Dodaj do ulubionych

do Silverka

01.02.02, 07:17
... witaj :))))))
sprawdz poczte :))))
Obserwuj wątek
    • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 08:25
      Witaj, właśnie przyszłam, kto tu pracuje o 17:17 ??? ;)))))))
      • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 08:31
        nie tylko o 17.17 ...... przed poludniem TUTAJ tez nikt nie pracuje ;)))))))))
        • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 08:37
          z rozpędu mi się gubią jedynki - odbierz co trzeba. ;))
          • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 08:39
            dzieeeeeki ;))))))))))))))
            • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 08:41
              nie tyle mi się te jedynki gubią, co znajdują...
              proszę bardzo ;))))))
              • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 08:44
                rozumiem Twoje problemy.... wiesz, te sztuczne szczeki sa czasami
                niedopasowane... ;))))
                • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 08:45
                  noooo... kłapią i kłapią... ;)))
                  • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 08:49
                    ... z siłą wodospadu... ;))))))
                    • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 08:55
                      ja tam wole górskie potoki ;))))
                      • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 08:59
                        ja tez... zwlaszcza jak w tych potokach sa jeszcze taaaakie tluste
                        pstragi... ;))))
                        • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 09:04
                          teaaaakie mokre i śliskie.... w życiu, żadnych pstrągów
                          • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 09:10
                            nie wiesz co dobre :)))))))
                            swiezutkie pstragi... prosto z potoku.... smazone na ognisku... mniam, mniam ;))
                            do tego oczywiscie kieliszeczek czegos mocniejszego.... ;))))))))
                            • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 09:12
                              kieliszeczek może być, nie pogardzę
                              smażone też
                              ale takie wsrętne oślizglłe najpierw i jeszcze trzeba toto utłuc...
                              • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 09:18
                                e.silver napisał(a):

> kieliszeczek może być, nie pogardzę

no to zapraszam.... tylko cichutko, bo zaraz sępy się zlecą... ;)))))

• e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 09:20
                                  a chętnie,
                                  i moze by jakiś parasol skołować, żeby sępy z góry nie zauważyły?
                                  • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 09:22
                                    forumowe sępy gotowe jeszcze i ten parasol zabrac...;)))))
                                    ukryjemy sie w gestwinie i zalozymy kilka pulapek ;)))))))
                                    • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 09:24
                                      w którym miejscu gąszcz tu najgęstszy?
                                      • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 09:25
                                        z doswiadczenia starego harcerza wiem, ze tam gąszcz jest najgęsciejszy gdzie
                                        jest najciemniej ;))))
                                        • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 09:30
                                          ale mówią, że najciemniej jest pod latarnią ;))))
                                          • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 09:40
                                            niby tak mowia... pewnie dlatego tam jest taki tlok... i mozna spotkac kilka
                                            osob, ktorych nie chcialoby sie tam spotykac ;)))
                                            • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 09:44
                                              Pozostańmy zatem na łonie natury.... ;)) z dala od cywilizacyjnych świateł...
                                              starczy nam tylko moja srebrzysta poświata... :))))
                                              • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 09:48
                                                a ta poswiata tylko rozjasnia mroki czy mozna tez sie pogrzac przy niej
                                                odrobinke? ;)))
                                                • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 09:56
                                                  Dla Ciebie Rigelku ;)) mogę włączyć dodatkowe opcje cieplne ;)))))))))))
                                                  • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 09:58
                                                    dzieeeeki ;)))))
                                                  • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 10:05
                                                    proszę bardzo ;)) czujesz ciepło?
                                                  • kwiatka Re: do Silverka 01.02.02, 12:01
                                                    e.silver napisał(a):

> proszę bardzo ;)) czujesz ciepło?

ciepła nie czuję , ale perfumy poznaję
                                                  • rigel Re: do Silverka 01.02.02, 12:04
                                                    katar mam to perfum nie czuje.... za to cieplo mi sie zobilo ;)))))
                                                  • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 12:04
                                                    kwiatka napisał(a):

> e.silver napisał(a):
                                                    >
                                                    > > proszę bardzo ;)) czujesz ciepło?
                                                    >
                                                    > ciepła nie czuję , ale perfumy poznaję

Nie jest to wszakże zapach kwiatowy ;))

• rigel Re: do Silverka 01.02.02, 12:11
                                                    opisz ten zapach upojny, bo jak wczesniej powiedzialem katar mam ;)))))
                                                  • e.silver Re: do Silverka 01.02.02, 12:13
                                                    rigel napisał(a):

> opisz ten zapach upojny, bo jak wczesniej powiedzialem katar mam ;)))))

Trudne mi Waćpan zadania zadajesz, zapach opisać, moze poczekamy az Waszmość
                                                    katar wyleczysz, wtedy zapach moich perfum rozpoznasz bez przeszkód. ;)))))))))
                                                  • Gość: dzieciak CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 12:19
                                                    dokladnie tak jak w temacie:)
                                                    Rigel! wiesz juz jak na imie ma Ideal ha, ha:)
                                                    Silver masz dzis cos do jedzenia?:)
                                                  • e.silver Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:20
                                                    Gość portalu: dzieciak napisał(a):

> dokladnie tak jak w temacie:)
                                                    > Rigel! wiesz juz jak na imie ma Ideal ha, ha:)
                                                    > Silver masz dzis cos do jedzenia?:)

Jasne, Dzieciaku, 3 kg cukierków.
                                                  • Gość: dzieciak Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 12:23
                                                    odchudzam sie! moge zjesc co najwyzej 2 kg:)
                                                  • e.silver Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:24
                                                    uważaj na ząbki, dentysta sie tu na plaży pokazał, leczy bez znieczulenia
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:25
                                                    zabkow juz nie mam - bylem na treningu i mi wybili hi, hi
                                                  • e.silver Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:27
                                                    żaden się nie ostał? Dentysta R. bedzie niepocieszony ;((
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:28
                                                    niestety zaden... szachy to ciezki sport:)
                                                  • rigel Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:28
                                                    cze dzieciaku ;)

mowilemSilverku, ze hieny sie zleca.... to byla tylo kwestia czasu ;)))
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:30
                                                    jakie hieny? nigdzie Nanty nie widze:)
                                                  • rigel Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:32
                                                    i nie zobaczysz przez te zapuchniete slepka ;)))
                                                  • e.silver Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:31
                                                    Miałeś rację, niestety! :))
                                                  • rigel Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:32
                                                    ani chwili samotnosci we dwoje nie ma tutaj.... ;((
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:35
                                                    chwile samotnosci? niedoczekanie Twpoje:)
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:34
                                                    no po Riglu to sie spodziewac moglem... ale po Tobie Silverku? ja za taka dobra
                                                    i szlachetna osobe Cie mialem:)
                                                    Rigel! jakie zapuchniete oczka?
                                                  • rigel Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:35
                                                    nie widzisz wlusterku, bo masz zapuchniete slepka wlasnie ;) hieno!
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:38
                                                    ja hiena? ja?! Rigel jak mozesz? podaj conajmniej 5 powodow dla ktorych niby
                                                    jestem hiena! nic nie wymyslisz!
                                                  • rigel Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:48
                                                    1. bo nie chcesz podzielic sie idealem
                                                    2. bo wlazisz w gąszcz ciemny bez zaproszenia
                                                    3. bo wyzerasz cukierki, ktoymi ja moglbym sie obzerac
                                                    4. bo spisz do poludnia a wieczorami siedzisz przy kompie, a dobrze wiesz, ze
                                                    to jest pora dobra do gadania
                                                    5. bo tak i juz!
                                                    :)
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:53
                                                    dlugo myslales i ... nic Ci z tego nie wyszlo:)
                                                    --------------------------------------------------------------------------------
                                                    1. bo nie chcesz podzielic sie idealem - nie wymagasz ode mnie za duzo? i
                                                    Idealem a nie idealem. Widzisz roznice?:)
                                                    2. bo wlazisz w gąszcz ciemny bez zaproszenia - marny powod, doprawdy marny:)
                                                    3. bo wyzerasz cukierki, ktoymi ja moglbym sie obzerac - Silver mnie
                                                    poczestowala, wiec moge!;)
                                                    4. bo spisz do poludnia a wieczorami siedzisz przy kompie, a dobrze wiesz, ze
                                                    to jest pora dobra do gadania - jesli dobrze pamietam, to wczoraj troche dlugo
                                                    z siostra rozmawiales! Jak ma na imie Ideal?:)
                                                    5. bo tak i juz! - jedyny w miare rozsadny powod ktory podales.
                                                    Czyli wymysliles caly jeden powod! mialo byc piec...:)
                                                  • rigel do hieny 01.02.02, 12:55
                                                    wymadrzasz sie.... dla mnie ideal ma imie na 5 liter ;)))))
                                                    i wczoraj wcale tak dlugo nie bylo ....
                                                  • dzieciak_ Re: do hieny 01.02.02, 12:58
                                                    dluzej nie bedzie
                                                  • e.silver Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:38
                                                    dzieciak_ napisał(a):

