h.c.baron 01.02.10, 18:05 wiadomosci.onet.pl/2121895,11,mieszkancy_go_odwolali__teraz_bedzie_doradzal_l_kaczynskiemu,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elena4 Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 18:09 I dobrze. Niech zbiera kogo może. A potem sukinsynom urzadzimy "DO mazura stań wesolo buntownicza wiaro" Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 18:38 A dlaczego nie? Przecież sytuacja analogiczna do tej w IX wieku. A poza tym, zawsze mi "mazur kajdaniarski" ciarki wywolywał. Ten bunt to wszystko moje. Oczywiście nie imputuj sobie. Nie chce miec nic wspólnego z polską przegniłą socjaldemokracja stojącą na strazy swoich łupów. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 19:09 Ależ używaj sobie, tylko Waryński i ty to takie dwa światy. Ty się wcale nie buntujesz. :D PS. XIX wiek,ale to z całą pewnościa literówka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 20:23 Ale ja nie chcę byc Waryńskim. Tylko, ze wierszyk zdatny i pełen pasji. I nie masz racji. Waryński i TY to dwa swiaty. Ty się wcale nie buntujesz. :D > > Ja sie buntuję. Ty chcesz władzy i wprowadzenia nowego/starego porzadku. No i jeszcze pewnie koscielnych skarbów. Literówka. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 20:28 Eleno droga, ty naprawdę nie wiesz czego ja chcę, bo ja się tutaj z nikim nie identyfikuję. Władza mnie nie rusza.:) Kośćielnych skarbów nie ma. One są polskie, tylko kościół udaje, że o tym nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 20:55 Ale i tak wierszyk zdatny i na czasie (przyszłym) Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 21:00 Wierszykiem bym go nie nazwała. Zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 21:13 Za hymn to mozesz ty go uważac. Dla mnie to wierszyk oddajacy doskonale moje obecne emocje. Rewolucyjne. Dlatego dobrze, ze jest Pałac i ludzie wokół niego sie gromadzący. Przyda sie jako headquarter. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 21:17 I za hymn też nie. Mówimy headquarters. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 21:48 Mówimy headquarters. > Fakt. Walnęłam babola. Nie ostatniego zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 19:10 elena4 napisała: > Przecież sytuacja analogiczna do tej w IX wieku. Dokładnie. To bardzo typowe dla PiS i jej elektoratu - poziom percepcji rzeczywistości. W sam raz na IX wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 20:25 To, co sie dzieje to powrót do XIX wieku. Tylko, ze wówczas walczono o odbieranie prawowitym włascicielom Teraz analogicznie trzebaby odbierac nieprawowitym włascicielom. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Wolisz PISbolszewię! 01.02.10, 19:43 elena4 napisała: > A dlaczego nie? > Przecież sytuacja analogiczna do tej w IX wieku. > A poza tym, zawsze mi "mazur kajdaniarski" ciarki wywolywał. Ten bunt to > wszystko moje. > Oczywiście nie imputuj sobie. > Nie chce miec nic wspólnego z polską przegniłą socjaldemokracja stojącą na > strazy swoich łupów. > Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Wolisz PISbolszewię! 01.02.10, 20:27 Od złodziejskiej hałastry? No jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalnyczlek Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 18:10 Najwazniejsze, aby potrafil sie modlic. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: To raczej ściek 01.02.10, 20:34 Dokładnie. Ciekawe kiedy przygarnie Kropiwnickiego i Kamińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 20:51 uczy miernotkę jak się zachowywać po przegranej? no i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmik Re: Pałac śmietnikiem 01.02.10, 21:26 Jeszcze niech Kropiwnickiego dokooptuje, to też przegrany-wygrany wg. Jarkacza. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Bardzo dobra decyzja. 01.02.10, 21:30 Niech doradza, jak przegrać wybory samorzą. "jest byłym wieloletnim, ale odwołanym w minionym roku, prezydentem Częstochowy (...) będzie doradzał głowie państwa w zakresie administracji samorządu terytorialnego, polityki lokalnej i regionalnej" Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Bardzo dobra decyzja. 01.02.10, 21:31 woda_woda napisała: > Niech doradza, jak przegrać wybory samorządowe (zjadło mi). > > "jest byłym wieloletnim, ale odwołanym w minionym roku, prezydentem > Częstochowy (...) będzie doradzał głowie państwa w zakresie > administracji samorządu terytorialnego, polityki lokalnej i > regionalnej" Odpowiedz Link Zgłoś