hummer 02.10.10, 20:54 Może jeszcze jakieś genialne plany tzw. prawicy - czyli Solidaruchów :) Jestem Ciekaw bardzo walki Palikota z kościółkiem. Może odzyska 100 mld zł na rzecz Skarbu Państwa? Wątpię. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: A Grzesiu Napieralski zaczesuje łapki :) 02.10.10, 21:01 A Grzesiu odzyska? Mocno wątpię.....hahahahaha, więc....z czym do gości? Łatwo było dawać, szczególnie nie swoje, ale teraz odebrać.....kataklizm. Ale przysr... konkurentowi....czemu nie, to zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: A Grzesiu Napieralski zaczesuje łapki :) 02.10.10, 21:05 > Jestem Ciekaw bardzo walki Palikota z kościółkiem. Może odzyska 100 mld zł na r > zecz Skarbu Państwa? Wątpię. :) Niech odzyska... Najbardziej mnie interesuje, JAK będzie się z tego wszystkiego wycofywał, jeśli liczy na podtrzymywanie PO? Likwidacja Funduszu kościelnego, 1% budżetu na kulturę, parytety i związki partnerskie - wyobrażasz sobie jak to dopiecze POkrakom?:) A Grzesiowi nie zaszkodzi nieco mobilizacji. Jabłka i grzyby nie glosują, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Grzesiowi łapki się trzęsą 02.10.10, 21:10 Palikot dopiero teraz się do niego zabierze. Bo to kumpel Schetyny jest, a łajdactwa za uszami ma bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Kumpel nie tylko Schetyny 02.10.10, 21:24 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8456919,Trzykrotnie_skazany_w_ruchu_Palikota___Wspolpracy.html Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Coś w tym jest 02.10.10, 21:11 bo ta miernota może liczyć tylko na to co przyniesie wiatr. Ale niestety będzie się teraz musiał z Januszkiem ścigać w konkursie kto bardziej dokopie kościołowi, a religia i tak w szkołach będzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nic nie będzie musiał 02.10.10, 21:16 boblebowsky napisał: > bo ta miernota może liczyć tylko na to co przyniesie wiatr. Ale niestety będzie > się teraz musiał z Januszkiem ścigać w konkursie kto bardziej dokopie kościoło > wi, a religia i tak w szkołach będzie:))) To Januszek musi :) Każdy nowy musi udowodnić, że jest wiarygodny niczym Tusk czy Kaczyński :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nic nie będzie musiał 02.10.10, 21:24 > To Januszek musi :) Każdy nowy musi udowodnić, że jest wiarygodny niczym Tusk c > zy Kaczyński :) Nieeee, Januszek już to właśnie zrobił, a Grześ za jakiś czas przebije, bo innego wyjścia, albo niczego innego jak tylko skupić się na nośnych kwestiach światopoglądowych nie potrafi, jakby to one były dziś dla nas najważniejsze. Nie ma co się oszukiwać Grzesio na razie pokazał tylko że potrafi dryfować i nie stać go na żadną inicjatywę. No przykro mi, ale cienias to jest wyjątkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Pożyjemy zobaczymy :) 02.10.10, 21:30 Cholernie chodzi mi po głowie ta piosenka www.youtube.com/watch?v=wkDFaueC4Yk Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Pożyjemy zobaczymy :) 02.10.10, 21:34 hummer napisał: > Cholernie chodzi mi po głowie ta piosenka > www.youtube.com/watch?v=wkDFaueC4Yk > Dobranoc. Taaa... przyjemna piosenka, ale niestety kopia, Grechuty oczywiście:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Pożyjemy zobaczymy :) 02.10.10, 21:39 boblebowsky napisał: > hummer napisał: > > > Cholernie chodzi mi po głowie ta piosenka > > www.youtube.com/watch?v=wkDFaueC4Yk > > Dobranoc. > > Taaa... przyjemna piosenka, ale niestety kopia, Grechuty oczywiście:))) Nie zapodaje durnych pieśni. Każdą sprawdzam po kilka razy. :) A wersję Grechuty z chęcią bym przesłuchał :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Nic nie będzie musiał 02.10.10, 21:38 boblebowsky napisał: > Nieeee, Januszek już to właśnie zrobił, a Grześ za jakiś czas... Nio, fajnie było, sie skończyło, betonGa nie przeskoczysz. Zagłosujesz na Palikota?? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nic nie będzie musiał 02.10.10, 21:40 Powtórzę: "Blondyni i blondynki polityki, głosujcie na J. Palikota". Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nic nie będzie musiał 02.10.10, 21:50 jola.iza1 napisała: > Bez mnie:) I mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: To jest nas troje :) 02.10.10, 21:58 remez2 napisał: > Boh trojcu ljubit. Ech, rozmarzyłem się. W boga nie wierzę, ale góry kocham. A tam coś czuć, nie koniecznie co mówi episkopat. Tym bardziej, że uwielbiam pogańskie górki (Bieszczady i Czeski Raj). Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky I ja. 02.10.10, 21:55 Żałuję, że z pałką remezem w jednym rzędzie, ale jestem czwarty Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: I ja. 02.10.10, 22:01 boblebowsky napisał: > Żałuję, że z pałką remezem w jednym rzędzie, ale jestem czwarty Ciesz się. To naprawdę fajny facet. I miej świadomość, że gdyby Polska była laicka - nie poznałbyś go. Chłop unika konfrontacji, jak tylko może. Zresztą to typowe dla lewaków, o ile ktoś ich nie postawi pod murem. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: I ja. 02.10.10, 22:15 > Ciesz się. To naprawdę fajny facet. I miej świadomość, że gdyby Polska była lai > cka - nie poznałbyś go. Chłop unika konfrontacji, jak tylko może. Zresztą to ty > powe dla lewaków, o ile ktoś ich nie postawi pod murem. Niestety radykał, a to jak zawsze oderwane jest od zdrowego rozsądku, zarówno z jednej jak i z drugiej strony. A do tego jeszcze nadęty. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Chyba swój post poprzedzający będę musiał kliknąć 02.10.10, 22:17 na Giwine biurko. Naprawdę nie lubię, jak się ludzie sprzeczają o duperele. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: I ja. 02.10.10, 22:26 Nio, to ja mam rok:) Pomyślę co moje głosy na SLD znaczyły:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce DoJoli.Izy1 ;) 02.10.10, 22:16 Się okaże. ps. tylko nie dodawaj już niczego do tych rydzyków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: DoJoli.Izy1 ;) 02.10.10, 22:41 Nie bój rydza:) Czumaj różnicę:) Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tак тоцн 02.10.10, 22:19 ave.duce napisała: > O ile program będzie mi się zgadzał. Przepraszam, z czym? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Z jazdą :) 02.10.10, 22:21 remez2 napisał: > ave.duce napisała: > > > O ile program będzie mi się zgadzał. > Przepraszam, z czym? > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tак тоцн 02.10.10, 22:24 ave.duce napisała: > Z moim własnym. Kobieta czy mężczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Tак тоцн 02.10.10, 22:38 Hummer?? Kogo pytasz?? Zastanów się,?? Mnie to rybka, niemniej jednak?? Sio od Ave, tak mam , jako matka polka. Wróćmy na ziemię?? Nie przepraszaj, doceń. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Tак тоцн 02.10.10, 22:46 Skoro prosisz, masz :) Nie będę wnikał w szczegóły. Są ludzie, którym ufam i Ty do nich należysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Nic nie będzie musiał 02.10.10, 21:50 Przepraszam cię Jolu, że w taki sposób ale przed chwilą właśnie wyraziłem venus swój stosunek do Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Hummer :-) 02.10.10, 21:31 Piszesz na portalu spółki związanej z ludżmi solidarnościowej lewicy i nie wiesz o tym, że coś takiego istnieje ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1-normalny-czlowiek-1 Odwracanie uwagi od złodziejstwa SB/WSI! 02.10.10, 21:31 hummer napisał: Jestem Ciekaw bardzo walki Palikota z kościółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1-normalny-czlowiek-1 Nie zauważyłeś,że to kolejna wolta tych samych 02.10.10, 21:56 remez2 napisał: Co za inteligencja. ---> środowisk, które kilka lat temu usiłowały w Sejmie zalegalizować własny majątek pochodzący z oszustw i wyłudzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Co za inteligencja. ntx 02.10.10, 22:20 ave.duce napisała: > Powalająca. Ja to mam fart. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Co za inteligencja. ntx 02.10.10, 22:29 Oj, tak! Nie dość, że inteligentny, to w dodatku jedyny normalny na tym forum. ps. znikam, bo > choć miło się z Tobą postuje, jakiś śmieć się do mnie przypętał :( Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Co za inteligencja. ntx 02.10.10, 22:32 > ps. znikam, bo > choć miło się z Tobą postuje, jakiś śmieć się do mnie przy > pętał :( Sorki. :-) Miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: zaczesuje łapki 02.10.10, 22:16 Ma aż tak owłosione ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Padło coś o komisji majątkowej u Palikota? 02.10.10, 23:20 Bo nie dosłyszałem :) A jak na lewaka to temat wiążący obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Padło coś o komisji majątkowej u Palikota? 02.10.10, 23:30 Padło, padło, ale jakoś tak bez konkretów, co dalej z tym bagnem zrobić. Konkretem była likwidacja Funduszu kościelnego i dotacji do kk. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Masz : 02.10.10, 23:31 www.pardon.pl/artykul/12611/palikot_obiecuje_zero_religii_w_panstwie_i_darmowe_kondomy Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To misz masz :) 03.10.10, 01:19 indeed4 napisał: > www.pardon.pl/artykul/12611/palikot_obiecuje_zero_religii_w_panstwie_i_darmowe_kondomy Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: A Grzesiu Napieralski zaczesuje łapki :) 03.10.10, 11:38 skończy się na deklaracjach i szumnych zapowiedziach. Palikot jest nieodrodnym synem PO, a czy ta partia kiedykolwiek coś zrealizowała ze swoich zapowiedzi ? Zresztą, dorobek tej komisji Palikota mówi sam za siebie o talentach wykonawczych czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A Grzesiu Napieralski zaczesuje łapki :) 03.10.10, 12:30 grek.grek napisał: > skończy się na deklaracjach i szumnych zapowiedziach. Palikot jest nieodrodnym > synem PO, a czy ta partia kiedykolwiek coś zrealizowała ze swoich zapowiedzi ? > Zresztą, dorobek tej komisji Palikota mówi sam za siebie o talentach wykonawczy > ch czlowieka. Na śluzie w PO ubyło 4. Czyli zgodnie z przewidywaniami. A Napieralskiemu Palikot może worki nosić. Więc też OK. Odpowiedz Link Zgłoś