Dodaj do ulubionych

Jackowi Kleyffowi kompletnie odbiło?

15.10.10, 16:00
Jest w komitecie poparcia Bieleckiego razem ze Staniszkis? Od roku co tydzień w TOK FM, mówi o tym jak bardzo boi się prezesa i jego wizji znacjonalizowanej, nietolerancyjnj, homofobicznej, ksenofobicznej Polski, której znakiem towarowym jest Prezes i jego ferajna. A teraz nagle wylądował w komitecie poparcia kandydata na prezydenta PiSu?

Po wielokroć zastnawiałam się kim są ludzie, którzy dali się nabrać na okularki i pianino, a Bielecki jako kandydat na prezydenta Warszawy jest dokładnie tym samym co te okularki i pianino.

Okazuje się, że to Jacek kleyff należy do tych - przez szacunek napiszę - naiwniaków, ale mam dużo grubsze słowo na myśli.
Obserwuj wątek
    • volupte01 Re: Jackowi Kleyffowi kompletnie odbiło? 15.10.10, 16:05
      Kasa Misiu , kasa. Bielecki obiecal pomniki prezesowi i wystarczy , a Jackowi fruchta.
      • vuvuzetka Re: Jackowi Kleyffowi kompletnie odbiło? 15.10.10, 16:12
        volupte01 napisał:

> Kasa Misiu , kasa. Bielecki obiecal pomniki prezesowi i wystarczy , a Jackowi f
        > ruchta.

Co to "fruchta"? naprawdę nie wiem. Od fruktozy? Znaczy owoce mu obiecał?
        • cymber.gaj Re: Jackowi Kleyffowi kompletnie odbiło? 15.10.10, 16:56
          "Z owoców ich poznacie je" (Mt. 7, 16).
          • vuvuzetka Re: Jackowi Kleyffowi kompletnie odbiło? 15.10.10, 17:03
            cymber.gaj napisał:

> "Z owoców ich poznacie je" (Mt. 7, 16).
            >

:-)))
    • mike.recz Wcale nie. 15.10.10, 16:10
      Paweł Śpiewak też tam wylądował. Oni mogą liczyć na to, że Bielecki jest
      osobą potrafiącą się preziowi postawić gdy będzie trzeba.
      • vuvuzetka Re: Wcale nie. 15.10.10, 16:14
        mike.recz napisał:

> Paweł Śpiewak też tam wylądował.

To akurat żadne zaskoczenie dla mnie. i żaden ból. On jest tak samo niezależny jak Migalski. Zresztą ten pewnie też chętnie bym tam wylądowała gdyby nie dostał bana od Prezesa.

Oni mogą liczyć na to, że Bielecki jest
        > osobą potrafiącą się preziowi postawić gdy będzie trzeba.

Buhahahahaha

przepraszam, ale napisałes straszną bzdurę
        • mike.recz Re: Wcale nie. 15.10.10, 16:26
          vuvuzetka napisała:

Oni mogą liczyć na to, że Bielecki jest osobą potrafiącą się preziowi postawić gdy będzie trzeba.

Buhahahahaha

przepraszam, ale napisałes straszną bzdurę

Kto przeciwstawiłby się bardziej lub cokolwiek z pary Bielecki - Poncyliusz?
          Sama sobie odpowiedz.
          • vuvuzetka Re: Wcale nie. 15.10.10, 16:36

>
            > Kto przeciwstawiłby się bardziej lub cokolwiek z pary Bielecki - Poncyliusz?
            > Sama sobie odpowiedz.

Proszę cię, nie osłabiaj mnie.

Pokaz mi jeden link w którym Poncyliusz przeciwstawia się prezesowi. Tam można wylecieć za sugestie, ze można się przeciwstawic - patrz Jakubiak.

Swoją droga sto razy wolę Błaszczaka, Joja, Kurskiego, którzy jacy są każdy widzi, niż takie efemerydy poncyliuszowo, jakubiakowo, kluzikowo - kleyffowe.

Żebyście nie musieli sięgac do gugli

efemerydy– rośliny występujące na terenach pustynnych lub półpustynnych. Charateryzują się tym, że przeżywają suszę w postaci nasion (efemerydów) lub podziemnych organów przetrwalnych (efemeroidów). Rozwijają się i rosną tylko wtedy, gdy jest odpowiednia wilgotność, po nagłych deszczach.

moc skojarzeń, prawda?:-)
            • mike.recz Re: Wcale nie. 15.10.10, 16:48
              vuvuzetka napisała:
              Kto przeciwstawiłby się bardziej lub cokolwiek z pary Bielecki - Poncyliusz?
              Sama sobie odpowiedz.

Proszę cię, nie osłabiaj mnie.

Pokaz mi jeden link w którym Poncyliusz przeciwstawia się prezesowi. Tam można
              wylecieć za sugestie, ze można się przeciwstawic - patrz Jakubiak.

Czy Poncyliusz jest kandydatem z ramienia PiS czy Bielecki?
              • vuvuzetka Re: Wcale nie. 15.10.10, 16:50

> Czy Poncyliusz jest kandydatem z ramienia PiS czy Bielecki?

OK. Przyjmijmy, ze masz rację. nie lubię rozmów prowadzących donikąd.
                • mike.recz Re: Wcale nie. 15.10.10, 16:56
                  vuvuzetka napisała:

>
                  > > Czy Poncyliusz jest kandydatem z ramienia PiS czy Bielecki?
                  >
                  >
                  > OK. Przyjmijmy, ze masz rację. nie lubię rozmów prowadzących donikąd.

Nie twierdzę, że mam rację. To są przecież tylko spekulacje.
                  Nie podoba się im HGW i Olejniczak a w ich rozumieniu pojawił się ktoś sensowny więc nie zwariowali.
                  • vuvuzetka Re: Wcale nie. 15.10.10, 17:04

> Nie podoba się im HGW i Olejniczak a w ich rozumieniu pojawił się ktoś sensowny
                    > więc nie zwariowali.

No własnie takich ludzi jak ty i kleyff boję się najbardziej. Nie wyczuwacie zagrożenia.
      • titerlitury O warszawskich gierkach 15.10.10, 16:39
        Czytałam nawet, że Bielecki i Kaczyński szczerze się nienawidzą. W ogóle z tym Bieleckim to jest najlepszy numer od czasów okularków i pianinka, bo to i żyd (zdeklarowany), i liberał (jeden z czołowych przedstawicieli Ruchu 100) i lekkoduch (żyje w związku nieformalnym). I te jego marynarki tweedowe od londyńskich krawców, i apaszki, i lampka wina w ręce, i 190 cm wzrostu nie pasują do obrazu wiernych Prezesowi. Bielecki ma tez niewyparzoną gębę. Oczywiście szans na wygrana nie ma, ale kogo miał Prezes namaścić? Zdrajcę Poncyliusza? Wszak to on kazał Prezesowi na tabletkach opowiadać dyrdymały do przyjaciół moskali, włóczyć się po wiejskich domach aby spożyć obiaT wśród plebsu, oraz w batikowym przebraniu brząkał na gitarze przed siedziba TVP (projektu znanego skąd inąd Czesława Bieleckiego) błagając wyborców o danie szansy peaseowi... Zbyszek Ziobro woli ciepłą posadkę w PE, bo to i uposażenie lepsze, i roboty mniej. Jacek Kurski nie miał by w Warszawie szans, Adam Bielan i Misiek Kamiński popadli w niełaskę (patrz casus Poncyliusza). Więc Prezes robi woltę jedyna w swoim rodzaju: głodnego medialnej sławy i władzy Bieleckiego namaszcza dłonią swą na kandydata PiS w Warszawie. Bielecki już dawał był wcześniej sygnały wyraźne, ze takim poparciem nie wzgardziłby wcale, uderzając w nutę dla Prezesa najczulszą: pomnik na Krakowskim Przedmieściu. A Bielecki całkiem sprawnie kreuje swój wizerunek "prawie dziewicy", z jednej strony łasząc się i uzyskując poparcie PiSu, z drugiej zaś wyraźnie w każdym publicznym wystąpieniu zaznaczając swą niezależność. No ale jak się ma poparcie jakieś partii, szczególnie drugiej co do wielkości w Polsce, to się już niezależną dziewica być nie może. Oczywiście Czesław tłumaczy to sprytnie (co do jego umiejętności retorycznych wątpliwości nie ma), że on podczas tej defloracji świadomie zamykał oczy i zęby zaciskał, i mentalnie pozostaje dziewiczy jak - nie przymierzając -Najświętsza Panienka (no, on takiego porównania jako starozakonny by nie użył, ale tak dla ułatwienia zostawmy). A oprócz umiejętności erystycznych ma też takie rozdmuchane ego, że i Śpiewaki i Kleyffy mu wierzą. Wierzą, bo pamiętają, że był fajny w AWSie, że pisał miłe felietony do Wprost, jak jeszcze i Stanisław Tym tam pisywał (bo ja taki cenzus czasowy uznaje: wprost z Tymem, i wprost ze Skibą na ostatniej stronie).
        No dobrze, Śpiewaki, Staniszkisy i Kleyffy mu uwierzą i zagłosują, ale czy moja była teściowa, która zawzięcie udowadniała mi, ze Jezus z Nazaretu nie był Żydem (bo człowiek uczciwy, wg niej, Żydem być nie może) tylko Palestyńczykiem, i która Kaczyńskiego i jego partię uważała za "jedyną prawdziwie patriotyczna siłę zdolną do ratowania naszej ojczyzny", oraz lubiła sobie Radia Maryja posłuchać, "żeby trochę od tych wstrętnych kłamstw odpocząć", zdecyduje się na postawienie, nomen omen, krzyżyka przy nazwisku Cześka Bieleckiego? Oto jest pytanie!
        • vuvuzetka Re: O warszawskich gierkach 15.10.10, 16:48
          titerlitury napisała:

> Czytałam nawet, że Bielecki i Kaczyński szczerze się nienawidzą.

Ja też o tym czytałam, nawet pisałam tu o tym, i o tym, że chociaż wczesniej się nie obnosił z tym, ze jest z związku z Łepkowską, to teraz bywa z nią w telewizjach śniadaniowych. Wiadomo, że Łepkowska ma w tym kraju jakieś 28 milionów poparcia.

niestety ten watek wyleciał na osła.
        • cymber.gaj Re: O warszawskich gierkach 15.10.10, 17:15
          titerlitury napisała:
          > czy moja
          > była teściowa, która zawzięcie udowadniała mi, ze Jezus z Nazaretu nie był Żyd
          > em (bo człowiek uczciwy, wg niej, Żydem być nie może) tylko Palestyńczykiem, i
          > która Kaczyńskiego i jego partię uważała za "jedyną prawdziwie patriotyczna sił
          > ę zdolną do ratowania naszej ojczyzny", oraz lubiła sobie Radia Maryja posłucha
          > ć, "żeby trochę od tych wstrętnych kłamstw odpocząć", zdecyduje się na postawie
          > nie, nomen omen, krzyżyka przy nazwisku Cześka Bieleckiego? Oto jest pytanie!

Teściowa zrobi to, co jej każe "ojciec" Rydzyk. Bo to przez Niego przemawia Słowo Boże.
          Tylko czy on każe poprzeć rozwiedzionego Żyda? Oto jest pytanie. Wprawdzie dopiero co forsował Rok Marii Konopnickiej, która opuściła była męża swego i związała się z kobietą narażając na szwank morale swoich licznych dzieci. W dodatku współpracowała z tygodnikiem emancypantek (obrzydlistwo). No, ale ona napisała „Rotę” (nie będzie Niemiec pluł nam w twarz). Z drugiej strony, kogo ma ów Rydzyk poprzeć? Gronkiewicz-Waltz? Olejniczaka? Wolne żarty.
          • titerlitury Re: O warszawskich gierkach 15.10.10, 20:11
            Wiesz, w Łodzi z PiSu startuje Waszczykowski, a Radio Maryja wystawiło własnego kandydata, prof. Dominika Sankowskiego. Czy i tak będzie w Warszawie?
        • felinecaline Re: O warszawskich gierkach 15.10.10, 19:34
          Titer, mam drobna i chyba dobra rade; zapytaj Tesciowej co wisialo nad Chrystusem na tym samym krzyzu.
          Podpowiedz: tabliczzka INRI = Jezus Nazaretanczyk Krol zydowski.
          Pozdrawiam.
          • titerlitury Re: O warszawskich gierkach 15.10.10, 20:07
            Feline, po pierwsze to była teściowa, i nie mam z nia kontaltu od jakiś 3-4 lat (szczerze mówiąc raczej za soba nie tęsknimy), a po drugie, uwierz, ona była przekonana, że Biblię zmanipulowano, i dlatego te pogłoski o żydostwie Jezusa :)
            • felinecaline Re: O warszawskich gierkach 15.10.10, 22:05
              Gratuluje - tego, ze to byla.
              Pozdrawiam :)
              • vuvuzetka Moze założyły oddzielny wątek 15.10.10, 23:17
                o byłych/niedoszłych teściowych?;-)
                • titerlitury Re: Moze założyły oddzielny wątek 16.10.10, 10:25
                  Moją "bywszą" łatwo da się powiązać z tematyką tego forum, ale jak z waszymi???
                  • vuvuzetka Re: Moze założyły oddzielny wątek 16.10.10, 12:47
                    titerlitury napisała:

> Moją "bywszą" łatwo da się powiązać z tematyką tego forum, ale jak z waszymi???

Moja bardziej pasuje na forum "religia".
                    • titerlitury Zawsze możemy sobie prywatne załozyć ;) 16.10.10, 12:50
                      Np pt tytułem: Była/niedoszła/aktualna i tam wpisywać bon moty, wydarzenia, wspomnienia i tęsknoty... :)
                      • vuvuzetka Re: Zawsze możemy sobie prywatne załozyć ;) 16.10.10, 12:52
                        titerlitury napisała:

> Np pt tytułem: Była/niedoszła/aktualna i tam wpisywać bon moty, wydarzenia, wsp
                        > omnienia i tęsknoty... :)

Chętnie takie forum dodam do ulubionych:-)
        • vuvuzetka Kiedyś opowiem ci o swojej niedzoszłej teściowej 15.10.10, 20:17
          ale jeszcze za trzeźwa na to jestem
    • donald_mam_plan_ale_go_nie_mam Re: Jackowi Kleyffowi kompletnie odbiło? 15.10.10, 17:03
      Ja bym proponował podsumować temat i każdego, kto popiera PiS (albo popiera kogoś, kto popiera pis, albo kogoś, kto popiera kogoś, kto popiera pis itd.), nazwać jakimś grubym słowem, kazać mu brać pigułki albo odesłać na leczenie do słynnego reformatora polskiej armii, psychiatry Klicha. Po co się tak rozdrabniać?
      • vuvuzetka Re: Jackowi Kleyffowi kompletnie odbiło? 15.10.10, 17:15
        donald_mam_plan_ale_go_nie_mam napisał:

> Ja bym proponował podsumować temat i każdego, kto popiera PiS (albo popiera kog
        > oś, kto popiera pis, albo kogoś, kto popiera kogoś, kto popiera pis itd.), nazw
        > ać jakimś grubym słowem, kazać mu brać pigułki albo odesłać na leczenie do słyn
        > nego reformatora polskiej armii, psychiatry Klicha. Po co się tak rozdrabniać?

Przeczytaj jeszcze raz mój post załozycielski a potem pogadamy. nie zamierzam kopać się z koniem.
      • cymber.gaj Re: Jackowi Kleyffowi kompletnie odbiło? 15.10.10, 17:17
        Słusznie prawisz.
    • wiosnaludzikow znamy te trollowskie metody politbiura 15.10.10, 17:18
      Jak Kleyff wyraża poglądy zgodne z PO czy SLD to jest wybitnym artystą i europejczykiem. Jak wyraża poglądy niezgodne z salonem i lewactwem to jest szmata i woda na młyn odwetowców z Bonn.
      • vuvuzetka Re: znamy te trollowskie metody politbiura 15.10.10, 17:20
        wiosnaludzikow napisał:

> Jak Kleyff wyraża poglądy zgodne z PO czy SLD to jest wybitnym artystą i europ
        > ejczykiem. Jak wyraża poglądy niezgodne z salonem i lewactwem to jest szmata i
        > woda na młyn odwetowców z Bonn.

Ktoś nazwał go w tym wątku szmatą? przytocz kłamco.
        • donald_mam_plan_ale_go_nie_mam Re: znamy te trollowskie metody politbiura 15.10.10, 17:23
          Ty tylko uprzejmie zapytałaś, czy mo kompletnie odbiło...
          • vuvuzetka Re: znamy te trollowskie metody politbiura 15.10.10, 17:25

> Ty tylko uprzejmie zapytałaś, czy mo kompletnie odbiło...

> Ty tylko uprzejmie zapytałaś, czy mo kompletnie odbiło...

A dla ciebie to równoznaczne z tym, gdybym napisała "Kleyff, ty szmato!"

faktycznie masz problem, ale to twój problem nie mój.

EOT
        • wiosnaludzikow Re: znamy te trollowskie metody politbiura 15.10.10, 20:40
          >Okazuje się, że to Jacek kleyff należy do tych - przez szacunek napiszę - naiwniaków, ale >mam dużo grubsze słowo na myśli.
          Może nie szmato ale jakieś grubsze niz naiwniak:)

Jak widać nie jestem kłamcą a wielonickowe poparcie mnie nie rusza. To spamerstwo i trollostwo politbiura. Poza tym to było uogolnienie postępowania lewicowych trolli nie tylko w przypadku Jacka w sytuacjach gdy ktoś śmie krytykować kierowniczą role partii.
          • vuvuzetka Re: znamy te trollowskie metody politbiura 15.10.10, 20:54
            wiosnaludzikow napisał:

> >Okazuje się, że to Jacek kleyff należy do tych - przez szacunek napiszę -
            > naiwniaków, ale >mam dużo grubsze słowo na myśli.
            > Może nie szmato ale jakieś grubsze niz naiwniak:)

Od naiwniaka do szmaty rozpościera się cały ogromny wachlarz epitetów. Tak przy okazji - nigdy nikogo nie nazwałam szmatą, i nigdy nawet o nikim nie pomyslałam w ten sposób) Widoicznie to słowo funkcjonuje na co dzirń w twoim słowniku.

Jesli chcesz koniecznie wiedzieć to grubsze słowo które miałam na mysli to - frajer. A od frajera do szmaty to jak z górnego ślaśka do chile.

>
            > Jak widać nie jestem kłamcą a wielonickowe poparcie mnie nie rusza.

Jak widać jesteś kłamcą. A teraz napisz, ze nazywając cię kłamcą nazwałam cię szmatą.

• wiosnaludzikow Re: znamy te trollowskie metody politbiura 15.10.10, 20:58
              Trollujesz z politbiura. Szkoda mojej klawiatury na polemike o słówka z małolatem.
              • vuvuzetka Re: znamy te trollowskie metody politbiura 15.10.10, 21:01
                wiosnaludzikow napisał:

> Trollujesz z politbiura.

hi hi hi. Ciekawe czyjego - eseldowskiego, platformianego czy palikotowego?

Szkoda mojej klawiatury na polemike o słówka z małolat
                > em.

Tak to jest, jak brakuje argumentów. Ale wyszło na moje, mam cię z głowy.
    • flc99 Re: Jackowi Kleyffowi kompletnie odbiło? 15.10.10, 18:16
      Żadne zaskoczenie. Nie od dzis mu obija.
      revelstein.blox.pl
      • vuvuzetka Re: Jackowi Kleyffowi kompletnie odbiło? 15.10.10, 18:27
        flc99 napisała:

> Żadne zaskoczenie. Nie od dzis mu obija.
        > revelstein.blox.pl

Ten link to jakiś klucz do czegoś, że nie od dzisiaj mu odbija?

Nigdy nie bylam fanką jego muzyki, ale lubiłam go słuchać w TOK fM, mówił to co ja myslałam. A teraz jest w komitecie wyborczym Bieleckiego. poczułam się zdradzona. oszukał mnie. Tak jak nigdy nie dałam nabrac się Poncyliuszowi, tak dałam nabrać się kleyffowi.
    • vuvuzetka I Michał Urbaniak... 15.10.10, 20:42
      a Urbanator kształtował mój muzyczny gust, kochałam ten projekt

teraz to dopiero jestem załamana
      • titerlitury Re: I Michał Urbaniak... 15.10.10, 20:48
        Alkohol nie działa dobrze na zdolności poznawcze, pamięć i logikę...
        • vuvuzetka Re: I Michał Urbaniak... 15.10.10, 20:50
          titerlitury napisała:

> Alkohol nie działa dobrze na zdolności poznawcze, pamięć i logikę...

Jaki alkohol wanny alkoholu....nie chcę go obrażać, bo naprawdę spędziłam z jego muzyką setki jesli niż tysiące godzin..ale wku***ł mnie okropnie.

wiesz co? Tak sobie pomyslałam..a może Bielecki pił za jego?
          • donald_mam_plan_ale_go_nie_mam Re: I Michał Urbaniak... 15.10.10, 21:08
            Widzę, że Urbaniaka też już wpisałaś na listę pisowskich psycholi. Ciekawe, kto następny :)
            • vuvuzetka Re: I Michał Urbaniak... 15.10.10, 21:37

> Widzę, że Urbaniaka też już wpisałaś na listę pisowskich psycholi. Ciekawe, kto
              > następny :)

Psychole, szmaty - to twoje słownictwo.

Odczep się ode mnie, bo zaczynasz naprawdę mnei wkurzac.
              • donald_mam_plan_ale_go_nie_mam Re: I Michał Urbaniak... 15.10.10, 21:41
                A ty się odczep od Urbaniaka i tego drugiego. To jest wolny kraj i każdy ma prawo popierać w wolnych wyborach, kogo chce.

PS
                Nigdzie nie napisałem ani o dupie, ani o szmacie :)
                • vuvuzetka Re: I Michał Urbaniak... 15.10.10, 21:45

> A ty się odczep od Urbaniaka i tego drugiego. To jest wolny kraj i każdy ma pra
                  > wo popierać w wolnych wyborach, kogo chce.

"Tego drugiego" to nawet nie jesteś w stanie nazwiska zapamiętać (ocenzurowano)

Nie twój interes kogo się czepiam i za co, indeed.
                  >
                  >
                  EOT
                  • donald_mam_plan_ale_go_nie_mam Re: I Michał Urbaniak... 15.10.10, 21:50
                    > (ocenzurowano)

W tym "ocenzurowano" pewnie były jakieś wyzwiska, których sie potem będzie wypierała. Typowe dla donaldówki :)
                    • vuvuzetka Re: I Michał Urbaniak... 15.10.10, 22:30

> > (ocenzurowano)
                      >
                      > W tym "ocenzurowano" pewnie były jakieś wyzwiska, których sie potem będzie wypi
                      > erała. Typowe dla donaldówki :)

Pewnie były, ale nie zrobię ci tej przyjemności i inwektywy pozostaną w mojej głowie (ocenzurowano).

• vuvuzetka I tak własnie działa PiS 15.10.10, 20:57
      i jego wyznawcy

Już prawie wmówili mi, ze nazwałam Kleyffa szmatą.

Panie kleyff, pan się rozejrzy z jakimi oszustami pan się chce zadawać. jeszcze ma pan czas, żeby się wycofać z tego kompromitującego przedsięwzięcia.
    • wiosnaludzikow Re: Jacek od zawsze był sobą 16.10.10, 07:09
      Zresztą Kleyff to nie jest łatwy człowiek.
      Dlatego trolle forumowe z SLD,PO czy PIS nie są w stanie takich ludzi zrozumieć.
      Rozumieją tylko My i Oni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka