dziobak.brunatny [...] 14.01.10, 12:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: bede glosowac na Tuska za dezubekizacje 14.01.10, 15:33 odwagi Wielki Sterniku,jesteśmy z tobą,jak sprawisz się ostatecznie z tą morową zarazą Odpowiedz Link Zgłoś
don_donaldo Re: bede glosowac na Tuska za dezubekizacje 14.01.10, 19:33 przeciez on na bpaslku ubecji chodzi i generalnie Ryzy to jest pionek Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: bede glosowac na Tuska za dezubekizacje 14.01.10, 19:56 a gdzie ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: bede glosowac na Tuska za dezubekizacje 14.01.10, 21:51 trzeba dodawać otuchy rudemu,to może znowu coś spłata POdwalinom esbecko-salonowym,dalej dondonie,trąbki grają,esbecy w popłochu już du..y dają,ze strachu sra..ą,boś ty jedyna taka trąba,co od koryta świnie odtrąca Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 To ja nie wiedziałem, że ustawa dezubekizacyjna 14.01.10, 22:01 kasia510 napisała: bede glosowac na Tuska za dezubekizacje choc go nie lubie ---> ... nakazuje przyjmowanie esbeków, wsioków, kapusiów do pracy. Za to że przede wszystkim zadbał o nich, to na niego zagłosujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: To ja nie wiedziałem, że ustawa dezubekizacyj 14.01.10, 22:06 to ironia z całej tej szopki Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Re: To ja nie wiedziałem, że ustawa dezubekizacyj 14.01.10, 23:27 Paranormalny napisał - ---> ... nakazuje przyjmowanie esbeków, wsioków, kapusiów do pracy. Za to że przede wszystkim zadbał o nich, to na niego zagłosujesz??? A co ty masz do wsioków? Rodziny się wypierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 A sso ty taki niedomyślny? :) 15.01.10, 10:55 asso1 napisał: A co ty masz do wsioków? Rodziny się wypierasz? ---> Karpinuków SB/UB nazywa się esbekami/ubekami, natomiast nowaków WSI nazywa się wsiokami - proste? Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Ahaaaaaaaaa! To Karpiniuk.... 15.01.10, 17:35 ...tyż od wasz? Chyba tak, bo odrazu widać, że to tęgi myślowiec! Ale dla mnie wsio to wsiok, tak zawsze było. Trzymajta się normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Kontekstu Karpiniuka i Nowaka też nie zrozumiałeś? 15.01.10, 20:47 asso1 napisał: Ahaaaaaaaaa! To Karpiniuk.... ---> Podpowiadam, abstrac(karpiniuk)ąc od meritum i urządzając sobie podśmiec(nowak)ki ... :))) > Ale dla mnie wsio to wsiok, tak zawsze było. Trzymajta się normalny. ---> Słoma wystająca z butów salonowcom powoduje, że nie różnią się oni od zwykłych wsioków. No a fakt, że chodzą na pasku WSIoków i szczekają tak jak oni im nakazują, pogłębia te POdobieństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 paranormalny! 15.01.10, 21:00 Myślisz, że jak wszystkich których nie lubisz poobstawiasz tym ch...mi i powyciągasz im słomę z butów to będziesz mniejszym wsiokiem? Nie łudź się! Masz to na całe życie! Co widać, słychać i napewno czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 paranormalny! 15.01.10, 22:11 asso1 napisał: Myślisz, że jak wszystkich których nie lubisz ---> Może już byś skończył z tymi bolszewickimi sztuczkami socjotechnicznymi? Nie "wszystkich", lecz szmaciarzy, którzy zapluwają się przed kamerami, mikrofonami, nie potrafiąc wypowiedzieć ani jednego sensownego zdania! Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Re: paranormalny! 16.01.10, 01:55 Napisałeś - Nie "wszystkich", lecz szmaciarzy, którzy zapluwają się przed kamerami, mikrofonami, nie potrafiąc wypowiedzieć ani jednego sensownego zdania! Rozumiem, że odnosisz się do PISowców i rydzykowców a także niejakiego Mężydły, bełkoczącego bez sensu w TVN24. Dobrze, dobrze, tak dalej! Każdy powrót do rozumu cieszy! Może za jakiś czas uznam, że nie jesteś aż takim wsiokiem. Pracuj nad sobą! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: bede glosowac na Tuska za dezubekizacje 15.01.10, 11:07 Jaka dezubekizacja? Nie rozumiesz, ze pieniędzy nie ma i każdy sposób jest dobry aby zaoszczędzic? Kiedy juz się poprawi, wowczas TK włączy sie do akcji i wyda odpowiedni wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Re: A co to jest ta dezubekizacja ??? 15.01.10, 17:48 Dezubekizacja to jest wyrównanie wiekowych krzywd bohaterskiego narodu polskiego wyrządzanych przez krwawy i zbrodniczy reżim komunistyczny, którego podporą byli ubecy. Wszyscy! Maszynistki i palacze co też! Odpowiedz Link Zgłoś
noworoczny Re: A co to jest ta dezubekizacja ??? 15.01.10, 17:50 Jesteś pewien, że to się nazywa dezubekizacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
z-kolbergiem-po-kraju Intelektualisto .... 15.01.10, 17:55 ... nie jesteś w Maediwach a jeszcze w Polsce. Deubekizacja a nie dezubekizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A głosuj - to wolny kraj :) 15.01.10, 17:45 kasia510 napisała: > choc go nie lubie W którym na pierwszym miejscy jest Karta Praw Podstawowych obywateli. :) Tylko tym się ów Pan kieruje. Żadną tam odpowiedzialnością zbiorową, czy kazaniem chrześcijańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Re: A głosuj - to wolny kraj :) 15.01.10, 17:51 Wolny powiadasz? Widzę, że już zupełnie poszedłeś w szutki! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A głosuj - to wolny kraj :) 15.01.10, 17:54 asso1 napisał: > Wolny powiadasz? Widzę, że już zupełnie poszedłeś w szutki! Czyż może być więcej wolności, niż pozwala na to prawo naturalne Hammurabiego i łaska Wszechmocnego, już nie długo wpisanego do Konstytucji, bo Trybunał Kanoniczny ma problemy z orzeczeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Noworoczny! 15.01.10, 17:59 Znów chcesz mnie wpuszczać w maliny. Wiem co mówię. Tak jak wtedy, kiedy mówiłem, że zadne zarządzenia wykonawcze nie bedą potrzebno. I co? Wystarczy rewolucyjny zapał i święte przekonanie o własnej racji. A prawo? Jakie prawo? Prawo to IPN! I wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
z-kolbergiem-po-kraju Re: Noworoczny! 15.01.10, 18:09 Co prawda to jest do noworocznego, ale weż pod uwagę, że biskupi ściśle współpracujący z UB i SB ( a jest ich wielu a nawet bardzo wielu) zwrócili TK uwagę, że prawo kanoniczne nie zna pojęcia deubekizacji. To nie jest zgodne z naukami KK. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: bede glosowac na Tuska za dezubekizacje 15.01.10, 17:58 TUSK zdeubekizował(POodbierał emerytury 85-latkom) UB który zlikwidowano ponad 55 lat temu.W III RP dekomunizacja bez komunistów,antysemityzm bez Semitów,A fałszywi fani związku zawodowego Solidarność to polscy liberałowie-kapitaliści uwłaszczeni aferalnie na majątku komunistycznej PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Będziesz musiała jeszcze bardzo długo czekać 15.01.10, 21:19 kasia510 napisała: > choc go nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś