Gość: mmx może czas zmienić obywatelstwo IP: *.um.jastrzebie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:33 skoro tylu ludzi w kraju popiera tego gościa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Kochana Mamusiu IP: *.plwaw.energis.pl 31.03.04, 11:34 01.05.2008 r. Kochana Mamusiu! Mam dla Ciebie wspaniałą wiadomość! Właśnie przed chwilą dowiedziałem się, że nasz Pan Prezydent, Roman Giertych, podpisał umowę o wymianie turystycznej z Białorusią, Mongolią i Kubą! Tak że już niedługo będziesz mogła z tej Białorusi do nas przyjechać bez specjalnej przepustki i wizy! Kiedy do nas przyjedziesz bardzo się zdziwisz jakie zmiany u nas zaszły! Nasza córka Kasia pracuje i już dostała pierwszą wypłatę! Na początek niewiele ok. 5.000.000.000 zł. Tak! Nie przewidziało ci się! Nasz wspaniały Pan Premier, Andrzej Lepper, wraz z Panią Minister Finansów, Renatą Beger, odkryli, że pieniądze leżą w bankach i należy je rozdać ludziom, którzy są w potrzebie. Od tego czasu pieniędzy nam nie brakuje, bo jak tylko sejf jest pusty to natychmiast pieniądze są dodrukowane. Balcerka i tą całą resztę z tej rady pognali i teraz każdy se może wziąć kredytu ile chce. Kasia pracuje w fabryce i wyplata koszyki z trzciny. Kiedyś miała tam być fabryka jakichś samochodów czy cóś, ale po wyborach z 14 czerwca 2004 roku właściciel uciekł. To był jakiś Anglik czy Żyd, nie wiem dokładnie. Całe szczeście, bo gdzie by teraz nasza Kaśka pracowała, przeciez na samochodach się nie zna, a matury nie zdała. Pieniądze nie są nam prawie potrzebne bo i tak nie można nic w sklepie kupić poza chlebem, cukrem, olejami no i tymi koszykami co Kaśka wyrabia, ale to nam nie przeszkadza. W sąsiedniej wsi produkują bimber, a u nas w pegeerze hodujemy świnki i krowy. Raz na miesiąc na jarmarku robimy wymianę i każdy jest zadowolony. Nasz Pietrek w fabryce pracuje, w Polskim Cukrze i zarabia aż 8.000.000.000 zł, wiecej co jego szef z mgr i inz. przed nazwiskiem, a więc tera jest sprawiedliwie nie będzie przecież jakiś obibok, który tylko przerzuca papierki zarabiał wiecej od naszego Pietrka, który ciężko pracuje cały dzień nosząc worki z cukrem. Fabryki też mamy teraz wszystkie panstwowe, a pan Zygmunt Wrzodak, Minister Pracy, dba, aby wszyscy pracowali. Mówi też, że Polska jest teraz trzecią potegą gospodarczą Europy, zaraz za tą Unią, z której wyszliśmy i Rosją, a w produkcji cukru i koszyków to nawet ich wyprzedzamy. Prąd u nas we wsi wyłączyli, bo to przez tych ze Śląska. Powiedzieli, że huta ma im dać stal, a elektrownia prąd. No to elektrownia powiedziała, że da prąd jak dadzą węgiel. A huta powiedziała, że chce i prąd i wegiel. No a potem się okazało, że żeby wydobyć tonę węgla z kopalni to trzeba dać tonę dla elektrowni i dwie tony dla huty. No i się wszyscy pokłócili i prądu we wsi ni ma. Ale to nic! Mamy NAFTĘ!!! Bo jak tego węgla brakło to Pan Prezydent Giertych powiedział, że Polska ma NAFTĘ i nikogo prosić się nie musi. No i teraz mamy w domu lampki naftowe. A jak my od razu mówili, że trza do NAFTY to nas żaden nie słuchał. Są też smutne wieści: umarła ciotka Stefka. Bo jak to te wszystkie lekarze pouciekali w tym 2004 roku do Unii to został nom się ino weterynarz Józek no i mu się dawki zastrzyku z koniem pomyliły... A!!! I umarł też ten Heniek z sąsiedztwa i to na AIDS-a!!! Bo to chodził do tych panienek z Tajlandii i Bangladeszu, co to u nas we wsi mieszkają no i się zaraził! A Pan Minister Zdrowia, Gabriel Janowski, ostrzegał, że połowa ich mo AIDS-a, a połowa gruźlicę i żeby się zadawać ino z tymi co kaszlą... Natomiast tych panienek z Rosji przy drogach już nie ma - pojechały do Czech, na Wegry i na Słowację. W głowach im się poprzewracało. Kiedyś to można u nich było za 50 zł, a potem nawet za 5.000.000 zł nie chciały, o jakiś ojro tylko mówiłz. W zeszłym tygodniu pisali w gazecie, że złapali na granicy z tą uniom kilku takich co to chcieli uciec na Litwe, niby to za robotom. Ale ja se myślę, ze to jakieś szpiegi musieli być, bo to przecież Pan Minister Propagandy, Czarnecki, mówił, że w tej unii to roboty ni ma, a bieda aż piszczy. Zresztż Minister Sądownictwa i Więziennictwa, Danuta Hojarska, powiedziała, że pracę da im u nas w kamieniołomach. Mamo, spróbuj też przemycić prezerwatywy, bo ich się w Polsce już nie produkuje odkąd Prezydent Giertych uznał je jako narzędzie zbrodni dzieci nienarodzonych. Słyszałem, że Białoruś to bogaty kraj, w sklepach mają nawet czekoladę i banany. Mogłabyś z tej Białorusi przywieść tego trochę, dzieciaki się ucieszą, a może i co wyhandlujemy za to. Tylko uważaj na granicy, bo ci celnicy od Ministra Spraw Wewnetrznych, Antoniego Macierewicza, mogą chcieć łapówki, albo wszystko zabiorą. Muszę kończyć, bo zaraz idę na zebranie Koła Ligi Samoobrony Polskich Rodzin, a jak się spóźnię, to zaś mi zabiorą talon na naftę. Po zebraniu koła idziemy wszyscy razem, żeby nikt po drodze się w knajpie nie zapodział do kościoła. Jak ksiądz doniesie przewodniczącemu koła, że kogoś nie było w kościele, to też mogą zabrać ten talon na naftę. Wiem, że polityką się nie interesujesz, ale musisz wiedzieć, że teraz mamy tylko jedną partię – Ligę Samoobrony Polskich Rodzin. Te z Unii coś gadają o braku demokracji i chcą przyjechać obaczyć nasze wolne wybory, ale my przecież już dawno postanowili na zebraniu Koła Ligi Samoobrony Polskich Rodzin, że w następnych wyborach będziemy mieli jednego kandydata, którego nam polecił sam ukochany przywódca Lepper. A te wszystkie z Solidarności i komuniści to podobno są w Londynie i jakiś rząd tam sobie wymyślili. Rozrywek u nas mało, jak mamy prąd to oglądamy, albo Telewizję Publiczną, albo Telewizję Trwam naszego kochanego ojca Rydzyka, pozostałe zbankrutowały, bo wszyscy mieli dość tych ich reklam. Daj znać kiedy przyjeżdziesz, to wyślemy furmana na stację. Pozdrawiam, Twój Syn Edek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Kochana Mamusiu IP: 157.25.139.* 31.03.04, 11:38 Takie bzdury to może pisać tylko inteligent magister świeżego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14o Re: Kochana Mamusiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:41 Lepiej byc inteligentem niz toba. Zycze milego ogladania seriali sensacyjnych i bigbrothera. Ahoj debilom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosomak Re: Inteligencja to nie tylko regułki IP: 157.25.139.* 31.03.04, 11:54 Inteligencja to nie tylko regułki na pamięć wyklepane. W koszyku jest również racjonalne myślenie i aprobowanie rzeczywistości taka jaka jest, dążność do jej udoskonalania. Tego brakuje populistycznym profesorkom telewizyjnym krytykującym Leppera. Takie zachowanie świadczy tylko o braku inteligencji tych osób. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slusznie!!! Re: Inteligencja to nie tylko regułki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:42 Zgadzam sie, A. Lepper, a raczej jego swiatli doradcy, propaguja EKONOMIE KREATYWNA (a moze ARTYSTYCZNA). Za ksiegowosc kreatywna mozna trafic za kratki, czy za ekonomie tez? Malo kreatywne sa za to amerykanskie filmy sensacyjne, ktorymi taki TVN czy Polsat bombarduja nieszczesny plebs. To chyba przez nie ludzie staja sie dwuwymiarowi, a wszystko dla nich takie proste jak w tworczosci leppera. Mysl, mysl, mysl ! Tak mawial Kubus Puchatek, mis o bardzo malym rozumku. A Rosomaki? Jakie maja rozumki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek brakuje stonki i broni masowego razenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:47 czy to ty lub ktos z twoje rodziny pisal wszechnice w wczesnych piedziesiatych. zapomniales o stonce i bardzo popularnej dzisiaj broni masowego razenia. bierz wszystkie przepisane ci przez lekarza lekarstwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette ale sie uhahalam ale zaraz plakac bede, IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 31.03.04, 11:58 super list!!!!boziu niech sie ten narod, kurwa mac obudzi. ja nie chce emigrowac!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysoki Re: Kochana Mamusiu IP: *.mci.co.uk / *.mci.co.uk 31.03.04, 12:00 Wysoki Urzednik Panstwowy z Centrali Informacji Aferalnych: List zostal przechwycony. Panskiej mamusi zabrano przepustke. 100 godzin obowiazkowej pracy w kamieniolomach. Heil Lepper TAK NA SERIO: niezly post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Lepper byl przeciwny awanturze w Iraku IP: *.243.203.62.cust.bluewin.ch 31.03.04, 11:40 w odroznieniu od wiekszosci tzw. klasy politycznej nie poparl amerykanskiej (i polskiej) awantury w Iraku. To potwierdza jego "zdrowy chlopski rozum". W innych sprawach nie koniecznie jest moim faworytem...www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette tak!! zabic te holote!!!!!!! IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 31.03.04, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill lepper Re: tak!! zabic te holote!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:45 Spokojnie, wystarczy zabic leppera, holota jest bezmozga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Sądzisz po sobie, chamie? IP: 157.25.139.* 31.03.04, 11:47 Sądzisz po sobie, chamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill Lepper Re: Po Tobie, Jacus, po Tobie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Kochany Edku ! IP: *.lt.pl / *.lt.krakof.com 31.03.04, 14:36 Kochany Edku ! Dobrze sie chyba u was dzieje, jak mi piszesz, a i ludzie u nas gadaja ze u was to dobrobyt. A i mnie nadzieja nie opuszcza, ze sie zobaczymy moze juz za trzy lata! Bo ja bylam w ambasadzie zodaczyc czy moje miejsce w kolejce jest zajete, i jest! tak ze moze do konca roku uda mi sie dostac na rozmowe po wize, a wtedy to juz tylko polroczna kwarantanna, i moge pisac podanie o przydzial wizy, a jak dobrze pojdzie to i bede miala szanse na dwodniowa wize, ale jeszcze nie chce zapeszac! Ludzie tez mowia ze u was to i moze szanse beda na szkole, takze sie pilnuj, zebran nie opuszczaj, to i moze waszacorka na rok podstawowki przydzial dostanie! Ale wybor do ciebie nalezy, bo jak nauki zacznie to w partii ze stanowiskiem musi sie pozegnac, bo oni przeciez to krzywo patrza jak ktos glowe zadziera i na nauki do sie ochoci, ale jak juz pisalam to twoj wybor! ja tam podstawowke skonczylam klas nawet osiem i nie naszkodzilo mi to, w glowie mi sie od tych nauk nie pomieszalo, takze ryzykowac mozna a i moze sie nastawinie zmieni a wtedy nauki sie przydadza! A u nas na bialorusi po staremu wszyscy teraz to tylko na polske wskazuja, ze u was nareszcie taki porzadek, ze chybascie zasluzyli jakos specjalnie bo takiego przywodce to bog zsyla nie kazdemu narodowi! Napisz tez jak wam kazali splacac kredyt co na oplacenie pogrzebu cioci stefanii zaciagneliscie, mam nadzieje ze wam przymajmniej go na 15 lat rozlozyli, bo inaczej to byscie przeciez musieli znowu zywnosc ograniczyc, A jak bedziesz pisal do mnie to napisz jak to na tej wycieczce w muzeum przywodcy bylo, bo baby mnie wkolko pytaja jak im wspomnialam, ze i przydzial dostales na zwiedzanie. trzymaj sie cieplo Mamusia 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kołtun P RZEPIS NA SUKCES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:49 gotowy tekst podaje gość "w tym nadzieja"-ja wysłałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: *.zarz.agh.edu.pl 31.03.04, 11:50 Jak to jest możliwe, że ludzie raz nabrani na puste obietnice SLD teraz opowiadają się za Samoobroną, która również obiecuje gruszki na wierzbie? Jak to jest możliwe, że po latach rządów ludzi niekompetentnych naród chce zmiany na następną grupę ludzi bez odpowiedniego wykształcenia aby rządziła krajem i ustanawiała jego prawo? Jak to jest możliwe, że po latach korupcji i prostego złodziejstwa „na górze” naród chce wybrać ludzi, którzy już byli osądzeni za przestępstwa? LUDZIEEEEEEE....OBUDŹCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz sam sobie odpowiem. Jest to możliwe wtedy kiedy połowa społeczeństwa jest już na dnie bezrobocia lub kilkusetzłotowych zarobków i chce zabrać władzę i pieniądze ludziom, którzy do tego stanu doprowadzili. Nawet jeśli nie ma nadziei, że nowa władza coś w tym kraju zmieni na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogel Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:51 andrzejkowi mowimy NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Kwasniewska i Lepper zbawcy glupiego narodu IP: 61.68.97.* 31.03.04, 12:31 Tylko czekac, jak Pani Prezydentowa Kwasniewska z Panem Premierem Lepperem stworza nowy uklad kanciastego stolu... aby dalej prowadzic ten biedny i glupi narod w kierunku sielskigo dobrobytu..... Gore ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takii MANPULACJA!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 11:53 Publikowanie wyników idiotycznego sondażu na wiele dni po jego przeprowadzeniu to czysta i celowa manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIo Re: MANPULACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:56 To prawda, cos nie tak z tym sondazem. Vide moj list Non capisco niente! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Re: MANPULACJA!!! 31.03.04, 13:01 Gość portalu: takii napisał(a): > Publikowanie wyników idiotycznego sondażu na wiele dni po jego > przeprowadzeniu to czysta i celowa manipulacja. Oczywiście. Generalnie zresztą trzeba powiedzieć, że sondaże są narzędziem manipulacyjnego kształtowania opinii w pożądanym kierunku. Powstaje tylko pytanie kto i dlaczego te manipulacje uprawia. Proszę wybaczyć, że nie uzasadniam tu swojego twierdzenia o sondażach jako narzędziu manipulacji. Musiałbym wdać się długie rozważania metodologiczne. Osoby zainteresowane tym tematem odsyłam do innych moich postów. Można je znaleźć przy użyciu wysukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 11:54 kurwa, wstyd mi, że w kraju z takimi debilami żyję co na samoobronę i tego debila leppera głosują. Czy ktoś nie wie czy lepper nie jest Żydem, bo takie nazwisko jakieś dziwno brzmiące ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxx Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: *.unisal.it / 213.156.49.* 31.03.04, 11:54 Rok 2006, Bruksela, budynek Parlamentu Europejskiego. Deputowani z kilkunastu krajów i szefowie rządów utkwili wzrok w trybunie, za która schował się korpulentny mężczyzna przybyły z kraju nad Wisła. Na szlachetne czoło tajemniczego Sarmaty opadała blond grzywka, falując niczym łan pszenicy w letni dzień, zaś czerstwa i spalona słońcem solarium twarz przypominała pachnący bochen, ulepiony spracowanymi dłońmi polskich gospodyń. Na szyi dyndał niebieski krawat upstrzony biało czerwonymi gwiazdkami. Mężczyzn tym był Przewodniczący.... - Tall room!!! (Wysoka Izbo!) Welcome in the name of all penis of polish SELFDEFENCE! (Witam w imieniu wszystkich członków samoobrony!). Today I drink coffe with Anan. (Dziś piłem kawę z sekretarzem generalnym ONZ). Balcerowicz must go on! (Balcerowicz musi odejść!) I have all on this shit! (Mam wszystko na tej kartce!). Selfedefence is big party and ice is poor in Poland! (Samoobrona jest duża partia, a lud jest biedny w Polsce). Po czym swoje krótkie, acz mocne przemówienie zakończył zniżając głos do basu Schwarzennegera: - I'll be back! (Jeszcze tu wrócę!) I kiedy Przewodniczący schodził z mównicy, deputowani europejskich rzadów zgotowali mu owację. Bądź co bądź, Przewodniczący był polskim premierem. Uśmiechnął się z zadowoleniem i tylko nieliczni dostrzegli błyszczące w jego oczach figlarne little eye-bitches (kurwiki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosomak Re: Najlepiej jest krytykować i wyśmiewać IP: 157.25.139.* 31.03.04, 12:06 Najlepiej jest krytykować i wyśmiewać innych, a oprócz angielskiego który jest standardem tak jak dawniej rosyjski, co potrafisz, co zrobiłeś w życiu dla innych? Tolerujesz złodziejstwo 12 -letnie i rozkradanie mienia (najwartościowszych rzeczy), bandytyzm i oszustwa. Bo ja nie i mam dosyć. Ludzie dzielą się na wojowników i polityków. Wpierw musi wejść wojownik, później demokrata. Demokrata komuny by nie obalił wpierw musiał wejść wojownik Wałęsa. Oczywiście nie sam, to tylko nazwisko tak jak sztandar czy godło, które jednoczy. Dodając cel tworzona jest tzw. siła. Oby tylko za wojownikiem był prawdziwy demokrata który widziałby więcej aniżeli własne krzesło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14o Hm, hm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:16 Hm, hm Pamietamy takiego wojownika, Adolf mu bylo na imie. Po nim przybyl demokrata. Na czolgu. Rosomaku, opamietaj sie poki czas jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosomak Re: Hm, hm IP: 157.25.139.* 31.03.04, 13:31 A jak myślisz rozwalić tych kombinatorów parlamentarnych? Przecież Wybory jak widać wcale nie pomagają, wchodzą jedni i ci sami, a później mamy jak mamy. Nie można nie tolerować 30% społeczeństwa, przecież nikt im nie każe wybierać Leppera. Wkurza mnie natomiast nagonka na niego. Inni pokazali, co potrafią w rządzeniu, to niech dadzą mu szansę lecz niech nie krytykują zawczasu. Przypomina mi to rozpieszczonego bachora, który nie pomoże będzie stał z boku, szkodził dąsał się i czekał aż się wszystko zawali. Osobiście dla mnie w każdej partii są osoby, które przedstawiają wartość. Tylko, że można ich na palcach ręki policzyć i są skłóceni przez głupie zadufanie, nie mogą wziąć pod uwagę wołania innych grup oprócz swojej. Nie mają pojęcia, co to jest Racja Stanu i Narodu (potrzeba wyższego rzędu). Bardzo wątpię, aby Lepper był głupi i kładł kark pod topór, on również ma pomysły może zbyt prostolinijne, prostackie, lecz uwzględniają obecne potrzeby społeczne, jakim jest ukrócenie złodziejstwa białych kołnierzyków w Polsce. Brak aprobacji potrzeb społecznych jest głupotą, gdy wspomniałem o takiej możliwości, jaka jest obecnie rok temu to mnie w Internecie tylko nawyzywano i wyśmiano, ciężko jest mi obecnie powiedzieć, a nie mówiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Nasi zarzadcy z SLD, PO, PIS etc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:48 Nasi obecni zarzadcy nie sa zainteresowani w rozwijani produkcji tylko w spekulacjach. Zamiast wykorzystac potencjl ludzki, zmodernizowac i aktywnie szukac rynkow zbytu, nasi zarzadcy stwierdzili ze lepiej sprzedac wszystko na pniu a uzyskane aktywa przejesc. Na poczatku 80-ch cala Polska stanela jak ekipa Giereka ja zadluzyla. Wiekszosc investycji z tego czasu byla nietrafiona lub bladna. Kto wie jednak ile wynosi obecna zadluzenie Polski w roznych fromach gwarantowanych obligacji i na co poszly te pieniadze. Po 15 latach wolnosci slowa i mysli, obowiazki obywatela wobec panstwa sa na poziomie realnego socjalizmu. Winne sa temu niezliczone podatki,licencje, akcyzy i obowiazkowe ubezpieczenia. Z drugiej strony zyjemy w czystem kapitalizmie. Placimy z wlasnej kieszenia za wyksztalcenie naszych dzieci, pomoc medyczna. Nie ma dotacji do transportu publicznego. Nie ma rowniez zadnych centralych inwestycji na rozwoj przemyslu lub technologii. Co mamy: uczestnictwo w awanturach wojennych, kupowanie ustaw i przeroznej masci afery z udzialem elit. Moze nasi zarzedcy z SLD, PO, PIS itd. powiedza na proste pytanie. Gdzie sa nasze pieniadze?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxx BRUKSELA 2006 - CZY TO JEST NIEREALNE??? IP: *.unisal.it / 213.156.49.* 31.03.04, 11:57 Rok 2006, Bruksela, budynek Parlamentu Europejskiego. Deputowani z kilkunastu krajów i szefowie rządów utkwili wzrok w trybunie, za która schował się korpulentny mężczyzna przybyły z kraju nad Wisła. Na szlachetne czoło tajemniczego Sarmaty opadała blond grzywka, falując niczym łan pszenicy w letni dzień, zaś czerstwa i spalona słońcem solarium twarz przypominała pachnący bochen, ulepiony spracowanymi dłońmi polskich gospodyń. Na szyi dyndał niebieski krawat upstrzony biało czerwonymi gwiazdkami. Mężczyzn tym był Przewodniczący.... - Tall room!!! (Wysoka Izbo!) Welcome in the name of all penis of polish SELFDEFENCE! (Witam w imieniu wszystkich członków samoobrony!). Today I drink coffe with Anan. (Dziś piłem kawę z sekretarzem generalnym ONZ). Balcerowicz must go on! (Balcerowicz musi odejść!) I have all on this shit! (Mam wszystko na tej kartce!). Selfedefence is big party and ice is poor in Poland! (Samoobrona jest duża partia, a lud jest biedny w Polsce). Po czym swoje krótkie, acz mocne przemówienie zakończył zniżając głos do basu Schwarzennegera: - I'll be back! (Jeszcze tu wrócę!) I kiedy Przewodniczący schodził z mównicy, deputowani europejskich rzadów zgotowali mu owację. Bądź co bądź, Przewodniczący był polskim premierem. Uśmiechnął się z zadowoleniem i tylko nieliczni dostrzegli błyszczące w jego oczach figlarne little eye-bitches (kurwiki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14o Re: BRUKSELA 2006 - CZY TO JEST NIEREALNE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:00 Nierealne te owacje... no i angielski. Jak ktos ma klopoty z abecadlem, to nie odnajdzie odpowiednich slow w slowniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette Dio mio, speriamo che no!!!Lepper-stronzo IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 31.03.04, 12:01 va fan culo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smarkata Re: BRUKSELA 2006 - CZY TO JEST NIEREALNE??? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 31.03.04, 12:13 Czasy, kiedy robilam sobie tego typu zarty z Leppera i bandy minely po obejrzeniu wczorajszych "Faktow". Pierwsze co pomyslalam, to "matka, pakujcie walizki- corunia wyjezdza z tego kraju". Przerazilo mnie to, bo po raz pierwszy powaznie pomyslalam o wyjezdzie z Polski na stale. Nawet gdy wszystkie telewizje wrzeszczaly o emigrujacych studentach (bo tam Unia, praca, cieplo i kolorowo), ja myslalam, ze jakos sobie w Polsce poradze. W koncu studiuje, zaliczam jakies staze, cos mi sie chce. Ale teraz nie zamierzam tu zostawac, zeby rozwijac czerwone dywany dla wodza i sluzyc za podnozek Lepperom, Hojarskim i innym Begerom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 31.03.04, 11:58 Notowania Lepera rosną ponieważ w opozycji do niego jest banda nieudaczników z PO na czele. Po zetkowym ringu z Marią i topieniu marzanny przez młodzieżówkę z podobizną samego przewodniczacego proponuje teraz np jakis stosik na placu Defilad lub gilotynkę na rynku w Krakowie. Gwarantuję, że po miesiącu notowania samoobrony skoczą o kolejne 10 pkt. Panowie (głównie ci z platformy), zamiast robić z siebie idiotów, ruszcie swoje tłuste leniwe tyłki i poszukajcie prawdziwych powodów sukcesu tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette wywiad byl zajebisty, trweba ich brudy wyciagac IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 31.03.04, 12:04 i tak ich rozpieprzyc to cale towarzystwo inaczej z chamami sie nie da , mi dispiace. Begeerova watek najbardziej mi sie podobal a i jeszcze ten o doktorze mecenasie Lepperze...... niezly hardkor, szkoda tylko ,ze to ie byl kabaret!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojgie Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 12:03 Pakować , paszport i spierdalać. Jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deutschmann Willkommen unser neuer nachbar lepper IP: *.fsoc.de / 62.156.190.* 31.03.04, 12:09 ciekawy jestem co w niem TV beda mowic o naszym nowym wodzu. walesa zawsze byl wielkim bochaterem na zachodzie, jak sama partia polityczna moze sie nazywac samoobrona = selfdefens = selbstschutz to brzmi jak jakas akcja w wojsku na wojnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: 157.25.139.* 31.03.04, 12:09 Dziwne, że jeszcze to jesteś. Przez ostatnie lata same głąby siedziały i rządziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubus SAMAOBORA NA CZELE - PASZPORT POD RĘKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: 61.68.97.* 31.03.04, 12:10 To co sie dzieje w Polsce od czasu Targowicy Okraglego Stolu....to po prostu nie daje sie opisac. Straszna jest glupota i ciemnota tego narodu. Czasami az mi wstyd przed samym soba , ze ja rowniez urodzilem sie w tym kraju.Patrzac z pozycji Australi na caloksztalt polskiego politycznego bagna,widac wyraznie, ze ten biedny kraj, nie jest w stanie otrzasnac sie z tego sowieckiego g.... nawet przez nastepne 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starszy Już Starsi Panowie śpiewali: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:10 'Uśmiechnij się ! Jutro będzie Lepper !...' więc co was tak podnieca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi MODLITWA IP: *.pl / *.kursor.pl 31.03.04, 12:13 chron nasz Boze przed Lepperem, ulituj sie raz jeszcze nad naszym narodem i nie zsylaj nam nieszczescia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reactor ja się już boje.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:26 w dniu ogłoszenia wyników, będe stał sobie z radyjkiem na granicy (bo jeszcze nam zamknie granice), spakowany, z wypłaconą gotówką z banku (co i Wam radze) cóz tylko nam emigracja zostaje. P.S. Ale nie kumam, jak to się dzieje. Studiuje w krk i nie znam NIKOGO, kto by popierał Leppera, a wg sondaży ufa mu 53%, więc co drugi polak na prawdę zaczynam się bać, po cholerę mam się uczyć jak (jeżeli zostanę w Pl) i tak będe zap.. po polu w waciaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: amen IP: *.lt.pl / *.lt.krakof.com 31.03.04, 13:31 podpisuje sie pod w.w. amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zig Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:23 Nie wierzmy sondażom! Źle sformułowane pytania powodują niezrozumienie wśród odpowiadających, a potem pośród przyglądającym się wynikom. Jeżeli Lepper i jego spółka ma 28 % poparcia (a gdzie nowa lewica Borowskiego!), to z tego wynika, że 72 % nigdy na niego nie zagłosuje. I w tym nadzieja dla tego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepperozuarus Rex A.Lepper: "WIDZĘ SIĘ W ROLI DYKTATORA POZYTYWNEGO" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:24 A.Lepper: "WIDZĘ SIĘ W ROLI DYKTATORA POZYTYWNEGO. TAKIEGO, KTÓRY NIE ZABIJA..." ...Powiedział Andrzej Lepper na łamach niemieckiego "Der Spiegel". Cytuje to w swoim "cytacie tygodnia" "Przekrój" z 28 marca 2004, nr 13, na stronie 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: A.Lepper: "WIDZĘ SIĘ W ROLI DYKTATORA POZYTYW IP: 61.68.97.* 31.03.04, 12:33 Kazdy dyktator to idiota !! Pan rowniez Panie Lepper !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ] Re: A.Lepper: "WIDZĘ SIĘ W ROLI DYKTATORA POZYTYW IP: 213.17.204.* 31.03.04, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: A.Lepper: "WIDZĘ SIĘ W ROLI DYKTATORA POZYTYW IP: *.lt.pl / *.lt.krakof.com 31.03.04, 13:36 trzeba powiedziec stop ! temu panu dziekujemy ! ( e! nie ma mu za co dziekowac, wiec tylko stop ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <wow> Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:28 o k...! ewakuuję sie jak najszybciej z tego popierd....ego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej si vis pacem , para bellum IP: *.pl / *.enterpol.pl 31.03.04, 12:31 coś koło 49% to wiocha w tym kraju ( czysta żywa w... zbuntowana krnąbrna ) , siedząca na ziemi ukradzionej Czartoryskim,Lubomirskim,Sapiechom.....a nawet Żydom .Macha aktami własności które wcisnęli im czerwoni . Lepper w koncepcji ludu ma być gwarantem nienaruszalności nielegalnie nabytych praw .Jego sukces jest wprost proporcjonalny do niepokojów sumienia jakie niewątpliwie budzą powroty "byłych" właścicieli ( w podświadomości prawowitych w.).Biorąc pod uwagę brak monitoringu tychże wędrówek przez SB stają się one dla kmiotków wysoce niepokojące .I tu pojawia się Andrzej Lepper w białych skarpetkach gwarant spokojnego snu tego tłumku . Frustracje mijają a prosty chłop po szkole zasadniczej już dziś powoli szykuje się na stanowisko premiera rządu 40mln narodu w środku współczesnej europy ....premiera??? a może nawet prezydenta !!!- już jeden absolwent szkoły zasadniczej torturował nasze uszy swoją czystą polszczyzną , czyżby ten koszmar miał wrócić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Na Żywo P...ERDOLĘ PERA ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.04, 12:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKUS TO JA JUŻ IDE ZAORAĆ MOJA DZIELNICĘ IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 31.03.04, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Samoobrona na czele, Lepper przed Rokitą! IP: 62.172.72.* 31.03.04, 12:39 RACJA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ostatni gasi światło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:40 Będę się starał o status uchodźcy! Przecież w tym kraju jest prześladowany zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś