oblomoff A na kogo będziecie się pienić? 22.04.10, 00:09 Skończył się krótki czas względnej powściągliwości spowodowanej żałobą - i znów forum luminarzy tolerancji pianę z ust toczy na całego, jak codzień od pięciu lat. Bezcenni ci bliźnacy dla was są, moi mili, musicie to w głębi duszy przyznać. Kogo byście opluwali, gdyby ich nie stało, w kogo każdą grudką łajna rzucali? Wy się lepiej zastanówcie, czy następny Kaczyński w Pałacu Radziwiłłów nie będzie wam tak naprawdę niezbędny. Po pięciu latach prezydentury śp Lecha staliście sie już chyba nałogowcami strzykania jadem i jak nie będzie w kogo strzykać, pochorujecie sie od nadmiaru nie wydalonych trujących wydzielin. Odpowiedz Link Zgłoś
2-pswiecki Olechowski przynajmniej patrzyłby Obamie w oczy. 22.04.10, 00:21 Nie mielibyśmy kompleksów niedorośnięcia do rangi kraju wysoko rozwiniętego. Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Symbol nadaje się tylko do muzeum np. na Wawel 22.04.10, 00:29 ... jak kapciowy z Watykanu pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
kukos1 Re: Symbol nadaje się tylko do muzeum np. na Wawe 26.04.10, 16:42 Daj spokój Wawelowi. Odpowiedz Link Zgłoś
september76 GóWno używa zdjęcia rozpaczy do propagandy. 22.04.10, 00:45 Jarosław Kaczyński jest prezentowany jak Zydzi w Der Sturmer - wybierane są najgorze zdjęcia. Nie jestem doradcą wizerunkowym Jarkacza, ale wykorzystanie zdjęcia dzień po tragedii jest prostym skur...stwem w ludzkich kategoriach. Nie mam złudzeń co do GóWna, ale pamiętajcie Panowie - jak wy, tak wam. Kto szerzy pogardę i nienawiść, kiedyś ją zbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński byłby prezyd 22.04.10, 00:51 konikdrewniany07 napisała: > pan Kaczyński jest symbolem - jeśli chodzi o zastaw cech, których NIE POWINIEN > posiadać prezydent - przykład wręcz podręcznikowy > nie chcemy Wolski! Ale poeta Wolski chce WOLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
kukos1 Nie chcemy WOLSKI 26.04.10, 18:02 Nie chcemy, oby nie wyszło jak zwykle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
popisie [...] 22.04.10, 03:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński byłby prezyden... 22.04.10, 03:28 Panie Olechowski, kto jak kto, ale Pan doskonale wie, ze przy tej samej centrali mozna grac w roznych koszulkach, od orange PO pink...... Odpowiedz Link Zgłoś
kjhubner symbol który organizował wyjazd do Smoleńska ? 22.04.10, 05:33 i jest autorem IV RP ! Dziękuje nie skorzystam z tego pomysłu ! Jestem na nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Byłby symbolem-głupoty polaków. 22.04.10, 05:37 Czas skończyć z kaczyzmem.PiS powinien pozbyć się tego oszołoma i zreformować się,w tej partii wbrew pozorom też są trzeźwo myślący ludzie,niestety zastraszeni i zdominowani przez jej prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
red1410 Komorowski - drewniany, Olechowski- maślany... 22.04.10, 06:15 ...Kaczyński..? to już jest śmiech po prostu....Borowski powiedział , że lewica mu nie funkcjonuje..? przecież w tym kraju nie ma lewicy - są aferzyści i złodzieje spod znaku PZPR nie pozwalający młodym dojść do słowa ....spośród tej całej gromadki najlepszym byłby chyba jedynie Cimoszewicz - facet wyważony , z jakąś klasą i raczej reprezentacyjny, a taki powinien być prezydent..Kaczyński..? Olechowski skłania się w tym wywiadzie do przymilania PiSowemu elektoratowi..? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Komorowski - drewniany, Olechowski- maślany.. 22.04.10, 12:09 a Kaczyński z marmuru żelazem intarsjowany. Tfu Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński byłby prezyden... 22.04.10, 06:59 Czy Olechowskiemu cos się w mużgownicy poprzewracało. Nalpier by wywalił Komorowskiego teraz by chciła Yarusia. A gdzie Przezydentowa? Coś się Tobie we łbie poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
storazytysiac Re: Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński byłby prezyd 22.04.10, 23:30 doldama napisał: > Czy Olechowskiemu cos się w mużgownicy poprzewracało. Nalpier by > wywalił Komorowskiego teraz by chciła Yarusia. A gdzie Przezydentowa? > Coś się Tobie we łbie poprzewracało. ha! nikt jakoś nie pomyślał o tym, że kaczyński jest samotny! to świetny argument przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Wladza jest tam gdzie jest 22.04.10, 07:11 czyli w Episkopacie. A PiS to tylko zbrojne ramie Kosciola. Moze ze wzgledu na okolicznosci kandydatem na prezydenta Polski siermiezno-koltunskiej zostanie ktos z centrali? Odpowiedz Link Zgłoś
marsjaninzwenusa Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński byłby prezyden... 22.04.10, 07:14 Miałem Olechowskiego za rozsądnego człowieka, ale jak widać pył wulkaniczny zeszklił mu się w mózgu czyniąc nieodwracalne szkody. Odpowiedz Link Zgłoś
non_logos Olechowski to BŁAZEN 22.04.10, 07:14 Facet,który przyznał się przed opinią publiczną,że był szpiegiem przemysłowym na rzecz USA,ma kandydować na prezydenta RP? to jakiś żart.Przecież On wie,że nie ma żadnych,szans i teraz włazi w dupe PIS-owi,żeby dostać w przyszłości kawałeczek tortu.Pełna żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Re: Olechowski to BŁAZEN 22.04.10, 07:26 Szpiegiem przemysłowym ? W POLSCE dla USA ? Chyba jaja sobie robił, jeżeli to prawda co piszesz. Ja mogę np. napisać, że TY jesteś stara lesba, ale lubisz po działce koki ciągnąc druta. I co ? Jak byłabyś politykiem to koniec. KONIEC. Szpieg przemysłowy USA w Polsce - Hahahaha. No bo nasz przemysł to musi być dla amerykańców wisienka w torcie. Dziewczyno wytrzeźwiej albo leki zacznij brać z powrotem. non_logos napisała: > Facet,który przyznał się przed opinią publiczną,że był szpiegiem > przemysłowym na rzecz USA,ma kandydować na prezydenta RP? to jakiś > żart.Przecież On wie,że nie ma żadnych,szans i teraz włazi w dupe > PIS-owi,żeby dostać w przyszłości kawałeczek tortu.Pełna żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Olechowski byłby świetny. Szkoda - nie będzie. 22.04.10, 07:19 Chyba najlepszym prezydentem byłby Olechowski. Wyważony, wykształcony wszechstronnie i z rewelacyjną prezencją męża stanu. Niestety - nie ma szans. Duża szkoda. Na duplikat kartofla nie mogę patrzeć. Nie mogę ! Rzygać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński byłby prezyden... 22.04.10, 07:26 Jak widac, PO i media juz zaczynaja kampanie wyborcza. Zreszta zaczely ja juz w dniu katastrofy..... Wstyd mi za naszych politykow a jeszcze bardziej za dziennikarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Były TW arbitrem elegantiarum? 22.04.10, 07:33 Były TW arbitrem elegantiarum? Gdyby to ktoś bardziej wiarygodny optował za Jarosławem Kaczyńskim, gdyby szermował argumentami osiągnięć Pana Prezesa i b. Premiera dla dobra Polaków - np. o jego wrażliwości społecznej i preferowania zasad europejskich, tj. wyrównania dochodu najuboższych i najzamożniejszych rodaków, jakichś jego działań które doprowadziły do naprawy praworządności w Polsce ... Ale tylko mowa, mowa, mowa-trawa! Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński byłby prezyden... 22.04.10, 07:52 Jarosława na prezydenta a Lechowi postawmy mauzoleum nie może wszakże największy polak i prezydent leżeć wśród jakichś tam Piłsudskich i Miłoszów . Lech wiecznie żywy i na boga nie zapomnijmy o nadaniu MU pośmiertnie Virtuti za walki w Gruzji. Odpowiedz Link Zgłoś
szeregowy_agent Polska przetrwała kryzys dzięki Kaczyńskiemu 22.04.10, 07:57 a dokładnie dzięki obniżeniu podatków przez jego rząd. Gdzie podatek liniowy Tuska - wszyscy za tym, a nie za Tuskiem głosowali. Ambicjonalne przepychanki Tuska, oficjalnie nazywane "polityką miłości" doprowadziły do tragedii smoleńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wyspybahama Re: www.korwin-mikke.info 22.04.10, 08:59 po-pis-to-to-samo napisał: (...) Oj, jakie to charakterystyczne. Im kto bardziej plankton przypomina (pod względem poparcia społecznego) tym więcej pyszczy. Czy nie zauważyłeś/aś, że twój JKM i jego "kanapowce" nigdy w historii Polski nie osiągnęły znaczącego poparcia w wyborach? Jak myślisz, dlaczego tak jest? Na wypadek, gdybyś zamierzał/a uraczyć nas tu kolejnym długim wywodem o wspaniałości swojej opcji politycznej, dedykuję ci wschodnie przysłowie: "Jeśli pierwsza osoba mówi ci, że jesteś osłem - roześmiej się. Jeśli czyni to druga - zastanów. Jeśli trzecia - kup sobie siodło." Odpowiedz Link Zgłoś
duch41 Jak ten pan wygra to ja wyjeżdzam z polski !!! 22.04.10, 10:41 Jak ten pan wygra to ja WYJEŻDZAM Z POLSKI !!! Mam po dziurki w nosie ksenofobii, braku otwartości na świat i polskiej martylorogii. Odpowiedz Link Zgłoś
icek20 Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński byłby prezyden... 22.04.10, 10:53 Olechowski lecz sie na glowe Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Jarosław Kaczynski byłby symbolem nienawisci wobec 22.04.10, 11:19 myślących inaczej niż on. "Oni stoją tam gdzie stało ZOMO", czyli ja też. To człowiek szkodliwy dla Polski - i dla samego siebie. Lepiej uczyni, opiekując se starą matką. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński byłby prezyden... 22.04.10, 12:01 Czegóż to byłby symbolem J.Kaczyński ? Oryginał zastąpić trzeba kopią ? Konsumowanie trupów na całego odchodzi - smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Wybory 2010. "Jarosław Kaczyński byłby prezyden... 22.04.10, 14:21 Jarosław Kaczyński już od bardzo dawna jest symbolem. Megalomanii, głupoty, zacietrzewienia i skłócania narodu... Odpowiedz Link Zgłoś