wilk.podhalanski 28.03.10, 22:29 Dla samej zasady. Wilk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Re: Olechowski. 28.03.10, 22:32 wilk.podhalanski napisał: > > Dla samej zasady. > > Wilk. > Dla tej słynnej zasady 5%? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Re: Olechowski. 28.03.10, 22:58 Głosujesz na tych, których już ci wybrali inni? Gratulacje. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Olechowski. 28.03.10, 23:10 wilk.podhalanski napisał: > > Głosujesz na tych, których już ci wybrali inni? > Gratulacje. > > Wilk W jakim sensie mi wybrali? Jeśli głosuję na kandydata PO to kto go ma wytypować jak nie partia?? O czym ty mówisz? O "niezależnym" Olechowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nikt 28.03.10, 22:33 wilk.podhalanski napisał: Re: Olechowski. > > Dla samej zasady. Jeśli dla samej zasady, to nikt... Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Re: wg jakich zasad? 28.03.10, 23:08 Wg najprostszej zasady z możliwych w tym kraju: złamania systemu monopartyjnego. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: wg jakich zasad? 28.03.10, 23:13 wilk.podhalanski napisał: > Wg najprostszej zasady z możliwych w tym kraju: złamania systemu > monopartyjnego. To jakaś nowa zasada. Wszystkie partie dążą do czegoś dokładnie odwrotnego... Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Olechowski. 28.03.10, 23:30 wilk.podhalanski napisał: > > Dla samej zasady. > > Wilk. można wybierać pośród wielu zasad: - zasada, żeby złamać monopol jednej partii - zasada, żeby nie marnować głosu na kogoś, kto ma bardzo słabe notowania - zasada, żeby kogoś zablokować i odebrać mu głosy - ja stosuję zasadę, żeby zagłosować na najlepszego. To nie jest Olechowski. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Olechowski. 29.03.10, 00:52 www.polityczni.pl/olechowski_przed_studentami,audio,51,4862.html Wrzucam informacyjnie jego spotkanie ze studentami. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jestem za, a nawet przeciw 29.03.10, 03:53 Ale jakoś tego nie widzę. Maszyna polityczna zrobi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
yo-st Też w tym kierunku, na razie 29.03.10, 04:08 Bo w porównaniu z bidą kaczyńsko-komorowską... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Panie Olechowski. 29.03.10, 08:20 Niech Pan rozważy możliwość powrotu za pulpit didżeja. Takie same szanse jak Pan miałby dziś sławetny Pan Przerwa-Płażyński, pański kolega trzeci tenor jak zreszta trzeci czynny dziś tenor. Jak na razie jednak wykazuje się trzeźwością osądu rzeczywistości. Wszyscy tenorzy stracą kiedyś swój głos - taka jest kolej rzeczy. Przyjda inne głosy - byle nie kwa kwa. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: oczywiście miało być 29.03.10, 08:42 drugi i trzeci tenor ..... w ogóle byłem mocno niestaranny w moim wpisie - przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś