elfhelm 26.03.04, 13:54 czy Pol musi jak dupa w każdym wywiadzie wychodzić??? przecież niszczą go najprostsze pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vlad palownik większego jełopa to chyba nie ma w sejmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:32 no ale to że ktoś urodził się idiotą nie jest jego winą. jego winą jest to że działa, no ale nie sam tylko z kliką millera. miller to jest cwaniak-specjalnie trzyma na stołku takieg debila żeby choć trochę odwrócić uwagę od swoich złodziejskich działan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Panie POL- Panu już dziękujemy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:37 Proszę sobie odpocząć, może jakiś urlop, wyjazd na ryby albo grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Za to Pol wciaz istnieje..... IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 26.03.04, 14:43 To zo Pol wciaz istnieje , przypomina mi go codziennie "droga" - ktora dojezdzam do pracy, a takze platnna "autostrada "A4 Chrzanow-Krakow praktycznie w calaj dlugosci jednopasmowa /uwaga, bardzo niebezpieczna/ ALE PLATNA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hogata To Pol nie istnieje, to znaczy sorry, istnieje... IP: 195.249.17.* 26.03.04, 23:17 ...w takim samym stopniu jak autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Marek Pol: Borowski jako taki nie istnieje 26.03.04, 14:40 elfhelm napisał: > czy Pol musi jak dupa w każdym wywiadzie wychodzić??? przecież niszczą go > najprostsze pytania To efekt kursów Tymoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
indris "Quo Vadis": Petroniusz do... 26.03.04, 14:45 "Bogowie stworzyli cię rzezimieszkiem a ty chces być demonem i dlatego nie wytrzymasz" Sienkiewiczowski Petroniusz powiedział to do Chilona Chilonidesa. Ale jakoś mi się to przypomina w związku z Markiem Polem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Marek Pol: Borowski jako taki nie istnieje IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 26.03.04, 15:05 Rozwiązać Unię Pracy, albo przyłączyć ją do partii Marka Borowskiego. Marek Pol na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba01 Re: Pol - odejdz wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.4R1D* / 194.205.246.* 26.03.04, 15:32 Panie Pol,odejdz pan wreszczie;z rzadu - najwiekszy nieudacznik - i z partii tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Pol robi za wszytkie afery IP: *.bnet.pl / 217.97.249.* 26.03.04, 16:12 facet ktory firmuje UP wcale sie nie zdziwie jak Nalecz ucieknie od Pola mam nadzieje ze powie mu to w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bay=bay Panie POL Re: Pol robi za wszytkie afery IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.03.04, 16:26 A ja mam nadzieje że "borówki" go nie przyjmą, bo to byłby ich powazny błąd juz na początku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strateg Strategia Nalecza IP: *.nwrk.east.verizon.net 26.03.04, 17:33 Gość portalu: bay=bay Panie POL napisał(a): > A ja mam nadzieje że "borówki" go/Nałecza/ nie przyjmą, bo to byłby ich powazny błąd juz > > na początku Wykladowca akademicki /nie profesor/ Nałecz ciagle jeszcze czeka. Bardzo mozliwe, że zaszczyci swoja "profesurą" PO lub Samoobrone. To zalezy od sondazy. Miejsce Nalecz czeka. Nalecz sie wacha. Nalecz sledzi. Nalecz sie zastanawia. Nalecz mysli /to za duzo powiedziane ale niech bedzie/ Nalecz rozwaza. Nalecz na rozdrozu. Nalecz w "Zyciu na goraco" Nalecz w "Zyciu na zimno" Nalecz w "Gali" Nalecz w "Bali" Nalecz w Wiwenie. Kiedy Nalecz w "Playboyu"? Kiedy koniec tego "nalecznego" koszmaru? Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Jaś Fasola się odezwał... 26.03.04, 17:46 Jaś Fasola polskiego rządu się odezwał... Pol jako taki istnieje tak jak jego autostrady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ww Re: Marek Pol: Borowski jako taki nie istnieje IP: 24.82.77.* 26.03.04, 19:09 czy Pol musi jak dupa w każdym wywiadzie wychodzić??? przecież niszczą go najprostsze pytania _ To nie pytania go niszcza. NIESTETY!!!! Paprotki nie da sie przerobic na orchidee. I tu jest Pol pogrzebany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy z USA Re: Marek Pol: Borowski jako taki nie istnieje IP: *.dyn.optonline.net 28.03.04, 04:01 Bez Ryszarda Bugaja UP jest jak SD dla PZPR-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Marek Pol: Borowski jako taki nie istnieje IP: 217.98.64.* 28.03.04, 13:00 Przecież bez sld up niema szans istnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowa igiełka potęga gigantycznej świadomości IP: *.elpos.net 28.03.04, 13:04 Najbardziej lubię ten fragment: "Przypominam panie redaktorze i przypominam wszystkim, że w momencie, kiedy myśmy przychodzili na urzędy... to mieliśmy sytuację grożącego gigantycznego deficytu budżetowego. Jacek Żakowski: A teraz nie mamy? Marek Pol: ...Teraz mamy, tylko, że jest to wynik naszych świadomych decyzji." I jak nie lubić tego słodkiego kretynka? Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102_t_34_85 Dobra Rada. 28.03.04, 15:43 Jednym z największych atutów nowej partii Borowskiego jest BRAK w jej szeregach Marka Pola...Już sam ten fakt każe patrzyć na SDPL z duża sympatią i-jak sądzę- daje jej na dzień dobry jakieś 5% poparcia in plus.Mam nadzieję że p.Borowski tego kluczowego atutu nie zmarnuje.Chasło SOCJALDEMOKRACJA BEZ MARKA POLA brzmi równie pięknie jak LECZENIE ZĘBÓW BEZ BÓLU czy CZYSTOŚĆ BEZ WYSIŁKU. Odpowiedz Link Zgłoś