> no po Riglu to sie spodziewac moglem... ale po Tobie Silverku? ja za taka dobra
                                                    >
                                                    > i szlachetna osobe Cie mialem:)
                                                    > Rigel! jakie zapuchniete oczka?

Dziecko drogie!
                                                    Moja dobroć i szlachetność nie zniknęła, ale co to ma do samotności we dwoje?
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:40
                                                    to o samotnosci to do Rigla bylo:)
                                                    drogie dziecko? phi....
                                                  • e.silver Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:51
                                                    Dzieciak, ale to miała być samotność we dwoje.
                                                    Zrozumiał?
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:54
                                                    zrozumial, ale jest, jakby to okreslic? - ZLOSLIWY!:) masz lody bananowe z bita
                                                    smietana? jak masz i mi je dasz to sobie pojde:)
                                                  • rigel Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:56
                                                    pojdziesz sobie hieno i tak....
                                                    Silverku nie dawaj mu lodow....
                                                  • _tequila_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:56
                                                    oooo! takie lody to i ja chetnie.... ;)
                                                  • rigel ... nastepna ;) 01.02.02, 12:57
                                                    .... dobrze, ze zdazylem wypic i zjesc te pstragi.... ;)
                                                  • dzieciak_ Re: ... nastepna ;) 01.02.02, 12:59
                                                    pstragi wypiles? az tak z Toba zle ze musisz w mikserku je rozbeltac i taka
                                                    papke jesc:)
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:57
                                                    no to Tequilo okupujemy watek dopoki lodow nie dostaniemy!:)
                                                  • e.silver Re: WSZEM I WOBEC OŚWIADCZAM 01.02.02, 12:59
                                                    ...ŻE LODÓW DZIŚ TAKŻE NIE BĘDZIE!!! GARDŁO MNIE ZACZYNA BOLEĆ, WIĘC LODÓW NIE
                                                    ZAMAWIAŁAM NA DZIŚ. Koniec. Kropka.
                                                  • _tequila_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 12:59
                                                    ok, to jeszcze musimy wymyslec na co jeszcze mamy ochote
                                                    w razie jakby te lody jednak mam dali... ;)
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:01
                                                    moze jakies soki? np. gin z toniciem hi, hi...
                                                    a moze Tequile?:) masz sol i cytrynki?
                                                  • _tequila_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:04
                                                    ja preferuje zlota, a ja sie pije z cynamonem i pomaranczka...
                                                    mniammmmm
                                                  • e.silver Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:06
                                                    No nie, jeszcze się tu rozpijają.....
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:09
                                                    my sie roozpijamy? a kto pil piwo z sokiem bez soku? he?
                                                  • _tequila_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:09
                                                    oj juz daj spokuj - napij sie z nami tzn ze mna bo mlody jeszcze nie
                                                    powinien.... ;))
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:11
                                                    Tekilko! Na razie jeszcze Cie lubie!:)
                                                  • e.silver Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:12
                                                    Z Tobą Tekilka mogę się napić, a co do Dzieciaka - zeby nie było na nas ze
                                                    młodocianych rozpijamy ;)))
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:15
                                                    no wredne te baby, no!:) nawet lyczka nie moge? ladnie poprosze (co do
                                                    dzieciaka nie jest podobne;))
                                                  • e.silver Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:17
                                                    no nie wiem...
                                                  • rigel Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:27
                                                    ani lyka Dzieciaku.... ja tez prosilem ;)
                                                  • dzieciak_ Re: CO SIE TAK MIZDRZYCIE?:) 01.02.02, 13:08
                                                    nie probowalem jeszcze! ale cynamon? bleee... nie lubie
                                                    najlepsze sa klasyczne... malibu, gin,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka