intel-e-gent 27.10.09, 12:21 Widać jednak, że FB będzie wykorzystywany - wielu polityków lokalnych korzysta już z tego i informuje o swoich działaniach właśnie przez Fejsbuka. Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia lewysierpowy.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indubbioproreo Re: Politycy (nie)zdobywają Facebooka 27.10.09, 13:12 Eurofederastia i płatna agentura bolszewii - właściwie niewiele się różnią. Wystarczy poczytać archiwa Gorbaczowa udostępnione światu przez Bukowskiego by zobaczyć, jak niedaleko pada UE od ZSRR. Paranoja? W świetle faktów - niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
stoerungsquelle Re: Politycy (nie)zdobywają Facebooka 27.10.09, 13:49 Niepopularni, bo nie zajmuja sie tym. Dane sa rzadko aktualizowane. Poza tym politycy sa czasami na Twitterze, ale tez nie zawsze wiedza jak go wykorzystac. Na szczescie sa wyjatki, chocby wspomniana posel Pomaska czy W. Olejniczak. Twitter i FB to na razie polityczna przestrzen bez wielu polskich politykow. Czy to wynika z awersji do "sledzenia"? ---- Politycy tylko o tym mówią, my to realizujemy www.scholar-online.pl Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Politycy (nie)zdobywają Facebooka 27.10.09, 14:08 @ stoerungsquelle Awersja do śledzenia tłumaczyłaby raczej brak korzystania ze śledzika ;) A Twitter kojarzy się raczej pozytywnie. Przynajmniej na razie ;) Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia lewysierpowy.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stoerungsquelle Re: Politycy (nie)zdobywają Facebooka 27.10.09, 20:43 @intel-e-gent Ja mam nadzieje, ze Twitter pozostanie taki, jaki jest :) siedze tam juz ponad rok i do dzis mi sie platforma podoba. chyba dlatego, ze samemu sie decyduje, kogo follow a kogo unfollow :) Ostatnio mielismy tam dyskusje jak okreslic "follow", bo wlasnie "sledziki" przedstawiaja najwiekszy problem w j. polskim ;) --- Co ma wspólnego o. Rydzyk i literatura? www.scholar-online.pl/viewpage.php?page_id=124&c_start=20#c13066 Odpowiedz Link Zgłoś
uspd Re: Politycy (nie)zdobywają Facebooka 16.11.09, 22:51 Profil Buzka raczej średni i generalnie nudny. Nie rozumiem w czym przewyższa profil przykładowo Olejniczaka? Ten znajomych ma więcej a i dyskusje zdecydowanie żywsze i bardziej absorbującej użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś