Gość: KapitanVon IP: *.acn.waw.pl 04.03.04, 20:39 Pan Premier Rokita (o cholera, pardon, jeszcze Miller) jest dziś bardzo stanowczy. Brawa i klapa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ość Re: Premier odwoła Panasa, jak minister zechce IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 21:11 Sam Myller też nie widzi powodu "zdjęcia" swojego kolejnego najlepszego protegowanego i całą winę przypisuje pismakom, które są całym złem i przyczyną wszystkich jego nieszczęść a na dodatek nie rozumieją, że ON, nawiedzony, robi TO tylko dla dobra, szczęścia i zdrowotności etc. ... no, nie wiedzieć czyjej. Ale ON, Myller, to wie. A wy, swołocz jesteście od tego, żeby cierpliwie czekać. Na co ? No właśnie zapomniałem, bo już tyle przyobiecałem, a jeszcze mam pokazać kończenie z menskością. Ale tak naprawdę, to ja wtedy żartowałem. Sami widzicie, że ja jestem Leszek DYZMA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Premier odwoła Panasa, jak minister zechce IP: *.toya.net.pl 04.03.04, 21:28 Kolejny przyczynek do postawienia Premiera Millera przed Trybunałem Stanu. To Premier jest konstytucyjnie odpowiedzialny za powoływanie lub odwoływanie Prezesa NFZ a nie Minister Zdrowia. To nie jest towarzystwo wzajemnej adoracji tylko rządzenie Panśtwem. Jeżeli Premier tego nie rozumie to w jakimkraju ja żyję ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda słup IP: *.gdynia.mm.pl 05.03.04, 00:08 Inicjatywa i samodzielność premiera skończyła się po dwóch miesiącach urzędowania. Do dokonań należy zaliczyć: expose oraz kilka "dowcipnych" powiedzonek tudzież złotych myśli. Od tego czasu premier odzywa się jedynie pytany - z wyjątkiem tego momentu, kiedy z własnej inicjatywy nazwał posła Ziobrę zerem. W niektórych kręgach figurant na stanowisku szefa to słup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Premier odwoła Panasa, jak minister zechce IP: *.toya.net.pl 05.03.04, 10:35 Proponuję zmiane tytułu artykułu: Kto odwoła Premiera, jak Premier zechce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dock Re: Premier odwoła Panasa, jak minister zechce IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 00:40 Freeed ,ostatecznie możesz liczyć słupy na trasie z w-wy do łodzi, Odpowiedz Link Zgłoś