tu akurat fuego ma racje, bo ja jeszcze siedze w pracy. Zaleglosci
                                                    nadrabiam.... jak widać.

• fuego Re: o... 31.01.02, 18:34
                                                    O, to współczuję.Może jakieś kanapki zrobić?
                                                  • Gość: roro Re: o... IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:37
                                                    fuego napisał(a):

> O, to współczuję.Może jakieś kanapki zrobić?

Nie dziekuję. Chyba minęło juz 10 minut.
                                                    Aniele, jesteś tam jeszcze, czy pofrunełaś w już w Niebiosa.
                                                  • fuego Re: o... 31.01.02, 18:38
                                                    10 minut od czego?
                                                  • Gość: roro Re: o... IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:43
                                                    fuego napisał(a):

> 10 minut od czego?

Nieważne. To tylko ja robię sobie glupie żarty z najblizszej mi forumowej osobki.
                                                    Kanalia ze mnie.
                                                  • aniela_ Re: o... 31.01.02, 18:38
                                                    aha ja nie mam honoru zapomnialam uprzedzic
                                                  • Gość: roro Re: o... IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:41
                                                    Ależ nie mow tak o sobie. Ty nie masz tylko organow wewnętrznych i osobowosci i
                                                    żywisz się powietrzem. Zapomniałaś?
                                                  • aniela_ Re: o... 31.01.02, 18:49
                                                    fakt
                                                  • Gość: roro Re: o... IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:52
                                                    aniela_ napisał(a):

> fakt

Pa, aniołku.
                                                  • Gość: roro Muszę już pozegnać czcigodne Panie. IP: 217.8.191.* 31.01.02, 18:51
                                                    I do swej rezydencji sie udać.

Swoją drogą, to ciekawe czemu nanta zmienila sie na silvera.
                                                    Chyba trzeba baczniejszą uwagę zwracać na nowe nicki niewiadomego pochodzenia,
                                                    bo jescze mreck przybierze postać jakiejs "blondiny" i zacznie sie do mnie
                                                    umizgiwać, brrrr.
                                                  • bella_blondina Re: Muszę już pozegnać czcigodne Panie. 31.01.02, 20:24
                                                    Jestem...
                                                    Wołałeś mnie roro?
    • rigel Re: Do Rigla 31.01.02, 18:55
      czesc Fuego :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka