kecawa 07.02.10, 17:32 Czy owe szacowne gremium ma coś wspólnego z ostatnimi sukcesami PO i jej lidera? Czy powstanie i sukces tej partii jest efektem tylko działań tenorów? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Bilderberg a Tusk 07.02.10, 17:39 Sukcesy PO zawdzięcza braciom mniejszym, którzy pokazali swoją "klasę" w pełnej okazałości i nadal pokazują. Bolszewizm w naszym kraju nie ma przyszłości, więc trudno oczekiwać, by kacza bolszewia mogła zaistnieć i zakorzenić się na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Bilderberg a Tusk 07.02.10, 17:56 etta2 napisała: > Sukcesy PO zawdzięcza braciom mniejszym, którzy pokazali > swoją "klasę" w pełnej okazałości i nadal pokazują. Bolszewizm w > naszym kraju nie ma przyszłości, więc trudno oczekiwać, by kacza > bolszewia mogła zaistnieć i zakorzenić się na stałe. Dokładnie! Jak ktoś tego prostego faktu nie dostrzega, tylko buduje pseudohistorie spiskowe, niech lepiej wycofa się z komentowania polityki, że o uprawianiu nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Bilderberg a Tusk 07.02.10, 20:23 Ja tylko chwalę Tuska i Olechowskiego za międzynarodową aktywność- wszak to wyjątkowe gremium ów klub. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Bilderberg a Tusk 07.02.10, 18:17 Brawo, Wacku! Powinni Cię mianować szefem KBN. Wystarczyło, że rzuciłeś temat i natychmiast dostałeś dwie krótkie, ale bardzo celne analizy. No i jaka ulga, że tym razem to nie robota obcych - Żydów, masonów - tylko naszych minorytów. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post A ja biedny żuczek cały czas byłem przekonany 07.02.10, 18:23 że to dzieło WSI oraz części cywilnego wywiadu. Aż wreszcie mnie oświeciłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: A ja biedny żuczek cały czas byłem przekonany 07.02.10, 18:26 Nieaktualne! WSI już zlikwidowalimy. Teraz będziem likwidować Bilderberga. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A ja biedny żuczek cały czas byłem przekonany 07.02.10, 18:33 I tego siem trzymać bedziem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o_hohohoho Re: A ja biedny żuczek cały czas byłem przekonany 07.02.10, 18:36 trzymilionowy.post napisał: > I tego siem trzymać bedziem!!! jednom rekom hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A ja biedny żuczek cały czas byłem przekonany 07.02.10, 18:43 I pozdrow Wacio niezwykle pracowitego Szmita.(20 punktow w 3 minuty,to niewatpliwe osiagniecie). Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Bilderberg a Tusk 07.02.10, 18:43 kecawa napisał: > Czy owe szacowne gremium ma coś wspólnego z ostatnimi sukcesami PO i jej > lidera? Czy powstanie i sukces tej partii jest efektem tylko działań tenorów? > > zaciekawiony kecaw Biderbergowie to w wiekszosci rodacy ,braci z korzeniami w Odessie . Odpowiedz Link Zgłoś