dziobak.brunatny 16.12.09, 11:04 ... czyli jak smędolić bez sensu przez godzinę ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczyjar Re: Tusk w TOKFM - totalna klapa 16.12.09, 11:09 Klapa to tobie chyba spadla na leb, ta o sroca. Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger [...] 16.12.09, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny Paradowska pytała rzeczowo 16.12.09, 11:19 tylko Tusk miał co chwila problemy z oddechem Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger [...] 16.12.09, 11:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Tusk w TOKFM - totalna klapa 16.12.09, 11:12 Cóż za miażdżąca merytorycznie krytyka, połączenie bezsilności z głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger Re: Tusk w TOKFM - totalna klapa 16.12.09, 11:15 boblebowsky napisał: > Cóż za miażdżąca merytorycznie krytyka, połączenie bezsilności z > głupotą. Musisz zawsze PISac o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Najbardziej mnie rozbawiło, jak ten oszust 16.12.09, 11:14 pochwalił się rozwiązaniem problemu Rospudy. Obwodnicy nadal nie ma, ludzie nadal giną, ekodebile, ośmieleni że im się ustapiło, z góry już oprotestowali tamę we Włocławku, elektrownie atomowe i właściwie wszystko inne, a ten bałwan plecie o "rozwiązanym problemie". Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Najbardziej mnie rozbawiło, jak ten oszust 16.12.09, 11:16 o Rospudę to spytaj lepiej jego poprzedników Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger Re: Najbardziej mnie rozbawiło, jak ten oszust 16.12.09, 11:25 wujaszek_joe napisał: > o Rospudę to spytaj lepiej jego poprzedników Dziękuję, ze nie proPOnujesz mi cofnąc sie do epoki Gierka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger Re: Najbardziej mnie rozbawiło, jak ten oszust 16.12.09, 11:17 On jest tak głupi,ze nie wie co sie dzieje w temacie Rospudy. Chwilowo jest zajety budowa elektrowni jądrowej,zeby była gotowa przed wyborami na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobak.brunatny Polityka to rzucanie hasełek ? 16.12.09, 11:21 ... też to słyszeliście ... Odpowiedz Link Zgłoś